...

Jag kommer aldrig vara den rätte men jag är din tills du hittar något bättre.


There are 2 sides of every story

 
Hahah soooo true
 

Ju mer kockar desto bättre soppa

Haha nyttigaste bakis maten ever! Idag blev det spenatsoppa med pägg och brööööö! Det satt som en smäck faktiskt :) nu ännu mera bästis mys


Ala Allan

Haha bara älskar att jag höll på och svimma för första gången i mitt liv idag! Tur vart det ju att vi va på sjukhuset iallafall! Rätt ställe om det hade skett...Tror dock jag skrämde skiten ur läkaren mer än mig själv! Konstig känsla det där! Men någon gång måste ju vara den första för allt :) tummen upp gick det för bästis och gipset iallafall..nu får hon sina fransar fixade och jag sitter och är sjukt avundsjuk! Awesome är vad dem blir!


Let him go

 
Only know your lover, when you let him go.

Yeaj

Asså tog en vild chansning och gav mig på bulten i sängen! Tro Pelle att envisas i staden fick ut den...ack den som ger sig! Så ikväll, första natten hemma så slipper jag sova på golvet! Awesome...

Har också fixat min fååååne idag! Så nu spelar jag på 4:ans sida! Plus att tekniska nisse har fixat tv:n, så nu har jag kanaler igen. Det är också helt awesome..

Skönt och vara hemma! Hade dock gärna bytt ut regnet mot solen! Men man kan ju inte få allt här i världen! Nu ska jag snart nana, huvudet är fan helt kaos :)

Älskade mysmongo


Im coming home

Befinner oss nu i detta ögonblick på flygplatsen i Bangkok! Har inte haft något wifi så har vart mobil lös nästan en vecka! Galet! Men ack så skönt :) om 1 timme så flyger vi, och 16,5 timmar senare är vi i sweadala återigen! Stackars mamma har blivit magsjuk så hon har haft en inte så jätte rolig dag än så länge! Får väl se hur flygningen går...min lilla älskling!

Annars har vi haft det bra, lugnt, skönt och alldeles för mycket fritid! Nu längtar jag hem till stress livet igen! Och alla mina vänner :)

 

"Som en liten boll kommer du tillbaks till mig"
Undrar nästan en flundra vad du hade på hjärtat ? Eller gör jag ?


Frankie says relax

Ja det kan man ju lugnt säga att vi har gjort idag. Det har givetvis regnat hela dagen så idag har det blivit inomhus helaste dagen, förutom ett snabb dopp i havet! Har bland annat fixat mina fransar, ögonbryn, pedikyr, fotfix osv...hihi! Awesome! Mest nöjd är jag med mina fransar! Dem är helt lovely. Imorgon åker vi äntligen till Bangkok! Ser dock inte fram emot 12 timmars tripp! Men vad gör man inte för all shopping ? :))

Hoppas erat år har börjat bra hemma! Saknar alla mina vänner och min lilla älskling! Undra hur hon har det på kattpensionatet ? <3


...

I miss you


RSS 2.0