sommar och sol

Hallu min solstrålar

Sikket fint väder det, TJOHO :D det är redan 25 grader i suulen :) HUR FINT ÄR INTE DET DÅ ?
själv var man ju uppe med tuppen imorse. Har hunnit med en massa massa massa, besiktat bilen så jag kan rulla säkert igen, hämtat ut reg skyltarna och Rihanna biljetterna, ringt till ikano. Så nu kan jag slappna av resten av dagen. Ja eller iallafall 2 timmar innan det är dags för work. Känner mig lite proud som har hunnit med allt höhö. Tänkte sola lite nu när solen ändå är framme. Min likfärg är ju inte direkt lockade.

Annars händer det inte mest, ser fram emot några lediga dagar. Funderar på om man ska jobba på måndagen och tjöna lite röda pengar, är ju trotts allt dubbla upp då. Får se hur man känner sig :) I lördags vart det ju jobbfest med, det vart väldigt trevligt faktiskt. Kul och få träffa alla nissar utanför jobbet, och om dem kan festa. Haha dem var ju värre än mig till och med. Eller så vart det bara för att jag var nykter och inte dem. Men väldigt trevligt iallafall. Ångrar inte för en dag att jag bytte.

Nej nu ska jag ta en del av solen :)
PUSS <3

Me and my star Malgot
<3


Lördag

Hej hopp gummi propp!
Hoppas allt är bra med er ? Själv ska jag må sämre än vad jag gör, men dock så är jag såååå trött. Mina stackars ögon och min stackars kropp har ju typ bara fått sovit ca mja högst 20 timmar denna vecka och plus att jag har jobbat 51 timmar redan. Och det vart bara att slita på sig kläderna för strax är det dags för ytterligare 8,5 timmars arbete. Japp om man skulle skjuta sig kanske ? höhö. . . .
Nej nu är det färdig gnällt.

Igår vart det kalas kalas hemma hos Linda Kay, väldans massa trevligt förstås. Fick till och med en facerape på den. Men den bjussar jag på :) Kontot vart ju tomt när jag kollade imorse! Men hey. Man lever ju bara en gång och den lönen jag chasade in denna månaden, den hette ju duga så att säga.
Funderar på om man kanske ska ta och hitta på något nästa vecka, är ju trotts allt ledig på torsdagen, jobbar fredag och sedan ledig fram till tisdagen! Älska röda dagar :)
Well well ikväll är det fäst med E-Lux! Kan bli mucho kul, men jag är ju inte tipp tapp taggad direkt !! Men man måste ju komma in i gemenskapen. Och där trivs jag ju som fisken i vattnet, så ska nämligen inte klaga :) Taberg it is.

Nej usch vilket onödigt inlägg, lika onödigt som att ha kastat bort 7 år på dig din iddi! Men hey, I'm kikkin it solo :D Tycker bara synd om den tjejen som ska få leva med dig. Men du kanske också växer upp någon gång. Hoppas bara the world kicks back a lot fucking harder. För jag är inte så stark i mina arma armar, men hade jag varit det så hade du fått stå på näsan. Kanske hade slängt i väg en snorloska med. Inte helt fel :)

Nej nu måste jag verkligen kila. Börjar jobba om 30 minutas.
Have it <3

Halli halllå

Sitter hemma hos klykan och dricker lite fino vino (: Har det väldans trevligt !!

Nu ska vi sluta prata massa skit om släkt och vänner, för vad gör det om 100 ååååår.

weird

Det var en konstig känsla att sitta öga mot öga med en person som man inte har träffat på 11 år. En människa som är ens egna kött och blod men inte ens kommer ihåg vad man heter. Hur kan man bara välja att utesluta människor som har betytt så mycket för en ?
Det är en fråga jag kommer ställa mig i många år framöver!


öfff

Hallå darlings...
Vet att jag lovade uppdatering, men jag skyller faktiskt på mobilen för det går banne mig inte att göra blogg inlägg där. Inte okej !
Så nu sitter jag vid en dator på första gången på århundrade. Jag har verkligen inte funnit tiden, denna veckan har ju trotts allt erbjudit på 60 timmars jobb. Bara idag och imorgon kvar sedan är jag klar för EN dag i frihet.

Helgen har en massa att erbjuda den med, idag blir det jobb sedan ska blir det grill, dock är det oklart vart eftersom solen försvann så kan man ju antagligen inte ens grilla. Sen blir det nog lite fino vino innan en rätt så tidigt hemgång eftersom det vankas jobb imon vid 10.00 !! Japp säger ju det, gör inget annat än och jobbar..

Sitter just nu och lyssnar på Akon-Dont matter!! Gamla känslor bara flyter över mig. Ska nog ta mig en iskall dusch nu så jag vaknar till liv. Kan inte sitta och drömma mig bort. Det funkar inte som det gör i drömmar. Nu är läget som det är och det är bara och ta den smällen. Kan ju hända att man får drömma sig bort lite, på den tiden det var bara du och jag....

Nej nu måste jag duscha, bilen måste hämtas, biljetterna måste hämtas och jag måste duschas hahah...
PUSSS


Update

Jisses, vad jag har saknat att blogga. Det känns som en sådan stor befrielse och bara kunna skriva av sig!
Och herre gud vad det har hänt saker på sistonde, både bra och dåliga. Men det lämnar jag utanför, för det är alldeles för privat ! Men hey en vacker dag kanske man har kommit över allt och kan stå på sig och vara glad över det hela. Det har även vart en tuff tid för många nära och kära, därför lämnar jag det även utanför pga av det. Men det hoppas jag alla förstår.

Nu sitter jag i pyjamasen redo för BB, yes I löve it. No matter what alla andra säger höhö....Men anyways. Nu är jag tillbaka i bloggvärlden, det var till och med kul att typa in blogg.se hihi!! FNISS.

Och jag lovar nu mera, er få som tittar in här ibland, att nu är det nya bullar. Tänkte slänga in ett mega långt bildinlägg en dag när jag orkar :) Så får ni allt resumerat :D

Nej nu kallar den iskalla sängen på mitt namn !
See you dont wanna be you <3 Eller ?
SmAcK

Have you ever done something you can't change
Something you can never rearrange
I have.
Have you ever been so sad you can hardly stand
Lying on the ground, head in your hands
I have.

I can feel it all down deep inside
But oh, I wanna let these feelings rise

Have you ever tried smile and hide your pain
Even though you're really not okay
I have.
Have you ever been caught in the pouring rain
Wondering if anything can ever feel the same, again

You try to be proud of who you are
But still, you've gotta let those teardrops fall, away!


Ovärt

Har inte klickat mig in här på stört länge!! Jisses, men det har varken funnit tid eller energi för det! Men nu sitter jag på bussen, ja hör och häpna! Då min Lill pärla igår helt och håller la av i hva så hade jag inget val! Men ska inte klaga det vart ganska gött och bara slå ner fet röven och åka med!! Natten har tillbringats hos min äckling!! Vi hade ju andra planer än att stå fast i huskvarna men få se turen i oturen! Hade ju vart fett jobbigt om den inte hade startat i morse! Jaja life is a bitch sometimes!! Ojoj nej nu ska jag hålla koll så jag inte missar avfarten för då vet man aldrig vart jag hamnar! Phuuuf! So long fuckers

RSS 2.0