Gott nytt år

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA!

Vi har nu firat våran nyår, blev ett hejdans hejdunder på stranden! Skoja inte om mäktigaste känslan att sitta på stranden och ha raketerna över huvudet och vattet precis vid fötterna! Hoppas ni alla får en kalas bra nyår! Så ses vi nästa år :)

Hej 2013


2012 blir 2013

Nu är det exakt på minuten 6 h och 30 min kvar på detta, som absolut vart ett av mina sämsta år ever, slut :) tacka gudarna för det...men som man så fint säger, det kan ju bara bli bättre! Och det nya året kan ju faktiskt inte börja bättre än på en strand i patong! Det är där jag kommer befinna mig när klockan slår tolv! Saknar alla er där hemma...men önskar er ett GOTT NYTT ÅR.


...

Jeffla skit! Tro pelle att det har börjat regna! Hur stora är oddsen ? Haha snacka om att man kommer komma hem som den lilla blekfis man är! Buhu


En gång i Phuket!

Hej mina fina!
Nu har vi äntligen fått tag på wifi! Ja eller har ju klarat mig fin fint utan det nu snart en vecka så! Haha! Men lite kul och hålla koll på omvärlden ändå :)

Sitter nere i lobbyn på hotellet! Har nu förflyttat oss ifrån kata till patong! Haha ifrån familje livet till ute livet! Har ju sett ett och annat fnask sådär! Dem är faktisk lika ovackra i verkligheten som i huvudet! Har dessutom bränt sönder mig! Så ni behöver ju inte vara rädda att jag ska slå er i häst vägar med min brunhet direkt! Saknar alla där hemma! Trodde inte det skulle vara så jobbigt och lämna alla men men..är ju snart hemma igen :) nästa vecka far vi vidare till Bangkok! Det ska bli sååååå nice! Längtar sönder till alla shopping.....galet vad mycket sjuka grejer man ser här nere, as ballt! Tro det eller ej men våran pool ligger på taket! Haha hur awesome ? Jaja!!! Nu vet ni att jag lever iallafall :)

Pusss


Aufwiedersehn

Nu sitter vi i götlaborg på das flygplats :) boarding om 15 min! Och sedan vidare till Frankfurt! Bara 5 timmars väntan och 10 timmars flyg! Cant wait!

Tro Pelle att böliga bölesson började lipa på Konsum när jag sa hejdå till bästis! Sjukt att man kan vara så hemma kär som jag är! Men galet att vid 08:00 svensk tid imorgon är vi framme i värmen!

Sakna mig inte för mycket nu. Speciellt inte du diwi, hahahah. Skämt åt sido! Hej på er


Gaaaah

Snacka om tidernas resfeber som smög sig på ? Helt galet att jag vid denna tiden befinner mig i Thailand imorgon! Börjar konstig nog bli lite nervös...men samtidigt så oroligt taggad!


...

Allt man kan göra är och hoppas på ett bra besked!


Fula fredag

Efter en lång dag på jobbet och julfirande hos bästa famå har jag nu stoooooor städat lilla lägenheten, slått in julklapparna, packat klart, badat nellie osv osv...hurtigast i staden javisst! Har man världens tråkigaste fredags kväll så får man ju passa på! Nu ska bara burret torka sedan så ska jag tusan krypa till kojs! Imon väntar sista jobbdagen innan en lång lång lång ledighet i Thailand :) kan inte fatta att det är 4 dagar kvar! Helt sinnes sjukt! Taggar även en uppesittar kväll med bästa flickorna imon <3

Igår hade jag också en underbar dag, blev en ledig dag med träning med Sessan, mys med syster och pipes med bästis <3 helt prima skinka om du frågar mig hihi!

"Haha turist 05 javisst"


Fuck it, fuck you right back

See, I don't know why..I liked you so much ? I gave you all of my trust..
I told you.. I loved you. Now that's all down the drain. You put me through a pain. I wanna let you know how I feel...

You thought you could keep this shit from me. You burned bitch I heard the story.You played me, you even gave her head. Now you're asking for me back, you're just another hag..
Look elsewhere 'cause you're done with me.

You questioned.. Did I care?
You can ask anyone, I even said you were my great one. Now it's over, but I do admit I'm sad, It hurts real bad.
I can't sweat that cos I loved a hoe..

Fuck what I said.. It don't mean shit now. Fuck the presents, might as well throw 'em out. Fuck all those kisses, they didn't mean a shit. Fuck you, you hoe....I don't want you back.


Tackar man för

Hade visst gått ner 3 kg när jag ställde mig på vågen hos lollofisen! Haha kräksjukan kanske inte är så illa ändå! Eller ? Lär ju gå upp 10 nu när man får ner mat igen! Sjukt ändå att jag klarade mig 3 dagar utan en matbit, ja eller en liten kines räka åt jag ju allt!

Dags och kojsa, taggar jobb på espresso house imorgon morgon! Faktiskt ser jag fram emot det :) får se om det blir ett pass Elgiganten efter sedan med! Jaja 15 timmars jobba har väl ingen dött av ? :)

Natti natt


Jag är olyckan

Ja jag börjar fan undra om jag har fått en slänga av oturens otur asså...det här med poliser börjar gå mig på nerverna! Står en farbror blå på motorvägen och där kommer lilla oskyldiga jag och så snällt kör in till kanten för han vinkar in mig! Och vad får jag då ??? Världens jävla utskällning för jag stannar på motorvägen ? Vinka för helvete inte in mig då ? Trodde på allvar att han skulle slå sönder bilen ? Det var ju inte den snälla sortens blå det kan jag lova gudarna! Inte meningen att jag skulle ut idag heller! Ska tusan inte röra mig utanför dörren för allt jag petar på just nu bara förstör mitt lilla liv ännu mer! Och till råga på brödet så glömmer jag mobilen i bilen så precis när jag äntligen är hemma för första gången på 4 dagar så var det bara och traska tillbaka till mamma! Japp! Hej bra liv!

Hade det mys i taberg iallfall :) blev ett ypperligt pepparkakshus! Haha lagom fult! Nej nu ska jag dra täcket över huvudet och hoppas på att jag är pigg imon! Antagligen inte! För tror nog febern är tillbaka! Älskar livet just nu!


Borta bra hos mamma bäst

Jag och nellie är fortfarande på pensionat Fiselo! Fick hämta med mig fisen hit igår, då jag fortfarande känner mig lite hängig! Typiskt och bli sjuk just denna helgen av alla helger ? Hade ju en fullsmullsmockad än! Men ikke...här ligger jag i soffan fortfarande.
Måste dock försöka ta mig hem ikväll! Måste ju börja packa :) kan inte fatta att jag om 9 dagar ligger på en strand med solen i ögonen och glassen i handen! Det ska bli så sjukt skönt och åka ifrån allt är hemma, det enda jag kommer sakna är min fina vänner <3 för det kommer jag! Något jag är bombsäker på!

"Nothing is forever"


Killing me softly

Genom tidernas spykalas har jag nu åkt på! Lagom roligt! Vaknade vid 3 mitt i nassen och tyckte jag mådde lite dåligt, och det gjorde jag nämligen! Tyckte jag kände mig bättre så åkt till jobbet vid 05:30, men där blev jag ju inte långvarig! Hela 1 h stod jag ut! Så nu ska jag och min lilla röda hink kojsa ner oss och vänta på att mamma kommer hem och vill ta hand om sin lilla sjukling!

SKJUT MIG....


Black out

Haha kul att hela strömmen precis gick på jobbet, så här sitter vi i mörkret och myser! Haha skönt pass ändå :)


Ibland måste man följa hjärnan


...

Trodde tusan inte det skulle göra lika ont som det gör! Konstig tom känsla! Som att luften bara togs ur kroppen!


Uppe innan tuppen

Jisses kan inte minnas när jag var tvungen och ställa en klockan senast ? Men upp kom jag iallafallen :) blev ett kvällspass på jobbet igår, så var hemma vid 12 snaret! Lagom pigg som en spigg när klockan ringde vid 06;30 imorse! Men vart bara och stiga opp! Nu inväntar jag ytterligare en dag med work, 10-19 och efter det blir det racet till buset för att fira hennes big b-day :) massa massa grattis gumman <3

Oj måste fixa! Ciao


Smiley

Detta kommer bli en bra dag! Får som toppen på glassen spendera den med M :))

Ett steg närmare rätt :)


<3

I miss you.


Räkna får

Får nästan lite sne flippet på och inte kunna sova! Kanske borde räkna får eller något aaaaas tråkigt så jag tröttnar ut mig själv! Haha

Chitt chattar med Greenen! Försöker smida ypperliga planer för helgen! Haha! Ja vad gör man inte när alla pärlor är upptagna lixom ? Blir jag och pöjkarna isåfall! Whooopp! Jag som skulle ha ytterligare en lugn helg! Men icke sa nicke :)


Idag är det ingen vanlig dag

För idag är det min lilla nicke picke pös födelsedag! HURRAH HURRAH HURRAH!

18 år, jisses Amalia säger jag bara! När blev du så stor ? Massa massa grattis iallafallen going! <3


Nighty night

Ligger nerkojsad i bädden efter en kalas dag! Blev en myskväll hemma hos buset :) jätte gosigt och bara sitta och tjöta <3 kan man aldrig få för mycket av....hihi

Imon är det fullspäckat ala späckat med julhandel, julbak och kanske till och med en runda till pipes på kvällsingen :) whopppa!

"Ibland kan man undra vad vi gör egentligen"


3 blir 4

Äntligen har jag beställt mig en ny aphone :)) blev dock en 4 istället för 5! Kände att det blev bättre så! Hihi! Glad tjej!

Tro Pelle jag blev intervjuad av radion innan med! Men daaaaah...av alla människor så just mig ? Haha! Pinsamt javisst! Kommer ju inte ihåg vart han kom ifrån heller. SR något ? Haha jaja..


Helgen som gått

Har haft en helt ypperlig helg faktiskt! Lugnaste laget men ack så bra...

-Fredagen blev det först mat och mys med the lovers tordell. Sedan vidare till pipes med bästis för lite häng med gott folk! Sedan häng med tokarps pojkarna! Blev rallyrace och maxmat. Fin fint :)
- Lördagen började jag med en tripp till taberg för att mysa med min tini :) blev lägenhets check och massa tjat. Sedan tripp med la familia innan det väntade avskedsmiddag för min älskade nicc. Usch vad jag kommer sakna dej i mängder <3
Vidare till gräshagen för massa tjejmys hihi! Hur bra lördag som helst helt enkelt.
- Söndagen blev det först söndags mys med finaste elsa, elli och mårten! Ååååh ville bara sno med honom hem. Underbara unge <3 Sedan blev det julmarknad, restaurang besök och solsidan mys med bästis <3 massa massa mys.

Och idag blev det först ett långsamt farväl till nicco ute i skogen! Buhu...fick springa fort för tårarna började klämma sig ut! Usch hatar och vinka av folk! Tycker folk kan sluta med det nu! Men även så avis på pärlan! Vill också iväg NU! Men 23 dagar, 23 dagar :)) och kvällen har spenderats hos Lollo med massa bak hihi!

Nu dags att sova! Ja eller försöka! Har ju inte gått så bra de senaste dagarna! Blääääk....


Gosegosegosse

Träffade Mårten för första gången igår! Ååååh jag säger bara, jag dör. För han är världens sötaste. Stort grattis igen finaste Elsa och Henke <3


<3<3

Jag kommer sakna dej så sjukt mycket! Har inte insett förrens nu att du verkligen åker! Men spar mina små tårar tills måndag! <3


RSS 2.0