Söndag

ÄNTLIGEN !
Oh, jag har inte längtat såhär på länge nu. Men idag är det äntligen S Ö N D A G ;D Oooooh idag kommer min älskade mysis hem, och om det blir övernattning <3
Nu ska timmarna bara rulla på något till, mihihih *

Dock så blir jag lite galen på mina underbara chefer, ni får banne mig inte ? Vad ska jag göra utan min Malgot, våra kära onsdagar ? Jag bara VÄGRAR jobba med dem, usch va ledsen i ögat jag blir ! Nejjj banne mig inte okey.....Detta ska redas ut på direkten.

Nu måste jag springa iväg, får skriva en annan dag ;D
Pussss ♥

Torsdag

Asså jag blir ledsen i ögat nu igen, imon är det Chris Brown i Stockholm. Och jag ska inte åka ! Detta suger ju rejält ? Kan de inte bara masa sig hit till min lilla håla i Jönköping (: Det hade ju vart livet.
Men men, hoppas det kommer bli en bra show för er som ska dit. Måste säga att jag är hemskt avundsjuk. Nu måste jag tagga massa av hans låtar bara för att. Forever spelas högt över hela huset.

Hoj oj, måste skynda morsi står utanför och brummar. Systemet står på listan, redo för imorgon javisst ;D KalasKalasKalas kommer det att bli tror jag. Hihihi *
Ciao Bajbs ♥


22 Januari

Heeej Smulor !
Hoppas allt är bra ?
Jag är tråk till tusen, nästan ledsen i ögat för att skolan bara är sååå tråk ! Massa tråkiga ämnen och massa tråkiga lärare ?
Japp, ED är då sämsta skolan ! Idag vart det Torsdag iallafall, bara 1 dag till fredag, och bara 3 dagar tills det är Söndag (:
Wiiie gos gos gos !
Neej nu börjar visst nästa tråk lektion, måste gitta !
Pusss ♥

.

SöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndagSöndag <3

Tisdag

Så nu kan jag skriva mig ett normalt inlägg, vart bara tvungen och få ur mig lite aggression. Nu kan alla nötter människor slänga sig i väggen.
Har precis pratat med min käraste BeccaBus, och utan tvekan så kommer fredag bli THE day.
Allt är nu bokat in i minsta detalj, förfest hemma hos sis. Som utan vetan vet att hon lånar ut sin lägenhet, men jag ska vara careful jag lovar ;D
Sen bär det av till staden för massa uteliv och sen en brakarns efterfest ala mig. Det ni, det slår det mesta just nu ,för nu har jag något att se fram emot. Och om jag skulle stöta på dig så får det bli en senare problem. Ät mig, jag blir galen ?

Och denna veckan får gärna gå hur fort den vill för jag vill bara ha hem min syster, och att denna veckan ska vara över. För den började med ett bombnedslag i måndags, som jag kunde leva med men dagens nyhet vart inge rolig. Men forget forget, man kan ju inte ändra på saker right ?
Så nu vill jag bara ha F R E D A G  <3

Kom och tänka på i min ensamhet att jag banne mig ska få tillbaka mitt ljusa hår, blä för brunt hår på mig. Inte min stil alls ? Men det får bli ett senare problem ! Men tillbaka ska det, soon ! Så mycket slapptask tid har jag just nu ? Kul liv.se !
 
Nu ska jag kolla Top Model, i brist på annat.
Slänga mig i soffan och gosa ner mig med Rocky på andra sida. Drömma kan man ju alltid !
Pusspärlor ♥

20 Januari

Kunde inget mer gå fel nu ?
Jag vill verkligen inte, och jag fattar verkligen inte ? Vad är problemet ? Det är verkligen inte värt det och jag vill inte mer nu. Allt om och om igen, jag blir galen :/
Kan det inte bara bli Söndag med så min älskade syster kan komma hem, jag saknar dig nått otroligt </3 Du skulle kunna hjälpa mig, det vet jag !
Aaaa jag blir galen på allt, allt känns bara tråk och meningslöst. Kanske överdriver men det är så det känns. Det känns likadant som förra gången ?
Ger man sig in i leken så får man leken tåla ?

I don't know what to do ?
You played the game good !



.

A k o n  - D o n ' t   m a t t e r

 

It's just suppose to be this way ? I just can't help it, it feels so good .
                                   I hope it will stay this way ?

17 Januari

Heej smultron !

Hopppas allt är kalas ?
Trötter här iallfall, men men med 3 timmars sömn i bagaget och 8 timmars arbete så känns det. Men så värt det, för gårdagen vart den bästa på länge <3
Började med ledig dag från skolan, lite projektarbete med Tutti blev avklarat sen bar det av till träningen och vidare hem. Hemma hade min lilla Elspälsk redan kommit, och vart i godfrom (:
Blev lite tagg, sen kilade vi bort till sis för lite förferre. Vidare till Centrum typ tusen gånger, cyklandes på lyset är inte det bästa men gos vart det.
Väl framme så fann man ju massa gos folk, stötte på D.et, knut för en liten runda till stationen som också hanns med ;D
Sen hlet plötsligt så vart klockan dags för fyllemat på Donken, always (: tsss.
Sen avsläppning av Elsi på stationen, för vidare hem till kojsen .
Kvällen vart hur bra som helst iallafall <3
Hinner inte skriva mer nu.......

Måste nämligen kila, Tutten kommer snart för lite farning till skogen och Ticcen;D
Pusspusss ♥



I think I do, but maybe I don't ?

.











12Januari

Snacka om damp.se

Tänkte mig världens sovmorgon idag, men icke !  Vid 7 ringer idioternasidiot bygggubbar på porttelefonen eftersom de inte har fått koden ? Asså vad tänkte man med ?
P A N I K . . .

Aja helgen som gått :

Fredag : 
- Skolan
- Träning
- Hem/äta/fixa
Sen vidare hem till Joakim & Ivana för en liten förfest. Galet rolig sådan, med massa TP. Vi mot de allmänbildade pojkarna, och det gick ju som det gick ? Haha vi vart ganska sämst, men vem vet vad drottningen hette som gjorde det typ då ?
Hahah kul vart det iallafall & det blev en hel del roliga svar både från det ena och det andra hållet ;D Sen bar det av ner till stan & Centrum of course. På vägen mötte vi massa gosiga teknik killar som bara stod och hängde ! Blev lite tjatter sen vidare till Centan.
Kvällens minnen aningen suddiga men gosiga typ ? Jag hade en kalas kväll som slutade gott i min säng !

     

Lördag Lördag :
- Slapp dag framför tv:n
Innan Tutti kom till mig för lite Projektarbete/Film/Projektarbete. Alla tyckte nog vi vart helt knas när vi sprang omkring på Juneporten med kameran i högsta hugg (: Men det vart lite gos, dock svinkallt !
Sen bar det av hem till mig för att prata massa gamla minnen, massa gamla Te1a. Verkligen livets klass (:
Sen for hon hem, och jag ? Skulle sova men det gick ju ingen vidare eftersom vissa personer har lite beslutsångest ;D Så massa One Tree Hill avsnitt senare slockande jag omedvetet opps, sorry !

Söndag :
- Tvtittande
- Firning av Fredrik, Grattis sötboll !
- Bio,bio,bio med mammi & sis. Blev Austrailia, helt bra film faktiskt. Kändes nästan inte att den vart 3 timmar lång, dock så fick man ju frispelet på pansisarna jämte ? Hallå, hur kan man vara såååå klantig ? Aaah tanten tappade iallafall ute halva godispåsen på golvet, kanske vart för att hon inte fick nån luft igenom sina ihoptäppta luftrör ? Hahah
- Sen vart det natti natti för min del (:

Neej nu ska jag äta frulle så jag slipper stressa sönder ?
Pussspussss ♥

.



 

Jaa nu har ju alla börjat kolla på kläningar och klart att jag inte vill vara värre ? Men shit, varför måste alla klänningar ha paljetter och massa skrammel ?
Och kort ville jag ju ha med, men det vart ju lika svårt att hitta som en nål i höstacken ? Men jag vet iallafall nästan hur den ska se ut (: Den ska vara sådär rynkig eller vad man ska säga ? Ah som på bilden btw, och sen tajt upptill innan kjollen kommer nerfallande (:
Får fixa det sista själv annars, en jätte rosett ska inköpas och får väl nöja mig med en lång också antar jag ?
Jaja, bäst att kika vidare innan det bär av upp till Tutten för Hockeykväll (:
Pusss

8 Januari

Heej pluttar !
Bla bla bla, har inget och säga vart bara tvungen och göra något eftersom det suger att sitta i skolan. Kul första dagen i skolan ? Mhm . . . . .
Nu vill jag banne mig ha lov igen, bara 4 veckor kvar (: hihih *


Yesterday:
Så vart det en lång sovmorgon sedan stressa upp för att kirra allt. Storstädning på sisådär 2 timmar, jag hatar att städa. Urk !
Sen blev det en sväng med mammi och kolla in bilen, sen fors det vidare till en Becca. Lite kik på balklänningar, blev en köping för Bec medans jag bara panikar vidare. Kommer aldrig finna en känner jag * But but Gbg i slutet av månaden wiiie.....
Sen blev det isåkning hem till Buset för lite talki talki och sen vidare till Vip för godis och sen hem till moi för Oth maraton
(:
Väldans lyckad kväll måtte jag säga <3

Neeej nu måste jag kila in jag hamnar i trubbel !
Ciao





Massa känslor som bara återkommer som man inte kan ändra på ?
Allting är bara knas och jag förstår ingenting.
Ska det vara såhär eller vad är det du vill ?
Make up your mind </3


6 Januari

Heeej knasbollar

Hoppas allt är bra i  s n ö s t o r m e n ? (: Wie gos med snö måtte jag säga allt, right ? Dagen har vart bland en av de segaste med massa vatten pga urinvägsinfektion ( jippi ) och massa filmtittande i soffan. Den har gått oerhört segt iallafall !

Gårdagen vart en busy dag:
- Träning med Ivanka ( jätte mys, dock inte så mycket gjort pga allt tjattrande om det mesta (: Men det vart behövligt gullet <3 )
- Fika med Elspälsk på Johans, tog bara sisådär 20 min innan vi fann en plats eftersom allt vart stängt ;D Men Johans vart mys och alla tyckte nog det vart ganska intressant att tjyvlyssna på alla detaljer (: Men hey, helt okey. Mycket bra stund bajby <3
- Hem till Malgot för massa förfestande innan utgången . . . . . Centrum vart ju inte jätte laddat direkt men jag hade det trevligt med mina så tösabitar . Nästan lite Subway nostalgi där allt ;D Och så en liten Linda också (: hihihi *
- Sen blev det en trångnatt knökandes jämte mina kära syster som jag så prombt skulle ha med mig hem, men himla vad gos det vart (:

KalasKnasKväll med massa roliga insidenter som jag knappt kommer ihåg nu (: Tsssss

Och imorgon ska jag sova ruset innan jag ska träffa Buset för en lekdejt, för på Torsdag drar helvetet igång igen. Hej matte D-ig, kan nog inte säga att jag längtar. Men det ska bli gooos att träffa alla igen iallafall ihihi (:
Nu taggas det film eller Oth ;D
Pussssgurkor ♥

4 Januari

Heej Söton

Måste tiden gå så fort, jag vill inte börja skolan . Blä
Jaja nu vart det söndag och det känns faktiskt, alla söndagar är lika tråk. Helgen som gått har vart kalas iallafall.

Freaky Friday :
Dagen började med en sväng ner till Stationen för att hämta upp en liten Nicoline (: Sen blev det massa prat och för fest hos moi :)

( fartblinda små rackare det där )

Och sen en snabbis förbi Donken för en liten kvällsmåltid, och där joinade även en Becca & en Julia oss. Mycket trevligt tycker jag allt hihih *
Sen förbi Centrum för att hämta en stämpel (: För många Tequila shottar och dansande senare vart vi på väg till Torpa för efterfest men det slutade med en sleepover hemma hos mig insted.
Jaaa, va ska man säga ...
Kvällen ( morgonen rättare sagt ) vart ju fartfylld och överraskande iallafall ? Efter massa frågor och talki talki och allt annat så avslutades kvällen vid ca 06.30 !
Knas kväll <3

I realize nothings broken

You're still a part of everything I do

You're on my heart just like a tattoo
Just like a tatoo, I will always have you !

Lördagen:
Började med att skjutsa Tjuckis, sen förbi Willys för lite gottígotti. Sen bar det hem till sängen igen för lite filmtittande (: Sen blev det middag hemma hos sis, även lite förferre innan vi bar oss av till Malgot för ännu mer förferre. Därifrån tog taxin oss till Torpa och Elins lya. Massa flickor och massa mys :)
Sen bar det av hem för en film och sovande.

Och nu ska jag slänga i mig lite mat innan jag missar träningen (:
Ciao ♥

2 Januari

Heeej Smulor

Jaha då vart det 2009 ? Undra vad året kommer att leda mer än Bal och Student (: Vilket är livet förresten , mihiih *
Jaja, det har ju bara gått 2 dagar men om jag ska vara ärlig kunde de startat bättre !

Gårdagen vart gos iallafall, på dagen blev det mest filmtittande med mammi & sis men sen kom en bästaste Iwikiwi och hämtade upp moi (:
Blev en tripp hem till Casa de Joakim för en rundtur i det nya huset, mycket gull. Sen blev det stopp efter stopp på varje mack i Jönköping och nej jag skojar inte (: I jakt på en vaniljsås och lite digestivekexs, och ca 1 timma senare mumsade vi på Kiwis goda efterfest till en film ? Kommer inte ens ihåg vad den hette men kan säga att bilfärden med Kiwi vart lika actionfyld som den filmen hahah (:
Sen drog vi oss bort från boysen ner till källaren för lite B&B, livets glass. Dock väldans mäktig !
Sen kilade vi upp och kollade det sista på filmen innan en racefärd hem ;D
Puss på kvällen <3

Nyår vart det ju med :
Kvällen eller eftermiddagen började med middag hemma hos Tutti med Mallan , Sessan & Pling. Massa god mat och massa mys och många skratt senare begav sig alla åt sitt håll.
Tolvslaget firades med den bästa, med skål och kik på raketer :) Sedan begav jag mig till gatan mittemot där Tutti, Sessan och Elspälsk alla befann sig med massa folk, festen vart la inte den bästa men folket vart gos iallafall . Kanske bara en liten stund efter satt vi i bilen på väg hem.
Dagens eller rättare sagt årets ,som inte ens knappt hade börjat, hände i bilen , kan dock inte säga mer än oväntade saker hände haha !
Så sätt så började året kalas vilket jag trodde, sen skulle jag hämta upp en sis borta på Cigarren vilket slutade med trassel.
Blääääääää........
Gjort är gjort och kommer aldrig mer igen !


 






<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3

Neej nu måste jag kila , tagga lite för ikväll då det blir en utgång med Ticcen (:
PussPussss ♥

RSS 2.0