31 Juli

God Morgon sötnötar !

Hoppas allt är bra med er :) Här är det full rulle , var det dock inte imorse ! Phuuu , sjukt jobbigt och behöva släpa sig upp ur sängen för att man ska gå och jobba !
Kanske berodde lite på gårdagens bravader , kvällen som skulle vara lugn med ett glas vin på krogen slutade snabbt i kaos med fullt av drinkar !
Halli Hallå i Hallonbusken jaa , skyller på dig Malgot ! Haha , teuqila slutar aldrig bra . Så är det bara :)
Efter en hastig för ferre drog vi oss mot Centrum . Det var ganska dött där ja och självklart ska man springa på alla sina favoriter med !
Kvällen var nog inte sjuk alls , den lille pigg i bäret Johannes hade kul med att knäppa upp folks behåar . Hahah ja kvällen var ju knaset .
Självklart ska ju Angelica alltid skämma ut sig lite med , det skulle ju inte vara jag annars lix ! Men igår var det nog droppen , lyckades givetvis springa på fel person och säga aningen för mycket haha !
Men förhoppningsvis så komms det inte ihåg idag :) Håller tummarna , tss .

Efter jobban blir det en träff med mina favotöser :) Lite check check inför Turkey , om 6 dagar är vi där :) Hihihi ska inte glömma mina sysslingar idag med , jaap ska till Landet . Målen på G ;D Ska bli gos faktiskt :)

Neej Helena och Sam väntar , mm är verkligen tagg för dem :)
Pusssssss ♥

Tisdag

Har precis fikat med mitt kiwiälsk<3 Känns som om vi inte har setts på hundra år ! Där av hade vi timmar att pratat igen , båda lika tjattriga med :) Hahah sjukt gos :)
Dem fick praktiskt taget släpa ut oss , men det är okey för personalen gillade oss ^^ Hahah !

Iwikiwi hon har stora planer för framtiden hon , ska försöka hjälpa dej på traven din söte ;) Var beredd på sms spamm bara :) Hahah !
Jaa sen lämnade hon mig för Mr:Hot :)
Och nu sitter jag här och lyssnar på Miss Li och kollar förtvivlat efter camping ! Snälla om någon vet en bra camping i Borgholm så säg till mig :) Min nerver börjar ta slut nämligen ;D

Neeej nu ska jag tönta mig på msn . fick visst mig en blind date ( ?! ) . Jobbigt läge !
Yeeeeees , sånt är livet !

Pusssss / A


29 Juli


Hoppas allt är kalas med er i sommarvärmen :) Här är det finemang :)
Var nyss och hämtade ut Ölandsbiljetterna , ho ho ho :) Galet i löken vad jag längtar ! Kommer bli sjukt mys med en campingtripp :)
Kul bara att det ska bli sämre väder på fredag , och vi åker på lörda :( Men det ska nog funka det med !
Kirra en camping med först haha , frågan e ju bara hur vi ska få upp ett tält ! Good Luck lix !
LÄNGTAR iallafall <3

Hoppas ni har haft en kalas dag också :)



Gårdagen :

Så var Ticcen hos mig , vi rände runt på stan först , sen tjockade vi i oss Mackmakeriet , sen hälsa vi på Pallet och Malgot på piren och sen blev det bio med busälskot och Lina :)
Vi kollade på Mamma Mia , och jag säger bara det - SJUKT BRA ! Den är ett måste och se , så gör det :)

Mamma Mia :)

Det var en mycket mysig kväll töser , även om vi blev tillsagda
( Skrikna åt rättare sagt ) HAHAH !

Neeej nu måste jag kila , ska fika med min Iwikiwiboll snart <3

PUSS♥


28 Juli

God Kväll Bollar :)


Buset har precis lämnat mig ! * Snyft *
Men det var en kul kväll , jag tog mitt första dopp för året i vättern :D Galet va gott det var , wiiie :)
Sen slängde vi ihop 2 remix skivor :) Som ska med till Turkarna :)
Vissa kommer nog inte digga dock ;D hahah !

Annars har dagen vart bra , solat , haft släkten på kalas ( För sis ) ! Jaa lugn och skön dag :)
Imon blir det först bad och sol och sen en hel dag med Ticchjärtat :) MYS !





   





   

       

 

     

   


Piccsen sen i Fredags ! 
Ingen har sagt att vi är normala :) 
Tycker sjukt mycket om mina töser
<3

GOD NATT ♥
 

26 Juli

Halli Hallå I Hallonbusken !

Mhm , jaa man mådde ju som man förtjänade när man vaknade imorse haha ! Så det var ju inte mycket och gnälla över ! Men upp kom jag till slut iallafall :)

Sjukt vilken kväll det var igår asså ! Min smarta mor höll på och förstöra kvällens planer där ett tag men det fixade jag allt till :) Jag och Pallet hade 20 min på oss att duscha och göra iordning oss ! Eftersom vi hade bokat bord på Twin vid halv 7 . Men min kära lilla syster skulle ju hålla på och käfta emot så hon höll på och förstöra sin egna överraskning fest haha ! Men med en massa bortförklaringar och påhitt så fick jag med henne till Malgot :)
Där väntade hon och Elin på oss , dem hade dekorerat med massa ballonger och allt :)

Sen gick Jag , Elin , Alec , Maria och Ticcen till Twin , åt lite , pratade massa , skrattade lite :) Hihi det var väldigt mys måste jag säga :)
Sen blev det kalasfest hos Maria ! Där den hemliga gästen , nämligen Linda dök upp . Höhö :)
Sen drog vi oss mot Centan och shakade rumpan av så att säga :)
Hihihi kvällen höjdpunkt var att Ticcen kom in :) WIE !
Det var ju hennes födelsedag trotts allt :) Hihi !

Jaaa sen blev det donken och en natt runda med Calle Balle :)
Och nu , ja nu sitter jag här och ska kila till min syster :) Så ha de finast !

Piccs kommer sen när jag har fått min kamera :)

PUSS ♥

25 Juli

Grattis Grattis underbara Nicoline hanna maria söderqvist björk .
Idag är det din födelsedag :)
Och ikväll blir det party , hihih :)

Svettpass på G , så måste kila höhö :)
GRATULATIONER♥


Onsdag

Jaaap då har man klippt av sig håret då ! Typ ett års sparande , haha jaa nästan iallafall :) Var ju så illa tvungen och kila bort till Frissan , hade då inte mycket till val !
Väl där borta efter 2 timmar slitande och dragande i håret var det klart :) Sen blev det klippning , av det lilla som fanns kvar ! Hahah , aah blev väl helt okey till slut ändå :) Tur i oturen så att säga ;) Men tycker fortfarande att det allt är lite väl blont . Men om några dagar och x antal tvättar så ska det nog funka :)

Nejj nu måste jag dra mig , ska hem till Buset och leka :) Movie time förhoppningsvis :) Hihihi *
Kisses♥


23 Juli

Soool :)

Yeeaj , finally :) Och vad gör man , sitter inne ! Jaa , jag har ju en anledning ! Sitter med min andra färg i håret för veckan . Såg ut som en tomatäggplanta i huvet efter gårdagens toning ! Ja det var inte kul vill jag lova , blää ! Inte alltid kul och va blond . Hahah . . . .

Gårdagen var bra annars , blev ju en tripp till Ullared med min sis :) Det var mysigt värre . Inhandlade en massa gos ! Filmer , smink , hårsaker , inredning ja och en massa annat :)
Efter Ullis så åkte vi till jobbet för att lämna lite levernas till Maria höhöh ! Vi är finurlig vi 2 måtte jag säga :)
Sen bikade vi oss hem och kollade på 40årig oskuld , haha den är söt den filmen :) Stackars arma man så att säga ! Men rolig är den iallafall :)

Idag blir det mys med Buset , först lite stan . Behöver inhandla lite saker allt :) För om exakt 14 dagar bär det av till Turkey med the gang :) Sköööööönt Skööönt Skööönt , kan behöva lite sol och värme :)

Neej nu ska jag skölja färgen , ta er Garnier om det är orange fortfarande ! Hahah !
PUSS♥


21 Juli

There's no place like home <3

Neej jag kan inte beskriva hur skönt det var att komma hem ! 180 mil på 16 timmar , naaej inget för mig som inte ens kan sitta still i skolbänken 5 minuter
* pust * . . .

Yeeej Yeeej , nu är jag iallafall hemma :) Semestern har väl vart okey , inte mycket till solande och badande bara :( Det var ju det jag hade sett fram emot ! Men det blev en hel del check på allt annat :)
och kan inte klaga på att Paris var tråkigt , haha låt mig säga att Disney Land är inte bara för småbarn ! Jisses , det var sjukt sicka bergbanor dem hade !
Där kan man snacka om fart ! Kan ju säga att dem gillar loopar, mörker och förbannat snabba banor ! Det värsta var att banorna var inomhus , så man hade ingen aning om vad man gav sig in på förrens man började åka ! Gaaaad , och jag som är livrädd för loopar , men det var bara bita ihop och skrika järnet . Trodde nästan att stackarns morsi blev döv där ett tag :) Hahah , har ju ingen fobi för loopar längre iallafall :) 

Ah men annars är det över gott och vara hemma . Blir dock inte långvarit , för förhoppningsvis så blir det Öland med Buset nästa vecka och veckan efter det tar flyget mig och töserna till Turkey :) Second time this year , och 5 gången totalt :) Aaaah , skylle på värmen inte turkarna :) Hahah !
Öland Öland Öland först :) Har en hel del att ta igen vill jag lova :) Så nu har jag bestämt att vi ska åka , så bara de så :)

Hoppas allt har vart bra här hemma när jag var borta , tvekar inte på nått annat :)
Kanskse ska dra mig mot sängen , har ju trots allt inte sovit sen 08:00 igår morse ! Ah nickade till nån gång i bilen , men hey inte direkt skönhetssömn där ne !
Måste vara utvilad , för imon bär det av till Ullared :) Yes , jag och pallet på en heldag ! Undra hur de kommer sluta ?! :P Ska vi nog lösa :)

Hihih och på fredag är det firning av sis , food på China Palace ! Mums :) Och sen fick jag ett lockande erbjudade om lördagen av min Iwikiwi med ! Ah får se , får se ! Det skulle faktiskt vara kul :)

Neej nu ropar kudden :)
Ha de bäst hjärtan ♥






     

 

 



Orkar inte lägga upp mer bilder , haha kan inte plocka bland alla ! Fanns 600 och välja mellan , men kan slänga in en och annan nån annan gång :)

18 Juli


Grattis Grattis på 22års dagen ! Jag vet 3 dagar för sent , men utan dator är det lite svårt :)
Du är iallafall bäst och jag älskar dej <33


11 Juli

Heeejsan alla där hemma i Svealand :)

Yeeees , äntligen framme i Tyskland . Bara 13 timmars bilresa avklarad :) men hey va gör man inte !
Bilresan var scariest ever , regnade som om himlen var öppen . Man såg inte 1 cm fram typ ! Men det gick ju bra det med :)
Nu sitter vi här på Mercure och klickar på en hyrdator ! Höhö , as gott att det bade finns pool och gym . Kanske ett svettpass senare :) För imon bär det av till France :)
Hell yeah ! Hoppas allt är bra där hemma , och ni har det lika stekande som vi :)

Neej nu ska jag och min kinees gå upp till rummet och hänga :) Kanske ta en birut i baren och en snygg tysk till rummet , hahah NOT :)

Ha de bäst nu :)
PUSSS ♥

10 Juli

Va ni på Kfum eller ?! Haha jaa det var ju inte jätte mycket och ha . Men Oscar och hans gäng var klart bäst :) Yeeeaaaj så bra så :)
Efter det blev det en snabbis till Sub , farsgubben va hungrig ! Klart jag fixar macka då lix :) hahah !

Usch mår piss illa , tror det kanske beror på att jag har sovit bort mitt liv NOT !
Men det går nog över , det måste det ! För nu måste jag börja packa . Jag vet , alltid ute i sista sekunden ! Men esch då , bara jag får med mej lite kläder :)

Jaaaap , imon så bär det av ! Hejdå Sverige och bonjour France :) Jaa eller Guten tag först och främst ! Ska ju trotts allt stanna bland de snygga tyskarna en natt , ho ho ho :)
Jaja , kalas blir det nog !
Snart kommer sis med , vi ska dela sänghalva inatt ! Kunde haft en lite mindre säng så hade de nog blivit kalas ! Hahah . Neej va jag klagar , ska sluta med de :) ( Nån gång ) !
 
Bäst och sätta fart nu resväskan möglar eller bara redo att bli proppad ! Kanske dags och sätta fart , har ju trotts allt inte ens börjat :)
Men ni får ha de bäst här hemma , alla som jag känner :) Och sakna nu inte ihjäl er efter mej , hahah !

CIAO MINA ÄLSKADE


Onsdag







 

Yees , här är dem . Snyggaste bilderna sen i onsdags höhöh !
ENJOY puppies ♥

10 Juli

Heejsan Sötbarn !

Yees , torsdag och allt . Usch så mycket jag måste hinna med innan imon ! Packa , lägga över musik , kolla Ossis show , packa lite till . . .
Jaja , det ska nog ordna sej :)

Gårdagen by the way var stört skön :) Började med lite skrammel i kistan , Tacccco blev det :) Och flöt på med sing star och massa gos !
Till en början var vi ett tjejgäng , Jag , Becca , Carro , Amanda , Julia , Lisa , Elli och Sessan ( en liten söt Lina med , som kom senare :) )  . Sen hälsade Decha , Knut och Ruben på :) Trevligt värre faktiskt , vi satt mest ute och hängde :)
Sen kom även några underbara oinbjudna , jaa vad ska man kalla dem ?! Allt utom normala iallfall och förstörde typ hela kvällen ! Men det är väl så när man inte har nått innanför pannbenet ?! YEES !

Men men , vi klarade oss ur krisen och hade lite tjejgos i soffan ;) hahah !
Sen när alla dragit sej hemmåt kurade jag och Carro ner oss i våra sängar och snackade massa killgojs , buset satt sååklart med oss också :) Kul att det finns nån som är så sjukt lik en själv när de gäller killar :) Hhihi , det var mycket gos måste jag säga :) Tur att man inte är ensam om och va lite knas :)

Neej nu ska jag slänga mej i duschen , Ticcen är på ingång :)
Vi ska tagga Oscars spelning , 18:00 Kfum ! Don't miss it :)


CIAO ♥

.


Every time I see you
oh I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go
every time you leave the room
I feel I'm fading like a flower




9 Juli




Ticcen och Jag , vi är goda vänner . Lika men ändå olika ! 
Dubdubiduuuu !




Kvällen har vart kalas bra :) Började lite lugnt med hårfärning och film check :) Kollade på good luck chuck , haha galet ! Kolla på den , höll på och dö av skratt ! Mmm den va fin :)

Sen blev vi upphämtade av Mr.D , åkte till honom men Knut och Tobbe ( tror jag allt ) och kollade lite på en tråkig film :) Hahah kul att vi såg den fastän det satt en lite pojk i hörnet och visste hur dålig den va . Tror han retades bara för att vi tog filmen fastän han inte ville se den ;D Clever :) 
Jaa J:et hade tur han missade den iallfall , höhö !  Efter den satt vi mest och flummade lite !
Mjaa kvällen va bra pojks ! Taccccccccck :D

Och nu , ja jag sitter här och klickar ! Medans Ticcen snarkar loss :) Men hon ska ju jobba imon med så jag låter henne vara :)

Njaa imorgon , eller rättare sagt idag blir det Party :) Wiiiie Buset :)
Hade så bra , måste få lite sömn kanske ?! :) Hahah
Pussssss ♥


8 Juli

Haalo Dolls :)

Hoppas allt är bra med er stjärtebarn . Här är det kalas :) Lite hest fortfarande men va gör de lixom ?!
Tisdag idag , man vet ju knappt vilken dag det är längre ! HIhi , men det är ju gos det med !

Dagens planer :
- Köra
- Träffa Ticcälsk
- Movie & Sleepover
Jaa vi gör det vi är bäst på , slappa :) haha får väl se hur kvällen blir !  Det vet man aldrig med oss , vi planerar aldrig nåt men ändå händer de massa :)



Yesterday :

Jaa igår hade jag dejt med Pling först , vi letade födelsedagspaket ( bara 2 månader försent ) men bättre sent är aldrig ?! Yeees !
Efter det sprang jag upp till Sis , lurade med henne hem . Men hon var glad ändå :) Vi tog en promenix till Maxi , där jag tog en lite paus hos BeccaBus . Trevligt som alltid :) Imon är det hennes dag förresten , det ska bli jätte gos <3
Sen drog vi oss hem igen , Pallet åt och jag drog historier . Herregud , jag va lite lagom trött och då blev allt hur kul som helst verkligen :) Sis va inte mycket bättre herself , kunde tro vi hade sniffat nått ! Hahha !
- Otto Dalin här !
- Vart Lödöden ?! Esch strunta i honom han är bara lite kort i rocken !
HAHA !

Sen kom Ticcen en sväng och vi drog bort till Piren och Dalbaffo :) Där befann sej Ramsin , Daniel , Jeff , Martin , Emil och Ossi ( tror inte jag glömde nån nu , sorry isåfall ) :)
Vi åt en bit och firade Ramsin lite , som fyllde i söndags :)
Ah och sen hängde jag lite på jobbet , kan man ju aldrig få nog av haha ! Naaej va fakiskt tvungen och prata lite hemlisar med Malgot och Äjlin . Nu är allt klappat och klart iallafall :)

Imon blir det Buset för hela slanten och en hel del packning . För på fredag avgår bilen 05:00 YEES :)
Längti Längti <3

Neej nu blir det en dusch .
Pusspåkinden ♥

7 Juli

Heeej Hopp Bollar !

Sjukt va ljust det är ute asså ! Mjaaa , Ticcen började ju jobba vid 7 imorse . Så då var det bara och släpa sej ur sängen , fick ju sova hela 1 timme iallafall :)

Jaa gårdagen då ! hahah sheet . Ticcen kom till mej runt så där 1 snaret , då drog vi oss i ösregnet till Hemma kväll ! Genomsura och gosiga laddade vi upp med 3 movies :) Jätte mys , regn och film och en Ticc kan inte bli mycket bättre :)
Sen ringde Calle Balle , som fyllde 18 by the way , Grattis lix :) Han frågade om vi ville hänga me ut , och vem tackar nej ?! Inte vi iallafall :)
Så vi mötte upp Camilla Och Calle och kilade till Olearys :) Björnen kom senare också :) Ruskigt kul fakitskt , tyckte lite synd om födelsedagsbarnet bara . Inte lätt och va liten :)

Sen så blev det en regning promenade bort till Torpa :) Usch ruggit vad kallt det va , men gos ändå !
Jaa där borta stod vi till halv 3 typ , sen blev det rally i spöet ! Höhöh ?!

Jaa , lite halv skum kväll ! Undra varför ! Men det gick ju det med !

Naaej nu ska jag sluta nörda mej vid datorn och kanske gosa ner i täcket igen :) MYS !
PUSSS

5 Juli

Tjooooli på er !

Hoppas allt är bra med er ! Här är det hest värre . Va ju lite smått sjuk igår och det blev ju inte bättre . Fram mot kvällens slut gick jag på de sista tonerna . Lät som en gräsklippare typ ?! Jaa blev en hel del skrikade , men hey det är okey nu . Orka lägga energi på er 2 nollor ?! Hoppas ni blir lyckliga , för jag vill aldrig mer se er :)

Kvällen igår va ändå helt okey , sjukt kul för ferre :) Hahah , älskar er mina subbor <3
Ja vi partajade lite hos Malgot , sen blev det Centrum :) Ja sjuk kväll och en Angelica på hel varv . Shit har nog aldrig vart så förbannat sur , men det kändes bättre när jag fick bitcha av mej lite !
Träffade lilla Iwikiwi ute , hon är bra och jag tycker mycket om henne <3 Hon ställer alltid upp , och de tackar jag för :)


Först ska jag slänga in några bilder och sen gå och försöka få fram min röst igen , fortfarnade borta :)
6 Dagar kvar nu , countdown :)


Men tjaaarååå




   

   
     
 

         

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Maria jag vet att du kommer hata mej för bilderna , men fanns banne mej inte många på dej !

.

Sånt är livet , sånt är livet !
Så mycket falskhet bor det här , den man förlorar vinner en annan .
Så håll i vännen du har kärt !


</3

3 Juli

Osså var det torsdag igen då !
Dagen har vart fiin , började med en lekdejt med sis <3 Hur mys som helst .
Sen drog vi oss ner till stan , checkade läget lite :) Grymt tråk , bara samma gamla vanliga affärerna ! Daah !
Nu vill vi ha nytt , jaap :)

Sen kilade vi och mötte upp en pigg Malgot , hihi fint :) Och de 3 subborna gick till Piren och smaskade på en glass .
Sen blev det en extremt jobbig dag på jobbet , usch usch för folk ! Sub = Folkhatare, ledsen och behöva säga det men jag har blivit en folkhatare ! Tsss .  . . . .

Och nu , jag nu sitter jag här . Snackar lite blaja på msn , mycket planer inför imon :D
Då blir det Subfest med Subborna <3 Mmmm slå det ni , tapas och en vild fääst haha ! Bara en sak som kan få kvällen imon och bli bättre , jaap ! En Malgot som bällar hahah , se om hon står upp till sitt lovord ;) haha

Fuck , hoppas jag har nått och fira imon med . Det måste ju gå nu , jaa annars lägger jag ner . Så är det bara .

Men tjarå folket ♥









Onsdag

Usch , såhär dåligt har jag inte mått på länge :(
Shit , det bara kom som ett blixtnedslag . Snorig , halsont och skakar för att det är så sjukt kallt ! Varmaste dagen på länge , och då , då fryser jag ?! Hur weird är inte det på en skala lix !

Förbannat också , jag som skulle plugga teo hela kväll . Nu får det bli sängen för hela slanten . Pallar inte !
Oh jag vill inte va sjuk nu , va jobbigt allt blev.....Neep nu ska jag sätta i mej hela glasspaketet och hoppas de gottar sej rejält ibland halsmandlarna . För imon ska jag på dejt med Malgot och sis , piren och massa mys juh !

Pusss ♥




        

 

Här har ni pic'sen från gårdagens sleepover by the way ! 
Veni , Vidi , Vici ♥

2 Juli

Okey snabb uppdatering . Världens mest sjukaste kväll , tror jag :)

Just nu ligger Pling och snarkar och dreglar på tuttens kudde i sängen medans vi sitter här och roar oss ! Kvällens
höjpunkt , Mr.M :)
Hahah asså har aldrig mött en sjukare person . . . . Vi har nog praktiskt taget skrattat så mycket som det går ?!

Förutom det så har pling kollat på en prinsessas dagbok , och vi , ja vi har mest garvat tills magen tog stopp :)
Hihii knas , magruter nästa ?! :)

Jag slänger upp några bilder imon kväll :)

Ciao Darlos ♥

1 Juli

Är det sommar nu eller vad ?! :)
Hur sjukt gos som helst ju . Klart att man har behövt gå inne hela dagen med då , suck ! Men de gick ruskigt fort idag på jobbet , och nu har jag bara 2 dagar kvar :) Sen är det vecation !

Som börjar med party party :) Yeees , på fredag ska jag , pallet , malgot och äjlin ha tappaskväll :) Oh kommer nog blir sjukt mys , hoppas man har nått och fira då med , lalalala :) 

Och ikväll , då händer det grejer vill jag lova :) Tutti och Pling , och jag då sååklart , ska ha sleepover at my place <3 Mihiihih !
Kommer bli mysigt värre anar jag , kanske till och med blir ett nattdopp i vättern :)
Jaa kvällen kommer bli kul i vilket fall som !

Och imorgon är jag ledig , nanana ! Då ska jag ha en heldag med min sis , äta lite , sola lite , shoppa lite . Kan de bli bätte ?! No way , inte en chans !

Oh är så glad , för nu är det sommar :)
Njaaa nu ska jag banne mej hoppa in i duschen och slänga på mej lite fräsch doft innan tösabitarna kommer :)

Pusspåkinden ♥


RSS 2.0