Jag ser det snöar

.....jag ser det snöar, det var ju roligt hurra. Ja eller jag tycker nog tusan det vart galet mys när jag kom upp på morgonen och det hade snöat! Hellre snö än regn hihi :)


Bangbangbang

Asså det var ett himla hackande på alla mina konton ? Inte nog med att någon har bytt lösen på min instagram, så jag inte längre kan logga in, så har någon nu haft roligt med min facebook! Hur orkar folk ? Skaffa er ett eget jävla liv istället. Fan vad lack man blir....


<3

Dags och åka och vaccinera min lilla älskling! Tror nog allt hon har det på känn då hon har hållt mig vaken sedan 02:30 inatt! Lillfisen <3


...

Tankar tankar tankar...snurrar sprätt i huvudet. Blir galen! Tänker på dig, saknar dig, gaaaaaaaaaaah :(


Öff o öff

Asså det här var den värsta bakfyllan ever! Dra mig baklänges...äntligen kommit ur sängen! OMG! Aldrig mera säger jag bara! Nykterist nästa...nu ska jag och mina vingliga ben ta oss till bion! Twilight nästa :)

Kanske man kommer på bättre tankar! Hoppas kan man ju iallafall! Gårdagen vart awesome fram tills fyllan slog till iallafall :) tack för en kalas kväll alla fina fina <3


....

Det tar i hjärtat! Är du ledsen så är jag ledsen! Jobbigt och inte kunna hjälpa någon som man bryr sig om! Vad man än gör så räcker man inte till! Ledsen för mitt beteende!


Botten upp

...och resten i håret! Höhö!

Inväntar min vapen dragare Tini! Ikväll slår vi klackarna i taket på dps julfest!! Önskar man hade vart där med alla fina! Men men får ju träffa dem iallafall! Kommer bli en kalas kväll ändå tror jag! :)

Nej nej spriten kallar haha!
<3


<3<3

Ååååååh så himla glad glad glad! Grattis älskade vän

Världens underbaraste Mårten <3


Troublemaker

Why does it feel so good, but hurts so bad ?


Lördag hela veckan

Hade en alldeles ypperlig fredags kväll igår hemma hos Lollo och Marcus :) blev mat, film, spel och massa godis! En helt perfekt fredags mys dag :)

Idag blev det lång fika med saknade Tutti! Johans massa mat och tjat! Super super mys verkligen :)

Och nu inväntar jag lillklyk, dags att korka upp för kvällens bravader! Ikväll ska det fan bli d drama fritt! Hopps jag iallafall haha! Blir nöjd chey då :)

<3 <3 <3 <3


Själen av en vän

 
<3 <3

Tiden bara tick tickar på

Helt knas att det är mitten av november alla redan ? Hur galet är inte det ?

Sitter nerkojsad i min soffa la soffa. Har inte hunnit med så mycket sedan sist, men har iallafall:
-myst med flickorna på en lång och behövlig frulle <3
-halv spontan utgång med min kära mutta <3
-vart på introduktions kurs på jobbet! (Y)
-shoppingtur med syster <3
-häng med la familia hos famå
Ja det är nog det jag gjort sedan i tisdags haha! Mycket bra! :)

Nu ska jag och min tråkighet fortsätta och städa...yeaj!
Hoppas min mutta mår bra, slänger iväg massa tankar till dig <3


Boys night in

Nu har pöjkarna lämnat mig! Buhu! Höhö! Blev hemma chill i min lilla suuufa! :) lite för lugnt kanske då till och med Adam somnade haha! Första gången han är tyst typ :)

Nu blir det kojsa, frulle dejt med Elsa och Sessan imon hihi <3


En bild säger mer än tusen ord

Sitter och drömmer mig lite tillbaka! Vet inte om jag ska skratta eller gråta åt alla minnen ?


Alla känslor på en och samma gång

Haft en super mys dag/kväll med flickorna. Snacka om spratt ala allan! Tröttheten tog nog över! Haha :)

O c h nu flög allt på mig igen! Aaaaah gaaah! Blir trött på mig själv! Orkar inte vara ledsen mer nu! :( I just wanna be with you!


Jag skrattar idag

Är det någonting jag har lärt mig i livet, är det att aldrig ta något för givet. Låt oss skåla för det man får, det man ger. Gårdagen är redan förbi, morgondagen är för långt bort i tid. Ta vara på tiden du har fått.

Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen! Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen! Det är så jag vill leva mitt liv.


Zoombie

Konstigt nog så har jag inte somnat ännu! Haha! Går nog på mini energien nu! Men fick ju en timmes sömn inatt iallafall! (Y) fattar inte att man inte kan sova, äta, ja ni vet! Allt vardagligt! Smuttade på en lite glass innan iallafall haha! Inte ens min favorit gick ner! Knas i bananen haha!

Inväntar att lillklyk ska sluta nu så vi kan gå på lång promme! Myyyys hihi! Snacka av oss lite! Om våra världsproblem :)


Fri som en fågel

Somnade till för en stund! Drömde att jag ringde till syster, då jag var ute och flög! Snacka om besvikelse när jag vaknade till och insåg att jag låg nerstoppad i sängen!! Fatta känslan av att kunna flyga! Heeeeeeeelt.....

Jaha, antar jag har fått min sömn för inatt nu! 1 timme blev det ju iallafall! Ungefär lika många som igår natt...put the blame on you! Vill inte, men kan inte sluta tänka! Tanken gnager sönder mig inuti och ut. Gaaaaah


So sick of love songs, so tierd of tears

Känner mig tom, arg, ledsen, besviken, ja you name it. Fuck it....hellre vara själv i ensamheten än ensam i 2 samheten.


Skin skin som den sol du är

Hemma efter en mega mys frulle med Elsa, Sessan och bebis! Ååååh så sjukt att det bara är 1 vecka kvar, ynka 7 dagar! Bebis kom nu :)) <3

Slängde mig i sängen i väntan på syster yster! Ska bjuda henne på lite lunch hihi :) får se vad jag slänger ihop! Måste ju även göra matlåda. Första på 3 månader! Haha ovant! Är galet galet galet nervös! Men tror det kommer gå kalas hoppas jag! As pepp faktiskt :)

Tv:n kallar Höhö!


Hallelujah


...

Allting känns så tomt.
Varför gör det ont ?
Jag saknar dej mer än vad du tror.


Jag kallar dig för älskling

Ligger fortfarande nerstoppad i sängen! Orkar verkligen inte gå upp. Är faktiskt inte bakis, bara riktigt jäkla trött. Trött på allt dessutom.

Hade en bra kväll med mina finaste igår. Blev lite fix och trix och en brakar förfest hos Sis. Sedan blev det krogen la krogen! Ja lite maskerad kväll fick vi ju iallafall! Och lite skämmas inför alla på sliver! Men vad gör det om hundra år ? :) haha

Blev även häng med bästis ala Sibylla i natta. Fjäskade till mig lite moooous, även att det inte skulle gå! Haha lagom bäst :)

Så nu vet ni vad jag höll hus igår. Aufwidersehn


:(

Varför ska det vara så svårt för ????


Knas

Haha man slutas aldrig förvånas! Den personen man minst anar kan ge en än riktigt chock...."men hallå jag älskad dej när vi va små. Du var min största förebild".

Haha någon som kommer skämmas imorgon tros ?

Dags och tjitt tjatta vidare med Åååskar! På tal om inget :)
God natt


Skalman är tlöttt

Kanske inte va så pigg som jag trodde igår. Somnade nämligen som en stock vid typ 7 igår, självklart hade min mobilephone dött då med så ingen fick tag på mig! Hur stora är oddsen...antagligen hade jag ju inte vaknat ändå! Men tycker inte om när folk inte kan få tag på mig...sorry mina hjärtan som så fint försökte! <3

Nej ska nog bädda ner mig igen! Fredag idag. Ska försöka mig på lite träning senare! Hoppas det lilla jag åt igår håller sig i magen bara!
Måste få tag på bästis med, viktigt viktigt viktigt <3


Poor me

Snacka om att skallebankarnas skallebank kom och knackade på dörren igår. Fick bli en sleepover hos älskade mamma då spyorna kom och hälsade på lite titt som tätt. Jag trodde på fullaste allvar att mitt huvud skulle gå i kras! Konstigt nog så har den inte riktigt släppt ännu! Men håller tummarna efter lite frulle och sänghäng till att den är borta helt och hållet.

Tycker jätte synd om mig själv. Buhu


RSS 2.0