28 Februari

God Lördag på er alla (:
Har precis avslutat min helgliga nattshow för min kära sis. Ja ni skulle bara känna den rätt mig så skulle ni få se på tokigheter (: Men men, så kul ska vi inte ha det. Har mina 2 fan och de räcker :)
Kvällen har spenderats m ed mina 2 favoriter, massa gott och massa Melodifestivalen. Jag måste bara säga att det kan nog vara bland det tråkigaste programmet i stan ? Ja, jag tycker iallafall inte om det. Sen må man sitta där och vara dum och glo men men man kan ju ändå inte miss a det.

FridayFriday:
Som alltid så lyckades jag hamna på krogen. Även att jag hade intalat mig själv att det skulle gå lång tid till nästa besök. Men kvällen började hemma hos mina favorit Kiwi. Blev massa tagg och fiiix innan vi begav oss till Elmia. Hello Saferide stod på schemat. Eftersom vi är som vi är så blev det en aning försening till Konserten. Ja, inga favoriter bland vakterna, då det sprangs ut och in flertal gånger. Och då de andra åskådarna hade ett litet snett öga på oss. Men esch, vi hade det bäst iallafall (:
Sedan drog vi oss ner mot stan för att springa på alla dess uteställen. Börjades med 8 glas, för massa mingel och massa dansande. Då vi tyckte musiken stank så sprang vi till gamla goa Centrum. Där mötte vi upp Camilla, Caroo och en liten Selma :) Mycket mycket mycket gos !
Efter x-antals timmars dansande och flummande så hamnade vi återigen på 8 glas. Men bara kortvarigt innan taxin tog oss först till Torpa och sen hem till Kålgården och min sääääng (:
Pärlan kvällen vart bäst , trotts brännmärken för livet  v

Nu taggar jag verkligen veckan som kommer:
Måndag vankas det ledigt, plus att min pärla kommer. Dessutom blir det en lunchdejt med mina älskade Elsipälsi ♥
Torsdag är det ju, som jag hoppas alla 90.or är medvetna om, 100 dagars fästen på Centrum :)
Fredag blir det till att slå ihop gamla teknikare och partaja tills Kålgården slänger ut oss :)
Hihihi massa gos mina damer och herrar!

Nu tycker jag att jag är förtjänad av min nybäddade säng, som så snällt väntar på mig. Borde nog ta mig en liten filmtitt också :)
PussssPusssPusssssPussss ♥

I  t h i n k   I   d o   m i s s  y o u  .

Onsdag

Sikken förbannad dag det har vart. Dödast i stan.se ! Kan inte alla bara sluta äta på jobbet ? Jo tack iallafall varanan onsdag och lördag. Please. Jaja nu är det värsta över iallafall, bara några timmars plugg på kvällskvisten också. Kunde det inte blivit bättre ? Religion och Hinduism står på schemat, mums !
Klart som korvspa att jag glömde alla mina samhällspapper i skolan, alla sammanfattningar och hela Thors arbete ? Hur f**k ska de gå imorgon då ? Nej men klart jag åker tillbaka för att hämta dem, och då har alla snälla människor på piss skolan ED låst och gått hem ? Vad är det jag hör lixom ? De brukar ju banne mig inte stänga förrens 5 ? Men oh jo. Jaja, får väl gå kalas imon då med andra ord (: Sorry peaps.

Neej nu måste jag trycka in Hinduismen i hjärnen, och boken i ögonen.
Pussssöt♥

25 Februari

Heeej Smulor.
Onsdag idag dåe. Morgonen börjar som alla andra onsdagar med 3 timmars Ullis. Kalkonkalas ? Indeed....Dagen kommer spenderas i skolan och sen vidare till Jobban. Usch, jag orkar då banne mig inte. Men men men men men (:
Igår vart det massa gos, först beställning av ny phone och sen boking av resa till Spa.t i Gbg, för firning av Morsi. Gammal 45 åring blir hon om exakt 34 dagar. Ja tiden går fort ;D
Själv har man bara 10 veckor kvar på sitt 18.de år, känns ju bra allt lite skrämmande och bli 19 (: Men det blir nog kalas :) Nu börjar jag längta till nästa vecka, då det först blir Student fäääst på torsdag, sen patty patty med gamla goingarna på fredagen :D Kommer bli en otroligt underbar vecka.

Imorgon blir det A6 runda för massa slösande av den nyinkommna lönen :D hihiih*

Neej nu kanske jag ska jobba lite, kartan sköter ju inte sig självt ;D
Pussspärlor ♥

.



W i e   h a p p y   h a p p y ,   m i n   m o b i l   ä r   n u   b e s t ä l l d   ( :


23 Februari

Heejsan Smulor..
Hur irreterad kan man få bli ? Helt otroligt att få sitta i kö på kundservices i mer än 1 timme ? Hej och välkommen, din kötid räknas till max 20 min. I min lilla låda, så man kan ljuga. Slapptask vad sur jag är.
Få se turen i oturen, måste ju skaffa mig en ny mobil nu äntligen. Men klart som korvspa att dessa kundispersoner ska få förstöra....Nu så ska förhoppningsvis en LG KU990 Baby pink bli min vän inom de närmsta dagarna. Aha men det är ju kul med att de har stäng på kundservicen nu och jag får lägga på. IDOTI det här. Ni kan ju förvänta er ett väldans aggro mail från mig, suckpåernollor.
Jaja, slipper ju pluggandet för en stund iallafall.

Kom och tänka på att det är 2 år exakt på pricken idag som vi flyttade in på Kålgården (: Massa mys måste jag säga. Och väldans sjukt att tiden kan gå så fort ? Känns som det vart i går vi va och kikade på våran så när inpå klara bostad (: hihihi *

Det finns många minnes rika dagar i Februari, och alla har några år på nacken (: Vissa goda andra ja, goda är de väl men ändå. Förträäääng.....
Dagen idag har vart ganska gos, med enbart en lektion. Och då blev det massa sittandes och panikandes vid datorn ? Men nu är det ju inskickat och klart det där otroligt gosiga arbetet !
Nu återstår bara en opposition, ett historia arbete, ett religionsprov och ett Mku arbete kvar på veckans checklista (Y). Inte lite skönt med studenten där nej (:

Gårdagen:
- Biltittning på Holmgrens, snart så är min pärla hemma (:
- Sedan tog jag och skrutt Audin oss en liten tripp till Elspäslk och Mullsjö. Blev invigning av Nyhemshallen och en massa spänande Innebandy. Även lite kändis tittning blev det också, Stefan Liv vart och knöt bandet ;D Det ni !
Efter en lååååång bikö och massvis med felkörning så blev det ett stopp hemma. Blev våfflor som massa skratt till något udda tv-program.
-Sen bestod mesta dels tiden till att plugga ( lite kul konversation med min Kiwiboll hanns också med ) Lite väl mycket knas innan läggdags haha ;D
Mr.B ?

Neej nu måste jag lugna ner mina nerver, dumma pucko idioter på tele2. Jaa blää....
Napoleon väntar, gotta run !
Pussspearls ♥





v

22 Februari

E t t   m i n n e   b l å t t .

21 Februari

Heej Hearts.
Står det bra till ? För galet skönt att vara ledig idag, det vart ju ett tag sen :) Dagen ska spenderas såhär:
- Handboll, med mitt Bus ♥
- Dinner hos Fami, lite late födelsedagsfirning. Exakt på månaden med andra ord.
- PluggPluggPluggg ( Urrrk, kul liv en lördag ? ) Men men måste man så måste man.
- Sen ska här göras något, vet dock inte vad ännu ? Tssss


Anyhow, gårdagen vart ju så himla kalas som den kunde :) Efter många jobbbiga pass så for jag bort till Torpa för att byta ut min kära mor mot töserna :) Eftersom jag vart nyduschad och mjukisklädd blev det först lite fix innan massa tagg :) Sen blev det en galen bilfärd bort till Centrum för en stämpel hämtning och vidare till Amooor för lite shots. Ja, vad ska man säga ? Utspädda vatten drinkar, men de slinker ner rätt bra ändå. Sen vidare för en perfekt utgång på Centan. Det vart längesen en utgång var så kalas :) Sjukt bra people och musik, så jag ska inte klaga. Efter det så taggade jag och Buset donken som alltid. Efter det blev det en snabb hemfärd till min säng !
Under kvällens lopp sprangs det även på lite folks. En liten Tutti tittade förbi, goooos :) Även en lite fuller Patric, goo killen det där :D

Neej nu måste jag nog fixa lite innan det är dags för bilfärd till Id-Huset. Kan väl inte gå i gårdagens smink och hår direkt tss ;D
Pussspärbollar ♥

Torsdag

Neej nu blev jag hänglepp bara för det. Nu får ni orka med ett tråk inlägg. Blir ju kanske inte bättre av att sitta och titta på tjockisar i "Du är vad du äter" samtidigt som jag vräker i mig godis. Neej från och med nästa vecka så blire balbantnig, nu ska här ske grejer. Ni ska bara få se. . . . . .

Neeej vad jag är SUR nu, nu måste jag dampa loss lite inna John kommer. Kan ju inte vara bitch.se när han plingar på dörren ?
Nej nu ska jag inte sitta här och få er på dåligt humör också, det kanske inte är jätte schysst. Men imorgon så blir det massa PattyPatty, ska dränka mina sorger. Bra eller hur ? Usch !

G a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a d   I d i o t i   D e t   H ä r  .
Blää Blää Blää


Fick mig en liten depp låt av lilla Ramsin också, bra är den iallafall :) Hade helt glömt bort James Morrison !
Se där ja ♥

?

Jag förstår inte ? Ena sekunden tycker man det är okej, men sen helt plötsligt så vänder det och är helt galet tvärtom. Att jag bara inte kan bestämma mig ? Hur svårt kan det vara lixom, antingen så är man ju arg över det eller glad över det . Men nej nej nej, hela tiden måste man ändra åsikt ? Himla skumt det här med tankegångar ! Man tycker ju att det borde vara nog, att man skulle glömma nu. Men samtidigt så blir man bara frustrerad och vill tillbaka. . . . . .
Att några ord kan göra så himla mycket skillnad, det är väldans weird ?



F r u s t e r a n d e . s e






W h y   D o   I   W a n t    Y o u ,    N o w   T h a t   I   C a n ' t   H a v e   Y o u  !

20 Februari

Heeejsan Hallon!
Happyhappy i hallonbusken för idag är det Torsdag, vilket innebär att det är Fredag imon. Men en helt okej sådan tycker jag allt. På kvällen taggas det ju PattyPatty med min kära ElliPling, hoppas vi stöter på Mallan, Sessan & Buset också ;D Det tror jag nog allt vi gör ! Planerna kunde väl vart lite mer noggranna men får nog ta och slå min käraste en pling snart så vi får styra upp allt....Men det får bli efter workout, för snart taggas det träning finally. Fy vad jag hatar när man inte kan träna. Det är inte helt okej asså. Men men nu är en veckas jobb klart och nu blir det inte mer förrens nästa vecka :)
Nu känns det att allt börjar närma sig också, massa planer med bal och student. Man bara ryser ju, wiiie kommer blir SÅ gos tror jag. Dessa dagar kan nog inget förstöra, hihhii * Ska kolla i vecka med om jag finner en skärdarre som kan fixa lite på min dress också, så den kan bli perfekt. Får ta det efter nästa vecka, när alla tråkiga prov och inlämningar är klara.

Dagen har vart ganska lam, började med skola. Dock bara 2 lektioner sen rusning till Subban. Mötte upp sis för lite shopping på stan. Köpte mig lite underkläder, ja bubblan det är ganska roligt med det asså. Eller kanske bara berodde på sällskapet ♥ Fick bli lite smink och sminkgrejor också, fin fint med rosaögonskugga :) Hoppas dock på att hinna en jätte snabbis imon till stan för en ny outfit till kvällen :D Men får bli ett kanske.
Lovade min kära Kiwi att lägga upp en bild på balkläningen ikväll med, ska göra mitt bästa tsssss. Lovar dock inget, måste plugga sööönder egentligen. Men det vet man ju hur det kommer bli med det, något annat kanske, vad som ? (:

Neej nu rackarns så måste jag gitta, vill ju inte missa träningen :D
Pussspåer ♥

<3

D e d i k e r a d   T i l l   N i c o l i n é  ;D



Bara för att vi är ganska bäst på att inte göra det vi ska utan sitta och tjattra och dunka music istället <3
Just nu är samhällslektionen livet :)
Nej nu måste vi fortsätta "jobba", vi har mycket att diskutera tydligen så är jag så kär. Konstigt att alla vet om det utan jag ? Men bara så du vet, så är jag sååå kär i dig. Haha patetiskapojke (:
Pussspinglor ♥

18 Februari

Morgon pigg javisst ?
Haha ganska kul att det har inte ens gått 1 vecka i skolan och det är redan en pina. Men nu är det bara 2 1/2 vecka tills praon, vilket kommer bli livet. Det ni (:
Sen är det bara 3 veckor, och så är det Påsklooov :) hihihi * Sitter och väntar på att klockan ska slå kvart i så jag kan rusa bort till school, för 3 timmars Mku med kära Ullis. Kan inte bli bättre en onsdag morgon. Musiken spelas på högsta, kanske måste sänka innan grannarna klampar foten igenom taket (:
Hinner inte dra helgen som har gått så himla noga men kan säga att
F r e d a g e n :
Blev det Bongo med mitt kära Elspälsk <3 Lika trevligt som vanligt, dock är Bongo kanske inte mitt ställe. Men man måste ju ge det en chans. Får ta någon mer BigBongoKväll så kanske jag vänder på mig :D Sen blev det en träff med min kära Malgot också, dock inget kul besked där. Men nu är det löst iallafall och allt kommer bli bra tror jag !
Pusspådig <3
L ö r d a g e n  ( AllaHjärtansDag ) :
Firades med mina 2 favoriter, med massa god mat och fiiiilm (: Kunde nästan inte blivit bättre ;D
S ö n d a g e n : 
Så blev det inte mest gjort, mest lite träff med massa folk. Och massa plugg. Ganska lugn helg, men otroligt skööööööön :)
Nu vill jag bara ha helg, för detta är min första lediga helg på LÄNGE. Så det ska firas med mina töser. För det vart alldeles för länge sen nu ♥
Neej nu måste jag kila innan jag missar min dejt med Ullan.
Pusspåersötfiskar ♥

You can fool yourself, I promise it won't help. But I'm so lucky, lucky.

17 Februari

Heej Smulor !
Sitter i skolan och tråkar. CadCadCad, aa eller borde det vara. Men men orkar inte ta tag i det riktigt ännu. Egentligen ska vi fixa oss en stol, för att få lite inspiration sökte jag på google. Och vad får man inte upp på första sidan ? 
E n   s t o l   f ö r   k i l l a r  :


Haha jag trodde ärlig talat att jag skulle dö ? Bra påfynd där ja (:
Neej nu har det gått 1 timma, bara 2 to go ! Kanske ska göra någon nytta ! Uppdatering kommer på tidigast Torsdag. För workiworki fram tills dess.
Måste kila, Ullis vakar !
Pusssgos ♥

I'm about to lose control, and I think I like it (:

?

Jag förstår mig inte på detta, alla lögner allt ? Det måste vara otroligt förbannat jobbigt att hålla på hela tiden. Hur man kan vilja leva så, och hur man kan leva med det ? Något står ju inte rätt till, och snart så bara aaaaaah jag vet inte. Något lär ju ske, frågan är ju bara vad ?

Y o u   S u c k

Alla Hjärtans Dag


H a p p y   V a l e n t i n e s   D a y   P å   E r   ♥

.



Verkligen värt att skriva om, Angelica tycker om en Mando Diao låt ! Det ni, det är ganska jätte weird ;D

12 Februari

Heeejsan min älskbollar !
Hoppas allt är på sin plats och allt sånt. Det är ju inte lite sjukt att det redan är Torsdag ? Vart försvinner alla dagarna ? Kul att det återstår 1 dag på lovet och jag har inte kommit någonstanns med mitt pluggande, vilket är ett panik område snart ? Typ 10 sidigt jätte arbete, och här sitter jag. Som alltid (: Men men får köra ruset nu, ska bara fixa ett litet inlägg så ni har något att läsa ;D

Tisdagen den 10 Februari
Började med tidig uppgång hos min kära Elspäls, blev en mys frulle med henne och lilla rara Alice. Sedan blev det massa fix och vidare till bilen för en fäääärd till Göteborg. Resan gick galet fort och snart var vi på stan och irrade. Blir inte alltid lätt när man kommer från annat håll ;D Men med Elsas orienteringskunskaper så var vi framme vid Nordstan på nolltid ! Vi sprang mellan alla dess affärer och snart hade jag händerna fulla tsss. Det blev ett par skor, 2 tröjor, 2 rosetthårsaker, ett par jeans, oj har redan glömt vad jag handlade. Men tror det vart det hela, eller ? Aja, fanns massor av mys saker iallafall. Blev också ett besök på Pizza Hut, världens smaskigaste Pizza, även ett fika stopp på Fröken Olsons ? Hahha jaa nått sånt hette det (:
( bilder på kläderna kommer snart, har inte orkat fixa det ännu )
V ä r l d e n s   b ä s t a s t e   d a g   p å   l ä n g e   i a l l a f a l l   ♥   A l w a y s   w i t h   y o u   d a r l o .
Sen blev det raka vägen hem för att åka till jobban en snabbis och vidare hem till en film och sängen !


" Sötaste Tuggumit "

" Sötaste Elsa med sååklart, även hennes alla hjärtans dag present till sin prins "

Onsdagen den 11 Februari
Otroligt tidig uppstigning denna dag också, nu däremot för att anlända i Stockholm. Efter x-antals timmars körning och letandes efter Pappis maskin så blev det en runda på stan. Balklänning vart ett måste, och tro det eller ej vem hittade sin klänning :D Suuupergooooos asså, ska bara göra några få ändringar sen är den helt kalas. RosaRosaRosa blev det iallafall, och kort som jag ville hihihi * Det känns ju bara för bäst nu när den är fixad, piling får vi vänta lite med. Kan ju inte ta väldans lång tid så....
Sen blev det ytterligare shopping på stan, ett par jeansleggins, en tröja och lite trosor (: Kunde inte blivit bättre shopping dag asså.
Sen för att Pappi skulle få lite kul blev det ett stopp på Solvalla ? Jaaa alla har ju inte samma intressen som tur är. Det tråkiga är bara att jag missade min och Malgots utgång :/ Men vi får ta igen det soooooooon bajbi.

Nu bara måste jag skriva på mitt Samhällsarbete, annars blire inte kul. Ikväll blir det gos med mitt Bus också ♥
Pusspusspusss ♥


When it's good, then it's good
It's so good 'till it goes bad


10 Februari

Jag måste bara säga att jag har haft världens bästaste dag med min bästaste pärla :D Dagen kunde inte blivit bättre, eller jo om jag funnit min klänning men annars har den bara varit jätte bäst ♥
Jag är så sjukt trött att jag knappt ser, så måste kila till kojsan och glotta på film nu. Täcket väntar värmerligen tss.... Imon blir det tidig uppgång återigen, denna dag bär det dock av till Stockholm med mina Pears ( vet inte ens om det är ett ord men bra lät det ). Får bli en jätte braking uppdatering på Torsdag, för imorgon lär det inte bli en tidig hemkomst ;D

P u s s s m i n a ä l s k a d e ♥

.


T y c k e r   b a n n e   m i g   h o n   ä r   s t e n g o s  ♥

9 Februari

Heeej Hallon (:
Fyfyfy vilket bra lov detta kommer att bli. Helt super exalterad, dock så kommer ju denna veckan bara att försvinna bara därför.
Måste skynda mig lite för om cirkus 2 timmar så går tåget till Mullsjö och min bästis ♥ För imorgon bär det av till Göteborg, awiiiiie. Måste ju hinna packa med, vet dock inte vad jag ska stoppa ner i den där väskan. Får väl finula lite på den karamellen *
Dagen idag har hitlills vart kalas. Började med en lite brunch dejt med min käraste syster, och efter det vidare upp till en Tutti. Måste erkänna att vi allt jobbade på bra med vårat Project, börjar nästan kännas som om vi är på väg framåt asså (: Bara mysmysmys.

                          ( Snacka om goaste bilden, Tutten (: )
                                                                              
Veckans planer då mina käraste

- Idag MulletMullet, hoppas jag inte hoppar på fel tåg bara ( inte min starkaste sida det där )
- Tomorrow Götet för hela slanten
- Onsdag (troligtvis) Stockholm
- Torsdag äre lekdejt med BeccaBus rus (:
- Fredag massa utgång med min Elsapälska
Dududududududud, längtar massor. Kommer bli en bra vecka, måste ju dock förstöra den med pluggis. Men det kommer det kommer !



Hoj oj, vad klockan tickar måste kila ruset (:
Pussspussspusspåer ♥

8 Februari

Heej Smulbollar !
Hoppas allt är finan ? Då vart det söndag igen, men nu är det okej med söndag eftersom en veckas lov står utanför dörren. Kan nog inte bli bättre tror jag *
Sen är det ju bara 3 veckor tills det är praktik, och då blire en till veckas lov for moi (: Bästbästbäst !

Eftersom jag inte är något bra på det här med att blogga längre så får ni en lång uppdatering nu (;

Torsdagen den 5 Februari
Börjades väldans tidigit, men det vart okej eftersom Stockholm med klassen stod på schemat. Blev en sånär jätte lång bussresa med alla tete:arna på tidig morgon. Men efter ett litet stopp i Älvsjö så befann vi oss i Stockholm och på möbelmässan. Den vart väl inte jätte gos direkt, men tiden gick efter allt springande fram och tillbaka mellan alla dess salar. Lite inspiration fick man ju allt, se där Ullis vi kan om vi vill * Sen så tyckte vi att det räckte med tråkheter så jag, Elsa, Pervo och Kiwi begav oss till stan för massa shopping !
Inga vidare gick det ju med min klänning dock, men det får fixas. Fann iallafall en rosettutsmyckning, en kjol och en boddy. Helt fine faktiskt (: Elsälsk hade ju den lilla turen med sig och fann sin dreamy, väldans söt måtte jag säga *smack..*
Sen blev det massa rännande innan vi begav oss till bussen återigen, men denna gången för att komma till Jötet. Hade då gärna stannat kvar några dagar, månader ja till och med åååår. Men nu vart det ju inte så, men resan hem roade sig jag, Ticcen, Jolle och Kim med massa historier. Det ni, det fick tiden att gå himlas mycket snabbare (:
Väl hemma så blev det sleepover med Els och massa skratt och Mamma Mia tittande <3

Fredagen den 6 Februari
Vi tyckte vi hade vart nog i skolan i veckan så det fick bli en heldag hemma hos moi för min och Els del. Massa film och massa mat. Vi gör det vi är bäääst på, och du du är en av de bästa<3
Sen äntligen vart bilen klar så vi gasade oss upp till Stensholm, där jag lämnade min plutt i utebyte mot min kära mor. Sen blev det träning för hela slanten och vidare hem för att invänta lilla Ticcen. Kvällen vart iallafall väldans gos, med många chokande besked b.la haha ! Hoj oj vad man kan få reda på mycket......Ja det blev ett besök på stan med lite Classmates och sen vidare till ett besök på Donken och vidare för massa spionering. Haha aa vi kan om vi vill, klart som spenat att man alltid skämmer ut sig. Denna gången inte så farligt ;D Sen blev det mest talkitalki hos moi, kvällen vart bra som vanligt <3

Lördagen den 7 Februari
Nu orkar jag typ inte skriva så det får bli en snabbis
- JobbJobbJobb
- Family middag
- MariaMariaMariaaaaaah
- Vanessas place med Malgot, Sis, Joakim & Christian. Sen kom även Lindabollen( too cute den där flickan (: )
SOOOOOOVA !










"Ingen vill fajtas med Madde, se upp ;D"

Today Today
- Haft världens mys dag med Mammi och Sis, massa massa GuitarHero. Jag och Pallet är ju bäst ( aa man kan ju låtsas iallafall ) ;D
Och nu, nu sitter jag här med tandisen i högsta hugg och musik på högsta vollen. Klar för bädden, CHECK ;D
Pusssdarlos ♥

Påtisdagblirdetgöteborgförhelaslantenmedälsk,
såluckyluckylucky ♥


4 Februari

Heej sötnötar !
Hoppas allt är finan ? Här är det fabolus (: Har verkligen bestämt mig för att bara strunta i allt just nu ! Så livet kan knappt vara bättre. Jag behövde ett riktigt stopp och nu är det verkligen över och alla dystra dagar för ett tag framöver också. Nästan lite sådär tur i oturen ;D Så jag får väl tacka diiiiiiiiiig ! Hahah !

Dessutom så bär det av till The Big City imorgon, och jag bara längtar så jag nästan döör här hemma ! Det det kommer bli bäääääst helt enkelt. Kan inte bli nått annat än med alla TeTe:are <3 GOS !
Massa massa shopping kommer ju inte göra dagen värre heller, me Els och hela staden :D Hoppas verkligen på att finna mig en klänning, det skulle ju vara pricken över i:et !
Får helt enkelt bli en kalas uppdatering på fredag !

Nu måste jag gitta, klockan är kvart över nio och stereon spelar på högsta medans muffinsen är i ugnen tssss (:
Ciao Bella ♥


?

I don't know how,

or where to start

Here we're standing again

And I see now,

from where we are,

that our road has come to an end

Though we've come this far,

I don't know why,

but I still can't see who you are

It's too late now,

we've gone this far,

to see what's hidden within

Though we said that we'd never part,

maybe I've been trying too hard

To believe in love

I don't know why,

but I still can't see who you are

Don't worry

I promise

It's for the better
So, I think we should let it go now

Don't want us to say goodbye

But I know that we're falling apart

I don't need your lies

And if you don't sympathise

Tell me, how will I know who you are?





.



I ' m    t e r r e f i e d  

1 Februari

Bara för att Ramsin ska få sitt inlägg så ska jag dra ett kort, och då menar jag k o r t ! (:

Helgen kan sumeras med :

Fredag :
- Skola
- Träning
- Relaxen med de bästa <3 det vart bland det bästa på länge måtte jag säga !
- Vidare till Sis för förtagg
- Vidare till Anderas ? Förlåt, men aa tror allt det vart så !
- Centrum
Kan bara säga att kvällen började hur bra som helst, men tack vare glädjedödaren B r ä n n v i n s p e c i a l  så slutade kvällen som den alltid gör med det i kroppen ?
Jaja, man får stå sitt kast när man gör så mycket dumma grejer som moi gjorde. Det värsta, värsta, värsta är ju också att alla får berätta vad som har hänt och eftersom jag inte har en susning av vad de pratar om så kan jag ju inte direkt säga emot ?
Usch, skämasmestistan.se ?
Måste bara säga att jag har världens bästaste flickor, tackförkvällen<3

Lördagen :
- Vidrig vidrig dag på jobbet, och ja jag mådde som jag förtjänade. Mmm inte kul, men men thats life ?
- Hem för att sova
Inte roligaste dagen i mitt liv, men allt kan ju inte vara kul jämt säg !

Nu ska jag gitta, har det så bra !
Ciao ♥

RSS 2.0