Utgång på ingång

Blev ingen lugn hemmakväll, utan istället så taggar vi en utekväll med alla dess smaskigheter :)
Slänger in ett inlägg imorgon (lovar inget), men bara kanske. Haha beror på hur skallepär mår imon när man kurar sig ur bedden :) 
Well, well. Dags och fixa frillan.
Ha en bäst kväll ♥ 


It's time for Gränna

Nu drar jag och sis till Gränna :)
Inlägg kanske kommer senare. Kan inget lova, men det ni lär ju märka. 
Seee yaaa, don't wanna be yaaa.


MeLoveMusic

Ska slänga in några låtar som spelas duktigt på min dator just nu. 
Enjoy :)

Run This Town - Rihanna



Happy - Leona Lewis



Battlefield - Jordan Sparks



Skin - Ras Cricket



Papparazi - Lady Gaga
( Långt intro, men tyckte ni skulle få njuta av Alexander Skarsgård )

Jason Derulo - Whatcha Say




♥ ♥ ♥ ♥ ♥


091029

Godmorgon mina kära.
Sitter uppe mitt i ortan återigen, åter idag. Kollar som varje morgon på Vakna med the voice (Y). Så himla bra måste jag säga. Det händer alltid något gos :)
Tänkte när jag vaknade today, gud va skönt att inte jobbgubbarna är här idag, för er som inte vet så håller de på och byta fasad på huset, och dem är banne mig inte tysta någonstanns för att börja jobba klockan 7 ? Bläääää. Nu står tjockisgubben utanför fönstret och skriker. Och jag vill lova att han inte behövs skrika för att höras, silly him...
Jaja, whatever. Om en timme kommer min syster till moi, as always. Alltid lika mys med massa sällskap. Min sjukdom har ju börjat ta avfärd. Tur är väl det när halloween knackar på dörren :) Dessutom väntar en massa jobb nästa veckan. För himla skönt det, för gå hemma är banne mig inte jätte roande.
Dagens planer är inte mest, ska vila upp mig det sista. Vill vara hundra procent till helgen. Men en sväng till Gina blir det this evning. Måste shoppa mig något litet plagg :)

Imorgon har jag big planes. Hela dagen är uppbokad:
- Börjar dagen med en tripp till Gränna med min söta sis. Vi ska spendera dagen med polkagris check och ett besök i alla affärer och på en resutrang ♥
- Skjutsa sis till jobban och byta ut henne mot mammi, för en shoppingtur.
- Möta upp Buset för en tjatstund, på tok för längesen <3
- Möta upp Kiwan för en fika, och massa tjat sååklart :)
- Kvällen har jag inte planerat in i minsta detalj, men får se vilken plan jag följer :)

Well, well, well. Nej nu ska jag gotta in mig i V.M.T.V och se om det sker något nytt i kändisvärlden :)
Gotta run älskon.
PusssPusss ♥

R.I.P


Buhu, i måndags tappade mammi min älskling i ett glas med vatten :'(
Men later idag ska hon åka upp och fixa en ny älskling åt mig.
Då blir jag glader :)


091028

Hejsan gullegosar.
Sämst uppdatering, I know, men har vart sjukis. Inte alls kuler. Hujedamig säger jag då. Jag som hade massa planer i veckan, så blev jag platt liggandes i soffan ner kojsad med täcket istället. Men måste säg att det har vart lite skönt och fått vila upp sig. Då kan man ju tagga det roliga som man har framför sig istället :) 

Ja det har då hänt en massa bus sedan sist, men inte som är värt att göra den största uppdateringen ever för. Så ni får det lite kort och gott.
- Bio x 2. Först blev det ju :Bröllopsfotografen, den får ett väldigt lågt betyg, hmf inget för mig. Sedan blev det: Äntligen Midsommar, den får ett snäpp bättre betyg men ingen storslagarna så att säga. Dock höll det inte på att bli någon bio tack vare min otroligt klantiga syster som glömde våra biljetter i automaten hahha.
"Ett gäng biljetter kanske ? " HAHAHA.
- Jobb,jobb,jobb.
- Lekdejter med mina tösabitar
- Utgångar
- X-antal fikningar, kanske en och annan för mycket.

Så, ja nu vet ni ju lite vad som har skett :) Ingen jätte uppdatering men orken är inte riktigt på topp ännu. Tur att man har vart ledig hela veckan. Javisst, taimade min sjukdom alldeles perfekt så att säga.

På lördag är det dags för halloween återigen, känns som det var just igår. Men sjutton vad fort det går. Dock blir det ingen maskerad detta år utan en avskedsfest för kiwan. Tror det kommer bli minst lika partyfyllt. Får se om det hinns med en liten fika hos måmmi efter jobban och innan festen :) Det tackar man ju aldrig nej till så att säga :)

Nej nu ska jag och min sista sjukdom kojsa ner oss ordentligt. För nu vill jag banne mig bli frisk :)
Pusss på er söton ♥

091022

Haaallå bollar.
Hoppas allt är finan ?
Jisses vad mycket som har skett de senaste dagarna, massa skoj ju :) Måste dock slänga in ett kort inlägg för snart kommer Tuttigull och hämtar upp mig ihih. Bio står på schemat, det blir - Bröllopsfotografen (Y) Jag tror den kommer vara smaskens faktiskt....
Annars har jag inte gjort mest idag, träffade Pling en stund och vandrade på stan och köpte lite paket till London bruden :) Hihi hoppas hon kommer bli glader. Det tror jag. Mohhaa. Lite djävulsk är jag ju allt.
Annars har jag bara tränat och vart och shoppa med moder Lise-Lo.



Men har ju lite och writa så trycker på snabbt nu.
Tisdagen:
-Började jag dagen med en lekdejt med sis. Blev lite vandring och så. Inte jätte mycket som skedde höhö.
-Sedan mötte jag upp Ticcen och vi lekte lite hemma hos mig :) Massa tjatande mest höhö.
-Sedan blev det till att möta upp Elsi och dra oss bort till Via Dolarosa(tror det heter så?) aaah iallafall så är det det där tatueringsstället på liljeholmen. Meningen var att Ticcen skulle lämna in en skiss men de slutade med att jag fick en tid, hör och häpna, dagen efter. Hahah helt sinnes. Så det var bara och dra på nervisbyxorna och gå dit dagen därpå.
-Sedan blev det lekdejt med,Ticcen,Tutti&Elsi hemma hos Els. Det blev lite tv tittande, och scones bakande och massa skrattande. Ohh vilken underbar kväll det var <3 Vill bara att alla dagar ska vara så hihih.
-När de sena timmarna hade smygit sig på så drog sig jag och Ticcen hem till mig för en sleepover lixom. Dock så inte min säng den bästa längre för det. Inte alls kul och sova 2 i en 90säng. Hahha det måste ske ett byte helt enkelt. 120 är ett måste :)
-Sen blev det Zzzzzzzz

Onsdagen:
-Sletna som bara den efter flertal väckningar drog vi oss upp för att äta lite "våran kända frulle". Alltid lika awesome säger jag ju bara hiihihhi. 
-Sen blev det subban med the bosses i 2 1/2 timma. Och det var skakiga timmar måste jag säga. Hhahah. Hade dock himla kul med Sam, misstolka det inte tack, för vi hade visst en himlans bra program gemensammt. Nämligen The Hills. Höhö, det ni. Slå den :) 
-Efter det blev det en rallyrunda bort till tattoon där Elsa så himla snällt mötte upp mig <3 Gaaaah, var ju inte första men ändå var man nervös. Och det pirrade lite väl mycket i magen måste jag säga. Men efter 1 1/2 timmes tatuerande, var jag finally klar. Och jisses, inte gött kött. Första var ingenting i gemförelse med denna skapelse ska jag då få lov och informera. Haha. Bara bita ihop säg. Nu är den ju iallafall på plats och vet ni vad I'm löving it :) 
-Sedan blev det subban för att showa lite såklart, det har man rätt till tycker jag :) Det blev en kort visit då jag höll på och dö av trötthet. Så det var bara och åka hem och söööva :) Himla gott.

                                      (sämst bild, I know. Men den är tagen med webcam hahha)

Så, jisses, nu har jag kramp i armarna haha. Inte okej.
Jo juste, idag gyllde som vanligt Sessan min dag, då jag hade fått ett nytt mejl :) Ooooh så awesome. Att lite skrivande kan göra en så lycklig :) Hihi me like it much <3 
Kan det inte vara 1 december 2010 snart ? Längtar ihjäl mig. 

Hojoj, hjälp vad tiden sprang ifrån mig nu.
Gotta run,run,run :)
Pusspusspuss ♥

091020


En av de omtalade bilderna på MKA från ELLE
Personligen så:
Love Them


091018

Haaallå Hallon.
Just nu sitter jag hemma hos sis och knappar på datorn. Spelar lite musik och gosar. Egentligen är iden att vi ska skruva ner till saker. Höhö, men de klarar sig galant mammi och sis själva så jag har satt stabilt over here :)
Dagen har spenderats på A6, eller rättare sagt på Ikea. Blev lite check och massa lunchande på restuarangen :) Massa gott vare. Blev även lite tjöt med Klyvan :) Söt hon är den där....

Annars så har det inte hänt så mycket här idag. Ganska skönt med en slappsöndag lixom. Sis och jag har flummat sönder. Har lite roliga bilder som ska läggas in sååfort jag kommer hem.
Snart väntar en massa bra på tv.n så får skriva klart fort som bara den.

Gårdagen spenderades ju först på the sub, som varje lördag, höhö. Ganska jätte seg dag, hände inte så värst mycket. Men jag, malgot och sis klarade och underhålla varandra galant faktiskt. Efter det blev det en bike tur hem för att fixa och trixa innan jag begav mig bort till buset för en awesome kväll :)
Blev lite kollande på tv, massa tjötande om både det ena och det andra och sedan en rallyrunda. Fram och tillbaka utan att det skedde värst mycket. Men det var gos och leka <3 Ska snarast göras om.

Veckan är helt fullbokad:
- Imon blir det först subban....Sedan lekdejt med min Nicoline :)
- Tisdag blir det subban igen.....Sedan en lekdejt med tösarna hemma hos Elsa <3
- Onsdag blir det subban igen, igen (hahah klagar gör man)....
- Torsdag är det lekdejt med Pling. Massa shopping står på schemat lixom :)
Så nu vet ni hahah :)

Nu ska jag hjälpa min family. Tror dem behöver en händig hand, rätt person javisst (A).
Bilder kommer senare ikväll :)
Pussspåer

God(alldeles för tidig)morgon

hahah klockan är banne mig 8 minuter över 6 och jag är vaken. Detta är helt sjukt. Fick ett sms vid halv 6 som väckte mig så att säga (; KnasKnasKnasKnas tihihihi :)
Och nu är det storm ute så jag kan inte somna, buhu. Kommer bli en seg dag på subban later.

Nej nu ska jag återgå till min säng :)

091017

Hoj oj, jisses vad tiden rullar på asså. Nu är snart oktober månad sluut. Kanske lika bra det, har inte vart någon rolig månad asså.
Men kvällen däremot har vart kanonkalas :) Började kvällen med lite hemmamys med mammi och sis ♥ Lite tacos, lite idol, ja ni vet. Fredagsmys ;)
Sedan kunde jag då inte hålla mig hemma längre, som min syster på snällt påpekade, så det fick bli en runda bort till C för att dansa loss med mina tösabitar Lolloooo och Ticcen :) Min första vita utekväll asså. Inte bad alls, måste jag säga. Mohhahah. Helt okej musik, och helt okej folk. Men det är ju vad man får räkna med. Tror då allt att jag såg mig några stycken typ 94, men vem orkar bry sig. Jag var ju med där när jag var 16 fyllda.
Det vart en händelserik kväll men en massa gott i godispåsen. Lite girlfight, som en barnslig liten tösabit startade, kanske för att hon trodde hon var snyggast i stan eller nått. Hahha kul vart det iallafall :)
När dansen hade gjort sitt väntade den blåa musen så snällt på mig i stormen. Hallelujah för bil asså. Hade vart galet och ta sig hem annars.
Just nu sitter jag nedbäddad i kojsen och funderar på att fixa gaddarna och kojsa ner mig odentligt. Men jag vet inte, ska man stanna hemma eller drar sig bort till cigarren ? Hmf ? Bra fråga asså. Jaja, får kolla vidare läget helt enkelt.
Så himla skönt när man börjar 12 på lördagar asså. Känns som världens sovmorgon hihi :)
Nejnejnej, nu ska jag tjöta vidare med C.K och kolla läget vad som sker :)
Ciao ♥

091015

Heeey Babybooos.
Mysmys med vinter vädret hörr ni. Dock borde man ha en lite bättre jacka kanske, inhandling snarast :) Någon som har något bra tips maybe ?

Idag blev det uppgång way to early för att skjutsa sis upp till rosenlund för en jobbintervju. Sedan hem för att mysa lite framför tv.n innan hon lämnade mig för subban. Inte långt efter begav jag mig upp till stensholm för att hämta upp mammi för att åka till "sjukan". Usch vad ruggit det där stället är, kanske beror på alla minnen man har ? Aaah jag vet inte, men jag tycker då inte om de där långa korridorerna och snuskiga rummen. Blev en kort visit och vidare till träningen :)
Jobbigt, jobbigt, i massor. Javisst...Men skönt äre ju.

Nu hörde jag allt i bakgrunden att en viss farsgubbe ska söka sig ett jobb här hemma. Så då blir det till att finna lägenhet sis :) Vill nu, nu, nu...
Imorgon ska jag ta hand om mitt andra problem, det där med jobb. Har en liten tanke i bakhuvudet, och jag hoppas för allt att den kommer funka. Då blir det byebye subban, mumms :)

Nej nu ska jag kila in i dsuchen, ska handla med mammi. Sen ska jag slänga mig i soffa, för jag mår då inte bra alls. Vet i *pip* vad det är som sker med mig. Seg, trött, och inte på humör för mer än att skrika rakt ut i intet.
Gotta run.
Pussssit ♥

Help

Asså är det någon som vet någon bra sida där man kan översätta ord ? (A)
Helst, helst där man kan överstätta till latin lixom.
Skulle vara kanonkalas :)


ShoeHeaven



Awww so freakkin awesome
Dessa ska bli minna inom kort
MumS


091014

GodMorgon sötknoppar.
Oh ja, uppe med tuppen som alltid. Även att det inte blev någon morgonpromenad idag så vaknade jag to, to early.
Dagens planer är lite halvt om halvt. Blir lite fix och trix här hemma på dagen, ska försöka och finna alla mina videofilmer med :) Hahah skaftö, nyår, oooooh vad bäääst detta kommer bli. . . .
Ikväll blir det fika med mina brudar också, ska till det där "nya" stället, kan verkligen inte få in i min hjärna vad det heter men typ något i stil med Adelante hahah.

Nej nu ska jag in på hm och se om Jimmy Sho kollektionen har kommit in. Han har ju en massa massa awesome stuff.

GottaRun babes.
Pusssspåer ♥


091012

Hallå smultron.
slänger in ett snabbt inlägg mitt i städet. Jisses sicken duktig flickan jag har blivit på sistonde. Har verkligen börjat ta tag i saker som har legat och skräpat. höhöh.
Idag har jag börjat och fixa och trixa på mitt rum. Lite nya saker som inhandlades yesterday. Känner mig värsta värsta bra asså.
När jag har städat klart så blir det först lite fix, sedan lunch och massa tittande på A Walk To Remember <3 Gotta löve it bara. Jisses sikken film. Jag dööööar :)

Ska hinna slänga in lite musik på min ipod och rensa garderober med innan jag ska bika mig bort till subbban för en dag där. Dock med sis så det kommer bli bäääst :)
igår åkte vi förbi La Rosa, haha aaa eller vad det heter, och i veckan så ska jag boka in nya tatueringstider. Nu är jag helt hundra på vad jag ska göra så det blir bettanbra asså....Längtar massa asså :) wiiie.

Allt känns helt okej nu faktiskt. Dock så är det fortfarnade tråk i Jönköping. Men vad sjutton. Man är ju ung säg. Har mycket att invänta, som en tripp till USA och en tripp till London :D Hur mys kommer inte det och bli på en skala ?
Sen har jag och sis bokat in våran årliga resa till Gbg med, 29 November blir det staden baby hihiiih :)

Ojojoj, vilket rörigt inlägg asså. Men vad sjutton. Jag är ju lite knas så :)
ska försöka och börja med kiwans paket med, oooh så roligt det kommer och bli. Hahah, jag är lite lam jag vet :) Nejj nu ska jag återgå till min kära säng och sätta ihop det sista sen är den redo för rumble.
Pusspusspussss ♥

P.P.1


Filurig

Hahah jag har verkligen kommit på den bästa avskedspresent som jag ska fixa åt Kiwi när hon ska leave mig. Asså hon kommer dö :D

Hahahaha jag är så himla bäääääst.


091009

Hejsan gullegullar.
Hoppas allt är bra med er ?
Ras cricket - skin spelar nu högt ur mina lurar på datorn. Har inte mest för mig just nu, har fixat och trixat lite. Ska snart jumpa in i duschen :) Uppdateringen har vart sämst de senaste dagarna I know. Men det har gått full rulle fort. Vet inte ens vad som har skett men mycket har hunnits med.
Kvällens planer är iallafall bokade
- Träning osv
- Lekdejt med Ticcen
- Vidare till Lollu för massa patty.
Eller ah utgång står på schemat, men det blir en lugn sådan idag eftersom subban kallar återigen tomorrow :/ Men jag tror kvällen kommer bli massa mys iallfall :)
Imorgon blir det ju som sagt subban på dagen sedan vidare hem för lite fix innan jag ska möta upp mina små söta töser Tutti&Pling för en tjejkväll. Movie och sådant mys står på schemat kan jag tänka mig :) Skönt med en lugn kväll med mina tösor.....


Igår träffade jag på mamma'gntea ( för er som inte vet så är det fridas mammi ). Fick lite info om min kära amerikanare :) Skönt och höra att allt hade gått bra, dock så har jag ju fått ett eget sött liten mail från sessan herself <3 Det är himla jobbigt det här. Vet dock inte hur det kommer att funka ett helt år. Men får ta en dag i sänder. Det viktigaste är att hon har det bra iallfall, och idag ska hon ju anlända till sin familj :) Kom på att jag måste fixa mig en klocka så jag vet vad klockan är där nere. För det är ju en himla omställning trotts allt.

Hoj oj, sikket meningslöst inlägg. Men nu vet ni ju att jag lever :)
Duschen kallar :)
Pusssssss ♥


091005

Det är ingen vanlig dag idag. Idag 03.30 var vi och vinkade av våran älskade Sessan som nu ska befinna sig i Usa i ett helt år. Jisses, vad ska vi göra utan våran loppa ? Får tänka att det kommer att gå fort, men saknaden har redan smygit sig fram. Fastän det bara har gått några timmar. Suck. Jag gillar inte avsked, och inte speciellt när man vet att det är på tal om en lång tid. Men tänk va gos du kommer ha det där nere med alla amerikanare :) Och tiden den rusar ju faktistk förbi. Det jobbiga är ju att det inte är nog med avsked utan det kommer att ske fler, inte bara ett, utan två styckna till. Aldrig någonsin hade jag kunnat ana att det skulle bli såhär himla svårt, klar man visste att det skulle bli tungt men denna känslan den går bara inte att beskriva :/ Usch, tårkanalerna kommer vara uttråkade efter denna månaden. Får göra som Sessan sa i morse och köpa vattenersättning. Ohh lilla sötan, vad jag saknar dig, dock har tanken inte riktigt lagt sig ännu att du befinner dig på nästan andra sidan jorklotet vid den här tidpunkten. Men anyway så kommer vi ju snart ner och leker med dig. Då ska det bli ett väldans kalas (: hihi <33333 
Avskedsmiddagen i fredags var den bästa kvällen på ruskigt länge asså. Det började med en massa smaskens. Sedan efter det blev det en massa tipspromenad, hihi om Sessis såklart. Grattis till Tuttan som kamade hem vinsten.....
Sedan efter att alla hade gått hem, utan the gang sååklart, så blev det en massa massa bus. Busringingar, msn prat med idioter, massa tjötande om allt, paket tittade ( då mina vänner avslöjade Busets överraskning höhhö ), och allmänt mys innan klockan slog 8 och det var dags att stiga upp. Jag ville verkligen inte sova, för jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Men det gjorde den alldeles för snabbt. Och det var dags att äta lite frulle innan en sjuk dag på subban, malgot, moi och sj (Y) hahah det kunde inte blivit värre. Men dagen den gick också :)
Sedan bar det av hem fort för att fixa och trixa innan det blev utgång med Kiwi och Pling. Himla bra tjejer och himla bra kväll <3 Slever sååklart, kunde vart bättre men ändå funfunfun :)
Sedan bar det av hem för att slagga sönder mitt liv.

Söndagen spenderades med sis och mammi fram tills jag tog en trip bort till Nicklas en stund :) Sötasötapojke. Han kan vara något av det bästa :) hihihl.
Sen som sagt så blev det en kort sovmorgon till 03.30 då Tuttan kom och pickade upp mig för att åka till avfärdet :'(
Nu sitter nog Sessan i Usa och gosar med sin "familj", japp detta inlägget är tillängnat henne så ni behöver inte läsa om det stör er.....

Nu ska jag och min sorg åka bort till subban för att hämta upp pärlorna för en födelsedags fika för Klykan som fyllde år yesterday (: hihi massa grattis...
Pussssspussss ♥


1997, sikka tider v


RSS 2.0