Ljus i mörker

Åååh igår var nog min dag :) blev så oerhört glad så det är sjukt!! Dock är det svårt när man är ledsen inombords men glad utan på !! Detta lyste upp i mitt mörker <3 bli frisk nu så vore allt bäst !

<3

Jag tänker på dig. Tänker och hoppas på det bästa <3

:/

Uuuuussssssch, jag hatar och vänta. Ååååh jag hatar det hära. Lilla lillan !!
Sjukhus på julafton, så det ska vara....Neeej :/


Gaaaaah

Asså det sjukt jävla länge sedan jag var så här jävla pissed. Helt jävla flippat. Hur fucking jävla dum i huvudet kan man göra ??
Hahha detta måste ju vara något skämt lixom....
FLIPPAT

snurr snurr

Uaaaah mig vad det snurrar i min skalle. Usch har verkligen ingen tid eller ork och bli sjuk nu. Fjärtbärt säger vi till det...
Helgen som har gått har verkligen vart himlans kalas :) Och full av godheter. Det har ju vart firande för våran alldeles så egna Buset helaste helgen.
I fredags blev det relaxen för hela slanten, efter det bjöds det på en väldans smarrig middag ala buset. Efter lite snack och idoltitt så bar det av till Öxnehaga för att hämta upp ljudanläggningen. Ögonmåttet trodde ju att det skulle bli en bito problem att få in det, men ack så bra det gick. Däremot kom problemen när en snödriva ala berget dök upp på vägkanten. Inte alls tummen upp. Men efter lite slit och släng ifrån vänner så kom rackarn loss :) Sen blev det en svänga till Malgottis för att hämta upp Pallet och säga ett kort hej. Efter det blev det sängen.
I lördgas blev det en tidig uppgång vid halv 8 snaret. En inte alls så pigg Angelica steg upp och rusade till subban. Efter en kort dag blev det att möta upp Buset och fixa inför kvällens bravader. Det blev lite rödamattan fix, ett invig på systeman och en massa trixande. Väl hemma blev det till att skynda fynda :) Väl framme på Hollywood blev det en väldans bra kväll fylld med alla dess godbitar. Stort tack till Buset för en kalas kväll :) Den slutade till slut med lite sleepover hos mig med Ticcen. Inte alldeles fel det ni :)

Så nu har ni min helg. Jag är fortfarnade galet trött och mår pisset så nu ska jag kojsa innan det blir att dra sig mot helvete ala subban!
Pussssss

























Tack alla för en bäst helg <3


G R A T T I S

Idag är det världens bästa Malgots födelsedag :)
H U R R A   H U R R A  H U R R A



<3


RSS 2.0