Tears in heaven

Idag är det 15 år sedan på dagen som DU lämnade denna lilla planeten. Jag kan inte fatta vart tiden tar vägen, så sjukt fort går det men anyways....
Hoppas DU har det bra där DU är <3
DU är saknad, nu och för alltid.





koko bom bom bom

Helt sinnes, har nu varit hemma i snart 3 dagar, vilket är stört, verkligen stört. Men det är inte förrens nu som jetlaget slog mig. PHU ! Usch, har verkligen mått kalas piss hela dagen. Känns som världens baksmälla, och jag som inte ens drack igår ?
Helgen har vart lagom stressig men otroligt bra.
- Fredagen blev det subban hela dagen lång sedan flög jag hem för att möta loulou för att åka till hästarna. Hoho, jag och hästar, mycket intressant syn vill jag lova (: Men mys vart det iallafall.
Sedan gasade vi hem för att dra på partydressen och fara vidare till Cornelia !! Mycket bra förfest och en ännu bättre utgång :) Sådanna är alltid välkommna !!
Sedan blev det gasen hem till bedden !
- Lördagen blev det att stiga upp med ortan och ta löpet till subban. Galet galej spidad var jag ju dock inte efter 3 timmars sömn, men det var det värt :) Sedan blev det till att hoppa hem för att fixa innan Lollo, Milla och Becca kom och åt lite middag hos mig, smällde i oss en och annan kräfta ändå eftersom vi ändå hade köpt dem. Det var ju planerat en kräftskiva, men icke sa nicke. Blev inget med det. Istället tog vi det stora lugna och bara satt hemma och fnissade kvällen lång. Bästa vart "tjejspelet", I love that :) hihih. tack flickorna för kvällen :)

Ingen mega update, men jag håller på och somna igen så det är dags att dra sig. Såfort jag har tid ska jag slänga in bilderna, både från helgen och från min underbara vecka i SF <3
PussPusss gullon

RSS 2.0