Dagen före dagen

Haaalllå smultron :)
Sitter här lite halvt stressad. Hare varit upp sedan halv 7 men inte har jag hunnit med så mycket för det. Måste skriva ett litet kort för snart väntar subban och min hunk P.Diddy ! Gud så mys vi ska ha det. Ho ho ho.
Efter det blir det till att skynda fynda, jag måste:
- Fixa min nagel som gick av på subban.
- Systemet, för hela slanten.
- A6, shoppa midsommarkläder ?
- Leta efter ett lite lite lite större tält.
- Hem och packa ner allt, för imorgon bär det av :) Awiiie.
- Fixa pch trixa.
- Hämta mor uppe på stensholm.
- Skynda fynda hem för att springa bort till subban.
Efter det ska vi fira att det är Elins sista dag, hur konstigt kommer inte det kännas då ? Bara jag och pallet kvar nu. Buhu.
Sedan blir det till att dra till piren för att dricka oss en liten drink. Mina subbor och jag :) Kommer nog bli en riktigt go kväll tror jag :) Iiiiiih.

Campingen är nog löst nu, snäll som han är RamseBamse så ska han fixa en plats åt oss :) HIHIHI. Kommer bli en massa massa massa kul tror jag :) Kanske hinner slänga in ett inlägg imon. Men jag lovar inget. Annars får det bli på måndag, för jag återvänder inte hem förrens på söndagen troligtvis. Vi får väl se vad nykterheten säger på lördag mohahah.

Om vi inte hörs så ha en bäst midsommar gullen.
Pussspussss ♥
Ps sessan och tutti, jag ska fira lite extra för eran skull. Hihih

100622

Tja ba.
Oj det är ju x antal veckor sedan jag var här inne och klickade. Men jag har faktikst min dator att skylla på. Sladden till laptopen har faktiskt pajjat. Och vet ni vad ? Det tar cirkus 1 timma och få igång dumburken som jag nu sitter vid !
Hoho
Det har faktiskt inte hänt ett skit på några veckor nu. Bara samma gamla vanliga typ.
Dagen i ära börjar jag inte förrens vid 4 och I love it. Bara 2 dagar jobb till sedan bär det av till Öland för att fira midsommar :) Jag längtar ihjäl mig. Iiiiiiiiiih. Så skönt ska det bli att få komma härifrån, ifrån råttboet.
Dock blev det visst en massa strul med campingen nu bara för det. Eftersom vi är duktiga och jobbar så missar vi första inchecken på campingen, vilket gör att vi kanske inte får en plats ? :O OMG ! Slutar inte jobba förrens 20.00 på torsdag ! Dessutom måste vi fara fort, för vid 12 stänger inchecken. Tur att jag kan köra rallyrace då. Bara inte farbror blå vill titta förbi så ska det nog funka. Det blir till att stressa sööööönder. Men vi får hoppas det blir kalasis. Helt sjukt är det också hur dem höjer priserna för att det är midsommar. En tält plats kostar 170 kronor i vanliga fall per natt då vill säga, vilket blir 510 för 3 nätter. Under midsommar kostar en plats 1700 för 3 nätter. HUR sjukt är inte det ?! Men men, det är ju bara midsommar en gång så :)
Jag sitter just nu och fördriver tiden medans jag väntar på att Kiwan ska bli redo för att fika. Det är hundra grader varmt så vi ska slå klackarna i taket på waynes med en liten fikadejt :) Massa massa massa mys :)
Nej om jag skulle sluta snacka skit och ta på mig lite kläder då kanske !
See yaaaa.
Pussspusss ♥



Bjuder på den :)
<3


Guten morgen

Hej mina fina.
Hoppas allt är bra ?
Själv sitter jag här och snorar till det riktigt ordentligt. Höhö. Svin kul. Tji fick jag för att i söndags sa jag högt och tydligt att det skulle vara skönt att vara sjuk bara för att slippa jobba. Men nu mår jag piss och måste jobba ändå ? Så ganska meningslöst måste jag säga.
Dagen idag kommer bli mega awesome, även att det är igenmulet och tråk. Ska nämligen ner till staden om 2 och träffa min hemkomna Iwi <3 Ooooh, har inte sett henne på exakt 3 veckor idag. Helt sinnes. Men nu är hon äntligen hemma och me like :D Det blir en runda på wanyes, vart annars lixom ? (; Sedan kallar ju subban och sedan ska jag hem och kojsa mig. Så denna dumma förkylningen kan försvinna tills på lördag då jag beger mig långt ifrån denna äckliga byhåla. Ska bli sååååå skönt, även att det bara är för 1 dag. Men bättre än att vara här den dagen !
På fredag är det studenten med då. Jahaja, inte alls knas att det är ETT år  sedan man själv stod där. Usch jag mår nästan dåligt när jag tänker på tanken :( Vill inte. Tycker att vi kan spola tillbaka detta året för det har då bara varit för tråk. Alla vänner lämnade, man lämnade alla vänner i skolan och tryggheten, man började jobba, tappade kontaken med världen kändes det som. Nej inte riktigt kanske men iallafall, som alla sa till en, du kommer sakna det. Och jag sa som alla andra, prombt, klart jag inte kommer, men nu sitter man här och gör det ? Helt sjukt. Höhö.
Men men men, nej nu ska jag ta tag mig i kragen och fixa frillan lite och klä på mig lite kläder.
Meningslöst inlägg hah. Men det är la bättre än inget iallafall :)

Puss på er



I miss you


Det är fani mej sjukt att det kan göra lika ont varenda jevla gång. Blir så förbannad på mig själv. Aldirg mer, right ?
Ooooh, buhuuu :(


.

I never thought I'd fall for you as hard as I did, cause we were never meant to be baby we just happen. I look at you and smile, cause boy you came around and you knocked me down.
I don't wanna fall back on my face again, but if it hits better make it worth tha fall.


Ibland så


Hahah ibland börjar jag nästan fundera på om
hososkop verkligen stämmer ?
Detta var lite små kulikul sådär :)


RSS 2.0