Mohah

Jag är ganska ond. Men ack så jevla clever. Ett ynka litet hemligt samtal så vips.
 Hahha dock tror jag inte att min blomma mår så bra för tillfället.
Sikken hämnd, sikken natt mina vänner.
Nu ska jag kojsa mig direkt.

Skååååååååååånne banan
<3


Nattens citat:
-Det är ju så när man är med rätt person !
- Jag är ju typ det för dig
-Öööööh ?
- Vadå ?
-Aaah du är min lilla drömprins
HAHAHA
Ibland kan han om han vill det där
mega mongot.


13 år senare

I augusti är det precis 13 år sedan dessa 2 små tandalösa förväntasfulla tjejer stod på torpaskolans skolgård för att börja 1.a klass. Och jag ångrar inte en sekund att jag träffade min fina sessan.
Oooh jag bara önskar att du var på rätt sida jorden just nu så jag kunde fira dej riktigt ordentligt. Men det är bara några få, få, få månader kvar tills vi ses.
I cant wait.
GRATTIS
Min allra äldsta BF.
I love you


RixFm

Hej mina fina.
Hoppas allt är bra ?
Det var ett litet tag sedan jag var här inne och klickade sist. Men nu är jag in style. Hahah.
Sitter här med mitt nyfärgade hår, det gick ju på tok igår när min ticc skulle färga det så det fick bli att springa bort till frillan imorse. Men hey, det var det värt. Nu är jag blondi igen och I'm lovin it :)
Ikväll är det rix fm festivalen. Ska upp till Elin och leka femte hjulet på hennes och pallets par dejt. Tjooo hoo. Någon måste ju vara den utstötte hahaha. Jaja. Sedan blir det ju in till staden, dock ingen festival tror jag inte. Men sliver lär ju vara ett hett ämne.
Japp, en update kanske kommer imorgon. Men vänta er inte det.



?

Och du, det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort.


Jobjob

Hej mina fina.
Hoppas alllt ar bra ? Tyvarr sa har jag inga sadana dar bokstaver pa jobbdatorn sa ni far helt enkelt forsoka och tyda (:
Star pa subban och har verkligen ingen ting att gora. Klockan ar precis 9 nu, for det sa hon pa radion. Vilket innebar att det ar en hel timma tills min kara syster kommer och joinar mig i klubben.
Kan ju dra lite smatt och gott:
Gardagen spenderades med en kiwiboll och hennes garderob till en borjan. Hon stadade sa fint sa. Sedan blev det lite svenska sprak larning. Hahaha, vi larde mamma mira nagra nya fina ord. Det ar knappt sa att jag kommer vaga ga dit igen. Hahha. Svin fint. Sedan blev det en liten roadtrip till Ica Maxi for att kopa lite candy och sa. Det var ju trotts allt lordag. Seda blev det till att skrammas igen, hahah vi tankte ge falks grav annu ett forsok. Och denna gangen var det inte Dijana som fegade ur utan hennes karl till man. Hhaha eller mus kanske man ska kalla honom (: Han vagade iallfall inte ga ur bilen. Vilket var valdigt kul. Alla killar som ska vara sa macho. Men icke sa nicke. Men iallafall, jag och kiwan borjar rora oss bort mot den gamle och precis nar vi ska ta oss en titt pa den otroligt spannande graven sa slacker Aleks lyset pa bilen. Och jag lovar Ivana kramar sonder min hand och skriker sonder mina oron. Hahhaha. Radda som ett litet as sa springer vi tillbaka till bilen. Sjukt nog sa hittar vi faktiskt tillbaka, for det var verkligen backsvart. Creeds till oss.
Sedan bar det av till gamla jonkan ingen. Dar hande det inte speciellt mycket maste jag saga. Men det blev en liten spiontrip. Hahha som alltid. Och alltid lika kul ar det ju.
Sedan slappte jag av mitt gull och drog mig hem till kojsan. Dock blev det en upparsittar kvall da vi lekte lite spioner till. Helt sjukt, det ar nastan nagot fel pa alla killar. Men ey, vi kissar pa dem. PjuuuPjjuuu.
Tur att man har sa bra friends nar det kommer till kritan. Har tankt lite pa det nu under min lilla vistelse har pa subban att vad skulle man gora utan sina vanner ? Tank dessa sma fjortis tjejer som inte kan ha kvar sina vanner for att dem har skaffat pojkvan. Hur sjukt ar inte det ? Hur tanker man da ? Vanner finns alltid kvar for en, men det gor inte alltid en b-friend. Sedan tror personerna att man ska sta dar med vidoppna armar och bara ooooh. Som att allt var som vanligt ? Helt sinnes. Kan inte fa in det in min lilla lilla hjarna. Men hey. Blame it on you. Nar man kommer upp i en viss alder far man faktiskt valja sina vanner med omsorg. Och jag tycker jag har lyckats valdigt bra maste jag saga (: ihihihi. Ni andra, ha det sa bra med era killar och era hemmakvallar i soffan med massa mys och sa. HAHAHHAHA.
Oj nej, nu kanske jag ska jobba ne svanga.
Pussspussss

Jisses

Så sjukt trött, fattar inte ens att jag kom ur sängen. Det blev några timmar lite för mycket vaken igår. Känner mig ganska stolt ändå, uppe 21 timmar av 24. Helt sjukt. Tur att man är ung och fräsch då asså. Hahah not.
Nu ska jag sticka till subban i detta oväder. Uuuuurk.


Hallå där ja, blåbäret.
mig sakna dig


Muuummma

Sitter hemma hos PellePääär och Gurria Gussa ska precis laga massa massa köttbullar till oss. Det finns då ingen annan mat så vi får nöja oss med köttbullar och ketchup :) Vi är hungry så detta ska bli smaskens :)
Krogen sög min rumpa så nu blir det efterfest innan krogen har stängt. Lika bra det. Killar mat och tjejsnack, jag är glad.
Boootey boooey calll later ?

It's sad

Ibland känns det som att det inte spelar någon roll hur snäll man är eller hur mycket man alltid ställer upp. För man duger då fani mej aldrig. Tycker bara att det är lite sorligt, folk är väldigt patetiska. Men well well well, you lose, it's your lost.


20 old fucking years


Hahha lika coool nu som jag var
för 20 år sedan :)

Jahaja, då var man 20 år nu då ? Och för första gången på 19 år så regnar det på min födelsedag :( Hur sjukt är inte det då ? Jag skyller allt på vulkanen ! Inte okej alls. Men anyway så ska jag njuta av min lediga dag, min alldeles egna födelsedag ! Som ska firas med min finaste Iwi <3 Min äckling som jag äcklar. Det blir systemet, relaxen, tårta och middag :) Kan nästan inte bli bättre :)
Iiiisch.

Happy birthday


......

? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ? ! ?


Last day

Som tonåring. Det känns som ja, vanligt. Bara några få timmar kvar nu. 03.40 inatt så är det på minuten 20 års sedan man låg och skvalpande i maggen. Dagen today kommer springa iväg eftersom jag jobbar 12-20:30. meh hey, jag är ju ledig imon så :) Har tagit mig en långledighet på en hel dag. Den ska spenderas med min Kiwi, relaxen och resturang. Partaj blir det inte förrens på lördag :) Kommer bli kalas. Hoppas bara på fin fint väder, så det går att grilla :) Skulle vara kalas. Önskar bara att mina fina ifrån USA kunde ta en snabb visit hem och kalas lite med oss :( Men nu är det ju bara månader kvar tills vi sitter på planet för att ha en vecka i S.F :)

Nej nu måste jag klä på mig innan klockan blir för mycket.
Puss på er


Malgot

Min kära malgot, malgot, malgot, malgot :) Tiihiihihih.
Snacka om att ha saknat tiderna hos min Malgot. Men nu så är det livat i den lilla lådan. Vi har sketat på alla hyllorna i det blå skåpet som hon själv hade sagt så snällt :)
Iiiiiiiih.
She's back and we love it.
Taggar min födelsedag med mina subbs och lillklyk såklart. Hihihi. Kvällen kommer bli knas. Dock kommer vi sakna våra bajsnödiga malgot som sitter nödig just nu :)

<333333


Morning after

Ooooh god morgon mina pärlor.
Usch alldeles för tidigt god morgon. Har varit vaken många timmar. Tsss. Ska iallfall upp till A6:an med Malgot, Tindris och Klykan :)
Skriver ett litet inlägg när jag kommer hem :) Ska smälla i oss lite donken, och shoppas loss. Så det dröjer nog några timmar hahaha.
Later (:


RSS 2.0