Hmrf

Tycker nog det är lite konstigt ? Men bättre saker kanske folk har för sig ? Ja tydligen! Svårt och avancerat....


Sweet home Alabama!

Hej mina solstrålar. Nu är vi tillbaka i tråkköping efter en helt underbar helg ute på kusten! Har verkligen vart en helt perfekt helg! Kommer leva på denna länge :) har man "semester" så har man! Har hunnit med en massa kul, allt från galnaste utgångarna, kändis dj:ande, strosande på stadens gator, tripp till Grebbesta, loppisar, ja you name it :) och helt allmänt bästis häng <3 Och har även hunnit med att mysa med familjen och en kvällsfika med flickorna! Fick träffa Malin med som jag inte har gjort på månader! Hur bra som helst.... Nej nu ska jag och min uppsvällda tunga gå och lägga oss. Hoppas man inte kväver tungan av sig själv inatt! Haha! Jeffla allergier hela tiden! PUSS


What a night!

Säger bara: snodda drinkar, smit in på krogen, tagna i källaren och Peter sipen! Haha jag älskar strömstad <3


No games


Summer paradise

Lite lagom små trött efter knapra 3 timmars sömn inatt! Haha!

Men sikken lovely kväll vi hade igår! Blev först grill på vätterstranden, massa mat, födelsedagsfirande, snacks och allmänt mys! Sedan blev det att brumma bort till twin för att avnjuta en öl, ja eller typ 3 slurpar iallafall :) sedan vid halv 2 snaret klampade jag in!

Såååå värt det

Imorgon tar vi racebilen och sticker ifrån Jönköping. Ni anar inte hur mycket jag längtar. Hej västkusten, hejdå drama (: Haha. . .


Ja må hon leva

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Niccos födelsedag! HURRAH HURRAH HURRAH <3


<3

Asså hur söt är inte Martina då ? GULLUNGE =)


allting händer av en anlening

Eller ?
 
Just nu känner jag bara f uc k e d  u p, jeffla onödigt av mig. Varför ska man göra sådana val ? Varför, varför, varför ? ? ?
Ingen ide att hålla på occh älta antar jag...Men det känns lite hemskt att man sårat någon, som man verkligen entligen tycker om (eller tror sig tycka om iallafallen) Helt onödigt om du frågar mig.
Ja I guess att jag inte hade känt såhär annars. Men som min plinga sa, det är som är gjort är gjort. Kan inte ändra på något ändå.
 
Men det käns inte okej att avsluta något pga en fyllesak ?
Men är det så du vill ha det så får det bli så.

...

För så som jag kände, har jag aldrig känt, för någon jag känner men aldrig har känt!


:(

Tror art jag nyss gjorde det största misstaget i mitt liv! Ja eller för stunden iallafall! :(


Solen skiner, himlen är blå

Hade en helt fabolus kväll igår med finaste flickorna på twin! Fick även fin besök av finaste Lill klyk :) blev ett mega gäng där till slut :) Helt mega okej att vara trött idag! Dock blev jag förvånad över att jag inte var tröttare efter 4 timmars sömn! <3 Nästa helg drar vi iväg! Längtar ihjäl mig hihi!


Ja må hon leva

Idag är det världens bästa systers födelsedag <3 26 hela ååååår. Hihi! Älskar dej lika mycket som jag gjorde för 22 år sedan <3


Thailand nedräkning


<3

Hittade en massa gamla foton hon moster igår! Hihi


Onåbar

Jaja, vill ni mig något så är det fejjan som gäller! Jeffla tele och sitt "ingen service"! Tack för den lixom! Haha


Piss och återigen piss

Ååååh min ringelingeluring är typ snart helt kaputt! Funkar typ när den känner för det! Palla köpa en ny! Får väl helt enkelt invänta tills den pajjar helt och hållet! :( men kan ju nås ibland iallafall! Lycky me! Till råga på allt så är det fredagen den 13! Haha kan sluta katastrof det här!


Ice ice baby

Åååh nu är det bara cirka 1 1/2 timme kvar innan jag slutar! Tusan så fint! Då blir det raka vägen till mellangatan för och ha glasskväll med mina finaste flikkor :)) har tusan längtat helaste dagen. Men snart så <3


Måndag måndag

Nu har jag äntligen fått igång mitt blogg.se igen! Hoppas ni inte har saknat mig allt för mycket. Haha! 
 
Har iallafallen haft en helt lovely helg!
 
I fredags efter jobbet så blev det att plocka opp finaste syster för en hemma kväll med mat och mys på floragatan :)) blev en lugn och härlig kväll! Lagom många skrattanfall, iallafall när alec skrämde iväg rocky...haha säger dock inte hur! Haha!
Sedan blev det hem för att kojsa. Fick ju sova 2 timmar iallafall innan mr Diwi Diwison ringde och störde min skönhetssömn. Inget viktigt på hjärtat, bara massa tjaffs och en förklaring varför det inte kan vara "vi" blev det 2 timmars sömn innan det var dags att gå opp och arbeta några timmar.
Många långa timmar för att vara den som är den. Men anyways, efter det så blev det en liten möbelshoppings tur med mina 2 favoriter. Sedan hem och lägga sig en stund, någon timmes snarkt blev det iallafallen. 
 
Sen vidare för att hämta upp nicoo, köpa pizza och boka bio :) rock ages blev det denna kväll. Den vart faktiskt riktigt bra :)) Så många tummar opp för den
Efter det blev det att möta opp grabbarna grus. Och även ett kärt återseende med Bamse Björn :) blev massa tjöt och skratt från alla håll. Fast tydligen så skulle jag ju rycka upp mig enligt tjurrven himself. Haha kanske borde göra det själv istället! Men men, någon som hade dåligt samvete på söndags morgonen och skulle helt plötsligt bry sig! Men tanken var ju god iallafall D ;)
 
På söndagen blev det morgon mys med mamma på Ikea först ! :) och sedan en heldag/helkväll på la gräshagen :)) taccos, spaning, skrattfest både med och utan grannarna och en helt fantastisk kväll :) det gillar vi! 
 
Ååååh no, kanske dags och titta till min lilla upplärning! Haha! 16 och sparris brallan! Fin tjej det där :)

Hahaha

Där bollarna bor...hahaha

RSS 2.0