Tagg

Nu taggar jag RixFm Festivalen mina stjärnor, hope I'll see you there (: 

2 veckor


29 Maj

Hejsan älskon.
Hoppas allt är bra med er ? Här är det lite tröttert men annars kalas. Hade ju förväntat mig en sjuk dag på subban. Men folket var inte sugna, tackar vi för, så istället hade jag och supertrion en himla massa gos för oss. Dagen blev en av de bästa på länge, knas knas. När jag sedan cyklade hem såg jag lite avundsjukt på alla som vart ute på stan och levde livet. Jag är ju verkligen inte den som är den, men kroppen orkar helt enkelt inte när jobban återigen kallar imon klockan 10. Så tråk som bara den blir den en hemmakväll i mjukis och film. Men imorgon blir det andra puckar, då blir det patty patty. Här skas det röja sönder staden, hihihih (: Blir en helkväll med min kiwiboll. Smhi säger ju att det blir högsomamr värme, sol och stek och 25 grader i luften. Det tackar vi för (: Nu längtar jag sönder, oooh så mys det kommer bli. RixFm tar ju med sig massa lovely stars förhoppningsvis, så det kan ju nästan inte bli dåligt.

Bra med lite hemma tid ikväll dock, eftersom jag bara var tvungen att finna mig en ny mobil. Så det blev en check på 3.s hemsida. Eftersom min gamla favorit var min förra Nokia, blir det även en sådan igen. Då min LG pinkis var en total besvikelse så kommer förhoppningsvis den nya redan på söndag då det blir ett stop på A6 innan morsdag firandet hos Måmmi ♥
En sak till som jag har kommit på idag, ja jag har haft för mycket tänke tid, är att nu efter balen är det dags att bli blondi igen. Det passar ju min hjärnkapasitet så himla mycket bättre, behöver jag ju inte förklara för alla varför inte alla hästar står i stallet så att säga :) Så det är bara att ta fram det härliga blekmedlet igen och börjar fräta sönder hårbotten :) oooooh ljuva ord hihihihi. Så by summer är jag återigen blond, eller iallafall blondare :) Im coming back..
 igen

Naaae, nu ska jag nog joina tanterna och gubbarna som ligger och drömmer sött. En movie på det :)
Pusspussss ♥

Min framtida älskling...

Happy Birthday

Idag är det min alldels egna äldsta vän som fyller år. 19 år, tiden tickar (: Själv vart det ju 25 dagar sen man fyllde, vart tar tiden vägen ? My god.
Jag hoppas du har det bra i sommarvärmen i Napa iallafall Sessan ♥

Grattis Grattis Grattis Grattis

( bild tagen från min söta Pling, bara för den beskriver vår egen Sessa i högsta person <3 )

28 Maj

Heejsan smultron.
Hoj oj, jag det var verkligen inte igår jag la in ett inlägg. Ni får excusa me, men det har vart mycket så att säga :) ska lägga in massor med gos bilder här, baler och lite sånt :)
Fy va jag är GLAD, idag skrevs det sista provet på hela gymnasiet. Inget mer asså, helt sinnes. Sista arbetet lämnas in imon. Dagen imon är ju ganska go, består av EN historia lektion där böckerna ska in. Tjoho. Sedan blir det att städa ut mitt skåp, för det är dags för utflytt :) Sedan är det planerat en fika med mina sötnötar <3 Innan det är dags för dagen som jag har sytit för i hundra veckor. JÖNKÖPINGS MARKNAD står på schemat, och jobbar man på subban innebär detta avrättning. Men sen kommer lördagen och då är det dags för RIX FM festivalen :) Oooooh så myspys hihihi *
Happy Happy så att säga ♥

Balen i tisdags var för övrigt hur mys som helst, synd bara att det haglade. Men det var bara och fälla upp paraflaxet och ta skydd :) Sedan bjöds det på god mat, smaskens....Och det som skulle ha blivit en vals, slutade med häng utanför toaletten i väntan på Calle. Blev också lite komedi och live framträdande, tummen upp på det (Y) Sedan bar det av hem till Calle för lite förtagg innan Sliver. Då alla trökiga bäckadalare inte var på samma humör som oss, var skalan inte den största så att säga ! Men vad gjorde det, bara slänga på sig dansskorna och börja :) Sedan blev det en lång hemgång till sängen.



Moi och Calle (:
( Bild lånad från nevnarien)

Nu ska jag sätta mig i sängen och verkligen inte göra NÅGOT.
Wie fatta känslan, jag dör av underbarhet hihihi (:
Pusss på er söton ♥

Nervös

Idag är det dags för bal 1, 15.55 kommer vi in rullade på Stora Hotellet. Nervositeten börjar smyga sig fram lite smått, men det ska bli gos :)
Nu ska jag ta mig en härlig morgon löpning runt pölen. See ya, don't wanna be ya ♥

21 Maj

Nu ska jag åka till mitt bus och busa riktigt mucho (:
Inlägg kommer imorgon, troligtvis * Tihihihi

Broken

Jag bara undrar, kan verkligen inte förstå. Jag bara saknar och allt känns meninglöst. Ingenting känns kul, allting bara snurrar. Jag vill inte vara utan men ändå går det inte tillsammans. Kan ingen bara förklara för mig, eller bara sätta stopp. Jag börjar bli trött på känslan, den får mig himla förvirrad och jag vill inte mer. Jag vet vad jag känner jag måste bara få ett klartecken. Att allting kommer att lösa sig ? Men ingen kommer någonsin att säga det, för det kommer aldrig att lösa sig. Hur länge ska man känna sig såhär tom. Det är ju nu man ska känna sig lycklig och längta. Men det är bara en sak som jag längtar efter och det stör mig. Jag vill bara att allt ska vara bra och att allt ska vara amazing.

I m i s s  y o u  l i k e  c r a z y .


Look what I found



Bilderna från Sanda balen kommer imorgon när jag orkar lägga in dem :)
So darn cute (:
Pussspusss ♥

20 Maj

Hejsan pluttisar.
Nu börjar det verkligen kännas att studenten närmar sig, man kan inte tro det knappt. Idag är det Sandas bal, wie. Dock tycker jag lite synd om mina Sanda älsklingar, ingen tur med vädret alls ? Hoppas det blir bättre under dagen :) Det är en av dagens planer, mera har jag inte planerat. Mer än skolan då vill säga. Men den känns rätt, eftersom det är lite LOV. Eller man kanske ska säga lång helg. Tihihi *
Imorgon vankas det Studentfääst, eller troligtvis iallfall. Åtta glas denna gången.

Kanske ska dra helgens händelser lite fortis.
Fredagen den 15:
Dagen började med skolan som alltid, inget speciellt si sådär. Sedan vidare till träningen och vidare till jobban. Efter subban var det bara att springa hem för att fixa lite innan mitt bus kom :) Vi taggade och fixade lite innan vi drog oss bort till Amor. Där blev det vattenpipa för hela slanten. Vi fick även besök av några goa Tenv pojkar :) Där satt vi tills pipan var totally slut. Himla gos vart det iallafall. Sedan begav vi oss till det ökända Centrum, jaaah ? Men vi hade det bäst trots omständigheterna haahah. Go och glad kexchoklad. Efter lite väl mycket dansande och springade och bråkande med snuskgubben blev det en hemkörning till bästaste sängen :)
<3 <3 <3 <3 <3

Lördagen den 16:
Ja morgonen började med en alldeles för tidig uppstigning då jobban väntade. Dagen vart väldigt lugn, hur gos som helst enligt moi. Fick lite besök av Cam och Kiwi, himla bra det där :) Efter en tråkig dag på subban blev det att stressa återigen hem. Slängde i mig lite mat och sedan blev det fix och trix. Spring stod nämligen på schemat :) Jag och sis drog oss bort till bron för att möta upp lilla buset och co :) Det där gjorde dem bra måste jag säga. Dock vart det lite kallt men annars hur bra som helst verkligen. Och lilla Pervot var bäst måste jag säga, hihihi * Sedan var planen utgång, men jag tyckte det lät bättre att ta oss upp till Repo för en liten hemmafäst. Dock hade vi missat festen, men vi kom lagom till fyllematen haha :) Ja det var himla gos det med faktiskt. Tog ju oss bara si sådär 30 minuter att hitta dit, och ändå har jag vart där några gånger innan, oops :) Efter en massa skrattande vid matbordet blev klockan närmare 3 och bilen längtade hem. Innan dess blev det ett avsläpp på ekhagen ? Ja ursäkta, men geografin är inte där den ska hahah :) Sedan vidare hem till sängen, för lite movie :)

Söndagen den 17:
Besök hos måmmå var det enda som gjordes denna dagen, lite pluggande hann jag även med !!!! TRÅK.


Bilder




( Lazee wie :) )

( Favvo Pervot in action ♥ )


No such thing

Jag är aning en trött på allt nu asså. Nu vill jag bara att allt ska vara över. Bästa som kunde hände nu vore om man bara kunde få försvinna härifrån, från denna stad och dessa människor. Blä......
Nu ska det ju vara som roligast, men nope. Jaja, nu ska jag dränka mig i min histora bok. Prov imon och böckerna ligger på samma ställe som de gjort för länge nu.
Bättre inlägg kommer imorgon, då humöret kanske är lite bättre.
Ciao ♥


                                                                 
                                                    



I don't belivie in a thing called love.                                                                                                       

16 Maj

Nu blir det jobban igen. Usch vad hemskt det ärr när solen tittar fram och man ska stå igen bommade i x-antal timmar. Hade livets kväll igår med mitt Bus :)
Ikväll blir det till att sätta på sig festkläningen igen då Spring väntar !
HIhihi
Gotta run !
Pusspuss ♥

15 Maj

Sorry dolls.
Har verkligen inte hunnit att skriva, så en comeback var kanske att ta i (: Men nu skriver jag ett kort inlägg. För om 20 min tar bilen oss bort till Ekobyn och en utflyckt med ohart.
Dagens planer består mest av skolan, träning, jobb, hem !!! Boring.se. Har inge planer inför ikväll, och det suger livet. Men men. Dagen är inte slut, den har ju knappt börjat.
Imorgon är det finally Spring :) Ojojoj, va kalas det kommer bli. Ska kolla massor på lilla Pervot, hon kommer vara grym, I can feel it (: Sedan bär det väl av utåt antar jag ? Ja vi får se, jag och sis :) På tal om inget så är jag ensam i helgen, så himla gos :) Päronen sticker till storstaden och gottar sig :) Men hey, inte mig något alls emot.
Hiihihihi *

Nej rackarns nu gick tiden för fort. Ohart väntar :)
Ciao ♥


Hahaha hej webcam, känns som man är 14 igen.
Oh livet sivet (:

12 Maj

Hej hunnybunny's
Hoppas allt är kalas med er.
Nu blir det till att race skriva, har massa arbeten som ligger på hög och sover. Men snart är det över, och för er som inte har koll på det planet så är det exakt en månad idag (12-12) ;D
Idag blev utsprigningslåten inlämnad också, måste säga att jag och kiwan hade himla gos när vi kastade ihop den i söndags. Awesome helt rätt upp och ner, kommer bli himla gos den dagen (:

Annars så är det mest massa fix hela tiden nu tycker jag, små saker som ska hit och dit. Lite saker sådär som man kan boka av check listan (:
På tal om avbockningar så fick jag klart med en frisör idag, så nu är det klart till balen med (: Only shoes left hihiihi * Men det ska nog fixas det med (: Nu längtar jag nästan lite, eller mycket rättare sagt. 14 dagar bajby (:

Nej nu ska jag kolla klart på en av favoriterna Sex and the city sen ska jag slänga mig i bokhögen så allt är klart innan housewifes (:
Pusspåersålänge ♥

Who's back ?

Hejsan smulor.
Nu har det gått för lång tid utan min blogg, saknar det nästan lite. Har hänt så himla mycket knas nu på sistonde så det var bara dags att börja nu igen (:
Vet inte riktigt hur länge jag kunde hålla fingrarna borta, typ 1 vecka ? Hahaha. Jaja, what ever. Jag är tillbaka och fegare än någonsin är jag med. Tanken med idag var att jag och Kiwan skulle boka tatuerings tid, 50/50 gick det ju med det. Sötan fick sig en tid bokad, snart också, men lilla jag och min härliga fobi fick sätta oss i bilen lika fega som tidigare. Men jag ska banne mig fixa det här nu, ska bara bestämma mig exakt innan jag gör nått. För det blir ju inte kalas om man ångrar sig så att säga.
Den enda nyttan som ska göras idag är att jag ska springa bort till tandisen om sisådär 10 min. Nästa ställe jag hatar. Allt på samma dag, inte bra för hjärtat det här asså haha.

Annars hade det ju som sagt hänt ganska mycket de senaste dagarna. Förra veckan bestod väl mest av fest, fest, fest, med ivana, ivana, ivana :) Och glad är väl jag för det ! För vilka super duper dagar vi hade. Förre helgen var verkligen livets helg. Den började ju livat med studentfest på torsdagen, tror det vart den 30 ?, aaa, den sög ju iallafall. Vi hade himla gos borta på piren innan vi drog oss bort till sliver iallafall. Inne på sliver så blev väl kvällens höjdpunkt när Iwankaplanka svimmade rakt upp och ner på dansgolvet. Vart bara och gräppa och bära (: Ja det var nog det som hände ? Usch för den studentfesten, där blir det ett stort streck.
På fredagen började vi med lite chilé dilé hos Tim borta på bäckalyckan. Satt i sommarsolen och stekte. Sedan blev det lite mat på max och lite häng på familjen fritz baksida. Vidare hem för att fxa lite innan bussen tog oss upp till rosenlund för att hälsa på Kirre. Blev en snabbvisit innan Joakimis kom och hämtade oss. Vidare bort till Johan för lite party. Massa massa gos folk faktiskt. Men anyway så bestämde vi oss för att åka vidare till gamla e4.an för lite race. Gasgasgas, vad kan man mer säga (: Gosknaskalas :) Att vissa folk ska få förstöra dock, det är ju synd. Men men, inget förlåtet inget glömt så att säga. Sedan blev det hem för bedtime.
Lördagen började som vanligt med jobban, vidare hem till sis för att fixa mig till kvällen. Piren och utgång stod på schemat. Massa presenter ( av mina favoriter) senare blev det en tripp till Elite för en viss liten Malgotis hade tagit fel jobbnycklar. Så det blev att ränna lite fram och tillbaka (: Men alltid händer det ju nått, man ska ju inte klaga på brist iallafall. Vidare till PirriPirren för massa god mat och sånt. Sedan blev det tagg återigen hemma hos sis (: Kalas som bara den i våra små låder begav vi oss till Sliver, nya livet så att säga. Kvällens höjdpunkter, dem var i mängder. Har dock glömt bort hälften men något i form med: - vaktragg, snus. fulla gubbar, andras drinkar, gaffelstöld, pojkallärt ♥ Ja herregud, väldens bästa födelsedagsfirande iallafall, så mycket kan jag säga :)
Det hela resutlerade i 39 graders feber i snart 1 vecka nu, men totalt värt det * Dock har jag aldrig mått så här dåligt som jag gjort de senaste dagarna men vad vore annars livet ? :)



( Gammal mongobild, då jag har inte har fått helgensbilder av sis )

Hoj oj, nu blev klockan alldeles för mycket. Tandäckel väntar.
PusssPussss ♥

Break

Ska ta mig en liten bloggpaus nu, ni märker när jag kommer tillbaka.
Kan bara säga att jag har haft världens goaste helg. Och imorgon är det min födelsedag (:
Gammal gata.se.
Pusspuss

RSS 2.0