Hhahahaha

Ska ut och slira med bilen i ovädret...hahah har bara en tanke i huvudet. Jag säger bara nyårsdagen 09, digestivekex, alla mackar i jönnet, skrotbil, sladd ala rondell och en polisjakt(eller nästan iallafall)...HAHHA kallar jag minnen :D

Oväder

Här kan vi snacka vinter. Hahah vad sjutton hände ? Jisses, igår grönt idag vitt :) tycker det är lite tidigt för snön men mys är det ju. Bara det kunde sluta blåsa någon gång. Man kan ju inte ens filura hahha.
Åååååh såå trött, jisses. Nu ska jag bädda ner mig på soffan och kolla på DH :) TJIHO. Kändes allt mycket bättre genast. Lite små sad, men det går väl över. Jag hatar å inte veta, har ingen aning om vad det är ? Buhu !!

Nej nu ringde min mat, ala taccopaj. Mums :)
Puss på er ♥

?

Världens bästa vänner och familj men ändå är det något som fattas.
Det känns tomt, varför ?


"Och för dig har jag låtsas och dolt mina tårar.
För dig blir jag mindre som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Ändå finns du i mitt hjärta"


Alive

Japp jag lever mina vänner :) Har haft en massa för mig på senaste, tro det eller ej höhö !
Tur att man har sina vänner och dem man känner :)
Har iallafall haft en kalas ja eller flera kalasiga helger det senaste! Inte vart en lugn stund, men hey I löve it :) iiiih.
Nu är det söndag igen, buhu. Med andra ord en hel vecka med subbsan, mån-lörd. Men det händer en massa kul i veckan så det kommer ju svischa te såååklart.
Imon vankas det visst finfrämmat, vi får väl se hur det blir med det. Brukar ju alltid sluta tvärtemot. Men man är ju van nu efter 7 år. Pirr pirr för N skulle jag tro, stackarn och dras med osss hahaha. Men han kan nog vara lugn för känner jag skånepär så kommer det ett samtal tomorrow (: Höhö.

Yeyeye. Nu ska jag kolla klart på tv, sen blir det film i min ensamhet :) Lika bra det.
Puussss babes

Pic



Hhahaah.
Här har ni trion :)
<3


RSS 2.0