?

Who needs a heart, when a heart can be broken ?

Kross

Måste bara säga att jag verkligen hatar killar! Sådana jävla idioter, helt jävla sinnes! Att man bara kan med ? Sitta där och bara göra så ? För mig är det faktiskt inte okej! Har du inget samvete alls eller ? IDIOT

Finally Friday

Ååååh äntligen, så är det fredag! Som jag har längtat. Iiiih. Längesen jag längtade såhär mycket till en helg. Men det kanske är för att det händer så mycket denna helgen.

Idag blir det först jobb, sedan tar jag race bilen till Ikea med frugan. Ska inhandla mig det mesta till min lya, lite slevar och sådant onödigt som är så nödvändigt. Sedan gasar vi nog upp till henne skulle jag tro, måste sy in våra dräkter en smula. Har börjat få lite beslutsånget nunu, vill inte vara städerska helt plötsligt. Haha. Men det går väl säkert över tills imon, för vad ska jag annars vara ? Har ju bara 1 dag på mig. Men anyways.

Igår körde jag och mammi bort lite stuff till smedjegatan, så nu har jag invaderat paret tordell. Men esch då, dom flyttar ju ändå ut imon. IMON =) wooohoooooo. Detta kommer bli fett. Jag är så laddad.
Ska nog pallra mig bort på söndag och måla lite tänkte jag, för då kan jag flytta in desto tidigare. Men frågan är ju hur bra man kommer må efter lördagens halloween fest ?
Haha, ett senare problem...

Nej tusan nu måste jag sätta fart. Snart kommer Elin och blåa faran och pickar upp mig för att plocka lite reservdelar, as always.

<3 <3 <3

I bet it sucks to be you right now.


Moves like jagger

Det gör jag dock inte just nu. Sitter på min rööööv och glor på dhw...Hur bra ? Underbart (:
Har hunnit med det mesta efter jobbet har jag med, packat, betalat räkningar, rensa lite i garderoberna, fixat tågbiljetter till tisdag(WOHO), beställt lite skraffs till lyan, lagat mat och fixats fredags fika till jobbet. Dessutom fixade jag lite roliga grejöör till lördag, då det vankas halloween/välkommen hem fest för Klykan :) Ååååh jag längtar så, fixat mig en liten outfit har jag med gjort...Vem sa att jag inte kunde städa ? Dammvippan ska med i högsta hugg!
Jag är ju för awesome ibland.

Hahaha, fick mig ett litet roligt sms innan. Eller roligt ? Mest knas. Angelica Linda Lundell ?
Hahah thats me :) Det har du rätt i lille du.

Nehh tusans gubbar nu ska jag röra mig mot kojsan. Vankas möte med Locellus imon i ortan, sedan frulle med sis och jobb efter det. Men på kvällen blir det våffelfest hos Linda, jisses vad jag ska krama sönder henne. Så som jag har saknat na hihih.
PUSSSS


<3


Nedräkningen har börjat

Tjoho min fina! Hoppas allt är fina fisken med er ? Är lite lite små trött efter gårdagens rabalder....då jag inte fann tiden att hitta mig en ny dräkt så fick det bli att dra på kattmasken och svansen och trippa bort till liljeholmen:)
Först blev det tagg med dem fina hos Elsa. Lite pizza och lite mask förberedning! Höhö! Blev en salig blandning av hippies, skellet, Amy Winehouse, marlyn monrooe och mig själv kissen :) blev en hej dundrandes kväll borta hos fam.grundin! Massa massa mys :) vid 12 snaret tog bussen oss in till sliver för att göra dansgolvet osäkert! Haha kan ju säga att blickarna dem var ju inte få när vi gjorde våran entré :) galet trött på att folk ska förstöra dock! En jävla nöt drog bort min lilla svans! Varför tror folk att dem har rätt att pilla på mig ? Haha :) aint okej!
Annars så får kvällen många tumma upp!

Dagen idag har spenderats med frugan, blev först middag ala La Dolce Vita :) en plankstek på det så var rejset igång! Hann med allt utom Ikea! Haha egentligen det enda som jag skulle till mest, eller rättare sagt, där jag skulle handla mest :) men fick iallafall med lite stuff hem....en golvmopp, halloween dress, lampa, små skraffs osv :) haha med andra ord typ inget!
Men later blir det till att beställa ett soffbord :) Nej nu ska jag slänga i mig lite våfflor ala måmå :) sitter här och myser just nu hihi! Efter våfflor blir det lekdejt med ivanka trump :) woooopi! Undra vad hon har för spännande att förtälja :) cant wait!
PUSS

21 oktober

Hallå, vart sjutton tar tiden vägen. Vadå 21 oktober ? Helt sjukt. För 3 veckor sedan tog vi ett litet farväl av våran klykis som skulle bege sig till andra sidan jorden och nu kommer hon hem på lördag ? Ååååh som jag har saknat henne. Ska krama sönder henne såfort jag får tillfällighet hihi (:

Hur underbart är det inte att det är fredag idag då ? Helg helg efterlängtade helg. Och som vanligt är helgen fullbokad. Idag blir det en lekdejt med Loulou, inte igår man träffade henne så det ska bli mega mys (: Imon blir det jobb 12-16 ( nej jag tycker inte att det räcker med 45 h i veckan utan måste jobba helger med haha ), sedan efter det blir det att gasa hem för att slänga ihop maskerad väskan. Iiiih. Dock blir jag väldigt ledsen då min outfit inte har kommit ännu :( Men nu är läget som det är så det är bara att rejsa runt här ikväll och imon bitti och försöka hitta en ännu bättre outfit :) Kommer blir smackat hihi. Och på söndag blir det att ta röda faran och shoppa loss. Jisses vad grejer man behöver när man ska flytta. Jag säger då det, tack och lov för ikea flytta hemifrån kitt. Hahah

Ojojojoj, måste springa till bussen, talk to you later :)
PUSSS


Öppna din dörr

Så mina fina, nu är bloggen öppen för alla igen (: Tack för tålamodet.



Hjärtat slår ett slag för var förlorad dag <3


Smedjegatan här kommer jag

Igår fick jag några tipp topp nyheter, om mindre än 2 veckor tar jag och packar ihop mina små prylar från kålgården och beger mig ut i stora världen. Haha eller nja, flyttar iallafall hundra meter bort. Till min egen lilla lya. Till min egen lya, förstår ni hur awesome det är ? Åååh jag är så glad. Det splitter i mina små fingrar, vet knappt vart jag ska börja. Egentligen borde jag ta tag i att packa ner mina stuff som står i hela lägenheten då jag har i princip 1 dag på mig att packa. Men får ta dem små timmarna jag har efter jobbet (:
Ååååh första november blev helt plötsligt en bra dag, det är 2 bra grejer och en dålig. Så tycker nog att det bra övervinner!
ÅÅÅÅÅÅHHHHHHH. . . . .

nej tusan, måste diska, laga mat och packa innan bilen rullar om ca en timma. haha good luck (:

PUSSS



Cant wait


Girls just wanna have fun

Jag säger bara OMG. . .
Sjukaste kvällen på länge igår, fint som snus. Den blev inte alls som planerat, men ändå blev den perfekt (: Förfest ala nöjdan, förfest ala J, förfest ala Råslätt, Sliver, galen taxi resa, vilse i Norrahammar, sleepover med D, pinsamaste hem skjutsen i my hole life. Men hey jag klagar inte. Måste ju dock börja vara lite trevlig mot Steffe the man nu, blir ju lite pinsamt annars hahah.
Usch, dock så ska jag banne mig aldrig mer börja förfesta redan klockan 2. För mitt lilla lilla huvud var inte alls med där ett tag. Har bara ett ord att säga jag TRIVDES!


Who would have known how bittersweet this would taste

Godmorgon här ja.
Eller nej, har ju varit vaken i någon timma eller 2 så kanske god förmiddag. Sitter iallafall i sängen och har slängt i mig en liten smörgååås.
I väntan på min kära mor så får adeles ljuva sång pynta mina små öron! Hur bra är inte hennes låt ? tycker den är helt faboulus.
Kanske borde hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällens bravader. Men har inte riktigt orken, men den kommer nog snart. Lika bra att få det gjort.
Gårdagen spenderades med Ticcen, blev en riktigt höjdar kväll. Älskar när man bara iinte gör något, men ändå så mycket. Haha, den gula bilen fick bli våran höjdpunkt för kvällen. Hahah löve it....
.

Saknar min lilla klykis gör jag med, hon verkar ju ha det awesome. Är så avundsjuk på henne. Men om en vecka är hon hemma igen hihih <3

Nej tusan, sluta grubbla och börja bubbla. Nu ska jag dra mig till duschen så jag kommer fram till min lilla fruga i tid <3 Hon sitter nog och väntar på mig skulle jag tro hihi...


Sometimes it last in love, sometimes it hurts insteed.
Nevermind I will find someone like you.

Someone like you



<3


Hurrah hurrah hurrah

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det bästaste lindas födelsedag hurrah hurrah hurrah :) hoppas du har det mega bäst där borta på andra sidan jordklotet min fina <3 GRATTIS återigen hihi

RSS 2.0