29 November

Heejsan sötungar :)

Sitter för tillfället hemma hos Tutti , det skulle ju blitt en runda på Dh men så blev inte fallet . Utan ikväll blir det en helkväll , först ett stopp hemma hos Repo för att träffa pojkarna sen en kväll med Bio :)
Twilight står på schemat , kommer nog bli bra tror jag !

Tar en uppdatering imon om gårdagen , som förövrigt blev så bra som hade hoppats :)

Men iallafall , orsaken till inlägget var att jag satt och kollade på Ticnet ,och vad ser jag inte , CHRIS BROWN kommer till Hovet den 23 Januari , asså det måste bara ses . Ska bara finna mig en partner som har lusten att åka , hur mys skulle det inte vara på en skala ?
Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie <3

Neej nu måste jag kila , innan Tutti har smaskat upp sin mat ;D
Hihihi
Pussssssss ♥

28 November

Heeej smulor :)
Ohhhhh äntligen F R E D A G , mihihi . Så himla gos, har väntat länge på denna dag . Ikväll är det  P a r d y   H a r d y  för ikväll ska en Angelica , en Elsa & en Ivanka ha världens bästa kväll . Börjar med massa matlagning , tårtbak , och sen en massa party :)
Först lite förferre , vilket Pappi kommer medveka i , haha men bara för en stund för sen ska päronen ut på äventyr så ikäll blir det tyglarna ;D

Dagen har vart stressig men kalas :) Började med uppgång vid 8 ( fast ledighet , suck ) sen ett telesamtal från Farbror doktorn , och sen en evighets städning . Usch hatar och städa , bara för att det tar 100 år . Men nu är det gjort iallafall , så nu kan mina damer komma !
Sis och jag var på stan och kirra Malgots paket också , nu blev du spänd va :) But it's a secret * För nästa vecka är det dags , party igen lix :) Kommer bli massa gos . . . .
 
Neeej nu måste jagkila , päronen på ingång ;)
Ciao




27 November

Heeejsan Loppor !

Morgonpigg javisst ? Neej slut på ljugandet , inte alls pigg . Men i skolan är jag , för det är cad time och dejt med lilla Ullis1337 !
Får bli ett kort inlägg , för snart kommer hon den där lilla skogmullen . Hahha måste ta ett kort och lägga in snart , henne får inte missas ?

Gårdagen vart iallafall den bästa på länge , efter en segdragen dag i skolan så blev det J u l S h o p p i n g  med Elspälsk <3
Först massa gos på staden , sen upp till Hva för att lämna en mammi och en sis :) Vidare till Donken för massa mat och en massa skratt på Ikeas parkering . Får väl erkänna att det mesta av skratten var åt mig , ibland så är jag knas :)
Sen blev det en massa runt farande till Jönköpings alla affärer för att hitta de mest fina Juklapparna . Okey blev väl inte mest handlat , men kändes skönt och ha fixar några :)
Blev också en klänning åt moi :)
Så idag blir det staden återigen , men med min Kiwiboll denna gången :) Ska handla nått att ha tills Partyt imon och lite pressenter , till Maria och Niclas som båda har Birthday nästa vecka !
Efter skolan och Staden bär det av till att shoppa med Mammi , massa mys . Sen kommer la Pappi också , så får väl se hur dagen gryr :)

beccabus , bara 2vecks kvar nu hihihi ♥

Neeej time to go go go :)
Pussssssssssssss ♥                                                                                                          

( Ps : Klänningen fast i lila , min är svart :) )

22 November

Jag vet , jag vet 1 dag försent . Men bättre sent än aldrig , right ?
Hihihi hon är iallafall en av de bästa <3

G R A T T I S ♥

23 November

Heeej Smulor !

Har inte tid och skriva men får bli en kort kortis från helgen !
I fredags så blev det stan med min underbara Ivana direkt efter schoowlan , blev massa tittningar men inga köp . Spar mig tills på onsdag då det blir julklappshopping med favvo Elsa :)
Men iallafall , vi hade en mysig runda på stan . Massa skratt & massa snack :)
Sen blev det jobbet för slanten , självklart en massa idiotiska folk som skulle förstöra min kväll . Sen blev det akut åkning hem , hade 10 min att fixa mig inför kvällen . Men vad fick man för det ?
Satans gubbe till busschafför ignorerade oss totalt , försökte iallafall köra ikapp honom . Men kom till Ciggaren sen gav vi upp !
Så lilla Anders kom och hämtade oss . Han fick ta mycket den kväll och förlåt återigen . Ska gottgöra dig :)
Men upp till Ramsin kom vi iallafall , och där vart det party :) Massa goa gamla Te1a.are , svin fint :)
Blev en mycket bra för fest ! Sen blev det en rally runda ner , och ja jag satte mig mer än gärna i bagaget ? Vet inte varför men roligt vart det iallafall . Tyckte dock inte om kvällens snack av pojkarna , men men mitt misstag mitt fel !
Sen blev det massa Amor och massa snack . Återigen , förlåt Anders (a) usch va dum jag var mot dig . Hoppas det kan glömmas iallafall !
Sen blev det återigen en resa efter ett litet stopp på Centrum . Och nu bar det ut mot Vättersnäs ! Jaaa kul och kul kan jag inte påstå att det vart . Och dessa naturare var ju inte överlyckliga över att se Teknikare tydligen ? Men litet stopp blev det och efter det en lång tripp hem till Moi . Gulliga som de är så följde Ramsin , Emil & Jeff mig hem , tack tack tack :)
Kvällen blev lite lyckad , om man tar bort det dåliga !

Sen var det dags för jobb återigen på Lördagen , surt . Mhm , blev jobb med Sis istället för Malgot ! Det gick ju bra allt :) Sen drog vi oss hem , men först ett stopp på Wok & Co för massa god mat . Senare också en tripp till HemmaKväll och massa goodis :)
Blev film och tv tittande resten av kvällen , behövligt ohja :)
Neej måste gitta :) 
TakeCare ♥

19 November

Heejsan Smulor .

Hoppas allt är bra med er ?
Gaaaah kan inte skriva , sitter och skakar sönder typ . Nykommen från Företagshälsan och astma återkollen . Lite bastant vart det allt och blåsa så många gånger . Men det hjälper ju iallafall (: Så nu ska jag bara vänta på att Farbror Doktorn ska slå mig en pling och berätta domen !

Annars har dagen vart en perfekt dag för tillbakalämningar av både Matte & Gis prov . Wiiiie so happy so happy (: Nu är det bara matteD kvar , sen är det värsta över :) Svin fint . . . .

Jaaaaaaa nu kan jag inte skriva mer för snart så darrar jag väl sönder händerna eller nått (:
Nu är det bara 2 dagar kvar tills helg ( och 3dagar till Elsas Birthday , wiie längtar åt henne :) ) , då vankas det Fest & lite familjekvällar (:
Neeej gotta run !
Pussss♥

18 November

Tv:n i högsta hugg , som kankse borde vara Mkuboken ? Men vem orkar !
Tråk , japp .
Jaa nu sitter jag ju dock här en stund eftersom det är lite så kallad reklam på burken ! Usch för den ! Men iallafall , hela huset luktar gos , det luktar cup cakes :)
Har verkligen inget roligt att säga , kanske att jag längtar till helgen . Då händer det massa gos si så där :)
Just nu är det bara en massa väntan och längtan . Efter det ena och det andra . Gaaaaaaah om det bara kunde vara jullov snart ?
Nedräkning nån ?

Jaja , nej nu börjar mitt prog så ska gitta :)
Pussspå´na



T a   a v   d i g   d i n   t r u k e k e p s   M r . C o o l ♥

16 November

Heej Hopp Sötungar .

Då vart det Söndag igen , helgen känns som om den flyr typ ? Vart tar tiden vägen .

Helgen har vart otroligt bra iallafalll :)

I fredags blev det Jensen med mina sötfisar , men innan dess en händelserik åktur . Hahah , en Amanda som letar efter en Angelica och en Angelica som kör bakom henne kanske i 10 min minst och tutar och bländar med helljuset ;D Tycker dock synd om dem som märkte mig haha !
Ah shit sjukt sjukt kul iallafall :)
Sen mötte vi upp Becca , Frida och Pling , som också hade det lite trubbel på vägen haha !
Sen bar det av till Jensens , massa god mat och massa minnen <3
Sen for vi hem till Pling för lite tjejkväll, med spel och skratt . . . En liten Malin kom också på besök , en tid som var ett måste innan nu är den ett problem att få ihop rent ut sagt .
Alla började bli trötta mot kvällen och tack vare Alias så kom det fram en massa gosiga kommentarer -
-Uuuuh kom den från fram eller bak ?
- Från bak !
- Vadå fes du ?
- Neeej jag rapade juh ? ;D
Mycket mycket bra kväll iallafall :)

Lördagen blev en super lång sovmorgon med massa missförstånd av min så kallade klocka haha ! Tog mig bort mot Sis iallafall , vi skulle till Jobban en sväng och hänga ? Bli inte förvånad :)
Men iallafall när vi står och snackar strunt med Maria så ringer Morsi och från ingenvart så skulle vi ta oss en tur till Ullared :)
Så det var bara och skynda sig hem och sätta sig i bilen . Det var allt lite jobbigt och köra i flera timmar i sträck , men det gick ju det med :)
Väl framme så var det lagom med folk , aldrig lite folk där lix ! Hysteriska möjligtvis . . . .
Köpte iallafall lite filmer och massa små kraffs :)
Väldigt mys dag , tack morsi du är den bästa ska du veta <3
Sen på kvällen blev det film mys med min kära mor :)

Jaa och nu , nu sitter jag här och ska snart åka och shoppa lite med morsi . Sen kommer Tutti för lite projektarbetsfix :)
Och självklart tränng ikväll :)
Neej nu ska jag duscha :)
Pusspusspusss ♥

14 November

Heeejsa Gullungar !

Hinner inte skriva så mycket , men det blir en kortis !
För om cirkus en timme kommer Tutti och det bär av till Harrys :) The gang sååklart , vi ska ha en mys kväll bestående av middag och massa prat och gosheter :)
Kommernog bli super <3 <3

Annars har det inte hänt mest idag , skolan , träning , nu här en shortis :)

Skulle säga G R A T T I S  till mina päron också . 28 år som couple idag dåe , jaapp tiden går fort när man har roligt brukar man ju säga . . .
Trodde ju dock kanske inte för 6 år sen att livet skulle se ut såhär , men digg it . Har inte så mycket till val säg ?

Neej nu ropar sminket ;D
Pusspuss ♥

13 November

Heeeejsan Pärlor .
Då vart det torsdag igen , M K U står på schemat . Har en tröst påse med godis jämte mig . Alltid ett säkert kort :)
Elspäslk och jag ska kirra vårat bostadsområde klart ! Vi är ett stört bra team , oh yes :)
Dagen började med sovmorgon och sen den valiga Torsdagsdejten med Elsa <3
Always a pleasure , och som alltid blev det en tripp till Maxi för lite shopping . Blev dock lite väl mycket , godis , bullar ,chips ja you name it .
Kom även en liten stund försent pga den massiva måltiden !
Haha bara sånt som vi kan ,  morr . . . .

Ikväll blir det träning följt av en massa Histora plugg . Imorgon är det dags för proov , men tror nog allt det kommer lösa sig .
Får hoppas det !
Imorgon blir det middag med the gang , lite återförening sisådär :) Kommer nog bli himla mys tror jag * Resturang är dock inte bestämt , men det löses sig alltid :)

Igår blev Frida stor också , fick äntligen sitt K Ö R K O R T ! Wie grattis till henne :) Så det blev ju en lite roadtripp med henne igår kväll sååkalrt :)
Typ en sväng till Mc.Donalds och rosenlunds hållet !
Mysig kväll mina vännor <3

Neeej nu är det nog bäst och börja jobba innan Ullis catch me :)
Pusss ♥

12 November

Heeej smurfar !

Usch , onsdagar är banne mig inga roliga dagar i skolan ? Sitter på Giiisen , för er som inte vet Geografisk Informations System ? Jaa eller hur ? Har gjort mig en eget litet land . Man får ju sitta här och uggla vid datorn , något bra med det hela så att säga :)
Annars är ju detta ganska döden himself!

Veckan har vart ganska , jaa lam typ . Har inte hänt värsta mycket . Blev farbror doktorn i måndags och ett astma test , hej och hå anträngnigsastma . Men men , det är bara och leva med .
Träningen är ju ganska gos nu när man kan andas äntligen :)

Gårdagen bestod mest av träning och inget plugg som var väldigt nödvändigt .
Blev en fika på Vasa med flicksen iallafall , inte dåligt inte dåligt :)
Idag är det skola , sen dans :)

Neej nu är det dags att göra nått kanske , haha !
Pusspusss ♥


10 November

Halli Hallo I Hallonbusken !

Tänkte dra en snabb uppdatering sen helgen :)
Måste hoppa in i duschen efter dansen så den får gå snabbt . . . .

Lördagen började hemma hos min söster iallafall , jag kiwi och 2 små tjockisar till katter . Massa snack och massa mys . Och inte glömma , massa dricka .
Sen kom Anna & Angelica på besök , ett kortvarigt eftersom katterna tog död på en allergis flicka . Men bussen tog oss bort mot Torpa och Casa de Joakim Fritz . . . .
Hoj oj , där vart det massa killar och massa party . Vilket vi tycker om , starkt .
Blev en massa flum , skuttande på databord , snok bland skivor ( o lite annat  ) rallyrace ner för trappor , smuggling , brottning på golvet . Jaa you name it (:
Men en Angelica & hennes bästboll Kiwi hade det gos . De töserna gick på en promenad ner till Centrum . På vägen träffade vi massa roligt folk , b.la Kim & Joakim . Livat värre . . . .
Sen bar det av mot Centrum och in på dansgolvet :)
Jaa sen kanske helvetet bröt ut , men som sagt var B r ä n n v i n  S p e c i a l  gör en cp rent ut sagt . Så jag lovar dig Kiwi aldrig mera . Ska lära mig dricka vin som jag har lovat . . .
Inget kan få mig att sluta tycka mindre om dig min Kiwiboll och det vet du <3
Älskar den tjejen , så ni vet det :) :) :)
Jaaa om man raderar det dåliga den kvällen så var den sjukt kul som slutade på Mc som alltid .
Sen blev det även en roadtrip hem till Ivanka och en tripp tillbaka hem osså !
Sen blev det slagg på sängen med kudden i högsta hugg . . .
Jaa kort kanske det inte blev men men nu vet alla iallafall :)

Nu väntar Oth på mig , kan inte hålla ögonon borta från den diamanten :)
PussPärlor ♥

Ps . Bilderna kommer kanske imon !

.



Fin låt , fin låt . . . .

8 November

Heeejsan smulor

Lördag den 8 November . Helt sinnes , snart har novmber månad också gått , och om si så där 200 dagar sitter man här med student mössan i högsta hugg .
Känns verkligen helt overkligt , men även skrämmande . Jag har börjat inse att skolan är inte så dum trotts allt , där har man ju sina vänner och man har sin trygghet .
Men this is the life och det är bara så det ska vara .



Gårdagen var ganska lam , skolan sen jobbet . Fick fin besök av Tutti & Frutti som hade vart och kollat balisar , det enda jag behöver kirra är ju tyg . Förhoppningsvis så vill Angelique sy min kläning . Lite gos och ha en som ingen annan kommer att ha .
Va tycker ni folk , ljusgult eller babyrosa ? Kan inte riktigt bestämma mig . . . .
Kanske ska hitta tyg innan jag tar ut nått , kanske man borde börja göra snart . Aja det löser sig sååklart .
Efter jobbet bikade jag mig hem till min kära mor , ibland kan det vara ganska skönt och bara gosa sig ner i soffan och a det lugnt .
Vilket jag gjorde , och vilket jag absolut inte ångrar . För om ca 1 timme är det dags för worki worki igen . . . .
Jaa , tur att det är tråk väder . För det innebär no people on Sub !

Ikväll blir det dejt med Ivanka , massa gos och massa partaj . Va förväntades lix ? :)
Blir en uppdajt imon of course . Då blir det väl även en hemma dag med familia eftersom pappi är hemma . Kanske lite historia plugg ?
Känns inte alls tungt faktiskt , för nu är det inte långt kvar till J U L  så då kan man plugga på :)

Neej duschen nästa :)
Pusssspärlor ♥



.



Finns det nått sötare typ ?
O o o o h  jag vill  ha , ha !
Snart så , kanske inte just nån av dem men en annan sötnöt .






.


.

Gud vad jag saknar mitt långa ljusa hår . Aaah dumma brunetter , ska banne mig
få tillbaka mitt ljusa hå inom kort .
Vantrivs mer och mer för varje dag som gååååår BLÄ !





6 November

Heeej sötungar

Hoppas allt är bra . . .
Sitter här och ugglar , har haft en slappisdag med sis <3 Always a pleasure .
Vi väntar på att mammi ska komma så vi kan åka och shoppa , torsdag javisst (:
Sedan blir det träning för hela slanten , redan död och den har inte ens börjat , knas japp .Imorgon är det äntligen fredag , sjukt vad fort denna veckan har gått . Har ju inte vart i skolan så mycket direkt , super skönt måtte jag säga . 
Och imon , ja då är det tyvärr jobbar helg . Usch syten är stor, har inte mycket ork till det just nu . Men det är bara och ta det lix . Like it or not ! 
Får ju träffa min Malgotis iallfall :) 
Neeej nu är nog sis klar med disken , kanske ska vara lite social. Lika social som hon har vart som har sovit sen hon kom hit imorse :) 
Tyckeromdigändågumman<3

Kollade precis datumet och såg att det är precis 1 månad kvar tills Niclas fyller år , 1 måndad och 1 dag tills jag har namnsdag och Malgots födelsedag , 5 veckor till Busets födelsedag och bara 17 dagar till Elsas <3 Massa födelsedagar , massa party och massa skoj :)

Neej plikten kallar haha . . . .
Pusss på er ♥
 

idol

Lite idol klipp :
Robin - När vindarna viskar mitt namn (:


Alice - Min kärlek


Lars - Everybody hurts sometimes

5 November

Heeej skrutts .

Sitter och trökar i skolan . Har precis gjort mitt Gis prov , javisst ! Visste ju att det skulle gå sämst så det var ju inget chockerande direkt .

Fick tillbaka Mku:Provet också , wiiie klarade det iallafall . Nu är det bara matten som är på ingång ? Nervös , javisst !
Morsi ringde också innan så på Måndag är det dags för doktorn kan komma eller nått . Shit lite orolig nästan , men det kommer ju att lösas förhoppningsvis . Pust *

Tutti hjälpte mig med profilbilden nyss , så nu är det bara kirra det sista själv .
Och imorgon , jaap då är det ledigt . Pardy Hardy , då kommer sis på en gosig morgon dejt (:

Ikväll blir det dansi dansi med beccis beccis , vart ju ett tag sen nu . Men det kommer bli mys , as always . .
Neej nu är det bäst att gitta innan Ullis får dampet ;D
Seee yaaa .
P u s s s
 ♥

.

I  h o p e  y o u   r e a l i s e  w h a t   e v e r   y o u   s a y  ,  n e v e r  w i l l  t a k e  a w a y   w h a t   y o u   h a v e    d o n e  !


4 Oktober

God dag eller så !

Sitter och väntar på att Elsa ska komma till mig (:
Sjukt skönt med sovmorgon , tacka gudarna för Resurs <3
Gårdagen var mys , först skola , sen fka med kiwi och sen bus med Elsa . . . Vi skulle plugga lite men istället blev det bullätning och blogg fix .
Min blogg blev dock inte klar , ska ändra färgen på headern , men orkade inte det igår så får ta och gört sen :)

Såg precis att brevbäraren kom , ska kolla ifall skolkatalogen har kommit . Den ska ju nämligen komma denna veckan , wiiiie hihi .

Har tagit mig en riktig funderare och besämt mig för att jag ska skaffa mig en hund . Vet dock inte vilken ras än , men förhoppningsvis så ska jag fundera ut det till Februari Lovet :)
Hur mys skulle det inte vara och ligga i sängen så kommer det en liten lurvig krabbat och gosar . Jaap jag vill , dessutom får man ju lite motion på köpet , aldrig fel ;D

Neej nu ska jag sätta mig snabbt med Gisen , prov imon och har inte börjat plugga . Silly mee . . . .
Pussspåkinden ♥

.

I livet kommer man till en punkt då man inte orkar längre . Då man inte klarar mera , allting känns meningslöst och bara så ovärt .
Man står bara stilla , man vill bara att tiden ska stå stilla så man kan bromsa in .
När man kommer till den punkten känns det inte längre värt det ?
Nå , är det värt att kämpa när allt redan är så långt ner på botten som det kan vara ?

S o   I  h a v e    l e a r n e d   t o   s a y    m y   g o o d b y e s  </3
Cause people ALWAYS leave .


.






 


       

         

 


.

                                       

Fann pojkarna , när de spelade Halloween innebandyn .
Snyggaste javisst (:

Sitter på caden och vill bara härifrån . Dagens nöje , neej ?
Dock så hade vi Solid istället för Vägarna , lite lite ynkla lite bättre iallafall .
Neeej bäst och skynda innan Ullis får spanet (:
Pusss ♥

2 November

                                                                                                       
Heejsan smulor . . . .                                                                                                      


Precis hem kommen från the Movies . Har vart med Tutti & Carro på
H i g h  S c h o o l  M u s i c a l  3 , himla söta de där små barnen (:
Filmen var jätte gos faktiskt , sådär småbarnslig , precis som jag vill ha det hihi !
Sitter och väntar på att klockan ska stanna eller nått ? Vill verkligen inte ha skola imon , snälla skjut mig eller nåt .
Ja lite så känns det allt , men samtidigt så är det gos med alla vän's allt .

Idag har jag haft en gos hemma dag med sis & morsi , mina favoriter allt . Vi har bakat bullar, mhm ni hörde :) Även Cup Cakes , med massa glasyr och gojs .
Har även fixat till håret för en sista puts , nu är jag lite nöjd allt . Bra där *
Sen kom Tutti , vi skulle pluggat , men det vet vi ju alla hur det gick right ? Slutade med massa tjatter , b.la Idol . Ja det är inte mitt favo program längre direkt .
Men tyckte allt att Alice & Robin gjorde det lite bra allt (:

Igår var det Innebandyturnering i Id-Huset , självklart var jag & tutti på första parkett . Killarna var super bra och självklart vanns det . Mysig dag sådär . . . 
Kommer inte riktigt ihåg om det hände så mycket mer på dan , mådde väl kanske inte jätte bäst med enbart 3 timmars sömn i bagaget och en svirning dagen därpå .

I fredas var det ju P A R T Y så det smällde om det . Jisses sikken kväll , hans nog med både det ena och det andra ?
Tequilarace , storlip , fajt , kundvagnsrace , jaa ni hörde . Linda den söte tyckte mina ben drog sig lite väl långsamt åt Centrum så hon satte mig i kundvagnen och började löpa .
Hahah det måste sett sjukt ut , där kommer en geting och skjutsar på en playboybunny som ligger halvt däckad i en kundvagn . Bra jobbat där ja (a) . . .
Tur att man har så bra vänner som ställer upp när man är där nere på botten .
Nivetvilkaniär <3
Sen blev det shake on the dance floor , tills stackars getingen inte längre fick leka ? Så då blev det donken för hela slanten .
Bra kväll till slut allt , javisst (:

Neej usch , sängen kallar . . .
CIAO ♥

Ps . Bilderna från Halloween kommer imon , har inte hunnit lägga in dem !

RSS 2.0