Bebiis

Fick precis de goda newsen, en liten girly gilry har hon precis klämt ut den där kämpen Malgot. Ooooh så fel jag hade, jag som har lurat i henne sen dag 1 att hon ska få en pojk (a). Rackarns rabarber så fel man kan ha. Ooooh tänk en liten baby, som luktar så mys. Oooooh.
Grattis hairy mairy, nu är Tindra äntligen här :)


Nervis

Det har redan börjat pirra till sig i magen. Har gott hela dagen och räknat ner, jag är sååå nervös. Nu är det bara ynka 54 minuter kvar iiiiiiiiiihhhhh :) Oooooh detta ska bli så sjukt spännande. Men klart att vi har en planB ifall det skulle skita ner sig totalt. Vilket jag inte tror.
En uppdatering kommer imon eller något. Måste fixa med min make over på bloggen först. Hann visst inte så långt sist !!

Gotta run, håll alla era tummar mina fina <3

Tick tack

Klockan kilade visst på Alldeles för mycket. Jag är helt slumad efter en kanon kalas dag i Göteborg med min Plingplong:) Shopping, snack, skratt, maaat och massa mys. Men jag skriver en truddelutt imorgon Måste kila och kojsa mig Innan mina ögon för faller. Höhö. Känner mig som en gammal tantis. Men hey, fyller ju snart 20 så. Anyway, jag skulle ju skriva en Viktig sak. Hhaha eller Viktig beror ju på hur man ser det. Men i götet så fann jag ju mina skor som jag så har tjatat om, men självklart i storlek 41. Men glad blev jag för det, När jag kikade in på nelly.com så fann jag Ett par likadana exakt fast 1000 kr billigare: O Hhahaha se Där ja. Jag är bäst, och Nelly med då.

Så nu ska jag kila Innan jag kommer på Något mer att tjata om (;
PusssPusss ♥


Jag är sååååå glad. Tänk om dem kommer till lördag.
Ooooh mammor.

Hej hoooooe, 3 dagar kvar baby! Jag kan Inte vänta.


onsdag

Sitter här hungrig som ett djur och väntar på att mina klyftisar ska bli klara (: Är det bara jag eller tar det extra lång tid när man sitter och är vrålis ? Jisses. Massa beasås ska jag stoppa i mig iallafall. Värd efter ett hårt svettpass, javisst (:
Jisses vad det är en bra dag idag. Solen, skiner och jag har en massa goda nyheter. Dock så släpper jag inte dem förrens ikväll, när jag är helt hundra. Men please, håll tummarna :) Hihihi.
Nästa braiga thing är ju att imorgon drar jag iväg till GBG, hihihi wiiie :) Underbart passande med lön idag också (Y). Här ska shoppas minsann !! Himla otur har jag dock för mitt kort har självklart avmagniserats, haha inte tummen upp på det ! Men får låna morsis och det går ju det med.
Nu känner jag verkligen att allt börjar och vända, mitt krasiga liv har fått en turn :) Så himla happy just nu. MUMS.
Neeej nu måste jag fixa mig så jag hinner till banken innan morsi pickar upp mig :)
Hihih puss söööton.

Kommer med detaljer later *

100223

Hej smultron.
Hoppas allt är bra ?
Sitter här i vinterkylan med 2 täcken, och en massa tv. Har inget bättre för mig just nu. Men om cirkus en timma så väntar subban. Bara 9 1/2 timma idag. Usch. Hoppas det är lugnt idag, som det var yesterday. Haha på tal om igår, det kom in en kvinna med en beställningslapp, där på stod det en massa namn. Och helt utan förvarning så är det en person som hetet FISNICK. Hahahahaha hahahahaha hahahaha.
Tror ni att jag och Pallet höll på och dö eller ? Jesus, vad är det för skämt lixom !!
Annars hände det inte mest asså. Men men.
Har helt glömt och skriva om the weekend. Men det orkar jag inte nu. Men iallafall, så blev lördagen lyckad. Massa singstar, shottande och laughing. Centrum blev det också. Det var väl sådär, men det var ju helgen innan löning så. I helgen blir det förhoppningsvis bättre drag. Huset öppnar ju också :) Ska faktiskt bli himla gos.

Nej nu måste jag kila mina små.
Pusss på er

2 dagar till lön, WIHOOOOOO !


tiden går fort

Hahah hallelujah, 2 årsubban idag. Helt, helt, helt, verkligen helt sinnes ? Hur sjutton har jag kunnat vara där i 2 ÅR ? Tiden är för mig ett mysetrium.
Detta ska iallfall firas, svirar till det med en liten bulle kanske ? Hahah, jag, Äjlin och Pallet får la fixat ihop något. Mums ♥
Well, well det var allt för mig. Så nu vet ni. Hahha.
Pussspuss


100219

Hej mina fina.
Ingen uppdatering på sistonde här ne, men har inte hunnit. JobbJobbJobbJobb, har enbart vart ledig en dag denna veckan. Börjar bli lite segt nu. Men nya tag för nästa vecka jobbar jag bara 3 pass. Se där ja :) Underbart. Så då mina vänner är jag free for play.
Dagen idag står till såhär:
- Frukost med Hun
- Subban ( 11-20.30 )
- Buset, ska slinga hennes hår. Blir en snabbis trip bort dit, för lär vara dööd ikväll :( Men anyway, lite är mer än inget :)
Asså helt sinnes, jag kan verkligen inte sova längre. Vaknar vid typ 2 tiden på natten och då måste jag för det första springa och pia ? Nödvändigt, är som en gammal tanta. Me don't like. Sedan ligger jag och vrider och vänder på mig. Men hjälper det, nejnej. Då ligger jag och snurra i ca 2 timmar, sen somnar jag av trötthet. Sen vaknar jag igen vid 07.50 ? Jaha, men godmorgon. VAD ÄR DET FÖR FEL ?
Sömnpiller nästa.

Tjoooohooooo, nu är det bara 6 dagar tills lönen kommer. Mums på den ska jag säga :) Då ska det bli lite shopping minsann. Sen så fyller ju Mallan år med, hur kul kommer inte det bli med hennes partaj då ? :) It's gonna be awesome !!! Är lite terrefied dock, men det ska jag kunna gå vägen det med. Usch, att jag ska tänka så mycket, det är ju inge bra asså. Men hey, jag är mogen ibland också.

Men oj vad jag svamlar. Jag saknar min Kiwi med om jag ska fortsätta och svamla, har inte sett henne på år och dar, och det är banne mig inte likt oss ♥ Jag hoppas hon trillar in på subban sen hihih *
Usch idag kommer Subway med (kontrollanterna kallas så), har inte stött på dem. Men med min fejja så är det nog lugnt, hahaha nej skämt åt sido. Nu ska jag sätta på mig liten jacka och gå och äta frulle :)

( hahah godmorgon här ja (: Fläta är ju livet, håller ni inte med ? )

Pusss på er gullon ♥


You and I

Nothing left for me to say. There's no more wicked games to play. It's time for me to walk away, I am allright. The music is making me growing. The only thing that keeps me awake is me knowing, there's noone here to break me or bring me down. And noone here to hurt me or fool around. I have no more time for you to hurt my feelings. Done enough to prove I'm all that I believe in. We are at the end, no more stupid lies. I'm better off without you here by my side Don't care what other people say. I know you fool around all day. Now it doesn't hurt me anyway, I am allright. And when I'm think of how you treated me, you proved me right.

So no there is no longer you and I - you and I


100212

Uaaah att man aldrig kan sova ? Vaknade alldeles för tidigt imorse, så har redan varit uppe i 3 timmar nästan. För er som inte orkar räkna så sedan 06.15 cirkus. Men wa ska man göra säg ?
Jaja, då hinner jag desto mer innan jobban kallar idag. Har varit väldigt skönt och vara ledig i 2 dagar nu ! Men det suger ju ännu mer att jobba helgen. Imorgon blir det jag och the bosses också, dem gillar nog mig tror jag allt. Eftersom det bara är jag som får jobba med dem hela tiden ! Anyway, innan subban kallar så blir det ett svettpass på friskis. Japp, 5.e dagen i rad nu. Summer010 here I come :) Är det ingen annan som längtar fruktansvärt till sommaren ? Herre min guud vad jag längtar.
Efter jobban idag så blir det att skynda fynda, för bilen kallar ut till the woods och Ticcen. Ska ha en hemma mys kväll :) Ska bli massa möjs faktiskt. Har inte vart där ute på år och dar :( Men det blir det ändring på ikväll. Sedan blir det hem till bedden eftersom jag ska upp med tuppen imon och träffa min bästaste Mini innan subban. Så det är välplanerat måste jag säga. På kvällen blir det partey, aaaaaaah 80-tals fest på Centrum. Hahaha ska bli LIVET :)

Nu måste jag fixa och trixa innan träningen :)
Puss på er smulor ♥

100211

Hej mina smulor.
Sitter otåligt och väntar på min vän EllinorRingPling :) Hon ska nog snart vara klar på körskolan så vi kan luncha ! Mumma för magen.
Uppe med tuppen idag, inte så mumma faktistk. Men så kan det vara. Jag är ingen höjdare vid klockan 6 på morgonen vill jag lova. Hhaha. Träffa aldrig mig då, om jag ska rekommendera. Beyonce strolar ut i mina högtalare, himla go den där. Kan lyssna på allt hon gör tror jag :) Usch vad jag inte skriver något viktigt !!

Men iallafall så hände det lite grejor igår, gjorde ett mega inlägg på kvällen men datorn dampade så det fastnade inte på väggen. Badbad. Men iallafall, jag mötte upp Buset på staden för att kolla lite med the big USA trip :D Men det gick la sådär. Fick reda på lite tider och priser. Inte är det då billigt iallafall. Men vi får se hur det går. Ska diskutera lite med Plingan när jag ser henne. Sen fick jag ett paket ända från Sessan i USA. Oooooh är hon inte bara för underbar. Världens finaste tröja, ska använda den jämt <3 saknar dej pluttis <3 Tycker du ska komma hem nu, nu, nu. Längtar ihjäl mig efter usabrudarna. Vi satte oss lite på bönan jag och Buset, blev massa tjöt och massa skratt. Sötis är hon <3 Sedan släppte jag av henne efter lite shopping och mötte upp Kiwan. Vi satte oss på Waynes, vårat ställe det där :) Blev en snabbis fika innan hennes work och innan min träning. 

Oj gotta run. Fick lite bråttom (:
Pusspusss ♥ 

100209

Hej hopp!
Hoppas allt är goddie med er?
Hinner Inte skriva Någon roman subban kallar Återigen. Man klagar Når man Int jobbar och man klagar Når man Måste jobba. Tufft är?
Dagen i ära har iallafall spenderats med min bästaste sis. Hon är la go Den där (: Blev först träning vid 10 sedan hem makaroner för lite med ketchup Smält smör och, min favvo rätt, smidig är jag iallafall. Inga knasigheter. Sedan slumrade jag nog till Någon minut i sängen Medan matstrupen satt vi Datorn . Phuu. Det tar kol på en Når man Inte kan sova om nätterna. Dessa jobbiga tankar som spökar sig runt klister som Ett i huvudet. Men snart kommer det bli bra, eller hur?
Gårdagen var det subban som gällde hela dagen lång. Sen blev det 2 långsamtal, med plingan och med minimallan. Tycker Banne mig inte älskling Om att ska vara i Lumpen? Vem kom på den iden. JevlaJevla. Men hon är söt. Längtar så tills den 27: de, For da blir det b-day part för Henne <3 Hur gos Kommer inte det bli då? Hon erbjöd sig Att gå till systemet åt mig, det där kallar jag en äkta vän (: ihihih.

Nej nu ska jag nog gå tror jag. Har inget kul överhuvudtaget Att skriva. Men ni vet ju vart ni kan nå mig nu iallafall.
Pusssar ♥

?!

Asså jag kan nog inte beskriva hur det kokar inombords. Jävlar tattar ungar. Jag är så frustrerad så jag skulle kunnna skjuta någon ? Så förbannat omogen så jag flippar sönder. Kan du och dina vänner inte bara försvinna ur mitt liv ? Apkisshål. Jag är så sjukt besviken så det finns inte ord för detta. Ett jävla c med ? Vad fan är det om ? Jag flippar.
Usch nu måste jag gå.

Hos Äjlin

Sitter och dunkar Tomas Ledin och dricker lovely drinkar :D Kan det bli bättre ? Hoppas ni har det mys denna lördag !! För det har jag :) Ikväll bär det av till Sliver, hhiih. Om man kommer inte vill säga. Men den biffen ska vi nog klara. Skulle bara dra några rader :)
Nu ska vi bli fulla och goa mina vänner (: Hörs kanske imon. Beror på the feeling day after !
Puss på er
Du ska veta att jag saknar dej. En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dej <3

Saturday

Hej mina smultron!!
Har inte gott om tid så jag bara slänger in några ord :) Precis nykommen hem från the workout. Hur underbart som helst. Hihihi *
Gårdagen vart kalsas, indeed :) Bio var mycket bra enligt mig, sällskapet var lovely och godiset smakade mumma hihihi :) SnabbaCash får alla mina tummar upp faktiskt. Han den där är ju inte nådig och kolla på heller. Hur många plus du vill hiihih.
Jätte kort mina vänner, sorry. Men jag har bara 1 timma på mig innan jag ska dra vidare (: Blir Hva och drinkparty med de finaste hos ÄjlinPäjlin som sagt :)

Gotta run :)
Pussis ♥

In the end

Det är faktiskt en liten konstig känsla nu när jag har börjat fundera. Att allt bara kan ändras sådär, eller ändras kanske är fel ord. Men det kommer ju bli lite annorlunda. Men just nu känner jag bara att det är för det bästa. Det är meningen att det ska vara såhär. Det är bara helt jä**a ofattbart för mig, det är allt jag kan säga.
Im so over it, no more lies, no more tears, no more hurting.
Jag är lycklig.

100205

God morgon solknoppar.
Hoppas ni har det great vart ni än är. Här dunkar "break your heart" ut från mina högtalare, inte så speciellt tyst men det får grannarna allt ta.
Dagen idag blev lite ändrad, hade sett fram emot och få vara ledig men nope. Så istället blir det subban 14-20.30. Efter det blir det till att springa bort till Filmstaden. Ska kolla på Snabba Cash. Hahha bättre sent än aldrig, right ?
Det har hänt mycket gos de senaste dagarna, så här får ni en resume :)

Onsdagen:
- Rosenlundsbadet med Äjlin och Pallet. Simmade en massa, död som en säl blev jag med haha.
- Sedan bar det av till Subban. En ganska seg dag men med Pallet så blir det mkt roligare :)
- Sedan slet jag mig hem i snökaoset. Slängde mig i bilen och for till Hemmakväll. Där mötte jag upp pärlan. Köpte till candy och hyrde Coco Chanel. Inte hundra var den inte filmen. Men sevärd ohyes.
- Sedan blev det flummet på hög nivå. Kollade på en massa gamla bilder, texter, sms och sådant gos. Hahah. Usch hade kramp i magen.
" Kolla på den då, jag byter inte bild förrens du kollar på den "
Hahha stackars pojk, det skulle han veta (;
- Sedan vid 2 snaret blev det dags för mig att driva hem. Slängde mig i sängen och däckade. Underbart.




Tordagen:
- Började dagen som alla andra, i sängen med en macka och lite tv.
- Fick en telesamtal från Nicoticoline. 5 min senare kom hon och rädda min sega dag. Det blev lunch på Dal Baffo, stan (lyckades komma hem tomhänt haha). Sedan hem igen för att chitchatta massa :) Hur gos dag som helst. Helt spontan och lovely. Precis som vi gillar det.
- Sedan for gullet till sin man och jag till min man (friskis och svettis kallar jag honom :)) HAHAH !
- Later blev det shopping med mammi. Massa mat senare slängde jag mig i sängen och vaknade alldelles för tidigt idag (:

Så där har ni det. Det är allt som händer i mitt liv. Är det inte kalas. Imon blir det däremot andra bullar. Drinkparty hos Äjlin och sedan 8-glas för "maskfesten" :) hihih. Den ni..
Nu ska jag slänga i mig resten av mackan och dunka sönder med musik. Är det inte underbart ?

Puss på er gullegosar ♥

100203

Jisses, snacka om att vara helt död i hela kroppen. Hahha. Här har ni en ovan simmare asså. Men hur mys var det inte att åka upp en sväng till Rosenlundsbadet då ? Har inte vart där på år. Det blir en (Y) på det asså :) Får bli en annan gång soon !!
Snart är det dags för subban med, usch idag är jag inte sugen för fem öre. Men det går la fort förhoppningsvis. Då blir jag glader.

Kul igår, japp japp. Hade rätt på google om vinanren. Så det var ju inte den minsta späningen när jag satt framför Paradiset. Men hey, är man dum så är man :)
Well, well, well. Grattis till Jackie och Patrik. Trodde man ju inte men det är ju det spelet går ut på (:

Nej vad jag tjatar. Usch. Nu blir det jobban med pallet !!
See ya later.
Pusssit ♥


Countdown

Hahha sitter som ett litet mongo och tittar snällt på klockan. Tycker den går oerhört långsammt just nu. Klockan ska ju vara 10 nu nu nu.
Moget är det också att jag skulle gå in på google och söka på en bild på Paradisehotel. Tror ni inte det kommer upp en bild på vem som vinner ? Men hallå, det vill jag väl inte veta heller. Nu försvann ju hela stämmningen. Well, well. Kan väl förstöra för er också då :P Så om det stämmer så står Jackie som vinnare later ikväll vid 11 snaret. Hmpf....
Himla moget med google.
Jaja, nu ska jag inte babla mera. Ska snart dra mig från soffan till sängen för att gosa ner mig med, ja som sagt, finalen i Paradise :)
Imorgon blir det upp med tuppen. Ska åka och bada på morgonen med Pallet och Äjlin. Usch för att gå i bikini just nu, men what a fuck måste röra på tjockishullet. Beach 2010 here I come :)

Beden kallar, hade dock var lite mys med lite sällskap. Jaja alla mina 20 kuddar får väl duga för ikväll då :)
Usch vad jag tjatar hhaha.
PussPuss ♥

Ps. Grattis till lilla Maggan till körkoret

Weird

Ja, det är väl det minsta man kan kalla min dröm jag hade inatt. Hhaahha, okej här får ni den :)
Jag är hemma hos en pojk, behöver inte nämna några namn, och vi sitter typ och kollar på film och sådant ni vet. Då helt plötsligt kommer det in 2 pojkar till, som ska föreställa hans bröder. Då minsann förvandlas han till en av bröderna Jonas, ni vet de där barnstjärnorna, hahahaha. Helt sjukt. Då var jag tvungen och gå hem för de skulle skriva en ny låt. Och fine, jag vill ju inte vara ivägen så jag går sakta ner för trappan. När jag har gått ner för spiral trappan ser jag att "hans" föräldrar sitter i vardagsrummet, men inte länge till. För då ska de plötsligt in i köket ( deras hem ser nu precis ut som det gör hemma hos sessan, så hon fick vara med på ett litet hörn :) ), och där står jag i hallen som ett fån. Då kommer killen ner för trappan och då är han plötsligt sig själv igen, ingen Jonas. Hahah, då säger hans mamma såhär:
- Kan inte ni åka och hämta Malin ?
Ja min Malin, och vitt jag vet så har de ingen aning om vem Malin är. Så då fick den sockertoppen och spela en lite roll i min dröm.
H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A
Ah jag vaknade med ett leende på läpparna iallafall :)
Nej nu ska jag dra och träna, imorgon blir det subban sedan en dejt med min Kiwiboll <3
Puss på rumpan ♥

?!





RSS 2.0