091229

Heeej mina smultron.
Hoppas allt är bra med er ?
Jätte sämst uppdatering I know. Men det har hänt mycket sedan sist.
- JulJulJul, som vart mys
- Utgång, utgång på utgång
- JobbJobbJobb, inte så kul
- Avsked för Tuttan, inte så kul. Jätte jätte tråk :/
- Busdejter med min IwiKiwi <3 så happy she's home.
Ja allt lite fort draget :) För jag har lite bråttom, subban kallar ju återigen. Någon som har ett jobbförlag ? Anyone ?

Ja det är vad som sker hela dagen, sen kanske det blir bus med Kiwan. Men inget planerat så vi får se helt enkelt :) Annars blir det hemma mys i soffan. 

 Snart är det nyår, bara 2 dagar kvar asså. Helt sjukt. Vad sjutton har man gjort med detta året ? Inte mycket asså. Men esch då. Kommer ju fler så att säga.
Idag är det den 29:de. Vilket innebär grattis till dej. Tråk att allt är som vanligt återigen. Hoppas du får en bra B.day i vilket fall som. I wish, I wish, I wish I could but I can't.

Neeeej nu ska jag dra mig allt.


Ps.JAG SAKNAR MIN SESSAN <3

091223

Hallå alla mina vänner
OjOjOj kolla in datumet. Nu börjar det sakta men säkert smyga sig fram mot Christmas :) Hur mys är inte det då ? Snön ligger som ett smäck på gatan, hur bäst är inte det då ? Mums säger jag bara. Dock säger jag inte mums till att jag var tvugen och byta tid idag till 10-17.30 istället för lunchen. Julklappar ? ? ? Men men det får lösa sig helt enkelt. Har ju ett par stycken kvar som sagt. Men annars vore det ju inte jul, om jag inte springer och panikar dagen innan.
Som sagt så blir det subban hela dagen lång, stängning med Malgotfis :) Awesome. Bara vi är därifrån snabbt som bara den så blir det kalas. Då blir det till att ränna ner på staden :)

Gårdagen som gick:
- Jobban
- Staden
- Tuttis avsked. Usch jag börjar nästan bli van med det här med avsked nu. Inte okej, inte okej alls ? Kul med att jag typ är största tönten och kännde en liten tår när jag hörde Sessans röst på skypen :( Dock kunde jag inte stanna och prata med henne p.g.a äckliga subban. Blir så lack så lack. Förutom tårar så bjöds det på massa god mat, skratt och titt på våran surprise movie :) Den var ruskigt bra måste jag säga :) Sedan blev det jobbigt igen när vi skulle vandra hem i snökaoset. Men det gick ju det med. Inget avsked från mig dock, det väntar vi med tills Tuttan ska åka. Trotts allt 4 dagar kvar. Buhu <3

Nej usch nu blev jag blödig igen så det är dags att sluta.
Pusss på er ♥

091222

God morgon pärlor.
Usch och fy vad jag är trött. Jag vill bara kojsa ner mig i den varma sägen igen. Men icke, för snart kallar Subban och då måste jag vara på g. Efter jobban blir det till att ränna ner på staden för att fixa de sista klappar, haha eller dem första kanske jag ska säga ? Detta kommer bli jobbigt mina vänner. Köer, trängsel och massa irreterande människor som står på en i princip.
Och så håller ni er borta från Subban, annars blir jag ju lack. Hihi

Kul med att Rupar ALDRIG kan räkna våra löner. - 5 timmar, underbart. Schysst nu innan jul med ? Wa Fan. Orka säga till, för dem pengarna får jag ju ändå inte denna månaden ? Blääääää.
Sämst asså. Sådant här kan jag ju dampa sönder på. Inte okej, inte okej alls. Och verkligen inte då jag har väntat på dessa timmar 2 månader nu. Fick dem inte förra heller ?

Neeej nu kommer sis, dags för breakfust :)
Mums med tomtegröt :)
PussPusss

Julstämning

Peppakakslukt, julmusik och en massa små ätande. Ja det är vad som pågår i mitt lilla boende. Jag, sis, mammi och måmmå har fixat och trixat här hemma. Så nu är det äntligen julstämning här :) Bara en liten gran som saknas. Och en och annan julklapp med. Herregud, här sitter jag och gäser och har inte en tanke på paket. Jobbar måndag, tisdag och onsdag (Y). Detta kommer sluta i kaos, oh yes. Blir julaftonsmorgon annars. Höhö eller inte ?

Ikväll är det återigen utgång.
3 utgången på 3 dagar, kroppen börjar sätta lite stopp nu. Men esch, vi taggar. Blir en massa förfest hos Pallet med tösarna, det lär ju bli livat. Angie tar med kortleken så detta kommer nog sluta bra hahaha.
Ikväll är det restuarang fest på Sliver, det ska bli massa spännande ? Det är typ resturang, casino och taxi anställda som är bjudna. Hoho inte alls blandat folk. Kul med taxi folket, hahaha. Det lär ju bli intressant.
En update blir det ju imorgon :) För nu bara måste jag sätta fart. Eftersom jag gör så himla mycket, inte alls Pallet och Morsi som står och knådar och bakar. . . .

PussPusss käraste vänner ♥


(Da Pallet och en bit deg :) )
Man bara måste
älska cam


091219

God Morgon alla mina sötingar. . .
Hoppas allt är bra ? Här är det ganska tröttert. Men bara piggna till för snart är det dags för Subban.

Gårdagen:
Blev jätte bra faktiskt :) Det började med lite förfest hemma hos Emil. Där befann sig alla tete pojkarna. Hihi awesome. Alltid lika gos.
Sedan bar det av in till staden. Lite centrum, mycket dans, oerhört ont i fötterna. Tacka inte gudarna för klackar haha.
Vid 1 snaret så tyckte jag det var nog med ont i fötterna så jag och tuttan varndrade hem i den lilla kylan. Enbart -14 grader, inte kallt alls nej ? Sedan slängde jag mig i bedden direkt. Helt underbart <3

Nej nu måste jag dra mig mot tillfixningen. För soon blir det gasen bort till Buset för att lämna av lite stuff. Awesome dude.
Ikväll taggar vi återigen utgång, haha bara lördag och söndagen kvar. Underbar måndag det kommer bli :D

PussPusss ♥


091218

What´s up dudes ?
Här händer det då inte mest i min lilla lya. Sis är här, som alltid, och alltid lika gos är det :) Hon har snedamp och hoppar runt i mina tofflor medans jag sitter och jäser i soffan med musiken dunkandes i öronen. Vilken awesome morgon asså :) Våra grannar måste vara nöjda haha.

Imorse bar det av bort till Karnells för att äntligen hämta mitt skal, tjoohooo :) Så nu är min pärla en riktig pärla. Ni ska få se, ni ska få se :)
Annars är dagen ganska lugn, ska träna lite, träffa Buset förhoppningsvis och sedan tror jag allt att det ska bli utgång :) wiihoo, vilken underbar friday :)

Gårdagen var ganska så seg måste jag säga:
- Fix och trix på morgonen
- Staden för lite shopping
- Subban hela dagen lång. Jag och sis hade kul iallafall. Kul att Karnellgubben kom och frågade om vi slog ihjäl varandra ? Bra som jag är så lyssnade jag inte och svarade ja och fortsatte att skratta. Hahah pinsamt. Inte skulle jag väl slå min lilla syster haha (a).
- Sedan bar det av hem till tv soffan för lite bonde söker fru och självklart Paradise :)
- Sedan zzzzzzzz

Nu ska jag baka en liten paj, så see you later :)
PusssPusss




091217

Jisses i min lilla låda. Här har då tiden rullat på. Helt sinnes måste jag säga :)
Saknade min gamla blogg så jag tänkte, why not, skriva några rader och hålla er uppdaterade om mitt så himla knasiga liv.
 
För er som inte har kollat allmenackan(stavning?) haha så är det endast 7 dagar kvar till julafton. Hur awesome är inte det då :)
Gårdagen blev det först subban för att koka ihop lite mackor med the bosses, vilket gick oerhört segt ? Längsta 2 1/2 timmarna i mitt liv tror jag. Sedan bar det av hem för att fixa och trixa lite innan moder teresa kom och hämtade upp mig och Pallet. Vidare blev det till a6an för att finna lite paket. Men det gick då inget vidare. Hahha. Har fortfarnade bara köpt typ 4 stycken. Bra jobbat som alltid. Men varför bryta på traditionen lixom ?
Later blev det hem för att kojsa ner i soffan och kolla på tv. Man kan ju bara inte missa Paradise :) Hahha neird, I know :) När jag sedan var klar för bedden fick jag lite "manligt besök" hahah som min mamma så fint kallade det :) J kom på ett litet nattestopp, ett mysigt sådant :) Massa mys indeed, han är en liten gosebjörn den dära stollen. När klockan slog mycket skjutsade jag hem den lille. Eller hem och hem, dit han skulle iallafall.
Hela 3 timmars sovande tror jag det blev i natta. Men inte klagar jag för det, nu väntar det bara 6 1/2 timmars jobb. HoHoHo, grattis till mig. Tack och lov att det är jul snart :)

I helgen händer det då grejer, utgång fredag, lördag, söndag :) Gott jag kommer må på måndag. Hahaha. UNDERBART <3
Kan knappt bli bättre asså :)

En uppdatering kan ni nog vänta er till helgen, för jag tror det kommer bli en bäst sådan :) hihi
Ciao ♥


Firning av det nya året

Ja där har ni ett av mina nyårslöften, antingen innan eller efter nyyår så lovar jag att ni kommer ha en dunder uppdatering här på min lilla bloggis.
Så nu vet ni det :) Så ni slipper trycka er in och kolla höhö.

Jag är otroligt lycklig idag för det har snöat sönder här hela dagen och det är helt vitt utanför mitt fönster. Så nu finns det chans att det är vitt på julafton. Kan det bli bättre ? Och kan det bli bättre att jag får fira in juldagen med min alldeles egna LondonBaby :) Det ni. Kan inte bli bättre :)

See you soon, förhoppningsvis tidigare :)
Pusspåsöton <3


No update

For to long, I know. Men nu är det bara 4 dagar kvar på alla 3 veckors he****e på subban. På fredag kommer bossarna hem, tack och lov för det. Nog har det vart lovely att dem har vart borta men att jobba varje dag, hela dagarna har bara blivit för mycket.
Men har iallafall klarat av en hel del sedan sist, vissa grejer har väl vart roligare än de andra. Har vart några tuffa dagar, men livet är ju bara sådant. Tänker på dig, dag in och dag ut. Och hoppas på det bästa <3
På söndag så belönar jag mig med att åka till Göteborg. Det kommer bli awesome, och jag längtar som bara den. Dock kommer väl dagen bara försvinna bort, bara för att man vill att den ska komma nu nu nu.

Oh ja, idag är det ju den 1 december med. Endast 23 dagar kvar tills julafton. Dock har jag inte hunnit inskaffa mig en endaste julklapp. Men man hinner väl det veckan innan ? Ute i sista stund, oh ja :)

Nej, nu är det time to go. Desperata hemmafruarna väntar mig inom 8 minuter. Och det får jag då inte missa. Ska dra på mig klackarna och slå dem i taket så jag kan använda dem vid nästa utgång. När det blir ? Busets födelsedag iallfall :) Och på lördag är det ju Bad Santa Festen 8-Glas, undra om man ska kika förbi måntro ? Well well well, vi får la se.
Gotta run ♥


RSS 2.0