30 Juni 2011

Hej mina fina...
Hoppas allt är bra med er ?
Här är det fint, lite lagom seg bara höhö. Kom visst hem en bito försent igår kväll efter en awesome utekväll med underbara vännor. Blev en liten förfest hos MT, väldans nice med solnedgång och terrass. Sjukaste vart ju ändå att Gurkan och Chrille från BB kommer intrillande på terrassen där vi sitter. Haha omg, galet. Man blev helt chockad, känns ju som att man känner dem, vilket man inte alls gör. Men det är ju enbart för att man följde dem på tv i 100 dagar typ. Haha. Dem såg iallafall precis ut som de gör i verkligheten, INDEED.
Jag tyckte iallafall att det vart mega kul med lite kändisar höhö :) Efter "kändischocken" så drog vi vidare till ett fullproppat twin. Jisses, tror faktiskt hela skaran var ute en kväll som den. Men fejnt var det iallafall. Dock efter några coctails för mycket vinglade jag och Klykan oss till en taxi. Väl hemma fick jag en välbetjänt sömn ! NICE.

Jag har ju inte ens hunnit nämna min fabolus midsommar som jag hade. Men vi gör såhär. Slänger in lite bilder, Hope you like it:

 

 

 

 

 

 

Underbara vänner på underbara Öland <3
Löve you




So long

Helt sjukt att subban inte längre finns..ett ställe som har varit som ens hem i 3 år! Vart ska man nu ta vägen på nattkvisten efter krogen och snylta till sig en macka och kanske en läsk ?! Tack för denna tiden! So long :)

Förbannad

Undra om jag med ska sluta och svara i min tele, för det verkar ju funka så ypperligt för alla andra ? Att bara skita i folk och inte bry sig om någon ? Tja! Bitchar finns det ju gott om så kanske lika bra att man går över till den sidan ? För att bli behandlad som ett jävla andra val varje fucking jävla gång är jag förbannat trött på !! Så see you on the biatches side fuckers:)

Midsommar

Glad midsommar på er alla! Ligger just nu och svettas i vårat tält, haha! Klockan är 8 och vi gick nog och la oss vid 4 snaret! Benen känns som gummi och huvudet ska vi inte tala om :) Vi har SÅ kul. . . . Trivs som en fisk i vattnet! Dock står det 2-1 till damerna i tävlingen men med 4 knappa timmar till sömn så kommer jag nu med revansch! WOHO! Solen skiner som aldrig förr så nu jävlar korkar vi upp :) PUSS

För tagg

Sitter hos Lill klyk, så nu jäklar är bilen snart packad!! Snacka om att vi är redo för en awesome midsommar på ölandet nu :D åååh vill åka NU hihi !

Final countdown

Herre jisses, då vart det bara 2 dagar kvar tills jag och mina 3 bruuuudar sticker till Öland för en awesome midsummer..WOOOOHO!
Sitter just nu och funderar på hur jag ska ha orken att packa dock. Haha ser inte bra ut på den fronten där nae. Men det går ju fort såfort man får fingrarna ur rupman. Fnisss!
Måste fixa fixa fixa, och sen trixa. Men har dock fått beslutsångest på vad jag ska ha på mig ? Ville ju haft en mega flashig dress. Men vet i tusan om man finner en sådan i garderoben, eller vad tror ni ?

Nu är det ju bara 2 d a g a r s   j o b b  kvar, frågan är ju hur man ska komma upp vid 5 snaret på torsdag ? Haha. Gaaalet :)
Nej usch nu måste jag verkligen totalt brainstorma och packa fort så jag kan kojsa ner mig!
Puss på er pulor

Fångad av en stormvind

Hej hopp!!
Då vart det söndag igen då!! Jisses sikket ledsamt väder det är dock. Buhu!!!
Har haft full rulle helaste dagen, började med en liten väckning av min Malgot vid halv 11 snaret, då vart det bara att hoppa upp ur kojsan för shopping ala Öland stod på schemat. Och om vi handlade, det där är vi bra på höhö. Även att vi inte var piggast i staden någon av oss så gick et relativt fort. Efter shopping, mat och ett farbror blå besök begav jag mig upp till min lilla måmå. Åååh gillar verkligen inte dessa sjukhus. Jag vill at du ska bli bra nu så du kan komma hem. Uscha mig vad det är crepy och vara där uppe. Men måste man så måste man, dem kan ju trotts allt hjälpa dig <3
Nu sitter jag som en soffsäck och inväntar maten som min mor så snällt lagar :) japp jag har det bra ibland jag.
Anyways, gårdagen:
Jisses vilken höjdar kväller det blev. Me like. Började med lite för tagg hemma hos Lill klyk med henne och Maggan. För himla gos med mina stjärnor. Efter en slurk vin för mycket så vinglade jag och frugan bort mot staden. Blev lite shake på C-bar för att sedan dra till Slever, för att sedan gå tillbaka till C-bar. Haha. ja vi hade lite beslutsångest. Men hey, helt okej om man är tjej. Efter en galen kväll med alldeles för många bällar, ont i fötterna, killbus, och Malgots favorit händelse på hela kvällen (TJOCKISEN) hahha så gick vi nöjda från Subban med våra foppisar till Donken för att avsluta kvällen med en cheese. Yeaj :)
Slutfattning: En för jävla bra kväller :)

Nej nu ska jag och mammi titta på nya Pirates filmen, har ju redan sett den men eftersom man är en pirates lover så kan man ju aldrig tröttna höhö :)
Bye bye hoes ♥

To you



Tillägnad dig, jag tänker på dig <3 


Beslutsångest

Japp, det är just vad jag har just nu. Sitter på nelly och stirrar på alla dessa skor. Har dock rensat ner det till 2 styckna par. Men jisses, vad svårt det ska vara. Men man kan väl aldrig ha för mycket skor, right ? Åååååh denna besluts ångest . . . .
Kände nu också att det började kurra i magen, men det är på tok försent för att äta nu. Får vänta tills imorgon bitti. Eller ja förmiddag, för någon frukost kommer ju inte kaggen få som vanligt höhö!

Galet vad skönt det var att kojsa ner sig i sängen, får nog bli natti natti nu. Tunga ögon javisst.
NATTI NATTI <3


Min underbara underbaring <3


Sleepy

Ååååh usch det är ännu bara tisdag, vecka har bara börjat och jag orkar banne mig inte mera. Uhaaa mig.
sitter i sängen och har slängt i mig lite flingor, frukost är juu för jävla tråk jämt. Miss klaga, javisst.

Sitter och inväntar att klockan ska bli halv så jag kan åka till jobban! Vill bara att denna veckan ska försvinna förbi fort. För nästa vecka är det midsommar och då beger sig jag och brudar till Öland för att ha en storslagen helg. Vi satt hemma hos Linda Kay igår och filurade ut lite till det ena och det andra. Mycket man måste fixa när man ska iväg på äventyr :) Å å å å å å h   j a g   l ä n g t a r .   .   .   .   .

Sitter och klickar på nelly, dem har för himla bra skor där. Vill ha mig ett par underbaringar till midsommar. Men de finns ju aldrig i min storlek! Blir så ledsen i ögat. Oj måste ju fixa mig en klänning med ? Länka mig om ni finner något spännande, kan behöva lite hjälp :) höhö.


Dem svarta är slut, vet dock inte om jag gillade dem blommiga lika mycket. Eller vad säger ni ?
Nej nu ska jag banne mig krypa ner mig i sängen i ytterligare 20 min :)
PUSSS



Girls night

Hej mina små bollar !!
Sitter hemma hos klykan och små chillar. Har lagat mat lite mat och myst. Försöker oss på att ladda er en film men Kays dator vill ju inte sammarbeta riktigt. Men om det vill säg om en stunda så blir det "just go with it", för himla go den dära filmen :)
Alla är tröttast i stan, men Tindris hon har nog ätit speed! För hon har raket fart i rumpan ! Höhö.
Nej nej !!
Höres imon darlos.
PUSSS


Fyndade en gammal goding (:


Rusning

Hej mina vänner!!
Sitter och slänger i mig lite frulle. Har visst kollat lite knas på klockan! Eller rättare sagt så tog jag en sovmorgon! Så nu är det stress ala Sune.
Regnar gör det idag med, håller mina tummar för att alla studenter får fint väder imon när deras stora dag är här. Sheeeet, helt sjukt att det är 2 år sedan man själv stod där på ED med hjärtgroppen i halsen. Pulsen slog så hårt, lyckan var så stor. Ååååh jag bara önskar att jag fick göra om den dagen hundra gånger till, eller iallafall 1 gång till.

Förlåt även för den dåliga uppdateringen men det har vart en fullspäckad vecka ännu. Har jobbat över alla dagar plus lagt en massa tid på mina fina vänner. Åh det känns hemskt och se en av sina närmaste vänner må så dåligt. Men hjärtat du vet att jag håller alla mina tummar på att vinden ska vända. Allt kommer bli bra <3

Nej nej nu måste jag visst springa. Uscha mig, vill verkligen inte jobba idag! Känns inte alls kul. Ikväll blir det mys med Kiwan. Och sedan en väldans tidig bedtime. Orkar inte vara vaken mer nu.

Pusss pärlor

Restev av ditt liv

Har tänkt på dig länge, verkligen tänkt
Hur jag skall få dig att förstå hur det känns
Hur jag skall närma mig detta, våga berätta
Släppa, få hjärtat å lätta

Jag hoppas att olika olyckor händer
Du vet vad jag känner
Jag vet att du hör

Jag hoppas
Du får leva med dig resten av ditt liv
Att du lever med det i all evig tid

Djupaste platsen mörkaste delen
Av min själ vill jag berätta det här
Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på, går sönder
Vad som än händer.





RSS 2.0