31 Juli

Hejsan hearts.
Jaha då vart det sista dagen på hela Juli månad då med. Helt sinnes asså. Sitter och torkar livet medan jag väntar på att Plingan ska bli klar så vi kan ta oss en tripp upp till a6:an för some shopping. Usch jag börjar bli lite less på detta, och det är ju himla synd eftersom sommaren är min favorit tid ? Ja knas till tusen.

Kanske ska slänga in en liten update från veckan som har gått.
Onsdagen:
Började himla lugnt och skönt med min lilla sis, lite frulle, lite tv.tittande. Sen blev det himla uttråkande så det blev en snabb tripp upp till a6. Där uppe hände det inte mest så det blev hem igen för att fixa och trixa inför kvällensplaner. Vid halv 10 snaret blev det liljeholmen till Pling och hennes man. Där befann sig redan en massa gos folk så det blev en himla trevlig förfest. Sedan tog taxian oss in till staden. Planerna var oklara, så det slutade på Centrum ? Surprise, vet inte riktigt vad som sker med mig haha. Ja det var väl inte livat värre, men bra musik och bra peps så går allt bra. Blev lite häng med Tjucken och co innan det vart dags att packa ihop sina saker och go hem. Eftersom jag inte kände för att gå ensam släpade jag med mig min sispis, som fick så snällt övernatta hemma (: Slängde oss i sängen och tog en nattmacka sedan somnade det där lilla mongot så jag satt och kollade film alone. Men hey, däckade inte långt efter så det vart lugnt.
Gos och spendera lite tid med min Plingplutt också, det gör man ju inte varje dag v

Torsagen:
Började med en bruch på Waynes med Sis, Malgot och Klyvan. Efter att ha suttit där x-antal timmar blev det en kort staden runda. Känns inte som att gör något mer än att shoppa ? Hahah sad.
Well efter det bar det av hem för lite matlagning och inväntning på min lilla Ticcilicci. Himla gos och träffa den lilla sötan (: Det blev flera timmar av skrattande, pratande och fruktätning. När sedan flummets timmar hade gjort oss utmattade tog hon bussen hem och jag åkte för att ha en tjejkväll hemma hos Äjlin. Monopol stod på schemat, okej måste medge att det vart jätte gos till en början men mot slutet ville jag bara att Klyvan skulle få vinna. Och det gjorde hon ju till slut med (: hihih *
Himla bra dag måste jag säga v

Nej nu blir det till att hoppa i dagens outfit och leka med Plingan.
Pusspusss

30 Juli

Tiden rullar och timmarna bara flyr förbi. Nästan scary asså. Sitter och väntar på lilla Ticcen v Kollar sönder på L.G (min nya favorit ;D) medan jag väntar.
Ikväll blir det sen en tripp bort till Torpa, för att ha en tjejkväll hemma hos Äjlin. Myspys.
Update kommer imorgon.
Ciao

ShoesShoesShoes



Nu ska snart ett par skor hem till mig, har bara sådan beslutsångest ?


Confused

Alla dessa känslor som bara yr runt i mitt huvud. Jag vet varken in eller ut, allting känns bara så himla hopplöst. Man går bara och hoppas på att allt ska lösa sig, men det händer aldrig något. Allt förblir bara detsamma, alla beter sig precis som alltid. Och bara låtsas som om inget ? Det är ingen ide att ens försöka, varför ens lita på folk.
Jag känner bara för att lägga ner allt.

För just nu vet jag ingenting.

28 Juli

Hejsan mina nötbarn.
Jag har helt glömt bort att uppdatera om dagarna som har gått, sorry my bad. Jag har kanske inte haft mest för mig men timmarna har rullat på bra måste jag säga.
Jaja nu kommer helgen som har gått:
Fredagen:
Dagen började med en evighetsdag på Subban. Men jag och Malgot hade ös så det gick helt fine. Sedan mötte jag upp mitt Bus på vägen. NiccoTiccos födelsedagsfirande stod på schemat. Så det blev till att stressa sönder mitt liv och fixa det fort som bara den. Såg ut därefter gjorde man ju sen med, men men. Väl efter en galen cykeltur bort till Centrum och en himla massans krångel senare var vi äntligen på väg till Landet. Där blev vi uppplockade av Tutti som så snällt körde på oss och självaste födelsedagsbarnet. Ute hos Vicc där förfesten hade börjat befann sig en massa flicks. Så det vart bara  att korka upp (:
Runda och goa om fötterna åkte vi in till Mc för flickorna ville ha sig lite food, lilla Lollo fick sig lite av borde det ena och det andra ;D haha söt tjej det där *
Sedan bar det av in till staden för att fortsätta festen på Amor. För att sedan dra sig bort mot Centrum. Väl inne på Amor blev det en och annan shot och ett och annat sjungande för den söta nyfyllda. Efter klockan 12 blev det bortgång till Centrum. På vägen stötte vi på lite "förhinder" eller vad man ska kalla det, men det löste sig alldeles utmärkt haha.Väl inne på Centrum blev det en kväll med en hel del överaskningar, och massa dansade och massa kärt återseende. Och till slut, efter typ 2 timmar fick vi också Niccos önskningslåt ? Hallå hur svårt kan det vara ? Usch gillar verkligen inte folket på Centrum, dryga puckon. Urk !!!
När det sedan stängde på barnstället blev det en tripp bort till Mc för att fylla på kistan för att orka med några timmar till på krogen. Vi mötte upp D.et och Knut och Co för att joina alla på Olearys. Väl där inne väntade en liten Fröding på mig. Blev ett kort snack sedan blev det dansgolvet till klockan halv 6, då benen inte riktigt orkade mera. Hahah. Planerna var efterfest borta på Torpa men den fick enbart bli för lilla Lollo. Istället drog sig jag och Nicco hem till mig för att invänta hennes första buss vid halv 7. Efter det blev det hela 4 timmars sömn innan jobban kallade igen.
v  v   v   v   v   v   v   v   v   v  



Lördagen:
Ja dagen gick ju som den gjorde på Subban och mådde gjorde jag som jag förtjänade. Dock trodde jag att jag skulle vara helt slut, men icke. Det gick himla fint det * Och efter en hektisk dag blev till att skynda sig hem och tända på grillen. Vid 7 snaret började damern trilla in och festen var återigen på gång. Efter massa mat, massa skratt och lite paketöppning tog taxin oss bort till Pallet för lite mera förfest. Där blev det ölspelet, synd att jag inte riktigt kom ihåg reglerna men vi hade roligt ändå. Och stackars lilla sis som fick dricka hela tiden, tsss. Sedan var planerna Olearys återigen, men efter gårdagens besök där vart jag inte mest sugen så det fick bli en tidig hemgång för mig vid halv 1 snaret. Stoppet på Max sedan hem till sängen.
Grattis återigen sis v

Söndagen:
Blev det en lite lagom sovmorgon sedan blev det mest att ligga på soffan tills släkten kom för att fira sis. Nu är allt firande över. Sedan blev det till att slänga sig återigen på soffan för att få fyrkantiga ögon p.g.a allt tvtittande. But hey, är det semester så är det.

Annars har dagarna bara gått åt till att gå på stan och a6 för att shoppa loss. Har äntligen fått mig ett par shorts, en stickad tröja, ett par skor, massa smycken och lite hårsaker (Y). Och jag som inte skulle shoppa, men men. Finns alltid rum för lite till.
Imorgon blir det till att träffa min söta Pling, för lite pattypatty och utgång. Får se vart det bär av, men gos blir det ju säkert utan tvekan iallafall v
Nej,nej gotta run.
Pusspusss ♥

25 Juli

Hej änglabarn.
Dunder trött och dunder uppe i varv. Men det får det vara värt, för gårdagen var nog den bästa utgångskävllen jag någonsin har varit med om asså. Helt sinnes. Men en update kommer imon, för nu är det på't igen. Bara till att hoppa in i duschen och tvätta bort subban för att fräscha  upp sig mot en kväll på staden återigen. Denna gången är det firning för min syster yster ♥ Massa grill och massa utgång !
Pusspuss

Grattis



Massa Grattis Återigen Min Lilla Pärla

För idag är det din födelsedag

24 Juli

GodMorgon söton.
Ja eller morgon och morgon kanske är synd att säga. Har då redan vart ute på spjutet i cirka 4 timmar. Har redan hunnit med en massa stuff. Tur är väl det för om 50 minuter väntar ett 9 timmars pass på subban. Suck ! Men det är jag och Malgotisen idag, vilket gör det hela lite roligare.
Det har hänt en hel del sedan sist, får väl ta och dra allt lite kort innan jobban.

Onsdagen:
 Började ganska slapp med att bara hänga framför tv.n, hann med lite solning innan regnovädret var på väg in igen. Urk. Sedan blev min dag genast mycket bättre, först blev det en the gang återträff hemma hos Buset med massa våffelfixning. Haha ah ? Det gick ju kanske inte bäst, men mätta och belåtna blev vi iallafall. Massa mumms och massa gos att ses igen. Kändes som gamla goda tiderna igen v
Sedan fick jag lov att dra mig hemåt, utgång med min kiwiboll stod på schemat. Det blev lite fix innan skruttan kom och hämtade mig. Sedan blev det till att förfesta till det på Twin först. Lite vin, lite cider, massa korv och massa dålig musik senare var vi på väg bort mot Olearys, men först blev det en shot på gamla goda Centrum. Haha där befann sig hela 4 personer (typ?). Men vi fick ju en shot och en önskelåt så det vart det värt (: Sedan bar det av för att shaka lite på Ollan. Där vart det bättre musik men dock bara en massa små barn, usch och fy på er, stanna hemma nästa gång. Vi bestämde oss därför för att gå tillbaka till där allt började. Men eftersom vi hade gått igenom nästan alla stadens öppna krogar kunde vi ju inte bara skippa Velvet, haha japp ni hörde rätt. Det blev en snabbis in dit för att röra om i grytan hos alla oldisar ;D Himla bra music hade de iallafall (: Sedan blev det en sista dans på Twin innan vi drog oss hemåt.
BÄST v

Torsdagen:
Hela dagen i princip bestod av att springa i affärer. Först med sis för att shoppa upp lite av lönen som hade kommit in på kontot (: Sedan blev det fika med de bästa på Waynes. Sen vart det dags för att springa i affärer återigen, denna gången droppade vi av sis på subban för att springa och leta paket åt den lilla spareven (: Dock kan jag ju inte avslöja vad som inköptes med jag tror verkligen att hon blir glader imorgon (:
Sedan bar det av med shopping med morsi, a6 och massa andra affärer. Inte nog med det så blev det en a6 runda med mitt Bus för att leta paket till hennes lille broder. Blev också ett stopp på det gyllene m.et för att hälsa på min kiwi och se hur hon mådde dagen efter (:

Ikväll blir det till att fira Ticcen, som finally fyller 18 :D WieWieWie. . . .
Nej gotta run ♥

22 Juli

Hellu my dears.
Jag lovade ju att jag skulle dra dagarna som har gått. Och eftersom jag har nada att göra så har jag ju inget att skylla på. Så här kommer den, kort och gott in i minsta detalj.
Fredagen:
Dagen spenderades mesta dels hemma med att göra lite så sysslor. Inte för himla kul men närmare kvällen börjades det med fix och trix. Medans familjen drog sig bort mot Piren inväntade jag min Iwi. Blev en himla kalas för fest med både dricka, tjatter, pix och massa skratt. När vi sedan kände oss redo för att dra oss bort mot staden. Planen var ju som vanlig Sliver, men vad hade hänt. Vart var allt folk, helt totally empty ? Ja där vart det ju bara och dra sig vidare. Men utbudet var ju inget vidare, men vi fann oss en liten plats för en lång talk med lite pojks. Inte helt fel det heller, men dansgolvet hade ju inte tackats nej till. Senare blev det donken för hela slanten, massa smask mat och massa knas. Ja, jag kan ju lova att det hände både det ena och det andra. Pommesen vart lite av kvällens höjdpunkt, och ledsen blev jag att jag inte fick det på kort. Men, hahaha aaa herregud. Finner inga ord, mer än att det vart bäst ♥
Later fick vi skjuts hem utav Oakim och Kimpa, så himla gull hihih *




Lördagen:
Ja dagen började med en alldeles för tidig uppgång, men fick ju skylla mig själv enbart. Och eftersom jag var dum nog och skippade packningen dagen före så fick jag slänga ner det mesta. Men fick ju med mig allt. Sedan bar det av 100 gånger fram och tillbaka till subban, det skulle sägas grattis, det skulle hämtas mat, det skulle lämnas dricka. Ja you name it. Men jag hann ju med allt, och väl hemma hos Buset blev det massa cdmaking. Vart ju tvugna och ha lite musik till bilen. Efter en liten stund kom lilla Carro och Fidde och plockade upp oss. 3 timmars galen bilfärd senare vart vi framme hos Sara på Öland. Där befann sig redan lite folk så vi fick en husatur själva. Där hade jag då virrat bort mig x-antal gånger om dagen om jag hade bott där haha. Himlans stort och massa rum till höger och vänster. Men mys vart det ju (:
Sedan vart det bara till att korka upp. Grillingen var redan på gång och drickan den bara rann ur handen. Ja, några timmar senare efter en massa allsång och skratt var vi på väg in till Borgholm. Jag och Fidde fick även för oss att vi skulle lifta lite, men efter ett tag tyckte vi att folk var hm ? Ah jag vet inte, men vi tog fram våra "pistoler" och sköt loss lite. Hahhahahahahahhhaha.
Men till slut kom äntligen bussen, tack och lov, och Borgholm var bara minuten iväg. Väl framme i Borgholm var vi redo att äga Harrys. Och det gjorde vi verkligen så att säga. Hände en massa sjuka saker hela kvällen, men det som sker i Borgholm stannar i Borhgolm så att säga. Vi fick iallafall se Anders Estetcha ? Ah han killen som var med i något sångtävlingsprogram ? Han sjöng en och annan sång, kanske inte de bästa låtarna men de dög himla bra för tillfället (: Allt för sent tog bussen oss tillbaka till Sara för en liten försökning till "sovning" haha, det gick ju inte bäst but but det kunde man leva med (: Kattbombning, snarkande i kör och storm var några av höjdpunkterna som bjöds på under natta timmen.




 
Söndagen:
Vaknade alla lite halv sletna och drog sig ner mot köket för lite frukost. Timmarna hade redan rullat på så det var dags att börja dra sig hemåt. Men först blev det ett stopp på gyllen m.et, som alltid. Mätta, belåtna och fulla i skratt började resan hemåt.
Väl hemma blev det lite tårtkalas för min pärla och sen blev det till att sova sönder mitt liv (:

Måndagen:
Även denna dag började enligt mig alldeles för tidigt, men Stockholm stod ju på schemat och då vart det så mycket lättare att stiga ur kojsan.
Väl nere i stora staden fick vi lite problem när det gällde att hitta vårat hotell. Men till slut hittade vi våran båt ankad vid hamnen. Slängde in väskorna och drog på oss Tivoliskorna. Grönalund var faktiskt himla kul, hade inte så himla mycket förhoppningar om det men det fanns en och annan karusell. Det vart bara att börja ställa sig i köerna. Häxkvasten, rocker J.et, Musen, Bergbanan med mera. Jag och bergbaner går verkligen hand i hand så det passade mig bäst. Efter lite uppvärmning och massa inspekterande av den nya bergbanan Insane blev det till att ställa sig i kön. Skakande drog vi oss uppför den lilla kön och snart vart det även våran tur. Jag förstår verkligen varför de har valt namnet Insane. För den var verkligen helt sinnes. Sjuktsjukt gos hihihi (: Himla bra kväll iallafall


Våra bunkbeds









Insane





Älskade, älskade sis

Tisdagen:
När klockan ringde vart jag faktiskt redo för att åka hem. Men jag var tydligen den enda. Skansen skulle ju visst också avklaras innan hemfärd. Ja det där med djur är ju inte riktigt min grej, om det inte är husdjur. Först kommer det en apa och hoppar rakt i huvudet på mig, han trodde nog att jag vart något mittstopp eller något. Aaah galde som en tupp gjorde jag, och alla verkligen illglodde ju. Så himla pinsamt hahah. Men helt okej. Ja sen kom vi ju till det där området som jag så mycket älskar, kräldjuren. Det blev till att stirra rakt ner i backen medan jag sprang rakt igenom avdelningen. Suckade ut och tog nya tag, så gick allt bra med alla söta djur tills vi skulle gå ut. Ah men vad har dem inte där då måntro om inte en klapp och kläm hörna eller vad det nu hette. Äckliga vidriga snuskiga djur, utplonas direkt tack.
Vidare blev det till skansens scen för att kolla in kvällens gäster. Kevin, Lili och Sussie blev det ett kik på innan det bär av hemåt.


Flickfavoriten Kevin

Sötnötar





Vi 3

Stockholm v


Så nu orkar jag inte skriva mera. Usch vad segt det vart. Hahah
Gotta run, ska kila iväg.
Pussspusss ♥

21 Juli

Hejsan smultron.
Himlans vad tiden går fort nu helt plötsligt då ? Denna gången har jag iallafall något att skylla på (: Dagarna har spenderats i stor staden. 2 knas dagar i Stockholm vart väl behövligt. Nu vill jag ha mera sådant, tack. Jag lovar er en brak uppdatering imorgon, det har ju trotts allt hänt mycket på dessa 4 dagarna v

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla på
Head over Heal, den gamla goingen. Himla bra filmtips ifall ni behöver något (:
Pussss


Moi and sis
Haha


 


Hola

Nu är jag back in Jönköping igen. Alldeles utråkande alla redan, hmf tråkiga stad. Men just nu orkar jag inte dra hela visan. Men ni vet ju vart jag befinner mig iallafall (:
Hihi ♥


18 Juli

Som sagt idag är det sis 23 års dag. Massa grattis till henne (:
Hinner inte slänga in gårdagens stuff, livets kväll iallafall. As always v
Måste kila till subban och ge min syster hennes överaskning för sedan bär det av till Buset. Har packat ner det sista och där med bakfyllan (: Nu är det Öland som gäller. Ha det bäst här hemma söton.
Pussssen ♥

Happy B-day



GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattis


Du är min bästaste bästaste, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig. I hela 19 år har du vart min pärla.
Och jag älskar dig mest på denna jord v
Hoppas din dag blir bäst.
Grattis ♥

Still 17 Juli

Angelica väntar på att sin pärla Ivanka är på ingång, får bli att ta en grogg eller 2 och sedan vänta på att bli rund om fötterna så stan kan ta oss dit vi vill ♥
Imorgon bär det av, det bär av på min älskade systers 23års dag. Men det ska ändå firas, du ska nog se att jag kan ordna en överaskning även att jag inte är hemma the hole day. Du är iallafall bäst och jag älskar dig v



v


17 Juli

Heelllu my dears.
Jag är bara så himla glad just nu. Känner mig på toppen av berget eller nått haha. Imorgon bär det av med mitt Bus och Carrögrus till Borgholm för att gå på konsert och partaja hemma hos deras Sara. Hur bra kan det inte bli. Det dumma är bara att det är min bästaste birthday ♥ Men tänker att om jag firara  henne idag plus nästa vecka då det blir kalas plus när släkten kommer så har jag då gett igen lite iallafall (a). Hihi jag tror hon klara sig utan sin tokiga syster yster. Dessutom så ska jag till Amandie på frissan och fixa mitt brandsläkande hår till amazing. Kommer bli bäst helt klart, ja det kan ju verkligen inte bli värre iallafalll ;D Då kanske jag äntligen kan ta av mig min keps som jag har bott i de senaste dagarna höhö.
Får kila förbi min pärla på jobban sen innan jag möter upp Buset för en staden runda. Vilket lär bli (Y).

Nej nu kallnar min frullis måste kila (: Kommer kanske en late uppdate senare idag (:
Puws




Sikka tider
Haha

15 Juli

Halli Hallå I Hallonbusken.
Hoppas allt är bra med er ? Här är det brabrabra. Sitter och tittar på Ellen DeGeneres Show, det är verkligen ett namn som inte går att uttala. Haha försök med den du. 
Inväntar också på att min lilla Kiwiplutt ska vakna till liv så vi kan springa på stan och shoppa (: Himla gos tycker jag * Framåt kvällen blir det en lekdejt med Pling, kanske fika och sedan movie på kvällskvisten. Harry Potter och halvblodsprinsen (right ?) Japp, ni hörde så rätt så. Haha kanske inte är mina favorit filmer direkt men bättre är det ju än att sitta hemma och uggla. Ska också försöka hinna med en löprunda innan dagen är slut.




Ja så måste jag ju erkänna en sak med, lilla smarta jag, klantig som jag är kunde ju inte vänta med att fixa mitt hår så igår köpte jag mig en slingfärg. Och vad trodde jag själv ? Att det skulle bli bra ? Haha tji fick jag, ser ut som håret brinner. Så inom de närmsta dagarna så får det blir jag och kepsen. Tänkte försöka mig på en chansning till, kanske senare sen eller imorgon för så här kan jag bara mig inte se ut. Haha ja herregud. Men gjort är gjort, så nu får jag ju stå för mina snedsteg.

Gotta run, byebye bajbys ♥

14 Juli

Hej hopp gukor.
14 Juli idag alla redan, himlans asså. Och det är ju inte vilken dag som helst utan Kronprinsessans födelsedag. Så congrats till henne. Antar att man ska slänga en blick på hennes birthday firande från Soliden later, tycker nog allt att det är aningen överskattat det dära. Men anyways, här händer det då inte ett skvatt. Har möglat fast i soffan, jag bara sitter och väntar på att någon ska rycka tag i mig. Haha, ja önska kan man ju alltid. Aningen less är jag allt på denna förbaskade staden, för det händer då inte för mycket. På tal om födelsedagar så är det bara 4 dagar kvar tills min älskade sis fyller år, gamla 23 blir hon i år (: Tänk när man är det ? Haha undra om man fortfarnade är lika barnslig då ? Eller om man kanske har mognat en stänk. Nae så troligt är det nog inte. Har ju trotts allt ett avtal med Malgot att inte växa ur mitt skal. Undra om man bor kvar här i staden då eller om man har fått en kick och tagit med sig släpet. Hmm, montro ? Yes iallafall så ska jag fixa en liten överraskning till min älskade pärla tills på lördag, hade en i åtanke men den tog sitt pick och pack och gick hem. Inte fun, inte fun at all. Måste ju finna en liten paket till henne med, eller måste dra med mig någon och köpa den. För jag är ingen shoppa ensam människa. Nej nej, det går då inte för sig haha.

Ja eftersom jag inte har något liv just nu så kan jag väl lika väl göra någon nytta, ta löpet eller busets paket ? Inget svårt val, men får väl se hur det går med löpandet. Kanske överraskar mig själv och bara gör det.
På torsdag blir det till att först flytta hit min syster och hennes 2 släptåg. Efter det blir det dinner hos min kära famå och sedan en lekdejt med Ticcen som jag inte har träffat på evigheter nu igen <3

Nejnej mina söton, nu får det vara nog med skrivandet.
Pussipusssi ♥


Minnen



Det var sommar och det var du

13 Juli

Hejsan smulor.
Japp, japp jag vet. Det vart hundra år sedan jag satt här. Men har inte riktigt kännt för det bara. Men nu ska jag ge det ett ärligt försök till. Jag vet inte ens vart jag ska börja, det har hänt så sjukt mycket på sistonde. Men det bästa av allt vart ju utan tvekan studenten 2009. Dagen blev det bästa någonsin, tur vart väl det eftersom att kvällen slutade som den gjorde. Men wa ska man göra ? Nu är det iallafall glömt och förlåtet så att säga.

Haha ja, halva sommaren har ju redan nu passerat. Och jag kan väl inte påstå att den har vart så där super bra än så länge. Men i fredags bestämde jag mig för att ta tag i mina tyglar och börja leva igen. Mötte upp min kära kiwi på atollen för att ta en ride to Banarp och till Joakim (: Väl i råslätt ? hahah ja, så hämtade Joakim och hans friend upp oss. Vi fick nog av bussåkandet tss. Väl ute i Banarp befann sig en massa pojks. Partandet vart redan igång och vi ville ju inte vara sämre så ölspelet fick bli våran räddning ? Ah herregud, inte svära inte dricka med högern och plocka bort den alldeles för söta gubben var inte det lättaste, nej det blev en hel del straffrundor. Killarna tyckte inte heller om vårat musikval men vem gillar inte Dollan ? Det gör iallafall vi haha. Det blev också lite aukustiskt spelande, dock inte från mig. Nej tack du, den genen lämnade jag i magen hos mammi. Men alla andra kunde ju iallfall :) 
Efter en kalas förferre begav vi oss inte till staden och till Sliver. Ja det är ju tur att man börjar bli igenkänd där, för det är verkligen bästa stället med bäst musik. Och det är mitt och kiwis ställe så det passade ju sig alldeles utmärkt där♥ Efter en massa dansande och sjungande skulle vi bege oss ? Ja vet inte men det slutade iallfall på det gyllene m.et (som det ska göra). Då vakterna nästan fick släpa ut oss vart det dags att bege sig hemåt. Ja det fick bli en fyllekörning på biken. Med kiwi i bakhåll, hon fick springa bakom haha. Nej nej nej. Ja kvällen vart iallafall hur bäst som helst. Alltidmeddigsötnos så glad att vi är tillbaka hihih ♥



Lördagen beståd av att stå på jobban och förtjäna sitt så att säga. Men det gick ju bra det med. Dock blev ju kvällen en riktig sleepy dag med hemmamys och movie. Kollade på center stage turn it up riktigt riktigt bra tyckte jag. Men jag är ju också ett dansfan hhihihi.

Söndagen beståd av att åka till måmå och kolla massa massa gamla pics, hur mys som helst. Memories indeed, och saknad också ♥ Sedan blev det träning för hela slanten. Stötte på lilla CarroBarro där, stackars liten. Men nu är hon till hundra procent tillbaka iallafall. Himla gos (: Det får en ju att sakna skolan lite nästan, tanken på att man inte kommer vara omringad av en massa goa människor igen på det sättet. Uppskatta skolan mera önskar jag att jag hade gjort, trodde då inte på det som folket sa. Men nu har jag verkligen förstått.

Idag har jag inte rört på mig mycket asså. Har mest suttit vid datorn och ugglat. Svenska vädret ? Javisst. Men men, började fortsätta med Buset paket också. Det tar ju sin lilla tid, men resultatet kommer bli kalas tror jag. Utan att försäga mig så ska jag inte avslöja för mycket, men jag behövde lite old information från old konversationer iallafall och då vart jag ju tvungen att gå igenom andra peoples också. Vilket kanske inte vart det smartaste men oerhört gos. Att så mycket minnen kan finnas i lite ord och bilder. Ja det måste jag säga det är sjukt. Men livet är som livet ska vara antar jag ? Dock tycker jag det är en smula tråk att det har blivit som det har men vad ska man göra ? Shit happens.  
Jag ska nog i forstättningen hålla mig till Busets mappar, japp det är nog bäst.


På torsdag åker mina små päron och då blir det party for 2 weeks. Inte helt fel asså ? Men klart jag kommer sakna min lilla mammi som kommer och vakar över mig så jag inte sover bort halva dagen eller sitter och ugglar för mycket vid datorn hihih ♥ Nae det får bli dagens sista ord. Hahah rörigt det blev, det gillar jag då inte. Men men. Nu är adidia tillbaka :)
Ciao



v


RSS 2.0