Hmf

Hej hopp Ramse Bamse :D

10 Juni

HejHej Flugor.
Hoppas allt är kalas i höstvädret. Vad är det för problem med vädret asså, helt sinnes. Usch va angry jag blir. Men på fredag har de iallafall lovat fint väder, men hey det kommer ju aldrig ske. För SMHI har då banne mig aldirg haft ett rätt, och det är verkligen katastrof.
Sitter just nu och dunkar music på högsta volymen för att vakna till lite i skallepär. Hela familjen har begett sig till Skåne landet och lämnat mig helt lonely. Men jag har dock planer för hela dagen lång, ska snart ringa min lilla söta famå för en stadenrunda, sedan kallar den underbara jobban. Yeay amazing. Men sen får jag dra mig fort fort fort hem för att packa tältpinnarna, det är nämligen camping på g ikväll. Hela klassen ska dra oss bort till skolanstomt för en helkväll med massa knas hiihi *

Håller alla tummar jag kan till min bästaste bästaste i Skåne, hoppas verkligen att det går bra för dig pluttan v. Tvivlar jag dock inte på att det gör. Jag väntar på mitt telesamtal så jag får höra alla detaljer och allt :)

Gårdadgens kväll spenderades hemma hos mitt Bus, alltid lika mys måste jag säga. Gillar våra små talkitalkis hihihhi. Du är bra min älskling v

Nej nej nu är det nog dags att kila, famå väntar :)
Pussspussss ♥

2 Dagar, herregud 2 dagar. . . . . . .

Happy Birtday To You

Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis



Idag är det din födelsedag v

8 Juni

Hejsan dolls.
Ja då vart det redan måndag. Helgen har sprungit ifrån mig verkligen. Men det har vart ganska kalas bäst så det gör inte så mucho. Sen med är det ju inte vilken vecka som helst utan det är STUDENT veckan. Så på fredag smäller det mina käraste. Jag kan inte fatta att 12 års studerande redan är över ? Vad har man gjort med sitt liv hahah (: Inte allt för mycket så att säga.
Anyway nu ska jag kort och gott dra min söta lilla helg som gått:
Fredagen:
Dagen började relativit segt. Hände faktiskt ingenting ? Men sen kom mammi hem så då blev det en runda till A6an för lite shopping. Ikea Ikea, mitt nya andra hem, haha nästan iallafall. Har fixat om lite på rummet och alltid är det ju något man glömmer (a). Men sen blev det hem för att laga lite mat och sånt vanligt trams. Right after blev det en massa fix och trix (: Piren stod på schemat. Där väntade mina gullegrisar Ivana och Pervot på mig. Massa drinkar och roligt sällskap av bönderna senare var vi på väg till nya favvot, Sliver. Där blev det en lite kortare kväll än annars. Men ändå hann det hända det mesta, dock inget fall denna gång. Men allsång med killen med mikken hanns det med (; Inte helt fel det mina vänner, ingen aning om vem han var men han sjöng bra och det var det viktigaste. Sedan blev det en hemfärd i Joakims nya pärla, kanon kalas faktiskt (: Himlabrakvällminapärlor v

( haha ser ut som han pillar Pervot i munnen, knas)

( lika pretty som alltid v)

( bonnarna, ja herregud haha)

Lördagen:
Sveriges Nationaldag var detta till och med. Dessutom var det min första lediga helg på LÄNGE. Så jag och Kiwi tänkte, varför inte göra något ovnaligt och spendera den på landet ute hos Pervot. Efter många om och men, glass stopp och felkörningar var vi ute i Buschen. Måste ju säga att jag trivdes som fisken i vattnet, himla gos att komma ifrån "storstaden" haha lite. Vi började med en liten rundtur i deras söta hus, vidare till köket för att slänga ihop en alldeles kalas god måltid :) Sedan kom våran höjdpunkt för dagen, fyrhjularna, oooooh himmel. Jag lovar er här och nu att om några år så ska det stå en sådan på min baksida. Och jag skojar inte, det vart bland det underbaraste på länge wiiiiiiiiiiie (: Det blev en guidad tur i Sund, lite stopp hos folk och kattungskik och massa annat. Sedan började folket trilla in lite smått, det vart ju tydligen fotboll ? Jaja, vi tjejer samlades ute på gården och tjatade massa istället. Hur fint som få. Sedan tyckte vi att lantlivet hade gjort sitt så vi ville tillbaka till Staden ;D Nej så vart det inte riktigt, men plikten kallade och det vart dags att åka hem. Ett stopp på Donken hann vi med innan dess dock. Mums, ja hon den där Ivana kan ju äta. Hihih sötnos v
Landet blir det fler gånger iallafall, där är jag inte klar ännu tihiihihih ♥


(myspys huset (:)

(vi trivdes, japp v)

(Pervot v och Tess)

(Henkes transformation tss)

Söndagen:
Ja som alla andra söndagar så vart denna väldans seg. Men wa ska man göra ? Blev ett stopp hemma hos måmmi lite snabbt på dagen. Sedan vidare hem för lite mat i kaggelisa, innan jag mötte upp Plingan. Blev en fika med tösabitarna på Claras, var annars lix ? (: Himla mys, himla mys v
Ja vad finns det mer att säga, haha. Söndagar är tråk, så det blir även dess inlägg (:


(alltid lika söta Sessan v)

(Tuttigull v)

(Elliplingplong v)

Idag har det inte hänt ett skvatt, har bara vart uppe i ortan för att lämna in bilen på service ? Ja, usch vad man är bunden till dem så krypen. Men himla gos är det ju när man slipper gå och sånt. Men snart är den tillbaka pärlan och då bättre än någonsin.
Just nu är jag jätte sugen på att spela Sims ? Men nej nej, dumma datorn har inte tillräckligt med ledigt minne ? Vad är detta för problems, sånt gillar vi inte. Så jag får väl slänga mig i soffan återigen för att kolla tv och inte röra mig ur fläcken. Imon är det dock dags för att träffa alla tete.are för lite utspringsövning och massa snackis (: Bättre än att gå här hemma iallfall. Usch jag tycker nästan det är lite tråk utan skolan just nu, vad kommer man då känna sen ? Som en innelåst bondkatt typ ?
Bara och tare, men nu ska jag inte tjata mera. För det blir bara jobbigt att läsa. Men who knows, jag kanske kommer tillbaka senare ikväll :)
See ya, don't wanna be ya ♥

5 Juni

Hejsan änglar.
Long time no write. Har haft en massa gos för mig så det är just därför. Men nu så är jag tillbaka. Och idag är det inte vilken dag som helst, utan det är 7 dagar kvar tills studenten dagen. Helt otroligt, helt overkligt, helt stört underbart :)
Men nu ska jag dra massa dagar som har gått :)

Balen 1 Juni:
Dagen började med en tidig uppstigning för en frukost på Malmborgs med min älskade sis. Sedan bar det va till frissan för och fixa just frissan (: När den var klar så var det dags att började med den eviga sminkningen, som till slut löste sig helt okej. Det blev bara mer och mer fix, fanns ju inte så mycket annat att göra innan det var dags för att åka på förtagg hos Tengberg :) Där var alla samlade och det blev förtagg och massa fotograferingar (: Kalas kalas. Sedan kom bilarna och det var dags att åka ner till staden för att showa. De där 2 varven kan vara något av det hemskaste man kan genomgå hahah. Men nu är det ju över iallafall, well well sedan var det bara att njuta av kvällen inne på Elite. Massa mat, dans, sjungade och drikande så blev det ännu mer förtagg hos sis. Efter några anis shottar väntade en kalas kväll på karlssons med massa roliga händelser.
Tack för en superkväll mina älskade flicks och pojks ♥


(Alla tösabitarna)

(Brum brum bilen)

(Iwikiwi & Joakim)

(Ticcen & Mattias)

(Tutti & David)

(Elsi & Henke)

(Moi & Ramsin)

RixFm-Festivalen 2009:
Sedan hade vi ju lördagens planer också, då rix fm var i staden och showade. Egentligen var det bestämt att det skulle bli en kväll i Rådhusparken för att kolla läget lixom. Men det var alldeles för mycket folk så vi satte oss först i hamnkanalen och smaskade på en munk sedan drog vi oss bort först till 8-glas för en natscho(stavning?)bricka och lite fördrinkar. Sedan stötte vi på Kiwis sis och hon joinade oss för lite mer drinkar på Saltkråkan. Sedan gick det vilt till i min lilla låda. Då vi hade massa kul borta på prien med en viss Mrs.H, hahahaha trams (: Men kul hade vi ju iallafall....Sedan bar det av bort till vårt nya favooplace Sliver. Där vart det livat värre, och vakterna ville ha pizza ? Men ingen pizza blev det, utan en liten stund på Amor innan det var dags att gå tillbaka till Sliver. Väl på Amor blev det massa gos snack, och hemlisar sas( ibland kan man ju bli så rädd så man gömmer sig bakom soffor hahahahah). Aaa klockren är hon den där goingen iallafall. Sedan fick vi lite manligt sällskap vid bordet. Himla gos. Men sen blev vi trötta på Amor och tog löpet bort till Sliver v
Perfekt kväll, as always ♥



'
(Vem är längst hahah?)

(Tengberget)



(Äckling, jag äcklar dig v)

Nu får ni ta det som finns (:
Gotta run, shopping med Morsi hihiih.
Tagga utång ikväll då mina vännor ♥

2 Juni

Jag lovar er en jätte, jätte, jätte uppdatering imon. För nu ska jag kolla klart på desperata hemmafruar sedan väntar ett The Hills avsnitt på Mtv :)
Pusspussspuss ♥

RSS 2.0