090831

Hejsan smulor.
Wie idag har jag äntligen fått min tatuering på plats, så till alla er som inte trodde det. Mohahah :) I'm happy iallafall.
Men det jag skulle komma fram till är att min blogg blir lite nedstängd ett tag. För jag har inte lusten och skriva nu. Men jag kommer tillbaka om ett tag, det kan jag lova :D hihi.
Adidia is coming back, bättre än någonsin :)

Ha det bäst pärlor
Pusss ♥

090830

Hoj oj, här vart det dött värre. I know, så himla sorry. Men har faktiskt inte hunnit. Men en update kommer antagligen senare sen :) Har inte tid just nu, host host, men later later gullefjuna :)


090826

Dagen har vart hur bra som helst. Men tar en update imorgon :) För just nu sitter jag och försöker klicka runt mig på FB. Japp ni hörde rätt, tyckte det vart tids nog nu :)

090825

Halli Hallå.
Hoppas allt är kalas ? Här är det lite förkylt, men blää på det. Så himla tradigt och vara förkyld, enbart onödigt. Anyways, dagen har som sagt spenderats på subban. Idag med the bosses, det gick förvånansvärt bra :) Himla kul för mig, höhö. Jag sitter bara och stirrar på klockan hela tiden, jag vill nämligen bara att denna dagen ska ta slut någon gång så det kan bli onsdag. Hihi tomorrow bär det av till Göteborg med min allra bästast syster. Det kan inte bli bättre. Bara springa i massa affärer och springa runt bland massa folk som man inte känner. Bara vara en främling i en annan stad. Massa massa bäst. Dagen ska iallfall spenderas på stan såklart, filura omkring lite och så.

Awesome för idag är att jag har fixat lite så jag kan vara borta 1 vecka när jag och Kiwi ska åka :D Så jag slipper en massa jobbiga byten och strunt. Måste bara finna en resa, nu nu nu nu nu.

Ja annars händer det väl inte mest, fredag blir det lite relax på rosenlund förhoppningsvis och på lördag blir det klubb enkelt. Hur fint som få.

Nej nu ska jag och min sjukdom ta oss en runda runt pölen i våran ensamhet.
Inlägg kommer imorgon efter hemfärden (:
Pusspusss ♥

Was it worth it ?



Before you were no good, you used to be so good.
And then you changed and flipped on me.

Look into my eyes.... and tell me what you see.
Was what you got worth losing me?
Now all your lies has caught up wit your game.
It's a different picture, but in the same old frame.
Tell me was it worth it.

Tell me was it worth it, now that it's said and done?
Oh, did you find what you were looking for?
Tell me was it worth it, oh boy that's all I want.
 Just tell me the truth and nothing more.
 Don't be confused and think that I wanna be back in your arms because I closed that door.
Tell me was it worth it, for you to make that change?
And play that game wit me.
I gave all I could give you changed it all up for you, but you didn't sacrifice for me.
So is it for the moment? Are you really on it?
 Either way you ain't thinkin about me.
Look into my eyes and tell me do you see... Can you see the pain that you caused on me?
It's not the same, we'll never be that way again. Cuz you can't take back those tears.
Please tell me

WAS IT WORTH IT.


090824

Hejsan bullar.
Precis hemkommen ifrån en hård dag på subban. Blev först lite öppning med Äjlin, sen lunchen med Malgot mm morr. Sen blev jag ju sittande där som jag alltid  blir, även att jag hade slutat så rullade en hel timma på. Men fick lite besök av mitt Bus, hihihi. Hon var massa brun såklart, och massa mys vart det ju och träffa henne såklart (: Blir en lekdejt med henne på torsdag allt <3
Just nu sitter jag ju här och ugglar, men snart ska jag ta och laga mig lite mat, eller kanske. Hungern är inte på topp så att säga, men kanske är bäst och slänga in mig något annars lär väl mammi tjata sönder mitt liv. Ikväll blir det movie med min älskade sis, äntligen ska vi gå och se: sommar med Göran. Jag vet, alla har redan sett den. Men har inte haft tid så idag blir det time äntligen :D Massa wiiie.

Nu till gårdagens händelser:
Efter att ha fikat med mina subbor som sagt. Hämtade jag upp min Kiwi för att åka återigen till Claras för ännu en fika. Efter en massa, massa, massa skrattande och pratande om helgens händelser, drog vi oss bort till Gräshagen och Ebe. Där befann sig redan Lidan så vi joinade dem i soffan. Efter att ha velat lite och vart en sväng på Donken började vi kolla på Pineapple Express. Aaaah den vart la inte kalas dirket men några skratt blev det allt. Mesta dels skrattade vi nog åt våra interna skämt.
- Mmmm milkshake, extra lumps please.
- BruuuumBruuum motorcykel.

HAHAHA
Ja vid sådär vid 1 tiden började vi röra på oss. Men med osäkra kort blev det en hejdrans bilrunda runt staden för att spana lite på hmf ? aaah några, hahah. Bäst och inte nämna några namn ;D Men jag och Iwi hade det iallafall väldans gos under vårat försök att lösa det försvunna fallet med den blåa bilen, typ ? Aaah, jag har faktiskt aldrig sagt att vi är normala (:
Sen blev det hem för att slänga sig i sängen och gotta ner sig riktigt ordentligt.

Nejnej, nu ska jag och min förkylning försöka oss på att ta bort northon ifrån min dator. Nya virusskydd ska installeras. Jihoooo.
PusssPusssGullen ♥


090823

Hejsan smultron.
Precis hemkommen från en fika med mina 2 subbor (och Tarzan såklart) på Claras. Det vart lite smått kallt och sitta ute men hey det är fortfarande sommar, så ett litet tag till funkar det nog. Ja det hände ju inte mest sådär, så det är inte mycket att tjata om. Anyway, efter fikan blev det en liten snabbis till Subban för att hjälpa sis med bröden. Aaah jag vill inte jobba imon, dumma servera. Inte alls på humör nu igen, dagarna kommer och går så att säga.
Men om en liten stund kommer min Iwiplutt och hämtar upp mig, vi ska till några pojks och kolla på movie. Inte helt fel, nejnejnej (: Men får slänga in ett upplägg imorgon för ikväll blir det då banne mig inte.

Jisses, sikket onödigt inlägg. Men hey, inte på humör som sagt.
Aaah jag blir galen, varför ska man ha några känslor för ? Dem bara spökar ju ändå. Kan banne mig lika väl vara isdöd inombords, för då behöver man ju inte känna en massa trassel hit och dit. Puke. . . .

Nej nu är det bäst jag slutar. Ska inte sänka era humör också.
Jaja, tjöttjöjt.
PussPussPusss ♥

Jag fattar verkligen inte, men I hope you're happy ?

.

You used to make me so happy ?

090822

Hejsan smågullar.
Hoppas allt är bra med er denna lördag. Här är det fina fisken, har dock mått bättre under dagen med det vart det lätt värt asså. För som sagt så var kvällen igår den bästa någonsin, jag önskar att Ivana fyllde år varje dag v.
Kvällen
började med lite förfest hemma hos pärlan, men 2 boys och Ivana och Anna. Det blev en massa lekar, jag har aldirg, våghals och si sånt där. Himla gos måste jag säga, fick man lära känna främlingarna lite också. Lite kul vart det nog allt att det blev Iwikiwi som svarade åt mig lite halvt på frågorna, höhö awesome. Sedan bar sig killar av till poolpartyt medans vi fick skjuts av Annas bror bort till Torpa. Där befann sig en massa pojks hemma hos Simon. Så det vart bara att fortsätta med uppkorkningen. Mintu stod på schemat, och ja det var sista gången den drickan slank ner. Efter en lite aning för lång förfest (dock jätte kalas), med en aning för mycket drickande och skumma telefonsamtal senare var vi på väg ner till stan. Centrum blev det för hela slanten. Aaah eller inte så länge iallafall. Eftersom en viss Mr.J lurade mig att Iwi var borta på Torpa tog jag snällt taxin med honom. Men tji fick jag, där satt vi utelåsta på en altan, har dock ingen tidsuppfattning men det vart ett tag iallafall. Anyway, så där satt vi 2 fånar och talkade lite medan vi inväntade en taxi som skulle köra oss till Kålmården, aah tydligen så blev det lite svårt att skilja på Kålgården och Kålmården. Men taxichaffisen tänkte snällt ställa upp på att köra oss dit, men hey inte denna gång. Nästa kanske (:
Ja sen fick jag ju ett litet fnatt och satt ute i kylan på min innegård, helt ensam och ugglade så fint så. Ringde lite onödiga samtal som man lätt får ångestattack över dagen så där efter. Men wa ska man göra, är man inte smartare så är man inte ? Hahha. Jag hade det gos iallafall. Sedan blev det in för att slänga mig i min bedd och däcka så fint (:
Blev dock aningen chockad när jag vaknade klarvaken klockan 8 imorse och inte kunde somna om (Y). Helt inte okej, haha. Blev några långsamma, sletna timmar på subban måste jag säga.

Sen måste jag ju bara ta kvällens(aa eller en av dem) händelse:
Jag och Ivana ligger i hennes säng och får för oss att vi ska leka lite" flygplan", aa ni vet som man gjorde när man var liten, en person ligger på rygg och så ligger den andra på fötterna och så blir det som ett flygplan. Aaa eller nått, ni fattar right ? Anyway för att komma till poängen, när vi väl "flyger" så får tösabiten kanske en aning för mycket fart så hon flyger upp i luften gör en 360 och landar pladask på datastolen. Hahahah asså helt sinnes, ni missade världens grej asså. Kankse inte låter så kul här, men vänta tills ni får se videon. Aaa hur sjukt är inte detta, att Anna får hela händelsen på film ? Hahah jag dör.
Att sammafatta så var det livetskväll, nogthing more to say or do.
Grattis återigen pärlan <3

Nepp nu ska jag nog gosa ner mig i sängen med massa Oth.
Hörs imon.
Ciao ♥

Herregud


Asså jag hoppas verkligen för denna människans skull att hon skojar ?
Jag trodde jag skulle dö.
OMG

Jisses

Haha jag hinner inte skriva något långt inlägg, men måste bara säga att jag hade världens bästa kväll igår. Jag trodde inte att det kunde ske så himla mycket på en kväll. Men som sagt, allt kommer i en update när jag har slutat på jobban. Hihihi puss puss.

Happy B-Day



GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattis
Grattis
Min älskade IwiKiwiIvankaPlankaSvettlana
<3
Idag är det din födelsedag (:

Minnen



Haha allvarligt talat, jag tror jag dör.
Titta vad jag fann Malgot ;D
Hahah jisses
<3

Tänk att man har vart så liten (:


Hihih kolla in den lilla rackarn.
Ser ni den ?
Det ser ut som den har disco där inne, så den har nog redan satt igång med mamma Malgot moves. 
Wie längtar massa tills du kommer ut :)

090820

God morgon mina stjärnor.
Hihi massa fint väder ju (:
Sitter inne och kollar på våra bäst år, men ska snart bege mig. Asså, detta programmet kan man ju verkligen flippa på. Helt sinnes, men ändå måste man ju kolla vad de har för sig i Salem.
Gårdagen blev himla mys som alltid. När Ticcen kom till mig på kvällskvisten blev det en massa talki innan vi drog oss bort mot Sandys för en liten matbit. Där blev vi sittande i x antal timmar, massa massa massa gos v. Och massa god mat också (: Anyway efter det tänkte vi kolla läget på stan, men det vart ju bara massa gula studenter som sprang runt och firade. Så vi tog oss en liten nattrund innan det bar av hemma för massa oth. Det gillar vi starkt. Efter några avsnitt blev det kojsan Zzzzz.


Mulle&Lantis v

Pusspåer ♥

090819

Hejsan gullungar.
Hoppas allt är bra med er i värmen ?
Dagen har gått väldans fort måste jag säga. Som sagt så började den med en morgon promenad som alltid med sis. Efter det slängde jag i mig lite frulle och tog på mig jogginskorna återigen. Denna gången blev det en promenix med mina pärlor Sessan och Pling v. Efter att ha vandrat runt i värmen och pratat en massa gos stannade vi till på Max för att ta oss en liten glass. Massa mys måste jag säga. Sedan rullade klockan på och alla drog sig hem till sitt (: Efter det har det inte hänt så där jätte mycket, har mest gosat ner mig i soffan med massa tv tittande. Inte helt fel faktiskt.
Ikväll kommer Ticcen för lite sleepover till moi. Planerna var ju att gå ut, men det känns lite som att det är studenternas vecka denna veckan. Men vi får väl se vad planerna blir.

Gårdagen blev himla gos som sagt. Efter träningen så började jag fixa och trixa lite inför kvällens planer med Kiwi. Vi drog oss bort mot Centrum för att kolla läget lite. Men som sagt, så är det ju studenternas vecka, så det vart lite sisådär. Men alla andra verkade ha det kalas (: Efter en liten tripp hem till Kiwi för skobyte så åkte vi tillbaka för att ge det en andra chans. Men efter en stunds shakande på dansgolvet bar det av bort till Torpa och Max. Där satt jag och Svettlana, nya nicknamet, och fick oss en hel del gott skratt av pojkarna som hade lite intressanta storys om lillan. Hahah. Sedan kom även Anna och joinade oss lite. Massa trevlans.
Sedan bar det av för en helgalen bilfärd med en massa sjungande och tramsande och massa sms skickande. Hihih. Hur fint du vill så att säga v
Sedan blev det sängen och en massa oth tittande.


Ivana Svettlana (det rimmar ju inte ens hihihi)

Nu ska jag åter gå till min tv, och tagga till lite innan Ticcen kommer.
Pussspusss

090819

Nu ska jag träffa mina bästbollar hihihi, wiiiie.
Blir en runda runt pölen (återigen) och sedan en liten fika med massa tjöt.
Slänger in ett inlägg när jag är tillbaka (:
<3

PartyPeople

Hon den där Ivana sätter lite krydda på mitt liv, awesome, indeed <3
Sitter och fixar mig lite inför kvällens partyplaner. Det blir en sväng bort mot Centrum, för att tränga oss på studenterna lite (a) hihi. Varför ska inte vi får vara med och leka säg ?
Phuf.
Vi får se vart planerna tar oss först, det vet man aldrig. Men någonstanns kommer vi ju alltid (:
Morgon dagen kommer nog bli lite tung med uppstigning vid klockan 9, men men man lever ju bara en gång säger de ju (:
Imorgon blir det att leka med mina söta barn, Sessan och Pling wiiiiie (: Massa mys, lite old the gang träff, bara Buset som saknas. Nej nu måste jag nog sluta skriva, partyt väntar hihihi.
Pusss på er gullon ♥

Knock you down

We were never meant to be, baby we just happened so please don't mess up the trick.

And I never thought I'd fall for you as hard as I did, cause boy you came around and you knocked me down.

Sometimes love comes around and it knocks you down, just get back up.

So you gotta take the good with the bad, the happy and the sad or will you bring the better future then i had in the past. Cause I don't want to make the same mistakes i did.

I'll admit it, i was scared to answer loves call beacuse I don't wanna fall back on my face again.

But if it hits, better make it worth the fall.


090818

Hejsan mina smultron.
Jisses sikket bra humör jag är på idag (: hihi awesome. Precis hemkommen ifrån en kalas gos dag med min älskade Iwikiwi, det ni v Det började med en liten lugn fika på Waynes, inga pinsamheter idag inte haha. Massa talk och massa deals later så tog vi oss en cykeltur bort till Vätterstranden för att kolla in alla students som hade det livat värre. När man väl stod där och kolla hur gos alla verkade ha det på Insparken så blev man lite avis faktist. Det trodde jag då inte att jag skulle säga. Men men. Någon gång är det säkert min gång också (: Efter att ha stått och kikat lite så började det of course att regna så det vart bara att dra sig hemåt.
I början av september så åker jag och min Kiwi utomlands bara så att alla vet, det är där med bestämmt. Jisses så mys vi ska ha det i värmen du och jag lovlie.
Hihih massa bäst v



Nej nu ska jag mysa lite med min syster yster som är på besök.
Lite svettpass later också, dead.se kommer jag vara. Men hey helt underbart.
Gotta run.
Pussspuss ♥

090816

Hejsan gullungar.
Är precis hemkommen ifrån en galen bilrunda med Anna och Kiwi (: Alltid gos med överraskningar sådär på kvällskvisten. Blev en sväng bort till Torpa för lite span på höken, haha eller något. Ah hon är ju galen den där sötsaken. Fun vart det iallafall v
Nu sitter jag återigen i mysdressen för att slänga mig i bedden och kolla på oth v
Känner att första träningen efter den långa sommaren redan har satt sina spår, så imorgon blir det inte gos när jobban kallar vid 9 snaret. Men hey, ska ju inte klaga.
Jag har nu bestämmt mig för att imorgon är början på mitt "nya", om man nu kan kalla det så, liv. Ska bli gos att börja om på ruta ett så att säga (:

Dagen har gått ganska fort, fick lite oväntat besök från skåningen, som helt plötsligt steg innanför dörren. Som sagt, överraskningar har nog vart dagens theme. Annars har jag gosat sönder med min syster yster och tränat (: Massa mys så att säga (:

Nu ska jag göra ett nytt försök och slänga mig i kojsen :)
Sleep tight ♥



En dröm

an vara det finaste man har. Att bara få drömma sig bort, milavägar ifrån alla problem och alla hemskheter. Att bara få känna sig lycklig hela tiden och springa runt på små "rosa moln". Tänk dig att allting är precis som du vill att det ska vara, och alla är precis så som du hade förväntat dig. Det finns inget sådant ont som falskhet eller krossat hjärta. Tänk att aldrig behöva känna sin otillräcklig eller besviken. Bara få vara lycklig hela tiden.

Ibland kan jag känna mig lite vilse i denna stora välrden, man är ju inte mer än människa. Man ska väl inte klaga, för det finns ju alltid andra som har det värre. Men när problemen inte vill gå hem så kan det kännas lite tröttsamt emellan åt. Livet blir ju det man gör det till, right ? Men jag ska nog inte sticka under stolen med att jag tror på ödet, innerst inne tror jag att allt händer på grund av en anledning. Och att man ibland inte kan ändra på detta, för det är verklingen meningen att det ska hända. Så vad du än gör så kommer det ändå på något knepigt vänster att hända ändå.

Vad händer när man har fått en andra, en tredje, en fjärde och en femte chans ? Det undrar jag, för alla gör vi ju dumma beslut som vi ångrar. Skulle jag få en chans att ändra på saker och ting, så vet jag helt ärligt inte om jag skulle ta den chansen ändå. För vem säger att det skulle ha blivit bättre bara just därför ?

Men tänk om man bara fick leva i sin dröm bara för en dag, då skulle jag aldrig vilja vakna upp igen.



"Who needs a heart, when a heart can be broken ?"



v

090815

Hejsan pärlor.
Ligger ner bäddad totallt i min säng med mjukis dressen på dragen. Inväntar sommarkrysset, yes jag är 50 + och har inget liv. Men under tiden rullar min favorit one tree hill på tv.n, det är något man aldrig kan få nog av asså.

Gårdagen spenderades som sagt med min Plingplutt. Börjad med en liten förfest i sis apartment, och efter en lite stund med musik och talki kom Mallan och joinade våran tjejkväll. Efter en och annan drink och smått och gott begav vi oss bort mot Centrum för att inhämta en stämpel. Där vart det ju såklart inte livat värre så vi drog oss bort mot Piren och Saltkråkan. Där befann sig en massa gos folk, massa gamla teknikare som vi klämde oss in hos (: Efter massa pratande och skrattande drog vi oss bort mot centan igen för att dansa lite. Helt okej för att vara en fredagskväll ibland alla småflickor och pojkar. Musiken dög, sällskapet var bäst och stämningen vart (Y). Träffade även på min lilla Kiwibajs som var ute och härjade, mycket gos, mycket gos hihihi v
Sletna och färdig dansade drog vi oss bort mot donken med Plings man för att få lite föda (: Som alltid, som alltid, och alltid är det ju lika gott också (:
Självklart så togs det ju inte några bilder, jag har verkligen blivit sämst på det där med foton. Men jag hoppas det går bra ändå.

Jag har kommit på att det inte är sådär jätte bra alltid när man har en massa spillotid, för då får man massa dumma tankar som smyger sig på bakifrån. Man blir ju till slut helt knas av alla dessa, men hey imorgon är det en ny dag. Nya tag och nya problem.

Nej nu börjar visst mitt lilla program där på tv:n ja, kanske slänger in något kalas roligt inlägg lite senare sen man vet ju aldrig.

Pusspusss på er ♥


Glöm dina bekymmer, för imorgon kommer det nya.

: (


090814

Hejhopp gummibollar.
Yes box, fredag finally. Dagens planer är ganska rena, fika med pling later och sedan tagga till och traska ut :) Mys att leka med min lilla sötfis, det vart ett tag sedan det bara var you and me, så kvällen ser jag verkligen fram emot. Får väl se vart vinden tar oss så att säga, kanske ska kolla om minimallan är hemma denna helgen med ?
Jaja anyway, planerna just nu var ju dock träning, men mor min orkade inte så jag fick så snällt stå över. Var väl inte så att jag överklagade precis.

Dagarna har gått som vanligt, och uppdateringarna är lika dåliga som alltid (sorry). Men i onsdags hände det inte överdrivet mycket på dagen, innan det blev en mys fika med min Iwikiwi först på waynes och sedan vidare till det där nya stället mitt emot  filmstaden (namn?) för att fika med tutt&frutti.  Massa mys gånger 2, har inte träffat någon av de 3 på länge så det blev en massa tjat om både det ena och det andra hiihih v. Sen på kvällen det lite mys på Twin med subborna och klyvan. Några glas och sedan vidare för att inviga kebabbaren, asså jag vet inte riktigt om det är kebab baren eller kebabbaren, haha knas. Jaja..

Igår var dock en himla gos dag, blev lite mys med sis först på dagen sedan blev det jobban för oss båda. Massa slit och tokigheter senare vart det dags för stängning. En liten Beccabus kom även och hälsade på mig en aning, eftersom hon lämnar mig en hel vecka för att lägga på brännan. Kommer iallafall sakna mitt bus massor, men får leka när hon kommer hem, om inte skolann tar hela fritiden ;D
Vid 8.a snaret mötte min Elsälsk upp mig och vi hojade bort oss till Hemmakväll och Sandys. Mackor, godis, chirre och En shoppaholics bekännelser senare stötte vi på Sessan och Steff på vägen, de skulle till plingplutt och hennes man men hann med upp till Els för en liten titt. När de och Henkis hade lämnat oss blev det massa ätande och filmtittande. Filmen var faktiskt helt galet rolig, skrattade en massa massa (: Efter movin blev det en massa talki talki, massa skrattande åt en massa knas minnen som vi båda hade. Det var nog längesen jag skrattade så åt mig själv, men hey helt värt det. Gullet fick mig att inse både det ena och det andra, men jag får lite panik på mig själv ändå. Att man inte bara kan få styra sina känslor, bara lite ? Då hade nog allt vart bara lite, lite lättare. Right ?
Jag hade verkligen en kalas goskväll med min pärla v
Sen kom det ju till mig och mitt lokalsinne, herre min gud, jag fattar inte hur jag kan vimsa bort mig så otroligt haha. Lite rädd blev jag dock då jag kom på mellangatan och såg alla tända ljus. Usch, det var väldigt scary, åka på en plats där någon har luggit och kämpat för sitt liv. Nejnejnej, inte okej alls ?
Men hem kom jag iallafall till min säng och en massa oth senare slocknade mina ögon snällt.

Nu ska jag nog fixa mig lite, slå en pling till pling med kanske, hahah (:
Auf wiedersehn ♥


Hahah

090812

Hej hearts.
Dagarna rullar på som vanligt, men känslorna är desamma så att säga. Blev lite halvt galen igår när subborna på subban inte gav mig så mycket worki worki som jag hade hoppats på. Känns lite halvt om halvt segt att bara jobba en dag nästa vecka, va fan, vad ska man göra ? Jag får ju spatsmer på denna staden asså, kan inte någon bara göra det okej ?
Men har iallafall 2 datum jag längtar till just nu:
- 26 augusti
- 31 augusti
Jaja, det är ju något iallafall, men mer än så händer det ju inte överdrivet. Phuf.
Idag blir det iallafall en fika med min Iwikiwi stjärna v, ska bara fixa och trixa till mig lite. Fixa nyllet och frillan så man kan visa sig ute bland peps. Annars händer det ju inte överdrivet mycket mer med dagen, kanske lite shopping ? Anyway, nu ska ni inte behöva läsa mitt skärp mera.
Run run run.
Pusss ♥


v

Hemlis

I've got a secret, och skulle jag berätta vad det var så skulle det ju inte längre vara någon hihih. Men om några dagar eller nån vecka si sådär så ska ni vara de första som får reda på det.
Ooooh lite pirrig är jag nog allt (:

First Cut is the Deepest



I would've given you all of my heart
but there's someone who's torn it apart.
And he's taken just all that I had
but if you want I'll try to love again.
Baby I'll try to love again but I know.
The first cut is the deepest baby I know
the first cut is the deepest
But when it comes to bein' lucky he's cursed
and when it comes to lovin me, he's worst
</3


090810

Hejsan smulor.
Asså vad hände med vädret ? Helt sjukt sinnes, usch så sur jag blir. Jaja, dagen har iallafall så länge spenderats på subban (som alltid typ?). Tiden har då nästan stått stilla, men men. Sitter och degar framför tv.n, vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har nått toppen på isberget då jag verkligen inte känner för att göra ett skit längre. Allt bara känns tråkigt och meningslöst ? Är nästan så jag vill väcka lite liv i mig själv, men nej nej.
Anyway, helgen har gått lika fort som alla andra. Drar en liten kortis fortis.
Fredagen:
Som sagt började med några timmar på subban och sedan vidare hem för att åka och shoppa lite med min lilla mammi. Vidare efter det hem för att slänga ihop lite mat och invänta kvällen. Började fixa och trixa lite innan klockan slog 7 och det vart dags att åka till Buset för lite förfest (: Massa musik, snack och drickade så var festligheterna redan på hög nivå. Vi drog oss ner till Bongo för lite mer tagg. Där fann vi en massa knas peps, lilla Agnes kom även och joinade oss för lite talki talki. Himla gos och träffa den där pärlan :) Sedan bar det av till Centrum för att hämta oss en stämpel. Vidare sedan till Amor för lite shottande. Runda och goa om fötterna var tankarna dansgolvet på centan, men där vart det ju minst folk ever. Så det blev en massa tjat med Bamse i ingången istället. Men hey, inte helt fel det heller(: Blev då också en liten tripp bort till Piren och Saltkråkan för kolla in läget, träffa lilla Ticcen och Lollo bland annat. Så det vart ganska gos, men vi kännde för att ge Centrum en sista chans. Helt dött som sagt, sedan blev det  dock en liten korv innan vi skildes åt. Hemma väntade min icecolda säng.

                                                                                   v  v   v  v
Lördagen:
Dagen i sig var ganska seg fram tills sis kom hem från jobban. Då blev det lite mat och sedan en massa tagg och fix. Mlis maskerad stod på schemat. Efter en galen cykelfärd blev det en uppmötning av Äjlin för att vandra bort till Mli. Där befann sig redan en massa människor så det var bara till att joina dem. Sedan blev det trappan ner till Centrum återigen. Blev lite snacks och massa pratande med massa pojkar som var lite halv goa, haha. När klockan började arta sig och allmänheten kom in så tyckte vi att det var dags att börja rör på sig. Blev Ollan för hela slanten. Där var det redan livat värre, så dansgolvet blev nästa.
Efter lite om och men så tyckte inte jag och sis att stället längre dög så det blev en relativt tidig hemgång runt halv 2. Klyvan hade ju med redan dratt sig och Äjlin också, så sängen var inte helt fel lockande så att säga. Blev ett stopp uppe hos sis först för att leka lite mera Dr.Phil som jag så tyckte jag var, hade ju ingen utklädnad till maskeraden men det fick jag stämlpat under kvällen, höhö.

Så nu vet ni vad jag har haft för mig.
Peace out ♥

7 Augusti

Det är den 7 Augusti alla redan och klockan är precis slagen 9. Sitter och tuggar på en macka och försöker väcka min lilla hjärna med massa gos musik. Äntligen är det fredag och äntligen är det min lediga helg, på typ hundra veckor. Men den blev inte så himla ledig så himla länge, för jobban kallar idag återigen. Dock bara ynka 4 timmar, så jag kan nog stå ut med det hihih. Efter en dag på subban med SJ (tåget) blir det lunch med mammi. Jag ska vara gull och bjuda den lilla sparven på lunch, hon får dock bestämma ställe för det tycker jag är oerhört beslutsångestframkallande.
Kvällens planer trodde jag skulle bli som alla andra, utgång, men vi får se vi får se :)

Igår blev det en tripp bort till min lilla älskade Els efter en heldag på subban. Kolla in deras nya fina lägenhet på Liljeholmen. AWESOME.
Nu vill jag med flytta till mitt egna, fixa med massa inredning och gos. Men de planerna känns aningen långt bort just nu ! Men man ska då aldrig säga aldrig, eller hur ? Anyway, efter att ha suttit och tjatat i x-antal timmar fick jag snällt dra mig hem på hojen. Hahah tror nog att jag körde lite fel, men men kom ju hem iallafall.

Jisses, imorgon är det Mlis "maskerads" fest på Centrum och jag har fortfarande inget att ta på mig ? Yrke, yrke, yrke, yrke ? Help.
Får kolla med Pallet och Klyvan vad de ska hitta på, kanske kan sno en och annan ide från dem.
Nej, nej. Nu måste jag verkligen fixa mig, jobban kallar.
Pusss pusss ♥



v

6 Augusti

Long time no see.
Jag har bara inte hunnit,  har haft väldans mycket fuffens för mig de senaste dagarna. Herregud, det vart ju inte igår jag uppdaterade så ni får nöja er med detta. Orkar inte ta dagarna som har gått för det är ju inte en så att säga, haha. Men det har iallfall bestått av en massa utgång och partaj. Lite med Sessa, Elsälsk, Mini, Buset, Ticcen osv (; En massa bra utgångar har det iallafall vart *

Nu hinner jag tyvärr inte sitta här mer, för nu kallar subban återigen. Usch för 35 grader och behöva stå där. Men men, thats life, right ?
Kanske kommer en update om någon dag sådär!
Tills dess så får ni ha det kalas kalas. Imorgon kommer Mini hem från första veckan i helvetet. Kanske ska slå henne en pling och kolla läget då (:
Gotta run ♥


?

Just nu känner jag mig bara väldigt besviken, arg och ledsen på samma gång. Jag förstår mig inte på människor. Jag förstår inte hur man ena sekunden kan duga och sedan nästa bara vara luft. Va fan, ta upp om det är några problem istället för att tjura eller va fan det nu är som försigår. Jag börjar bli aningen trött på detta dubbelspel som körs, massa falskhet eller vad det nu ska likna ?
Jag hoppas nästan att hämnden är ljuv, just nu iallafall.

Väx upp.

</3
 

2 Augusti

Precis hemkommen ifrån en lång, lång, gos dag med favoriterna på Ullared. Totallt slutkörd, så en update kommer då kanske imorgon tidigast.

RSS 2.0