10 Juli

Hej mina smultron!! How´s the life ?
Sitter med varsin tandpetare i vardera öga. Haha, ah eller riktigt så illa är det inte. Skulle nog varit värre efter att ha sovit 2 knappra timmar inatt. Men mer om den galna natten latero: - Jag och klykan hade en hel dag igår. För jävla trevligt om ni frågar mig. Vi började med att åka runt staden våran för att inhandla lite stuff inför våran kalas kväll som vi och favvo Malgot hade planerat :) Åkte hem till mor för att lämna av bebis och duschaa. Tro det eller ej men för en gångs skull fick jag också vara med helaste kvällen och inte missa 2/3 delar. Vi satt ute i solen och njöt av ett glas. Efter några flera glas tyckte vi det luktade fäst lite längre upp på gatan. Väl efter några pissepauser och farbror blå lampor vart vi framme. Men den fästen blev då inte lång varig tack vara våran allas favorit C.K. Haha för himla fjantigt. Men men....Vi hade det ju faktiskt bättre hos Linda Kay, så där befann vi oss resten av tiden innan herr taxi kom och plockade upp oss för att roa oss i la staden! Livat och livat vet jag inte om det var ute, slängde oss förbi både Pire, Centrum och Twin. Haha älskar att jag och Maggan verkligen ligger på hela sidan och verkligen slidar in. Den du, allt går om man vill. Väl efter lite bootie shake så blev det tal om efterfest ?! Och vem tusan tackar nej till det.
Nämligen och tämligen inte jag och Linda. Maria tackade ja men hon försvann på vägen. Eller ? Well well. När vi arrivade på Gräshagut bestämde vi oss för att laga lite mat. Tanken var ju att starta grillen men tack och lov att vi skippade det. För det var den längsta matlagningen i hela mitt liv. Men med en flumm Klyka så kan man inte mer än att skratta åt det hela. Jisses vad vi garvade, det gick inte att få slut på det.
Det började ju redan vid Twin med korven. Haha att en nedrans korv kan vara så himla kalas kul, eller var det vi kanske ? Väl efter maten så blev det en himlans svacka i allas trötthet. Klockan vart ju ändå halv 4 cirkus ? Haha så jag och Mr.R gosade ner oss i kojsan. För himla mys att bara ha någon vid sin sida. Det har man ju saknat, pojkväns typen eller inte ? Höhö... Men lilla smarta jag tänte då inte alls jag hade min mysiga bebis hemma. Så vid halv 6 snaret var det bara att dra på solbrillorna och ta första bussen hem. Ja hör och häpna, jag åkte buss. Väl hemma kojsade jag ner mig med Tindra och bara mös.Ja iallafall i 2 timmar tills hon kände att det var dags för att stirra på mig med sina puppy eyes. Så då var det bara att ta hand i hand och vingla upp. Haha.... Saknar redan henne. Har vart så himla mys och ha henne här, min underbara underbaring. Haha nej nu ska jag faktiskt ta och kojsa ner mig. För imorgon är det dags för jobb igen. Måndag uscha mig.
Puss på er

 


<3 A <3 T <3


7 juli

Hej mina smulor! Hur mårs det idag ? Känner mig inte alls glad idag, vet inte om det beror på den långa jobb veckan eller för att jag inte har kunnat finna mig utanför dörren sedan i söndags ? Inte alls på humör iallafall! Sitter på jobbet nu, några meter upp i lufta med min lilla pärla! Känns att man har jobbat över 40 timmar på 4 dagar! Men nu är det ju bara imon också! Tacka gudarna för helg! Då har man ju något att se fram emot iallafall :) för till helgen blir det fredags mys med brudarna på fredag och på lördag tänkte vi slå på stort med fääääst! Hoppas min malgot är barnaledig så vi kan ta en krogrunda på det med :) Efter jobbet vankas det mys med bästa syster, blir en lång prommis i axamo :) får passa på och mysa extra med henne då mannen hennes kommer hem på lördag efter flera veckors resande! Så får väl unna henne lite alone time! Höhö! Har även denna vecka börjat med min lchf diet! Det går faktisk oväntat kalas! Hoppas det ger lite resultat snart så man får upp hoppet lite!! Nehe?? Well well, vad händer ? Dags att jobba lite! Suck..

Du är bäst nu men du var bättre förr

Idag är en sådan dag då jag saknar dej!!

RSS 2.0