Halloween

Hej hopp gummi propp

Då vart det den siste oktober alla redan, tiden går banne mig som ett bowlingklot på banan. Åååååh om allt stämmer så kommer ju min äldsta och bästaste Sessan hem i veckan :D I can't wait my love <3

Igår blev det en massans för mycket vin och alldeles för utkläddade kläder. Men hey och hoj vad kul jag hade !! En av de bästa halloweenerna på länge :) Orkar inte skriva så tillägnat Malgot kommer här ett bildspel :)

Vad är problemet med min dator ? det går inte o få mina movies att funka o nu kan jag inte lägga in några bilder ??
Jevla block popup ? Får dammmmmmp. Sorry Mairy inga bilder idag :(

Pissed

Assså jevla jevla subban, nu blir jag galen. Vadå ingen jävla öppningen en enda gång ?? Jaja, men hejdå sociala livet för alltid. Håller mina tummar små för E-lux. HOPPAS HOPPAS !!
Ska skicka in mina papper idag, ska bara köpa mig ett frimärke och kuvert :) Sen är det på väg. Inte en dag för sent. Ooooh hoppas.

Annars så ja, vet inte vad jag ska skriva. Det händer då banne mig inte mycket nytt. Bara det gamla vanliga, ena roligt, andra för tråk !!
Nu ska jag äta upp min köttfärssås sedan blir det staden fort och sedan mitt andra hem. Efter det kommer Loulou :) TJIHO !! Då blir det vandring runt om sjön och lite bus på det mihihih *

Puuusss ♥

.

I wunder if I ever cross your mind ? For me it happens all the time !


en tanke

Det snurrar så många tankar just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen...så trött på det vardaliga, jag lovar att snart så skjuter jag mig om det inte händer något nytt !! Usch blä på allt !

Nee om man skulle dränka sig kanske ? Phuuuuf.

RSS 2.0