:)

Hälsningar ifrån Sälen och lindvallen.


Sleepwalking

Hallå smulor.
Sitter hos famå och myser. Har blivit bortskämda med julkorv och massa fika :))
Ska snart bege oss, har massa att uträtta. Blir snart upplockad av Loulou, har inte sett damen på hundra år så det ska bli mys :)
Sedan blir det till att fixa naglarna, som jag har längtat hihi :) sedan blir det att gasa hem och packa, städa och köra racet till mor. Bilen kommer 07:30 imon och pickar upp mig :) då bär färden av till Sälen! Whooop. Får se om jag överlever pulka backarna haha :)

Dags att gitta:)


Helt vanligt

En vanlig konversation med muttan haha..


The police

Haha blir igår stannade av polisen för vi drack på offentlig plats. Han stannar bilen och hojtar har ni öl där tjejer så får ni slänga ut det direkt.
Klykan svarar: nej du det är vin så det är lugnt. Och pinnar på.
Polisen hoppar ur bilen och springer ifatt na, haha. Sjukt kul.


?

Håll i hatten.
Slutas aldrig förvånas haha


GOD JUL

Från oss alla till er alla en riktigt god jul


Dan före doppare dan

Sitter hemma hos Mammi och spelar Bingolotto haha. Japp, panchis här ja. Imorgon är det julafton, jag brukar alltid ha den dära goa pirriga känslan i magen. Men nu vet jag inte. Känns inte ens kul ? Det pirrade inte ens till av att slå in klapparna. Det är ju det jag ser fram emot mest på julen typ. Pysslig javisst :)

Men tusan, det är ju jul :) hela dagen idag har ju vart deppig så ska kojsa mig nu och hoppas på att jag vaknar på rätt sida imon.

Tusan, hade bingo chans på 3 ställen. Hur kunde jag inte vinna ? Haha


So long

För ungefär 4 timmar sedan sa jag hejdå till mitt kära dp...kastade in stämpel kortet och stämplade ut för denna gången.

Det var en konstig känsla, har dock inte fattat ännu att jag inte ska tillbaka dit på tisdag. Men den smällen den kommer nog.
Fällde nästan en tår när min kära fru Ohlsson kom smygandes med en paket, tur nog hade jag gömt en paket i hennes bil hihi.
Ååååh vad jag kommer sakna er.


Falk, Johan Falk

Haha utan tvekan den sjukaste trippen till falks grav, ever. Och då menar jag verkligen EVER!
För det första, 2 dm snö, om inte mer, massvis med modd, kolsvart, 2 livrädda brudar och en inte så pålitlig bil.
Ja ni hör juju. Inte nog med det, utan vi missar avfarten och får åka 20 min på raksträcka ut i buschen. Ännu mera rädd.
Vi börjar spåna på vad vi ska göra om bilen kör fast, kollar mobilen ingen täckning, givetvis.
Vem ska vi ringa om det händer, jo ingen ? För vi har ingen täckning. Nu ännu mera rädd.
Hittar till slut en vänplan och börjar sakta se vägen ut.
Precis då ringer min telefon, konstigt nog, fortfarande ingen täckning ? Skumt. Dolt nummer ringer. Nu är bi livrädda.
Svarar och hör då i min värld en snubbe. Tror det är Niklas, ja fråga mig inte varför. Skumt samtal, bryts efter en the grudge skråll.
Haha nu var det nära paniken. Kör kör kör och kommer till slut ut på vägen. Ringer nästan alla jag känner och inte känner haha. Får en as garvande fruga som avslöjar sig. Haha kungen du där :))

Nu är jag hemma i tryghet, hos världens bästa mammi. Dags att sova.

Ska drömma vidare på mina och bästis planer. Nästa år är vi long gone från jönkan wiiiie. LÄNGTAR <333


5 dagar, cheeses.

Hej mina fina.
Hihi äntligen har det blivit lite kyla ute. Jag bara älskar det :) nu väntar jag tåligt på min snö med. Hihi.

Åååh bara 5 dagar kvar till julafton. Hur sjukt ?
Jag har fortfarande inte hunnit klart med mina klappar. Men det löser sig alltid hihi :) får åka racerundan på fredag. Slutade visst vid 6 då :) GREAT! min sista dag, och den ska vara på tipp topp. Sen ser jag fram emot en lång semester. Då ska jag passa på att träna och umgås med min underbara familj och fin fina vänner. Har ju all tid i världen då :)

Nästa vecka ska jag och nicco inväga backarna ( pulkabackarna ) :) så vi är fit for fight när vi drar till Sälen med the gang :) haha ska bli spännande och se mig själv uppe i sälen! Jag som aldrig vart på en skidsemester. Måste ju vara första gången för allt, Im a right ? :)

Nu ska jag slänga mig i sägen!! Väntar finfrämmat imon då min Elsälsk kommer på frukost. Ja eller Malmborgs bjuder hihi <3
puss och godnatt :)


Åsk i farten

Haha Ååskar tyckte inte att "hope" var något för honom! Mitt budskap räckte inte riktigt fram dit haha.


Vart är världen påväg

Sjukt skumt. Skulle springa upp till Hemköp! På vägen möter jag en snubbe, han kommer fram och bara har du ett plåster ?
Jag nej nej tyvärr. Ser att det rinner blod från handen och nyfiken som jag är så frågar jag vad som hänt ? Han bara det var ett killgäng som hoppade på mig och dem hade kniv ? Jag bara jaha ? Ojdå det lät ju inte bra! Han frågar mig vart jag ska och bara nej tusan gå inte dit det är där dem står!

Haha snacka om att vända på kappan och styra hemåt! Fegis som man är så vågade jag mig inte upp!
Och inte nog med det så har jag glömt mina nycklar! Så återigen är jag ute låst! Haha klantigast i staden ja :)

Skum kväll det här.


Jag ger dig min morgon jag ger dig min kväll

Det är för mig en stor gåta hur jag kom ur sängen imorse ?
Men det är det lätt värt för jag hade den bästa kvällen igår! Helt sjukt va bra ni är mina underbara dpisar :) jag kommer sakna er så sjukt mycket så det går inte att beskriva. Men vi ses förhoppningsvis tidigare :)

Kommer inte riktigt ihåg det roliga som hände på Harrys men det är nog lika bra det haha :)
Minnet är gott men alldeles för kort.
Well well. Nu ska jag kojsa ner mig igen, är helt död haha.

Puss på er


Så mys

Haha jag bara älskar dina nattliga sms och samtal! Vad skulle jag gör på nätterna utan dig diwi haha :)))


Äntligen fredag

Hallå min smultron.
Hoppas allt är bra med er ? Här är de fina fisken :) idag är en bra dag, känner mig ypperligt glad! Vet inte varför, men jag bara gör det :) det är ju trotts allt fredag :))) ikväll är planerna lite oklara, kanske blir en aw eller så kanske det blir något annat! Vem vet :) imon vankas det iallafall avskedsfest för självaste moi, peps från jobbet kommer och vinkar av mig :) kommer sakna alla så sjukt mycket! Så därför spenderad lördagen med dem! Vi får se hur trångt det blir i min lilla lya, men det ska nog funka hihi :)

Annars så har jag fortfarande inte handlat något julklapp! Haha! Gaaaalet. Och hela nästa vecka jobbar jag! Great :) men det löser sig! Har ju hela helgen på mig! Mihi!

Nej nu är det bra för denna gången! Haha ciao!


It hurts with every heartbeat

Det är faktiskt en sak som jag stör mig så väldigt på. Ibland börjar jag fundera på om folk tror att jag är en slagpåse som dem kan slänga all skit på. Jag är också en människa med känslor, jag kan också bli sårad och ta illa upp. Men så länge alla andra är glada så är det väl tydligen kalas! Bara kasta skit på mig, det är faktiskt inte okej. Det är aldrig bara en människas fel, it takes 2 to tangoo.

Detta är inget jag är sur på inlägg, det är bara allmän fakta hur jag känner :)


Haha

Underbara syster visste redan som liten vad det var man behövde:
- huvudvärks tabletter
- kondomer
- pepiller ( p-piller )

Haha <3


Ett sista andetag

Usch vad livet är orättvist, att allt kan vända så på stört. All tanke till alla som är nära, familj vänner ja alla. Usch.


Saknar min fina äckling

Haha underbara minnen.


Blixtar och dunder, dock inga magiska under.

Halllu min fina.
Vad tusan har hänt med vädret ? Helt sjukt juju. Har knappt inte kunnat sova inatt när det har åskat och livat. Haha det är december och det ÅSKAR ? hur sjukt ?
Men det är nog bara för att jorden kommer gå under nästa år som allt knas måste ske :) vi får ju inte gå miste om något! Höhö.

Anyways, nog snackat om vädret. Ligger här i min as varma säng och filurar. Väntar på att Maggan ska ringa så vi kan ha vårat dagliga samtal :))
Idag mår jag en smula bättre, känner dock att huvudet fortfarande inte är med. Men när har det någonsin varit det ? Haha! Tänkte smita ner på stan en svänga sedan, måste faktiskt ha lite mat för det hade jag ju då ingen hemma.

Tusan vilket onödigt inlägg haha. Ja men nu vet ni ju iallafall :)

Ps. I miss my klyka.


Tjöööta

Haha tur att Malgottis frugan håller mig sällskap i sjukheten min!

Största spionerna i staden, snart har vi dig Ingemar.


Det är inte förrens man förlorar något man inser vad man har.

Uscha mig. Har varken tid eller lust till att vara sjuk ? Jag är ingen stanna hemma människa så det tog emot att smita från jobbet idag! Vad tusan ska jag göra här hemma lixom ? Haha har vart hemma i 1 1/2 timme och är redan rastlös. Dock har kroppen ingen kraft alls. Så det är väl bara att gosa ner sig under täcket och invänta dagarna!

Hmrf! Har kommit på att jag inte tycker om att sitta hemma, och verkligen inte själv, för det ända jag gör är att tänka på allt. Min lilla hjärnan går på högvarv av alla dumma tankar. Den ena värre än den andra.
Idag har jag dillor på dig, vad hände med dig ? Varför blev det som det blev ? Varför varför varför varför ? I really do miss you.

Gaaaaaaah jag blir tokig. Helst vill jag bara bort ifrån denna staden, jag vill faktiskt inte vara kvar, har faktiskt inget att hämta här mer. För vad man än gör så räcker man aldrig till ? Och är faktiskt trött på detta. Kanske får skylla mig själv i mycket men inte i allt.
Jaha, dumma tankar! GO AWAY.


Livet är så underbart när man har hittat rätt

Nu måste jag dra, ja vi ses väl någon dag. När ska livet bli bättre ? När man vet vart man ska ?
Så säg hejdå för livet går vidare, kanske ses vi någon dag. Om jag någonsin kommer tillbaks.

<3 <3 <3


Stop

Haha någon som hade kul inatt ja ? :)


B-day

Igår firade vi frugan :) blev en helkväll full med knas! Vet inte riktigt vad som hände där Nixon ? Haha! Tog nog ett och annat glas champagne för mycket...blev först tagg hos Linda kay för att sedan möta upp resten av brudarna och bussa oss upp till dalvik :) där väntade födelsedags barnet med champagne och allt. Så festen drog igång och helt plötsligt så var vi på Harrys! Vet inte riktigt vad som hände med tiden där riktigt ? Men kul hade vi iallafall. Dock mindre kul var det att trängas med allt folk så jag och bästis begav oss ganska så tidigt, glada var vi för det. För när vi sitter på subban och inväntar klykans lilla kvälls mat kommer jag plötsligt på att jag har låst mig ute. Eller låst inne mina nycklar haha! Tacka gudarna för världens bästa syster <3
Lika tur hade ju dock inte bästis, som också blir ute låst! Hur sjukt är inte det då ? Haha
- jag kommer inte in
- men kolla om det finns någon stege ?
- den är för liten, jag når ju inte upp.
Hahahahahaha! Idag får vi faktiskt skratta åt det :))

Nej nu ska jag väl försöka och resa mig opp! Lycka till lixom :)


Shame on you

Tycker faktiskt det var riktig dålig stil...

I dont belong there.

Så många frågor utan svar

Vad hjärnan vill är en sak, vad hjärtat vill är en annan sak.

All I can taste is this moment

Hade en väldigt konstig dröm inatt. Visste inte riktigt om den var sann eller inte. Men såfort jag tänkte på det så insåg jag att allt bara var en dröm. För den var alldeles för bra för att vara sann. Jobbig känsla att vakna upp med gråten i halsen, och lite smått förvirrad. Det var länge sen jag tänkte på dig, kanske beror på att jag inte sett dig eller hört dig på nästan 1 år. ETT ÅR ?
Undra om du denna julen kan tänka dig att pallra hem ? Eller nej just det, så viktiga är vi ju då inte.
Konstig känsla det där, att du en gång var mitt allt och nu ? Bara helt bortblåst med vinden. Vet du vad, har jag klarar mig de senaste 8 åren så ska jag nog klara mig resten av mitt liv. För jag har världens underbaraste familj ändå <3

I dont want the world to see me, cause I dont think that they would understand.
When everything is made to be broken, I just want you to know who I am.
I just dont want to miss you right now.

RSS 2.0