Splitter i pannkakan

Herregud, jag har nog då aldrig blivit så nervös i hela mitt liv. Hahah händerna skakade, fejjan blev dunder röd och ja herregud vad fjantig jag kan vara då.
Hahah skakar fortfarnade lite i kroppen. Hahhaha
Mega mes I know.
Men nu är ju den biffen avklarad iallafall. Sure knowes....

En bild säger mer än 1000 ord


Det var 22 års fest hemma hos Äjlin, just för Äjlin.


En och annan utgång med min äckling har det ju blivit <3


Årets första grill, som inte blev någon grill. Hahah men en full Ivana blev det iallafall :)


Massa mysiga kvällar hemma hos Malgot och världens sötaste Tindris <3


Hälsokvällen ala Muttisarna, vilket slutade i ej fungerade vax, 
3 skrikande tjejor och en massa hår klipp och ägginpackning. 
Hahah


Kvällen eller rättare sagt natten slutade ute i Ryd hos farbror Falk. Eller det var meningen men spyflugan Ivana och skräckinjagade Dijana vågade inte sig ur bilen så det fick bli ett motorstopp på bron och sedan hem igen.
Hahahahha


Tindris får avsluta det hela, bara för att hon är sötast någonsin :)
Har en massa mer bilder men inte inlagda såklart. Så det kommer, det kommer.
Det lär ta lite tid, men den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge:)


Ojojoj

Hej mina fina smulor.
Jisses, hade nästan glömt bort att jag hade mig en blogg. Men har ganska mycket tråk så tänkte att det var dags att skriva en lite novell. Har en massa att göra idag, men har inte orkat mig ur sängen ännu, eller har ju iofs duschat och ätit en inte så god frulle. Usch vad jag inte gillar och äta på morgonen. Ska nog sluta upp med det faktiskt. Iallfall mina små så börjar det nu verkligen att dra ihop sig inför min stora dag. Det är numera bara 5 dagar kvar, hihihi * Nästan lite nervös. Lite pirr i magen och I don't know why ? Anyway, imorgon är det Valborg och det ska ju såklart firas. Blir med min äckling, dock är planerna alldeles för oklara ännu. Lite surt är det ju dock att man börjar jobba klockan 10 på lördag ? Men hey, man är ju tonåring några dagar till. Efter subban på lördag så kommer det bli ännu mera partay. Denna gången med mina fina ladies, gamla subborna och Linda Kay såklart :) Det får bli middag på det. Sen så blir det väl att slå klackarna i taket. På sliver eller kanske någon annanstanns hahah :) Kommer bli mega mys iallafall, och Hairy Mairy ska bli mamma ledig för några timmar så hon kan vara med och svira till det på resturangen. Me gillar strongt <3 Jag hoppas på en ypperlig kväll.

Sen var det ju det dära med bilderna som jag lovade. Iiihsch. Vad jag har total glömt det. Men jag slänger in några stycken så ni vet vad jag har hållit hus :)
Nej nu ska jag ta tag i mitt meningslösa liv mina vänner....
Big Love


God morgon

Klockan har nyss slått 6 mina kära. Hallå ? Vad sjutton vad jag inte tycker om att gå ur en varm och skön säng, speciellt när det är typ minus grader utanför min dörr. Sitter iallafall och slänger i mig lite flingor, som pallet så snällt kallade för knäckebröd. Då blir det ju ännu roligare att äta, magen kurrade ju så hade inte mycket till val. Idag väntar det en heldag på subbis :) Dock måste jag kila alldeles för tidigt, för det är så mycket att göra. Så får väl gå om 10 kanske. Efter det blir det träning för hela slanten (: Se om man orkar det nu när man har tränat spinning 5 dagar i sträck. Känner mig ganska go i benen faktiskt !! Hahha. Ikväll ska jag slänga in lite bilder med, för nu är dem på datorn :)
Nej bäst och kila. Lite vakna med the voice först, det är jag värd :)
Pusss på er

Knas

Hahahhaahhahahaha
Läste precis det sjukaste, hahah måste skratta av mig lite hahaha.
Jisses.
Ett gott skratt förlänger ju livet som sagt.
Hahahhaha.


100419

Ojojoj, här har det då varit ganska dött. Men jag lever, eller halvt om halvt skulle jag säga hahha. Nästan hela April har nu gått, och jag har då hunit med en massa mys sedan jag skrev sist. Men det känns ju lite ovärt och skriva nu, och inte för att någon lär ha saknat mig heller :) Men hey skriver en lite radda iallafall.
Mamma sitter just nu med en hes gås röst efter att ha försökt att skrika fram Hv, medans jag ligger och gottar mig till "Hollywoodfruarna". Man bara älskar ju Maria Montezami, hon är min gud. Hahaha.

Ja vad har hänt det senaste ?
Bara en massa jobb på dagarna och mesta dels kvällarna. Har hunnit med att fika lite, åkt till falks grav (återigen), vart på 20 års kalaser, subway fester med subborna och ticcen, vart på relaxen med mitt bus, firat måmmå och....ja ni vet haha. Ni känner ju mig mina vänner och alla som jag känner. Idag blev det först subban sedan fixa lite paket till min älskade tutta. Hoppas hon blir nöjd över sin lilla paket, mer kommer ju såklart vid reunionen i augusti :) Då blir det 60 års firande för mig, tuttan och sessan. Kommer bli ett hej dundrandes partaj. Vilket det kommer bli här hemma med, för nu är det bara 16 dagar kvar mina vänner. Sedan är det systemet för moi :) Men sedan vill jag inte bli äldre hahaha.

Nej nu ska jag kila igen, pausen var nu slut.
Hörs later, ska slänga in bilder imon eller i övermorgon :) Promise.
Pussss på er ekorrgos ♥

Watch out


Hahhaha galen pallet i stan
Man vet aldrig när hon dyker upp igen
HAHAHAH


Bananaz

Sjukt jevla mogna päron man har asså. GAAAAAAAAAAAH.
Usch kan inte beskriva hur arg jag är just nu.


.

FÖRRESTEN........April, april på er alla.
Hahhaaha var bara tvungen.


Skärtorsdag

Jaha ja, då var det skärtorsdag då. Dagen idag har gått oerhört snabbt. Klockan 7 imorse ringde klockan, men dock så vaknade min hjärna redan vid halv 4 av att jag låg och kallsvettades, gjorde roliga läten och snarkade. Mysig sovpartner sökes typ. Jag börjar iallafall känna mig bättre efter ha varit hemma nästan hela dagen. Ja sen 11 imorse vill säga. Jag och Pallet vandrade nervöst bort till gamla subban imorse, mötte upp Elin och Malgot och vandrade in. Allting kändes så himla knas, inte som vanligt, inte så konstigt heller för den delen. Men vi fick iallafall 2 paket av våra bosses. I usa är det tradition att man får pengar vid avsked och i sverige får man blommor. Så en 500 hundring och ett par tulpaner rikare var jag när jag kom hem. Vidare dorg vi oss bort till bernads med dem nya 3 hunkarna Tripp, trull, och ännu mera trull. Vi satt och diskutera det hela nya och gamla godingar. Det är klart att det låter bra, hoppas bara att det bli så med. Känns ju en mega storis bättre efter mötet iallafall. Sen så får väl tiden avjöra. Har inga planer att stanna där så länge, men man vet ju aldrig. Efter mötet blev det att skriva på en massa papper och ta in allt. Tur nog så fick jag vara ledig idag så jag kunde kojsa ner mig i soffan med min bästa vän steve the teve.
Sitter just nu med en varmakoppen och hv. JISSES, äntligen ett mål för hv där ja.
Jaja egentligen vill också vara ute och ha kul ikväll med alla andra :( Men jag ska spara mina sista krafter tills på lördag, så vi kan fira sönder påsken jag och min äckling. Kommer nog bli mega mys som alltid tror jag ♥
Nej nu måste jag kojsa ner mig så jag orkar med subban imorgon. Får väl se hur det kommer att gå med 7 timmar i nacken och en hönspratande angie. Vi håller tummarna helt enkelt :)
Well well well.
Pusss på er

RSS 2.0