Fjärillar fjärillar i magen

Asså, har vart på sådant sprudlande humör idag! Vet ikke varför men det gör mig då inget :)) bara allmänt high on life I guess. Höhö!

Börjar mina nya tider nästa vecka med, galet fint och ha hela förmiddagen ledig! Whoppa! Passar in lite bättre på flickornas tider med :) super super super helt enkelt :)

Helgen är fullspäckad som alltid. Kommer bli en kalas helg tror jag minsann. Förhoppningsvis glider jag hem med en ny bil på söndag med hihi!

UNDERBART!

 


:)

Ha det så bra! Vi hörs, vi ses i dina drömmar.


Måndag

Uscha mig vilket tråk väder. Man blir ju totalt depp när det är såhär. Blää...
Sitter och inväntar att pling e li plingan ska ringa, så man kan snacka av sig lite. Blev helt nere bara sådär, och när man väl börjar tänka så tänker man ju inte i rätt banor alls. Och saknaden börjar alltid komma tillbaka. Kanske är för att man känner sig ensam när man kommer hem till en totalt tom lägenhet. Inte alltid lika skönt.

Har iallafall haft en tipp toppis helg! Lördagen blev hur bra som helst. Först grill med dp flickorna, Tutti och oskar tittade förbi lite senare också :) Sedan blev det vattenpipa, eurovision och till slut Twin. Som jag har saknat Twin tiderna, förra sommaren var ju livets sommar där. Också en stor saknad. Men denna sommaren kommer bli exakt lika bra :) det har jag bestämt..

Söndagen blev det först sol på mammis uteplats sedan food på Piren för att fira morsdag, både för mammi och måmmå. Blev glad i hjärtat av att se måmmås leende <3 Helt underbart. Sedan blev det hem för att kolla BB!

En mycket bra helg minsann.

Nej dags att kolla på tjockisarna. Känna medlidande med dem,  snart är jag väl en av dem hahah. Nej nej. Positivt skulle det ju vara :)
CIAO

Call me maybe

Solnedgång, lite smoke och Plingan i telen. En underbar fredags kväll på smedjegatan <3


Hey soulsistser

Precis hemkommen från dagens träning! Blev ett svettigt pass med syster yster och en välförtjänt solning där efter :) underbart!

Sitter på balkongen och kollar på den blåa himlen! Haha vilken pensionär jag är! Älskar det! :)

Måste jumpa in da shower snart dock! Känner mig inte så fräsch! Imon kommer superpallet på besök på jobbet! Wiiiie :) vill lägga mig så det blir fredag fort hihi!

Läsa lite bloggar och sedan natta! Ja så får det bli :)


800 grader

Älskar, älskar, älskar sommar värmen som har kommit på besök! :)

Känns som att det snart kommer bli sommar, sol, grillning och massa twin. Som jag har längtat. Satt ute på bryggan med töserna imorse och åt frulle. Solen stekte tusan nästan sönder oss. Men med en mackmakerietmacka i magen så kunde det inte bli bättre :)


Nu längtar jag till lördag, då det blir att inviga min balkong, vattenpipa och nästan grillen. Underfackingbart :)


Nej dags att hoppa in i duschen efter 1 1/2 timmes träning. Jisses. Man blir tusan peppad av alla slimade jävlar på gymmet, så fick bli dubbla löppass på bandet. Höhö. Någon som inte kommer kunna gå imon, japp.


Nej gud, dags att gitta.

Tjolllliiiillloooollii!


Highwell to hell

Fanns ju absolut ingen mening med att jag skulle sluta tidigt idag! Har nu suttit fast i bilkö i 2 timmar! Bara 2 timmar kvar tills jag skulle slutat! Kunde lika bra ha stannat!


21 maj

Jisses vilken underbar sommarvärme :) whooooooopa.
Tråkigt att man inte kunde njuta av den, men det kommer ju fler dagar.

Snart dags att kojsa sig till kojs, opp med 5 tuppen imon. Burr. Men måste ner till farbror blå och kirra dem sista små detaljerna!!! Sen kanske allt kan vara finito med det strulande legget. Haha.

Har btw den sjukaste träningsvärken någonsin i min rygg. Tog nog i lite överdrivet imorse på gymmet. Men det tränar jag bort med Elinito imon på svettpasset. Nu är jag laddad för träningen igen, sjukt skönt att äntligen hittat lusten. Hade ju dock gått ner 3 kilo. Så snart kanske man kan komma ner på normal vikt igen. Som jag har längtat :) Inte mullig och gullig.

Hoppas allt löser sig för dej! Är allt lite orolig.


Keep on thinking things will always be the same



As we go on, we remember all the times we had together
And as our lives change, come whatever
We will still be, friends forever


Efter regn kommer solsken

Äntligen är min dator fixad. Jisses vad jag är händig :) Är precis som Lotta, kan allt! Höhö.

Har haft mig en tipp topp helg!
I fredags blev det taccomys at my place, dock slocknade jag visst mitt i filmen, roligt sällskap javisst :) Men skulle ju opp med toppen på lördagen.
För klockan 06 väntade det jobb. Inte alls pigg och laddad jobbade jag av mina 6 timmar.
Efter det blev det picknick mys med fina flickorna på vätterstranden. Ja vädret tillät ju en heldag med mys ute på stranden :) Och en massa gott skrattt givetvis! Hihi.
Sedan blev det hem och ladda för en bionight. 21 jump street för att vara exakt. Underbar film. Skrattade stolen ur mig själv. Mycket sevärd :)

Och idag, har jag hunnit med massor som always. Shopping, storstäd, dinnerdate, fix och trix i sis lovely lya och sedan hem och laga mat, sätta upp lite hyllor och annat skraffs. Nu är jag nästan hemmastad :) Bara några få få detaljer kvar! Men hey, det är okej :)

Underbart att vakna ytterligare en helg och inte vara bakis. 4 helgen i rad nu :) Börjar bli grym på att vara nykterist haha :)

Nej dags att kolla BB. Kan ju hända något spännade!
Hittade btw alla mina kort, hur sjukt ? Galet surt att allt är spärrat dock. Men men, wa ska man göra ?

<3

hihi

Nästan på dagen att det är 6 månader kvar till den lille kommer.
Helt sjukt, en liten liten bebis.
Så mys <3


Zzzzz

Dags för oss att kojsa ner oss, klockan ringer ju vid 04:45 tommorrow! Phjuuu!


Im not lonely when Im alone

Att man kan bli så nostalgisk av några sms.
Kan inte rå för att sakna, men bara lite, lite, lite granna :(


Götlaborg

Sammarfattar en tipp eli tipp topp helg såhär:
Shopping, göteborgsvarvet, fix och trix, inflyttningsfest, utgång, 3 timmars sömn, mysig brunch, glass häng i parken och en mysig hemfärd <3 underbar helg så in i :)



<3


Städmani

Ja det kan man kalla det! Fick ett mega ryck och städade helaste hela lägenheten! Höhö alla 30 kvadrat! Så nu är det skinande rent! Till och med i mista vrån :) awesome är jag!

Anledningen till städningen var faktiskt ett försök för att hitta min lilla bussficka, som innehåller mitt busskort, bankomatkort, legg och pengar :( surt sa sulan och försvann! Och försvunnet är det fanimej också. Buhu! Men men :)

Fick ytterligare ett jobb idag! Haha dem trillar in bara för att man har ett :) men trivs ju som jag gör så blir inget med det! Men var ju varmt välkommen i oktober om det inte löste sig, så fina fisken säger jag :)

Nej dags att kirra matlådan till imon! Sen dags för sängen! Gör inget annat känns det som! Men snart är det sommar och sol och en mycket kort tajt kjol om bantningen vill sig väl :) höhö!

Åååååh massa massa grattis till min fina igen! Så otroligt otroligt glad för din/eran skull :)) <333


<333333

Hihihihihihihihihihi


:)

Jag vill att ditt hem blir där jag hänger min hatt. Tralalla tralalalalaaaaa

6 maj

Hej mina fina! Nu tusan är helgen redan förbi. Helt sjukt vad dagarna tickar på :)

Har haft en fullspäckad och sjukt bra helg :)
- fredagen, min stora 22 day, började med mys med syster yster. Lite paket och lite frulle :) sedan en gång runt sjön med Äjlin :) sedan en awesome middag med la familia på Twin :) sedan en liten sväng till Murran för att fira med Björn :) En oerhört bra födelsedag <3
- lördagen blev det fix och trix. Lite shopping och middag :) på kvällen kom mina pärlor för firning :) massa fina paket, vin och skratt bjöds det på :)) även en sleepover med ticcen :)
tack så mycket alla fina som gjorde min dag <3
- dagen idag har jag nog vart effektivast i staden. Har diskat, städat, handlat, lagat mat, tvättat, fixat min garderob och haft släktkalas :) även hunnit med mys med dem bästa :))

Nu sitter jag och taggar inför en lång arbetsvecka. Är nästan lite pirrig inför morgon dagen :) hihi! Ska bli så kul.

Ciao la bella :)



Dem allra allra bästa


Tillbakablick

Här kommer lite bilder ifrån dem senaste dagarna :)

Tabergsmilen



En kalas tipp topp dag hihi
265 plats. Inte illa pinkat för ett gäng hipphoppers :)



Valborg spenderades först med Jonna på en fikatur :)
Sedan blev det movienight med Danni D
Blandning av skräck och Sunes sommar :)



Andra dagarna har spenderats med flickorna mina :)
Tripp till utsikten, fondue mys, vinkvällar mm hihi <3



Blev lite soooolning när vädret tillät
Hoppas vi på mer av



Även haft mina sista sista dagar på Espresso House. Känns konstigt att lämna stället.
Lite sorligt faktiskt. Just att lämna alla.
Men får kika förbi och hänga helt enkelt.

<33


Hipp hipp hurrah

Det är ingen vanlig dag, för idag är det MIN födelsedag! HURRAH HURRAH HURRA

Jisses 22 år gammal! Pust och stonk :))


Haha

Tryckte in Åsa i skåpet på jobbet! En mycket bra sista dag med massa skratt :))


2 maj

Herregud, vad hände med vädret ? Åååh så underbart :) surt dock att man har stått inbommad på work helaste dagen! Men är det sista dagen på jobbet så kan man ju stå ut! På måndag bär det av mot nya äventyr. Hihi :)

Anyways, inväntar att Nicc ska komma :) blir en tjejkväll hos mig med chill på balkongen! Massa mat och massa tjöt hihi <3

Har hänt en massa kul dem senaste dagarna! :) tänkte slänga in ett bildkollage såfort jag har tillgång till en dator :) för det blir alldeles för mycket text annars :)

Puss


:)

Snacka om att vara trött när man inte vaknar av 13 sms och x antal missade samtal!
Haha sorry eran planen verkade inte funka. Bättre försök nästa gång :)

Inväntar segast i staden, om han kunde skaffa sig lite raket fart så hade jag vart glad :) höhö!


RSS 2.0