100131

Då var det söndag igen då mina smygfisar. Hoppas allt är bra med er ? Själv är jag otroligt trött. Jevlajevla söndagar, dem förslappar ju ens liv ju ! Helt sinnes, och helt sinnes är det att det är 1 februari imon ? Hallo ? Vad händer lixom. Då är det bara 3 månader kvar tills jag blir gammal kärring med. Hahah underbart, verkligen, verkligen.
Fredagens bravader:
Det gamla vanliga ni vet:
- Subban
- Träning
- Fix och tagg
- B-day fest för Jeff :) Kvällen var helt okej. Jätte kul och träffa alla pojkarna, dem är ju för goa :) Men sen spårade det ut lite väl kanske. (93.or där går gränsen hahah)

   

Ska dra en kortis ifrån gårdagen:
- Subban, subban, började jobba vid 10. Helt okej ändå måste jag säga.
- Skjutsa mammi, och köpa food.
- Hänga med hon den där Pallet. Blev lite trångt och knöckligt när vi båda skulle duscha, och fixa och trixa. Men alltid underbart med lite sällskap <3
- Sedan bar det av bort till familjen Risti (: Galna dem där 2 söta pinglorna. På vägen, som var snor hal blev jag omsprungen av 2 typ 65 åriga gubbar (Y) Då jevlar går det inte fort vill jag lova haha. Hemma hos Kiwan blev det lite drinks, massa snack och en massa skratt. Silvertejpen är Miras bästa vän, har vi nu fått reda på :) Hahha.
- Later blev det Velvet i snöstormen. Hahha aaah kvällen var väl upplagd för trubbel lixom. Men det var jätte gos faktiskt. Så nu har vi parat ihop våra små mammor, så nu ska dem ut och ragga tillsammans. Hur bra är inte det då ? Slipper vi skicka in dem till "Ensam mamma söker". Hahha nej skämt åt sido så var det en lyckad kväll trotts, äckliga gubbar, otroligt omogna pojkar (losk ölen hahah), snuskiga turkar och en massa annat porrigt folk ;D
" Kan du inte skaka sådär läckert som du gör"
Hahahah, mycket bra kväll mina vänner ♥

 

Nu vet ni det (: Så nu kan ni sova gott inatt haha. Usch vad jag larvar mig mkt. Bäst och sluta när jag är på topp :) Ska slänga in lite music på ipoden innan "blåsningen" börjar på televisionen :)
Pusss på er söton

Hon är kung


100129

Jaha, silly silly vad tiden går fort då ? Det är ju nästan hemskt. Well, well, well har ingen tid att ödsla. Snart bär det av till Ekhagen, haha ja av alla ställen ? Det är iallafall Jeffs 20 års partay, inte illa pinkat asså :) Hoppas och tror det kommer bli en bra kväll !!!
Kankse blir en sväng in till staden efter med, eftersom jobban kallar imon vid 10 så blir det lugnt. Väldigt lugnt. Och ikväll inga surprises tack. Fast det är ju när man minst anar det säger dem ju. Men men, man vet ju aldrig faktiskt. Time will tell....

Imööron kommer Kiwan hem med, hoppas det blir en lekdejt. För det är tok på tiden :) Annars så blir det ju som sagt subban hela dagen lång. Helt okej fakiskt. Dagen idag var lite smått seg, men det gick. Samilicious och jag hade det väldans trevligt. Stod och skrattade på andras bekostnad. Det är ganska kul det faktiskt hahah (:

Nej nu ska jag nog fixa det sista innan partajet (: Usch blev nästan lite tagg på en drink. Men no no no no not today. Inte någon annan dag heller egentligen !!

Dags att säga goodbye.
Pusspusspuss ♥


.

Have you ever tried sleeping with a broken heart ?
Well you could try sleeping in my bed.

</3


100123

Hhaha vad cp.igt det var att skriva datumet. Har ingen aning om det ens är rätt ? Men aja. Like it. Sitter och väntar på mina fruar. Ikväll blir det utgång. Taggar den som bara den. Hhaha kunde inte ens vänta, så jag korkade upp tihhihi* Igår blev det en spontan sådan, jag och buset gick först till Pipes, haha sjukt folk men gott och för festa där (: Mötte upp ramsebamse och company för att hänga lite på 8 glas innan pipes. Jätte kul och träffa dem (: Sedan bar det av till Cetrum. Hahha sjukt kul hade vi även att det var 93or, fnask och mogna pojkar, ja du vet vem du är. Asså shit, palla spela som man inte känner folk. Hhahaha så himla moget och kunna stå 2 cm ifrån en människa man har känt i 7 år. Men okej, sak samma. Vi hade det kul och det är huvudsaken (: Sedan bar det av till torpa för att släppa av buset sedan vandra hem i kylan. Ganska skönt faktiskt hiihih. Tack för kvällen min kära <3
När jag kom hem fick jag en glad överraskning, ett video samtal ifrån min Sessan. Och vad jag saknar henne. Hon satt där söt som alltid, fast inte på torpa utan i Usa. Usch. Tiden GÅ fort nu nu nu. Hon hade dock bråttom, men fick en liten stund iallafall. Och den är jag oerhört glad för <3
Då var första drinken klar hahah. Detta lär sluta bra ;D
Oj gott run mitt sällskap kom precis (;
Pusss ♥
 
Du ser mig går förbi, dina tankar börjar snurra. Jag ger dig en sekund så ge mig lite mer än blickar.

?!

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

You're just a boy


...

Jag har ingen aning om vad som har skett med min blogg, men tydligen så kommer den inte fram ? Do not know hur jag ska fixa det, men får la ta en titt på det. Dålig uppdatering har det vart med, men lusten finns då bara inte där. Så nu vet ni det. Maybe en dag så återkommer jag (:
Ha det mys tills dess.
Pusss gullon

RSS 2.0