54 veckor ala 378 dagar

Var det på ett ungefär sedan jag var ledig EN ynka vecka. Det var sommaren efter jag hade tagit studenten. V.28 2009. Herren min körs, det är inte konstigt att man är lite snurr snurr i skalle pär. Men nu är det bara 9 dagar kvar sedan har jag en veckas semester, jisses :) Ska bli så skönt och lämna lilla staden Jönköping och allt vad det innebär ! En vecka på Rhodos med mina favoriter iiiih !! Sedan blir det jobb i 10 dagar sedan far jag iväg igen :) Då till SF <3
I can't wait.
Jaaa, annars så har det inte hänt alldeles för mycket på sistonde. Hade en kalas dag i lördags, dock en och annan drink för mycket. Galligallej !! Sjukaste kvällen på länge, det hände både det ena och det andra. Hahaha. M.S, det var ju den största chocken. Men hey, sooo nice :) Sa i söndags att det kanske var dags att bli nykterist ett tag, men det kommer ju inte funka so great. För bor man i denna hålan har man inte mycket till val. Eller ?
Nej nej nej.
Helgen är fullspäckad. Ikväll blir det mega mys med Pluttis, vet inte vad som sker. Men det skulle bli utgång, men vi får se helt enkelt :)
Imon far jag iväg till Huskvarna, då blir det Gallej hos Äjlin. Kommer nog bli mega mys, dock ska ta det lugnt mina vänner. Tjillivippen :)

Nej nu ska jag fixa mig lite lunchpaket. För som sagt, semestern kommer ju inte förrens nästa vecka hoho.
Puss på er smultron



Så kan det gå när haspen inte är på.


.

I'm the one you always come back to, why can't I be the one you stay with ?


.

Jag har bara en sak och säga ******
Piip hahha


19,19,19,19 :)

Äntligen, nu är det bara 19 dagar kvar tills jag sticker illa kvickt härifrån. Det ska bli så skönt och komma bort med mina 2 favoriter iiiiih :)


Love the way you lie



Just gonna stand there and watch me burn ?
That's allrigt, beacuse I love the way it hurts.
</3


24 ellur ?

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det pallets födelsedag, hurra hurra hurra :)

Grattis min älskade syster, du är den bästa som finns. Älskar dig mest.
Du är underbar.
Grattis igen mina kära lilla syster <3



Gamla åsna iiiiiih.


So just pull the trigger

Hej håå...
Hoppas allt är bra med er i sommarvärmen. Inte alls avundsjuk på er som kan glassa helaste dagen lång. Ska strax bege mig till mitt hem, subban it is. Inte alls på hugget idag, inte för att jag någonsin är det för subban men ändå. Har nog sovit 2 timmar inatt. Underbart. Ögonpåsarna hänger nere vid knäna. Men hey thats life. Den som lever den får se. Känner mig aningen patetisk, vilket jag självklart är också men kan inte hjälpa det riktigt. Uuuuuhja. Men det kommer lösa sig, right ? Ooooh vad larvig jag är. Men om man ändå kunde få styra sin hjärna och sitt hjärta, så skulle det vara peace of cake nu. Fuck you. En jevla emo ? Allvarligt ? En fet liten kossa som springer om kring i sin skog och lallar runt på en cykel i världen ? Asså allvarligt ? Usch har världens äckel känsla, den bara kryper i hela kroppen. Kan inte ens äta, för jag bara äcklas något enormt. 
I hope the world kick back a lot fucking harder.

Ey, ska man inte kunna skicka sms till 118800 ?
Funkar då banne mig inte för mig.
Klart, för inget funkar just nu. Inte ens min hjärna.

:(

Känns som att någon precis slet ut mitt hjärta, trampade på det och satt tillbaka det. Asså helt jävla allvarligt. Usch. Trodde fan inte att jag skulle må såhär piss över detta. Hade ju typ väntat på det men ändå ? Henne just ? Varför ? Usch nej, om man skulle gå och dränka sig kanske ?

Hallå ?

Varför blir mina inlägg skrivna med stora bokstäver. Me not like.
Help please ?

. . .



Tell me was it worth it ?


Läker tiden verkligen alla sår ?
Öff att man alltid ska övertänka allting. Kan bli galen på mig själv.
Att man aldrig lär sig, eller vadå lär sig egentligen ?
Det är obehagligt och se hur en människa kan ändras så.....
Ibland blir man bara ledsen.


.

Skulle bara säga att jag lever och andas.
Hahah.
Kommer ett inlägg med en massa pixs later mina fina !


RSS 2.0