Grattis mammi

GrattisGrattisGrattisGrattis GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis
GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis GrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattisGrattis


Ja 45 stycken grattis till dig kära mor ♥
You're the worlds greatest.



I'm home

Boring To Death To Be Back

Bye Bye

Bye Bye Bye Jönköping, nu leavar jag några dagar :) Inget kan bli bättre ;D
Världens bästaste kväll på länge, by the way. Men uppdatering kommer later.
Pusss ♥

26 Mars

Hej på er bollbarn
Orkar inte skriva så mycket så det blir alltså så, kort coh gott :) Torsdag vart det, och en helt kalas sådan måste jag erkänna. Dagen började med sovis, och vidare till skolan för lite prov. Då next class vart inställd så blev det en snabb visit i skolan. Skönt, javisst :)
Efter school blev det staden med min kära Elsa. Fann mig en skinnjacka finally, hur awesome är inte det på en skala ? ;D En brun sådan på Hm fick det bli. I staden sprang vi på Ticcen och Tutti, därav bestämdes det en fika på Waynes. Och tro det eller ej, men där satt ju käraste Kiwi och Cam. Så det blev en hel join av Tete.are. Då de små tösabitarna dissade oss för supran satt vi kvar i vålsolen och smaskade. Inte helt fel, skulle dock inte blåsa, då hade det vart livet. . . .
Sen blev det ett byebye till mina girls, för att plocka upp 2 subbor. Det vart bara och ta mitt pick och pack och gå tillbaka till Waynes. Haha aa lite smått pinsamt vart det allt och komma tillbaka 10 minuter senare. Men vad gör man inte :) Då Malgoten försvann till jobban drog sig jag och sis hemmåt. Där hände det inte mycket innan mammi kom hem, då vart det dags för lite daglig shopping. Och äntligen är min balklänning inlämnad hos farbor skräddare, woho. Dock vart han kanske segast i stan, men spela kvitt säger jag :) Nu har jag ännu en sak att bocka. Detta ser riktigt ljust ut :)
Sen har dagen bara bestått av träning och gloende på tv.n. Imorgon vankas det högskolan på morgonen, följt av skolan och träning. Efter det är det pattypatty med töserna ♥ Alwaysandforever !

Och på lördag sticker jag, wiiie. Snacka om att längta mest i Jönköping för att få rusa ifån denna staden för några dagar :) 
Nu ska jag gosa ner mig i täcket och kolla massa massa massa på The Hills, som förövrigt är världens bästaste. The City kommer tätt, tätt, tätt inpå !
Wiiiie
PussssPusssPussss

25 Mars

Tycker ni inte att alla dagar vore löningsdagar ?
För dagen idag har vart hur bra som helst. Till och med schooli vart gos. Kanske berodde lite på sommarvädret också :) Värme och glass, kan inte bli bättre. Inte helt fel heller när klassen tog tag i utspringet och hela tjolla fabran. Och inte helt fel att låtvalet näst inpå är bestämt ? Aaa eller kanske, vi hade plans iallfall :) Vi kommer ha det bäst på ED, tro pelle det :)
KungligtKungligt
Och by the way på tal om ED. Inte lite sjukt att polisen vart med knarkhundar idag och inspekterade. Ehm ? Ja det kändes ju aningen ackword ? Lite läskigt nästan, iallfall när det är så nära inpå. Rackarns för de små puckorna som hade kola i skåpet. Busted, ineed !

Jaja efter school blev det en stadenrunda med mina kära morsi, lite tyll lite kläder lite mera kläder :) Har förtjänat mej lite stuff, men ska vänta ännu mera tills lördag. För då ska allt spenderas hihihih *
Blev iallafall en klänning och ett, vet inte vad jag ska kalla det, men typ linne :) Gina of course, det vore ju inte rätt annars ;D
Fick även lite hm gojs, lite gladiator skor och bikini bla :) Mycket mycket gos. . . . .
Hann även med att beställa mig en studentskylt ;D Så kort och gott är det done :) En sak att bocka av i denna evighetslista :) Aningen nostalgi fick man ju allt av att kolla på alla gamla bilder, och snacka om väldans svårt och välja ?Dock vart det lite synd, för den bilden som jag verkligen ville ha blev inge bra på datorn :/ Kanske får kolla om det går att fixa, för det hade vart livet itself :)




Nej nu sjutton börjde Greys, och det ska inte missas. Och inte fråga Olle heller, hahah ! Snacka om sjukt :) Ha det bäst pearls.
Pusspuss ♥

24 Mars

Heeejsan donnor och dannar
Här är inte mycket upp, bara massa tv gloande. Som alltid består tisdagar av den rätte för Rosing, följt av Desperata hemmafruar och inte minst Christine (: Helkväll på kanal 5 (:
Dock ligger ju mina käraste Mku bok och drar till sig mina inte allt för intresserade ögon ! Linda Rosing och hennes boys får de värda blickarna för tillfället !
Dagen har väl vart ganska jätte lam, inte hänt så himla möö. Hunnit med att fira lilla ElinPelin som fyllde pantis, hela 21 (: Blev en fika på Vasas, stammis.se, javisst. :) Himla gos med mina subbor som alltid. Blev då med en liten planering inför nästa saturday då det vankas Birthday patty. Vilket kommer följas av en utgång med min kära elliplingplutt, då den blev inställd på fredag!
På fredag blire antagligen en liten utgång med lilla Camheart ♥ HopeHopeHoope :)

Neej nu mina bollar började d.h wiiiiiie (:
Ha det bäst ♥

4 D a y s   t i l l   a v f ä r d . . .

.

- Gissa vad Dileva sa ?
 - Att han är Jesus ?
- Hahahaha, han tror ju inte på Jesus.
  Han tror ju på Kosmos !

Lite humor på trökig trötthet (:

.


I want I want I want :)

22 Mars

Herregud, snacka om att få chocken. Har suttit en stund och stirrat in i den inte så roliga dataskärmen, och vad gör det inte när jag tittar upp ? Snöstormar ? Asså detta är ju bara inte okej :( Vad ledsen i ögat jag blir, med tanke på att det vart strålande sålsken för sisådär 2 dagar sen. Inte okej, inte okej alls !

Jaja, back på buisness.
Tänkte dra helgen som har vandrat :

Fredagen:
Började med skolan som vanligt. Och alla vart på lika bra humör denna dagen som de resterande tidigare :) Helt lovely faktiskt.
Efter det blev det ett svettpass och vidare direkt till Jobban. Där blev det den vanliga dejten med mitt Malgonpäron. Väldans gos som alltid.
Efter en ca 40 minuters pratstund med M blev det rycket hem för en stressig fix. Sedan kom mitt lilla Bus :) Då blev det lite tagg hos moi, för vidare till Sis place. Lite tagg och sedan en massa utgång. Det vart ju inte dirket trängsel på vårat kära uteställe. Men vi hade kul ändå :) Efter kvällens höjdpunkter blev det Donken, för vidare vandring till Buset. Släppte av henne och begav mig hem ( lyssna noga alla nu, med bussen ;D ) Mhm det är stort steg för mig. Usch vad jag hatar bussar, not gos alls.
Sen blev det en nattsömn som heter mja duga.

Lördagen:
Började som alla andra !
Vidare till Jobban för en rent ut sagt helvetes dag. Då bröden tog slut 2 gånger på grund av folkmassan fick vi packa ihop oss en timma tidigare. Men tro inte att det vart hemgång för det ? Nej nej, me and M städade subban i näst inpå 2 timmar. Ja det lär ju aldrig ske igen, inte när jag är i farten iallafall.
Med tanke på dagen i bakhåll blev det en hemmakväll med mina underbara sis och morsi :) Inte helt fel det heller.

Och idag har jag inte gjort ett skvatt, böckerna som skulle pluggas i ligger fastlimmade på köksbänken.
Nej nu vill jag inte sitta här mera, blir ju depp på detta väder. Imon vill jag ha sol och stora plusgrader. Lycka till, till mig med andra ord ?
CiaoDarlos ♥

N e d r ä k n i n g   6   d a g a r   t i l l  
b y e b y e   J ö n k ö p i n g   : )

19 Mars

H e e j   s m u l t r o n   ( :
Hoppas allt är bra i vårvädret. Ja eller nattmörkret rättare flingat.
Way to long sedans det förra inlägget, men allt är lite bussy bussy just nu !
Återblicks veckan som gått:
Måndag: Skolan, sen en crazy dag med den bästaste Elsan. Blev massa flum och Hockeyn sååklart. Skulle blivit massa mku med, men det vart ju inte på tal.
Tisdag: LedigLedig, inte ett strunt gjort. Mku vart ju inte på tal där heller, blev ett svettispass istället.
Onsdag: Bästaste dagen i skolan, woho. Snacka om livet när alla fick sina gossiga student mössor. Där taggades det järnet vill jag lova. Fel person med visselpipa, ja maybe ?
Men dagen var BÄST, so happy ;D Dock inte lite förjävligt att man ser ut som stadens truckförare ? Men esch !




Torsdag ( today ): Först skolan, as always. Världens segaste dag typ ? Alla vart på samma galna humör också, haha ja stört (: Folk trodde nog det vart något allvarligt fel på oss, ja eller på kiwi även kallad " Mongot herself " smack ♥
Efter schooli blev det en glassrunda med Elsi på balkongen. En lite sis joinade även :) Snacka om sommar känsla.se, nu vill jag bara ha värme mina vänner :)
Sen blev det lite shopping med morsi och sis innan vi drog oss bort till House of Pain. Ja, dock vart det ju inte jag denna gången heller. Men min söta sis, våghalsen herself, fick sig ett litet Love fast brännt :) Hur lyckat som helst ! Näst tycker jag det är min tur tuselagor, det är bara mig på tiden nu asså.
Right after blev det jobban för en liten lekdejt med söta Malgot och Linda. En galen runda till Max med alla dess tillbehör. Ni är bara för bra flicks♥
Och nu sitter jag här och sväller, kanske borde kojsa ner i mina ensamma säng och glo på film ? Hmf.....
YaYa imon äre fredag och den ska spenderas först på jobban sen med min älskade Busis ♥ Så de så ;D


( Dagens bild får gå till dagens bästis ♥ Sikken liten tösabit, så go så go (: )

Nu ska jag jalla jalla mig i bed.
Halo my darls ♥

?

E n   d r ö m   k a n   v a r a   d e t   f i n a s t e   m a n   h a r   ?
Hade en så himla verklig dröm inatt, och det satte verkligen fart på hela systemet där uppe. Då kändes allt så himla bra, men det är ju bara en fantasi. Men samtidigt kan jag få för mig att det verkligen skulle kunna vara så ? Man inbillar sig hur det kan vara, men sen är läget inte alls så kalas längre.
Men bara för en liten dröms skull blir allt upprivet gång på gång. Jag förstår inte.....

Best dream, worst nightmare ?

(:


 
Måndags tagg ! Ja så är det när plugget tar över sinnet.
D u ä r g a n s k a j ä t t e b ä s t m i n v ä n  ♥

.


14 Mars

Heejsan Tokar (:
Hoppas allt är bra med er. Här är det segast i stan, kanske beror på de hela typ 3 timmars sömn från inatt. Gårdagen vart ganska jätte gos :)
Blev som planerat en händelserikkväll med min kära Ticc. Kvällen började med lite tagg, där Joel och Hampus tittade förbi en snabbis. Lite talki talki, innan pappi blandade de mest underliga drinkarna. Satte fart på systemet iallafall :) Sen blev det en galen tur bort till maxi för lite inhandling, även en påstött av Filip och Ramse. Mycket trevligt :)
Sen blev det tagget och vidare hem till CalleBanan. Där blev det mest tjöt och musik :) Massa gos iallafall. Då planerna om utgång inte blev som planerat blev det mest häng med alla people. Cirkus 3 timmar senare och massa kylning och donken och händelser senare vart vi tillbaka där vi startade hos Calle.
Blev kik på Armageddon, eller aa för mig iallafall. Då de andra 2 sömntuterna slaggade sönder sina liv så kollade jag förväntasfullt som ett barn på julafton :)
Vid halv 6 / 6 tiden så blev det en morgontur med Jlt hem till min gosiga sääääng (:
KalasKväll ♥



Dagens doing:
- Världens längsta sovmorgon, då min lilla Ticc inte ville vakna så som jag (:
- Frulle/Tv tittande/ Världens skumaste sms skick ( nööööt ? )
- Hemfärd för älsko
Later later at the day blev det en liten fika med Iwi, och en stan och A6 runda i förväntan om att finna en tygaffär. Men de ville ju inte som vi ville så det blev inget med det. Another time, another place.
Wellwell, sen blev det gittet hem för en familydinner med famå som huvudgäst. Mucho nice, och nu väntar jag på att sis kan komma så jag kan skjutsa bort henne till sitt pattypatty.
Sen blir det vidare hem till Sess för en liten Melodifestivalskväll. Sen får vi se vart planerna tar mig ?
Hihihih
Pussspåerbollar ♥ nu orkar jag inte skriva mer


J a g   f ö r s t å r   m i g   i n t e   p å   m i g   s j ä l v   i b l a n d .  
A a a a   g a a d   b l i r   g a l e n .  
 I   w a n t   t o ,   I   d o   I   d o   I   d o .  

(:


H i h i   l i t e   f j o r t i s m u s i k   ( :

The seven things I hate about you

You're vain, your games

You're insecure

You love me, you like her

You make me laugh

You make me cry

I don't know which side to buy

Your friends they're jerks

When you act like them

Just know it hurts

I wanna be with the one I know

And the seventh thing I hate the most that you do

You make me love you


13 Mars

Thank god it's friday !
Ja då vart det fredag igen, som brukar vara veckans höjdpunkt. Men idag är det vilken dag som helst. Kankse beror på mitt så kallade lov som jag har tagit mig höhö. Dock är det ju fredagen den 13 så passa er lite extra. Har även ett födelsedagsbarn idag, lilla, aa eller lilla Danijela fyller 19 idag så grattis till henne ;D

Kvällen ska spenderas med mina älskade NiccoTiccoLiné, bara för det vart alldelles för längesen vi sågs. Eller aa vi har ju precis vart och lunchat men men men. Medans Ticcen tog sig en lucnhbreak tog jag mig en från tv-tittandet i soffan och vi båda drog oss till Malmborgs :)
Massa goood mat och även lite fiika slank ner :) Haha ja, folk tyckte nog om att tjyvlyssna på alla våra intressanta samtal om alla dess liken.
Verkligen hur gos som helst iallafall ♥ Nu vill jag bara ha kväll så vi kan fortsätta med vårt samtal :)

Idag kommer även pappi hem, så kanske får bli en dinner med honom och mammi. Wellwellwell så får väl se vart tiden tar mig :)
Måste hinna ta mig en löparunda, fixa dansfilmen och plugga lite :) Men klockan är ju bara barnet, men kanske är lika bra att börja för Dalai Lama väntar på mig ;D
Ha en bra fredag, för det ska banne mig jag ha ♥

.


It's breaking my heart to watch you run around, cause I know that you're living a lie. But that's ok baby, cause in time you will find that what goes around comes all the way back around .

12 Mars

TorsdagTorsdagTorsdag !
Veckan har verkligen försvunnit, tycker jag inte om. För då är det snart skola igen ! Blä. Veckan har vart ganska lam, men otrligt skön :)
Igår vart ju dansföreställningen med Respons. Hur sjukt bra som helst, verkligen hur duktiga som helst töserna. Stor tumme upp till alla :)
Lite flashback från sommaren 07, saknar verkligen det. Världens bästaste sommarjobb :) Synd bara att man uppskattar allt alldelles för sent !



Nu är det även bestämmt , det blir bal x 2 för moi detta året :) Så nu måste allt fixas, gånger 2 med. Aaa eller nästan allt, klänningen får dock vara den samma. Sånt orkar jag inte krångla med igen. Men himla gos tror jag det blir. Så alla mina vänner och alla jag känner boka datumet den 26 Maj och 1 Juni då såklart :)
Snart blire en vandring runt pölen med mina kära syster och Äjlin. Sen efter det blir det ruset ner till stan för att hitta en skräddare i paniken som kan fixa det sista på kläningen. Sen är den klar med :) Bara shoes kvar, men bätter lycka i Gbg hoppas jag på :) För nu är det bara cirkus 2 veckor kvar. Då blire bye bye Jönköping och hej kära Götet :)

Det vart allt för moi :)
Måste fixa lite innan gittet !
Pusssss på er ♥

.

D e a d   a n d   G o n e  



Klart bästaste låten just nu ♥
                               
                                                                                                           

11 Mars

Heejsan smulor.
Hoppas allt är fint ? Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg innan min lunchdejt med mina subbor :)
Tryckte hem lite fina kläder igår, b.la en jätte söt vit klänning. Tar funderet på om den möjligen ska få bli min studentklänning, kan ju iallafall säga det ifall jag inte finner någon annan :)
Hmf ? Jodå den passar nog bra hihi :)





D a g e n s   p l a n e r :
- Lunchdejt med subbs
- Fika dejt med Elspälsk
- DansDansDans med buset, wiiiiie :)
- Hem till plugget, bara för man är ledig så menas det ju inte att man slipper skolan * suck *

Neeep nu måste jag kila så jag hinner bli klar till dejten :)
Ha det bäst pearls ♥

.

It's a little too late for you to come back
Say it's just a mistake, think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You got it wrong

But you're just a boy
And you don't understand



8 Mars

Heejsan Gojjor (:
Söndag då igen. Känns som det alltid är söndag ? Weird.
Jaja, nyss hemkommen från en fika med min kära kiwi och cam ♥ Blev en tur till Georges i höstvädret. Massa mys och talki talki. Vet inte vad jag skulle göra utan alla mina tösabitar :)

Som sagt så vart det längesen ett inlägg, men allt får komma nu. Så det lär ta ett tag. Så ni får enyoja haha (:

T o r s d a g e n   d e n   5   M a r s :
Ja och inte vilken torsdag som helst utan den så kallade 100 dagars festen ( vilket egentligen är en myt då det vart bara 99 dagar haha ). Kvällen började iallafall hemma hos mig med mina vackra flickor. Ivana, Nicco, Elli, Camilla, Pervot och Johanna och jag då så klart trängde ihop oss på min lilla yta och spelade massa musik och hade allmänt gos :) Sedan blev det en lång walk till Centrum, aningen många stopp för både det ena och det andra ;D Väl framme så blev det världens bästaste kväll.
K v ä l l e n s   H ö j d p u n k t  :
Och på tal om saker så kan jag ju inte utelämna kvällens klantighet, ja alla som var där kunde nog inte undgå detta. Kommer ner ringlande för trappan, och klart som korvspa att lilla Elli med sina inte så korta ben tar väldans många steg, och jag kan väl inte riktigt säga att jag hänger med. Eller benen gör inte det iallafall, så där ligger jag på rygg och har trillat en massa trappsteg ner på smalbenen. HalliHalloIHallonBusken att jag fortfarande inte riktigt har någon känsel hahaha. Men jag bjuder på den ;D
Vet inte riktigt om det berodde på min otroliga bäll eller var det vart men bäst vart kvällen iallafall.
Massa dans, massa folk och massa bäst musik :) Tacktacktack alla mina pärlor ♥ Nu längtar jag redan tills nästa studentfest :D På natten, efter hundra års gång hem till moi blev det övernattning med min bästaste Elli. Himla gos :) Och hela 3 timmars sömn :)








F r e d a g e n   d e n   6   M a r s :
Dagen började i skolan, och mådde gjorde man som man förtjänade. Men har man historia prov så har man. Kan ju inte direkt säga att det gick galant, men ack det var verkligen värt det :D
Sen blev det en massa träning för vidare hem för att ha en date med mina Elsi. Blev lite matlagning, tagg och fix innan Nicoline trillade in :)
Efter det kom även pojkarna och det blev ytterligare tagg. Men allt från Våghals till GuitarHero :) Kul hade vi iallafall :) Sen vart ju tanken att det skulle vankas utgång, men det var inte jätte lockande om jag ska vara ärlig så en bra kväll slutar som alla andra på gyllene M.et ;D
Väldans bra kväll ♥













L ö r d a g e n   d e n   7   m a r s :
Dagen började med lite fix fix fix, b la ett minneskort till min nya love. Trivs som fisken med den, hihi så gos så ! Sen blev det jobban för hela slanten. Alltid kul med sis och malgot, då händer det saker. Och inte på tal om M.ets alla historier, ja in skulle bara veta (: ahah
Sen drog sig jag och sis hem till henne för en fixning (: Och vidare hem till Malgot för kräftskiva (: Med tanke på föregående dagarna så fanns väl inte direkt fest suget i kroppen. Så jag njöt mest av att sitta och skratta åt alla dessa galenskaper :)
( Bilder kommer )

Och nu, nu orkar jag inte mer. Tycker allt att min säng ser väldigt lockade ut. Skulle bara haft en liten gosis också. Får väl tänka över det hela medans min säng förblir tom :)
Pusss älskade ♥

.

Ä l s k a  l å t e n   m a s s o r   ♥


7 Mars

Heeej i Hallonbusken !
Hoppas allt är bra med er (: Precis hemkommen från jobban, eller hem och hemkommen är jag ju inte. Sitter hos sis och dunkar sönder hennes dator :)
Men det är tillåtet när det är tagg på g. Ikväll vankas det kräfskiva hos våran pärla Malgot :) Massa folk och massa kräftor antar jag ahah ;)
har helt glömt bort att skriva om alla dessa dagar som har gått, men det kommer imon. För jag har tusentals bilder som ska upp med en massa händelser :)
Tomorrow tomorrow jag lovar...

Kanske ska duscha av sig subban ? Sounds good i mina öron :)
Pussss på er bollar :)


.



J a g   b l i r   s å   t r ö t t ,   g a a a d   f ö r s v i n n   f ö r s v i n n   f ö r s v i n n    

4 Mars

Hejsan Hallon (:

1 0 0 D A G A R
Mina kära vänner, det känns hur himla bäst som helst måtte jag säga (: Nu börjar tiden trilla in, och snart är det dags för den vita dressen och snyggaste mössan. Och idag är det övning för hela slanten, dags för sjungning i matsalen. 11:30 mina vänner så är det dags att skrika halsen av oss, see you there (:
Och imon fortsätter partajet, då blir det Centrum för hela godheten :) Nu känns det verkligen som det gosiga börjar ! Hihihihi
*

Imorgon väntas det även en övernattning med mina käraste Pling, känns som om det vart hundra år sedan. Så det ska bli himla gos :)

Dagens Planer:
- Skolan skolan skolan
- Träffa Buset, kolla på massa dans (: Wie längtar lite hihi.
- Hem till Malgot för en gosig kväll med henne, sis och Linda (:
- Home to my bed för att tagga morgon dagen ♥

Kul med att vi har varit här sedan 8 och våra datorer fortfarnade inte fungerar. Jaja, så här sitter vi och leker av oss. Great ? Bra ED bra jobbat :D

neej nu ska jag fortsätta med mitt trams, hihih !
Pussss sötbollar ♥


2 Mars

Heey Huns
Hoppas ni haft en bra Måndag än så länge. Här har det vart kalas. Började med en ledig dag från skolan, skööönast (: Sen blev det en runda med min kära sis. Hem för lite bruch och sen kom min lilla Elsi (: Det blev bara massa latande i soffan och massa gos film :) DinnerDinner också !
Klart en mys dag på topp ♥
Dock blev jag lite bitter då min mobilut inte ännu hade trillat ner i postfacket. Så jag slog en pling till Tele2, vilka jag vid det här laget hatar rent ut sagt. Aldrig mer. Och självklart så hade den tagit slut på lagret och de vet inte när den kommer ? Ja men tackar för informationen, inte erat ansvar nejdå. Så in i, jaja nu vet de inte när den kommer återigen. Så jag lär ju få vänta och vänta och vänta, tills jag blir galen (: Whatever, den är värd en väntning iallafall :)


Nu är det bara 4 dagar kvar i skolan, innan jag har en veckas looooov. Eller har och har, prao kallas det. Tsss busigt nog så blir det en veckas slö hemma i soffan (: Och denna veckan har ju många höjdpunkter så den funkar helt klart.
G e  m i g   g e   m i g   g e   m i g   t o r s d a g   &   f r e d a g   N U   ; D

Neej nu är det bäst att runna, snart börjar dansen. Vilket vart stört längesen nu, så jag längtar nästan lite (: hihi !
Pussspåkinden ♥

.




Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again but you broke me
Now I can't feel anything
The truth hurts and a lie's worse
Y o u   c a n ' t   f e e l   a n y t h i n g   t h a t   y o u r   h e a r t   d o n ' t   w a n t   t o   f e e l </3
 





I wish that I could, but I just can't.....

RSS 2.0