Det snurrar i min skalle

Kan inte riktigt fatta att jag går in på min sista vecka på jobbet :( känns otroligt tråkigt att lämna alla fina vänner! Idag är nog första dagen då det slog mig. 5 dagar sen är det dags att börja om på ruta ett.....men nya äventyr är på gång! Inte helt fel det heller!


Oturen kommer ofta sällan ensam

Känner mig besviken, arg, ledsen! Ja you name it! Fuck it! Man överlever allt säger dem ju!


Helgen med det stora H

Vilken underbar helg det blev!

Fredagen började med balkonghäng med lillklyk och Sis, lite vin och lite spel :) avslutade kvällen med lite donken mat på det! Helt awesome <3
På lördagen blev det att stiga upp med tuppen, Liseberg stod på schemat :) fy vad kul vi hade det! Kände mig som ett barn på nytt igen! Dock ingen choklad vinst men sjuhelvets blöta blev vi när vi knökade ner oss 5 pers i flumriden! Haha! Kunde vrida ur mina jeans! (Y) tack alla fina dpisar för en bäst dag! Somnade som en stock när jag kom hem, men fick inte sova mer än 3 timmar innan Diwi ringde och väckte mig. Så det var bara att ta på sparris brallan och hämta honom på Torpa :) lite movie och lite mys innan vi somnade vid 7 snaret. Ja eller D iallafallen! Han hade ju lite svårt och ligga still så det blev att knö på min sida av sängen haha!

Vid lunch snåret bytte jag ut honom mot finaste äcklingen! Lunch var planerat, men efter det hamnade vi på Visingsö:) massa minigolf och glass och självklart nercabbat i värmen :))

Bästa kommentaren:
A- om vi sjunker nu, dör vi då ?
I- asså man hade ju fått simma!

Haha!

Efter Visingsö blev det bio med mina favoriter. Snabba cash för att vara exakt :)) hur bra som helst vart den!

Och nu är jag typ döende sjuk av alla basilusker. Men vad gör det om hundra år ?

 

<3


...

Varje gång är som den första gång vi sågs, även att det är över nu! Allting har förändrats men du finns kvar. Långa dagar blev till nätter, sen till år.


Gaaah

Denna evighets eviga väntan gör mig galen! Vill ha ett besked nu innan min hjärna kokar över!


Sleep tight

Nu ska jag och bebis krypa till kojs efter en awesome dag med alla mina fina flickor. Blir att kolla på första Batman filmen i min ensamhet.

Ja ibland får man känna sig lite ensam!


Batman

Bion vart helt klart tipp tipp topp :) och tusan så fint och vakna upp ikke bakis imon!

Imon får jag äntligen träffa min fina äckling igen! Blir lunch dejt innan jag far vidare för att kolla på handbollsfinalen hos finaste Sessan! Glad tjej :)


Eliten börjar bli sliten

Haha illa sååå illa....vad tusan händer härnäst ? Orkar bara gå ut en gång i månaden! Haha!

Känner just nu efter 2 timmars sömn att jag lätt hade kunnat ligga kvar! Haha! Men nej, dags att tagga bio med min bästa halva :) BATMAN står på schemat!

Orkade mig ur sängen en svänga idag för att luncha på twin med finaste Lillkay och syster <3 Satt i solen typ 3 timmar och bara tjötade och flamsade! Hur mys som helst!

Dags att doscha! Puss


Party party in da house

Haha igår vart det tusan inte lugnt på min gata i staden! Herre min körs vilken underbar kväll vi hade igår....

Blev först lite tagg och fino vino hemma hos moi med finaste flickorna :)) sedan trappade vi bort till twin! Dags för göra en favorit i repris med insmit haha! Kvällen kunde inte bli mer knas. Blev en och annan slänga på dansgolvet innan vi började bege oss. Då fyndade jag mig en "vagn" på vägen! Så den slängde jag på Sis och buset och gav dem livets åktur ner till donken! Haha! Där kom vi inkörandes, inte alls så att alla kollade på oss. Haha helt freeakkin amazing :))


Tuuuuuuuttt

Haha bilbingot igår var helt insane...hur roligt som helst verkligen!! Dock blev det ingen vinst, men ett gott skratt eller hundra rikare blev vi :)


Sleep tight

Nu ska jag och bebis kojsa ner oss. Hon har hittat sin nya favvoplats i sängen, precis i mitten av alla kuddar! Någon som hon tyckte tog hennes plats i helgen ? Haha! En stor tallrik med chilicorncarne och en film på det så somnar vi nog som en stock snart. Kanske kan sova bort illamåendet och yrsel jag fick som ett brev på posten idag. Håller tummarna att det är borta imon, för då vankas det bilbingo med fina flickorna :)) <3 längtar hihi! Sleep tight


Tipp topp

Har haft en helt awesome helg! Fredagen blev det balkonghäng på La Gräshagen med fina lillklyk och pojkarna bus. Blev ett och annat glas för mycket innan vi traskade bort mot Harrys :) blev lite dans och flams innan vi begav oss till Pipes för lite häng! En lagom tidig hemgång efter en ypperlig kväll. Lördagen blev det en lång sovmorgon för att sova bort gårdagens vin! Hann med A6 och mys hos Mammi även! Sedan hem för att tagga en helkväll mes bästa DP gänget :)) jisses vilken underbar kväll vi hade hemma hos mig. Blev också en trip till twin för en massa dans! Råkade dock tugga sönder en neonsak så spottade neon i typ 10 min! Haha! Klantigast i staden! Sedan sa vi hej till dp och drog till donken. Vart ju nödvändigt men inte speciellt gott. Haha. Bytte sedan ut syster yster mot Danii D. Blev först soffhäng innan vi drog oss till kojsan för att kolla på Scarface :) tror klockan närmade sig 7 innan vi slocknade. Haha. Fint som snus. "jag behöver inget täcke tack älskling" Haha se där ja :) mer än jag visste. Idag blev det en ännu lägre sovmorgon, traskade inte upp förrens vid 14! Ja vissa skulle sova ruset av sig :) efter det blev det att kolla vidare på Scarface innan grisen åkte hem och jag åkte till syster för söndagsmys.... Nu sitter jag och inväntar att min plinga ska ringa :) kvällssamtal på G :) wiiie. Puss och god natt


Mysmongo

Dags att kojsa ner jämte herren min herre, ja eller min och min, för ikväll iallafall haha. Blev en HELT galen kväll! Tack och hej från oss :)


RSS 2.0