Time passes by

Hej mina smulor! Jisses, vart inte igår jag klickade mig in här. Men har inte haft orken till att skriva.
Men nu är jag på det igen :))

Tjuven vad mycket det har hänt på sistonde men allt det kommer jag ju inte ihåg nu! Höhö! Har iallafall har en helt underbar helg med fin fina vänner! Har bjudits på lördags och söndags lyx, massa party, utgångar och julskyltning med klykis :)
Kunde helt enkelt inte haft en bättre ledig helg! Haha, älskar att alla sjuka ting händer hos :)))

Tiden rullar på något sjukt, snart är det julafton och med andra ord min sista jobb dag på dp! Eller ja som läget ser ut nu, men det är ju 3 veckor kvar så Putte hinner nog ändra sig tills dess, eller jag hoppas det iallafall! Annars så får det bli en lång semester för mig fram tills april!
Kan ju vara ganska skönt det med med!

Undra vart min snö är ? Vill ju inte julhandla när det ingen snö finns ju! Buhooo.
Nej nu ska jag nog kanske gå ur sängen!

Idag kommer min elli pling plong hem:)) MYS <3

You can pur the blame on me

Det är helt sjukt vad jag känner mig misslyckad! Så otroligt besviken på mig själv! Kan inte ens behålla ett jobb! Åååh jag vill inte lämna alla fina människor här! :( Vad tusan ska man göra nu då ? Börja om på ruta 1 igen ? KUL!

Empty

Det är när man nästan hör hur knapp nålen släpps som man känner sig ganska ensam! Hur det nästan ekar i sin lilla lya. Det känns tomt.

1 november

Idag är dagen här, så som jag har längtat samtidigt som jag inte velat att dagen ska komma. Jag tror innerst inne att det kommer gå bra, så nu får jag lyssna på mig magkänsla och bara göra det. Få det gjort, sen är det förhoppningsvis över för oss alla.
Iallfall ska strax springa bort till lyan innan jag möter upp klykan! Måste slänga av mitt jätte lass som jag ska ha med till huvudstaden. WOHO!
Rihanna skulle ju bara våga vara sjuk. Jag kommer ju sne flippa isåfall. Här har jag väntat sedan i feb.
Anyways om 5 timmar sitter vi på bussen, väl framme blir det till att leta fram tha hotell, sen möta upp Kiwan och Hanna för en kvälls middag hihi :)

Kommer ju självklart att slänga in ett inlägg såfort jag har tid. Så ni kan vara avundsjuka hihih *
Nu måste jag springa, ojoj vad tiden sprang iväg nunu....
PUSSS
<3




Jag vill komma dej nära, och det ska jag göra en dag.
För varje gång jag ser dig är det som allting stannar till och jag vet inte varför.

RSS 2.0