New Phone.

Finally, finally, finally så har jag äntligen fått tillbaka min mobil. Eller min och min, eftersom idioterna på 3 hade tagit bort min Nokia fick jag snällt välja en ny.
Well, well. Jag är super nöjd med den, problemet är bara att jag då inte fattar ett skvatt ?
Hahha teknisk, javissit ?
Ingen aning om hur man byter rignsignal, kan bara välja bland dem som finns, och hur roliga är dem på en skala ? Meddelandesignal, huh ?
Jaja, får pilla på allt och hoppas på det bästa. Eller någon som har koll ? :)


I veckan kommer min egna design också :)
Hihih mums filibaba.

Subban kallar, urk.
CIAO


Broken Hearted Girl



You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one


New Moon

Nu har jag bokat biljetter till new moon (: Dock fick det bli den 21. Blev super glad när jag såg att det fanns biljetter till premiären, men tyckte det lät lite skumt att det fanns 6 biljetter kvar såhär sent. Men fine jag bokar la, haha kunde jag ju få. 6 sprida biljetter runt  om i hela salen. Nej tack. Men dagen efter är inte illa pinkat det heller. Nono. It's gonna be awesome :)

Fading like a flower

Har ni någonsin stått i ett rum fullt med människor och ändå kännt er så ensamma ? Det är en konstig känsla, man borde inte "må dåligt" när allt är bra runt omkring än. Right ?
Men something is missing, och jag vet inte vad ? Eller kanske. Jag vet inte. Jag vet ingenting längre. Allting känns bara helt ovärt och meninglöst. Det är inte meningen.
Jag saknar tiden, jag saknar det och jag saknar allt som har med det att göra. Jag kan inte ro för det, det bara är så. Och kommer säkert att förbli så. 




I just need a little time, to get your face right out of my mind. To see the world through different eyes.
Everytime I see you I try to hide away. But when we meet it seems I can't let go. Everytime you leave the room, I feel I'm fading like a flower.


RSS 2.0