Sjuk

Kunde jag inte ha taijmat och bli sjukt lite mer opassande ? Sista dagen idag på subban med Helena och Sam. Kändes nästan lite sorligt igår när Sam sa att vi var som deras lilla familj, vi och lilla Thorbjörn vill säga. Imorgon blir det upp med tuppen klockan 8 för att träffa dem nya cheferna. Det känns mega piss, skit, äckel äckligt verkligen. Jag tycker inte om det här för fem öre asså. Men vad ska man göra ?
Detta kommer leda till en undergång typ. Men men, allting händer ju för en anledning så vi får väl bara vänta ut och se.
Nej nu ska jag och Pallet till stan för att köpa B-day pressent till min kära moder som idag fyller hela 46 år. Gammal gumman nu min pärla ♥
Hittade ingen bild på na så vi kör en HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA istället. Jag älskar dej

.

Moget att min fjärkontroll fortfarande är borta ? Asså jag undrar om den har kommit på villovägar bort till torpa nästan. Ilands problem nummer 1.


:(

Världens klump i magen. Hur ska detta sluta ? Aaaaah gaaaaaaad. IDIOTER !
Jag brukar banne mig inte vara dölack, men idag är det ett undantag.
FÖRBANNAT !


hmrf

Kul att antingen jag eller det där lille mongot har slarvat bort min fjärris. Så nu blir det jobbigt ikväll när jag ska gosa ner mej med en film. Jajajaja. Får ta mig en liten runda runt det runda bordet så att säga. Precis hemkommen ifrån en mycket trevlig kväll med Kiwan och Dijana :) Massa massa massa mys. Nu ska jag slänga mig i sängen, tror nog att baksmällan har börjat ta in sina krafter igen. Hoppas det blir mer än 4 timmars sömn denna natt.
God natt ♥


100328

Haaallå mina smulor.
Sitter just nu i stundens hetta och väntar på mina köttbullar som mammi och sis lagar :) Jag har iallafall skalat potatis hahaha.

Gårdagen:
Det var för mig planerat att det skulle bli en lugn kväll, skulle till Elin och fira hennes B-day. Tänkte att jag skulle vara duktig och köra, men hej hopp här slutade det i kaos. Med en "lite" smått påverkad syster runt armen drog vi oss in till staden och till Huset efter en kalas förfest. Kvällen blev lite dramatisk, men jag hade iallafall kul :) Linda Kay och jag dansade rumpan av oss till gammal nostalgi :) iiiiih. Huset var mycket bra, mycket bra mina vänner så det kör vi på tycker jag !!
Kvällen slutade dock inte där som den kanske skulle, klockan skulle ju vara 2 men det tycker ju inte världen så istället drog vi oss hem vid 3. Eller hem, till gyllene m.et och sedan till bussen med lill L :) Vi släppte av henne och drog oss hem mot pallet. Slängde i oss lite mat, det var fortfarnade partaj i skalle pär så jag tänkte det var dags att vandra hem i ortan, jag för nu hade klockan slått typ efter 4. Men sova nej, nej, nej det fick jag då inte (: Men mys vart väl det. Lillen kom en stund för att sedan nedringas av sina buddies som då var så tvugna och ta honom ifrån mig. Tsssss.
Well well. Nej nu ska jag nog se om maten är klar, för min mage kurrar massor. Dessutom så ska jag träna om en stund så det är nog bäst och vakna till liv. Detta kommer sluta illa. Hahaha.
Bilderna kommer ikväll eller imon :)
Pusss på er

Hihi

Hihihi Hihihi Hihihi
GOSIS (:

Just nu är det nog ett hett samtal någonstanns
i Jönköping
:)


Lördag

Javisst it is :)
Sitter och ruttnar i soffan, har varit vaken sedna halv 8 så jag börjar bli lite sömnig nu. Men det har jag inte tid till. Måste skynda fynda, ska till Mediamarkt och köpa locktång och framkalla bilder som sagt. Ihhhh, jag älskar kort, det är så himla mys! Dock är dem ju inte till mig men anyway.
Gårdagen blev himla bra måste jag säga, efter subban då såklart. Det var den värsta dagen på hela året igår. Kan säga till er som är icke arbetare där att vi hade dubbelt så mycket som vi brukar ha. Well well, brukar baka upp 4.4 nu var det uppbakat 8.8. Det är en väldans stor skillnad. Men Pallet, jag och en bakis Äjlin fixade biffen fiint :) Idag är det dags återigen för super trion :) Dock spöregnar det så det borde bli chill. Iallafall efter subban igår så farde jag iväg till mitt kex :) Hon satt och pratade med en bebislåtande Lidan hahahah. Ja, han gjorde en sådan där du vet sessan, en din specialitet (: Jag har funnit din boybebis hälft ! Hahahha. Efter det så blev det en massa galenheter, en poopande ivana som höll på och missa jobbet, galna telefon springande ärenden, och sedan kikade på filmen "dumpa honom". Den var faktiskt väldigt uppväckande, dem träffade alla prickar. Dock fick jag inte se slutet då alla subbankakor och godis och samtal störde våran movietime ! Tiden gick alldeles för fort. Vi kom fram till några saker:
- Att jag ska flytta in i grannhuset
- Vi hittade årets grillplats
- Att vi ska köpa en båt :)
HAHAH HAHA HAHAHA HAHAHA HAHAHAH HAHAHA HAHAHHA HAHAHAH HAHAHAHA



Ja ett litet snedamp där ja :)
Nej nu måste jag duscha snart dags för den 33,dej timman på subban för vecka. Buuuja.
Pusselipusss


Skin

När våren börjar komma så är det bara en låt som ploppar upp i mitt huvud !



Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.




100326

Mina fina, halli hallå i hallonbusken :)
Sitter med frullen i högsta hugg, måste börjar jobba vid 12 idag istället för 2. Suger ju lite, men inte på lönen. Dock är det ju en månad tills den kommer :P Men tiden går fort så snart sitter jag la här och säger att det är löning återigen. Idag är det hela 39 dagar tills min stora dag, jag har inte bestämma mig riktigt hur jag ska fira den men stort ska det firas iallafall :) Kommer bli wiiiiiiiie.
Nästa vecka är det dags att fira påsk med, herregud. Jobbar dock, alla påsk dagar, jevla subban. Men hey, vem går och äter sub när det är påsk ? Blir till att glida sönder mitt liv :) iiiiih.
Ska springa ner på staden innan jag börjar tror jag, måste köpa mig en brahhhhh. Köpte lite things på Ginarean igår. Ett fin fint linne i blå/vitt randigt, som då är väldans uringat på sidorna så måste ha mig en bustier. Om jag nu finner någon, inge kul med big boobs. Dem får gärna sjunka in i sitt bo hahaha. Pallet hittade ju en på lindex så jag får väl kika in där. Ska iväg och shoppa loss med mor imon innan jag börjar vid 12 also. Måste köpa en locktång och framkalla lite kort till min lilla måmå som fyller år i näst nästa vecka. Påsken är bra, den timar antingen mammis eller måmås b.day! Kalas ju (Y). Detta året är det på mammis. Så det så.

Nej nu ska jag inte tjöta mera. Blir inget mer inlägg today för efter subban ska jag träffa mitt muttfejs (;
Puss på er ♥


Ja sådär såg jag ut förra påsken !
Things change


100325

Well well mina kära då var det torsdag idag återigen :) Sitter och kollar på tv.n, har luggit nedslagen i soffan hela morgonen. Usch jag förstår då inte felet på mig ? Kan någon ge mig lite kraft. Usch usch usch. Ska snart slänga i mig lite food innan jag drar mig ner till staden innan subban. Löning idag så det lär ju bli livat värre på jobban. Men imorgon är det iallafall fredag, hur skönt som helst. Men inga planer för kvällen, hur knas är inte det då ? Jätte jätte jätte skumt. Men det lär ju ändras under dagen tihiihih :) Sedan är det lördag då ska jag bege mig till HVA direkt efter subban. Kommer nog bli en massa mys tror jag :)
Efter subban idag ska jag dra mig ner till Gina, dem har "tjejkväll", så det är massa med rea :) Ska nog köpa på mig lite plagg. Men bara några få, för ska hålla mina tyglar inför alla bravader som kommer ske under sommaren. Den bästa summer 2010 ever. Har tänkt lite och några sommrar som har vart dem bästa var, sååklart 2006 och 2008 :) Det bara är så, inget snack om saken, inget att disskutera helt enkelt. Så nu borde jag ju ha oddsen på min sida, för nu är de ju ett j ä m t årtal igen. Iiiih. Jag vet innerst inne att den kommer bli bra, men den måste bli bättre än så :)

Nej nu måste jag kila mina små....
Pussspussss ♥ 

22

Ja idag är det ingen vanlig dag för idag är det Elins födelsedag, hurra hurra hurra :)



22 år today.
Iiiih tantis
nejnejnej skämt åt sido
GRATTIS


Pics

 
(Lördagens bravader)

(Lördagens bravader)

                                                                Min andra hälft <3


Värsta natten ever

Inatt vaknade jag vid 2 och behövde pia, men det hör inte till min story men då gick jag iallafall in till min moder och la mig för jag kunde inte sova. Tur var väl det. Vid 03.55 slår det till något enormt nere i trapphuset, jag flyger och upp. Inte nådigt rädd sådär. Väcker mamma och bara: aaaaaah det är någon som gör inbrott i huset. Mamma bara: Ta det lugnt, vi kollar om det slutar. Vilket det inte gör, så jag går fram till ytterdörren och spionerar i hålet ni vet, titthålet heter det ja. Lampan lyser i trappisen och det gör det enbart om det är en rörande människa där, sensor it is. Det fortsätter och bonka och jag flyger ner i sängen brevid morsi. Hon coolar lite lugnt vilket jag inte gör, sterrar som en liten igel och springer i fönstrerna för att smyga. Det sjukaste är jag inte hör någon gå i ytterdörren, för bor man här så hör man det lixom. Vidare till klockan 07.30, har inte sovit en blund och fantiserar om att människan står utanför. Mammi har nu lämnat mig och jag hör en dunst. Flyger ur sängen drar upp rullgardinen och där står en gubbe från riksbyggen och tar kort på garaget. Mycket riktigt så har dem försökt och ta sig in i källaren. Ringer till mor och hon säger lite lugnt att hon gick förbi innan jobban och kollade ? HALLÅ ! Jag vågar inte ens gå ut igenom dörren är fan dö nervös. Hur sjutton ska jag kunna sova själv varje dag ifrån 06.00 när mammi går till jobbet. Oooooh usch. Och sen den där apan uppe på som går med klackskor på sig inomhus, hon borde ju få en rak höger just nu !! Inte okej att springa runt med det när jag är dö rädd. Usch, Pallet kommer inte förrens om sisådär 4 timmar :( Oooooh. Hjälp. Min puls, jag har nog aldrig vart såhär rädd.
Det sjuka är ju att jag hade 2 madrömmar i förgår natt, och inte kunde sova. Aaah lite synsk är jag nog allt.
Dame it också att jag inte ringde herr länsman, satt de där äcklerna på plats. För nu springer dem runt i staden och gottar sig, dock kom dem inte ens in i källardörren så right back at ya. Inte någon smart snubbe dirket. Dock känns det ju inte kalas att personen har våran portkod, dessutom som går till alla trappuppgånger i hela huset. Så det måste dem ju banne mig fixa en ny redan idag. Annars blir det stryk på dem.
Usch nu ska jag och mina 2 timmars sömn sätta oss i soffan och kolla på film. Vad ska man annars göra
lixom ?

.

Anything that's worth having,
is sure enough worth fighting for


New Moon :)

Igår när jag kom hem från subban hade pappsi en liten pressent till moi :) NEW MOON ! Oooooh så glad jag blev, tog reda på att den skulle släppas igår och så fick jag den! Iiiiiiiiiiiih.
Så nu ska jag gosa mig in i täcket på soffan och kolla kolla kolla !
Den dära reklamen innan filmen börjar kan faktiskt vara bra ibland, för nu såg jag 2 bra filmer som ska släppas snart, Dear-John och och Remember me. Måste ses snarast, eller när dem kommer ut rättare sagt :)

Oj nu kom det en film med Audrina i The Hills. Sorority Row, hahah den verkar sämst. Värsta B-filmen ju ! Omg. Oj nej nu böjrar filmen!
Drar en kortis sedan om gårdagens bravader !
Tidiidididooooo.
Pusss på er ♥



Saturday

Ja mina vänner klockan slår snart 9. Jag har då redan duschat, ätit frulle och städat mitt rum !! Det ni, kankse beror på att jag har varit uppe sen 07.30 ! Men det gillar ju mammi iallafall, för hon slipper ju sitta och uggla i ortan helt själv. Om en timmis blir det subban återigen. Tänkte faktiskt att jag skulle ta ut min bike idag och köra rally bort :) Wiiiiiie. Lovely, igår regnade det så nu är det inte mycket kvar av snö. Partaj på det. Well, well, well ikväll blir det mys med min Kiwa :) Skojskojskoj. Har jag något att se fram emot när jag står och slirar på jobban. Jaja, nu ska jag kila. Måste klä på mig.
Pussss gullon ♥



 


Fredagsmys

Helt totallt döööööööd. Usch jag orkar inte röra min tjockiskropp en meter till, måste dock slänga i mig lite foodie. Bara mammi kan sluta städa snart, hon gör mig galen med dassedugaren. Det tar ju evigheter....Vi ska iallafall åka iväg och köpa lite mat och sedan ska jag bara slänga mig i soffan och gosa ner mig i ett täcke. Hahha så ska det låta börjar visst ikväll, snacka om mitt favoprogram höhö så det ska jag då inte missa. Det var iallafall tok för tidigit och gå upp klockan 6 för mig och sedan ha en helvetesdag på subban. Tur att jag och sis är ett bra team, annars hade det nog aldrig gått det dära. Iallfall, har hunnit med en massa idag. Fikan med Elsi, var den bästa på hela dagen <3 Hon är för gos den dära hihiihhi :)
Ska lägga mig tidigt idag så jag orkar med det stora äventyret imon, blir först subban 10-17,30 sedan hem ocg fixa innan det blir kalas med Kiwan :) Vi får se vad som sker helt enkelt tihihihihi *
Oj nu var hon klar muttiprutti :)
Have it

Early

Oj, jisses. Jag kom upp vid klockan 06.00. Utan prooblem * host host *. Men nu är jag uppe och måste springa till subban direkt. Dags att baka lite bröööd !!
Ciao

100318

Äntligen hemma ifrån subban. Trodde alla skulle vara bänkade framför HV ikväll, men himlans vad fel jag hade. Slut på bröd it is. Ifos så var klockan 48 så vi snackar inte om den saken något mera. Nu sitter jag iallafall bänkad som en säl framför tv, med datorn och en massa godis. Iiiihsch, inte bra alls. Kommer få socker kicken ifrån satan och det är det då inte på tal om för jag måste banne mig ligga i säng vid 9 snaret. Hoho, börjar vid klockan 7 imon ? Hörde ni det ?! Hahha eller om jag kommer upp vill säga. Annars blir det subway ala sallad tomorrow. Känner mig lite scared för morgondagen faktiskt. 4 timmar själv är en lång tid, varav 2 timmar öppet själv :O Jaja, det ska väl gå det med :) Efter det ska jag  träffa min bästaste pärla <3 En massa fika innan min träningen blir det, mums. Iiiih så glad. Sedan bär det av till friskis och sedan blir det hemma mys med morsi. Hörde en fågel viska att skåne kommer på ett besök med, får la se vad som sker.

Gårdagen har jag helt glömt bort:
- Ledig hela dagen lång.
- Blev morgon promenix, spinning och sedan lunch.
- Mötte upp min pyntade Kiwi, himla fin i håret, smått avundsjuk, vill med men orkar inte (:
- Max, massa god foood. Vi gillar och äta haha :)
- Promenad runt Munkan med Kiwis Carro och Dijana (bebisen och hunden med :)). Vädret vart himla gos, men Kiwimorsan stoppade på mig en massa kläder så jag kunde knappt röra mig ahhaah ! Michelingubben.se !
- Sedan bar det av till Ebefors för att softischa. Himla bra :)

Så nu har ni hela rullanfaderullan :)
Puss på er, kojsan väntar nu, ska bara smälla i mig några bitar till :) ♥

100316

Jaha, jahaja. Då var det tisdag igen. Känns som jag alltid sitter vid bloggen på tisdagar och skriver om att jag väntar på hemmafruarna. Hahha vilket jag också alltid gör ! My life. Ehm, jaha. Vad ska jag berätta idag då ? Dagen har vart bra, den har gått super fort men hur skönt är inte det ? Tränade, fikade, jobbade och nu är jag slö som en korvis. Waynes var iallafall hur mys som helst, oooooh det kändes som vår. Satt ute med skinnjacka och hackade tänder haha. Sen så blev det subban, och där hände det ju som alltid inget, nada, nothing. Förutom att toutchen har börjat och fungera igen, wiiiiie. Hihi neird, men kul vart det och stå där och pillepilla. Imorgon är det onsdag och då är jag ledig, enda dagen denna veckan men hey. Jag vill bara ha maj så dagarna kan rulla på i dunderfart. Imon blir det dejt med min bästaste Kiwi iallafall, hon ska bara fixa frillan och sådant, men jag sitter och väntar fint här hemma iiiiih ! Får se vad som sker, något bus kommer det ju bli iallafal. Har med en massa cookies till hennes mutter som hon ska få :) Mums är dem.
Nej nu ska jag sluta och tjata :) Hemmafruarna börjar ju trotts allt om en kvart !
Have it ♥


   ♥ ♥ ♥


Vååååår

Ja nu banne mig är det vår här i Jönköping. Okej, det är inte så himla varmt på termon, men hey i solen kan man då steka :) Det ska vi fira med att gå bort till Waynes och sätta oss ute !! Blir massa mys med sis, malgot och världens sötaste tindra :) hiihi wiiiiie. I'm lovin it ! Efter det blir det ju dock subban, så så himla ner taggad kan man ju bli på en hundradels sekund. Bläääää. Och kom inte och säg att man ska vara glad för att man har ett jobb ? För ingen vet då hur det är att jobba på sub. En dag och ni skulle nog ändra er. Så nytt jobb, ja det ska då fixas i veckan. Har ansökt om ett, så hoppas på det :) Iiiiiih
Nej gotta run. Så jag inte missar lunchen, är vrååååål hungrig :)
PusssPussPusssPussss ♥


Vilka tider :)
B2,B1,Smurfen.
Tsssss


Gaaaah

Jag hade suttit och skrivit världens längst inlägg, och tror ni inte det försvinner då ! Hahah, ja nu gick ni miste om en hel story om min kaggelisa, subban today och hollywoodfruarna. Ett himla knas inlägg, men inte orkar jag skriva det igen inte. Kan dra en liten kortis. Jag blir inte mätt idag, subban var seg och att jag väntade som ett litet barn på fruarna. Och nu har de redan börjat så nu hinner jag bara slänga in ett kort i pausen, så jag inte missar Barbiefesten ;) Det ni, inte illa av 50 åriga tantar och ha en mega fest.
Hahah. Jag har då inget vettigt att skriva så här har ni det hela......
Oh nu är reklamen slut, jisses vad fort det gick.
Bråttom bråttom !
Pusss på er


Oooh har helt och hållet gömt att lägga in en bild på mina nya
favoritet ju (:
De ser inte så farliga ut, men hej och hå 15 cm klack
och
3 cm platå, inte underbart för fötterna !
Beställ säger jag bara, helt underbart fina för ögat.
Sommar, sommar
ge mig sommar


Måndag hela veckan

Asså helt allvarligt, jag tycker det inte är mer än måndag jämt ? Ooooh jag som verkligen hatar måndagar. Då är det hela veckan kvar tills helgen, oh mina älskade helger. Tur att man har dem. Hade nog blivit depp annars.

Tittade iallafall ut och fick en glad överraskning, massa massa med sol (: Oooooh, så himla mys. Önskar bara att snön skulle försvinna med, för vet ni ? Då är våren här :) Iiiiiiiiiiiiih. Veckan består iallafall utav en massa massa jobb. Men då går ju veckorna lite fortare iallafall !! Jag vill bara att det ska vara MAJ nu. Hihih, 20 års dag, sol, värme. Oooooh vad jag längtar. Allt blir ju mycket roligare när man får lite gos väder.
Nej usch vad jag tjötar. Måste skyndafynda och duscha av mig innan träningen börjar vid 12. Här ska det spinnas innan jag drar mig till subban :)
Isch.
Pusss på er♥

100314

Då var det söndag igen då ! Hur sjukt är inte det ? Har iallafall myst in mig i mammas täcket och slängt mig framför tv.n med min nyköpta vän "Twilight". Iiiiiiiiih, dock bara första, för den andra hade tydligen inte kommit ännu ! Är inte det lite skumt ? Eller, who knows. Anyway, en semla och taco har jag iallafall smällt i mig. Så himla värd det verkligen. Men hey, det är ju bakisdagen så det var mums :)

Gårdagen:
- Började som sagt med en himlas hemsk dag på subban. To much people.
- Masade mig hem för att fixa till nyllet lite lätt. Somnade en sväng och vaknade med världens ruffs. Därav den snygga frillan.
- Sedan blev det tagg hos sis, med alla girlsen :) Jätte mys vart det. För många groggar senare så blev det först en sväng förbi centrum för att gå lika fort igen.
- Vidare till sliver för att shaka en helkväll. Mange Schmit var där och drog en trudelutt. Fick lite nostalgi ifrån "Apberget" festen för sisådär 3 år sen :) Massa mys iallafall. Gott folk och massa bäst musik. Slutade kvällen med Pallet och the x-factor (:
- Zzzzzzzzzzzzzzzzz


(Hahaha alltid lite subway reklam)

(Fina flickor (:)


(En vanlig dag på subban)


100313

Så nu är jag hemkommen från subban, nyduschad och fulltankad med foodie. Massa mums vart det. Subban var mindre nice måste jag ju medge. Hallå ? Snacka om dag asså, helt sjukt. Tror näst in på halva staden var sugen på en knorr. Fint vare dock att öppna för första gången, oooh man. Det vill jag göra jämt. Hihihi. Gick runt där i min egna värld, gjorde lite mackor, preppade lite, spelade en massa hög musik. Hahah karnell var nog inte så glad på mig, men hey jag var ju helt alone. Behöve radion som vän. Dock så ska jag aldrig mer ha på RixFm, för idag har jag hört " higher" och "walkin in memfis" 5 gånger vardera ? Hur sjukt är inte det, på typ 6 timmar. Det är med andra ord typ 1 gång i timmen. Inte okej. Desstuom tvingades jag lyssa på alla melodifestivallåtar, vilket jag inte heller är någon beundrare av. Men det är ju bara och gilla läget för ikväll är det sis som har styrningen på tv:n. Och jag känner henne allt för väl. Hihihih *
Oooh juste, Malgottis svängde förbi subban idag med lilla Tindra. Och jag skojar inte, verkligen den sötaste tösabiten jag någonsin har sett. Ooooh så liten och så goosig. Tiiiiihii.
Usch nej nu får jag inte tjöta mera. För måste hinna kirra biffen innan jag ska kila bort till Pallet och sätta igång med partajandet. Det blir en massa girls tonight. Vet inte vart kvällen tar oss men banne mig kommer det bli att åka. WIIIIE.
Seee you i dimman gott folk :)


100311

Hej godingar.
SItter och väntar på mamma hök. Det vart visste en jädrans trafik ifrån Hva. Så då vet ni det om ni ska dit haha. Well well well, vi ska göra vårat vanliga torsdags nöje. Handla. Mums, så himlans gos asså. Jag vet inte hur jag ser ut, håret står åt alla håll och kläderna hänger som en säck. Så vi hoppas det cute ones håller sig inomhus. Iallafall så ska jag förhoppningsvis kolla lägenheten efter handlingen, håller mina små tummar. Men han är ju som sagt segast i Jönköping så jag vet inte vad jag tror. Så himla skönt att vara ledig idag iallafall...
Oj när man pratar om trollen så kommer dem (:
Gotta run (:

Trögt

Aaaah usch vad jag är trött på vintern nu asså, jag vill bara ha sommar. Denna sommaren kommer bli den bästa ever tror jag !
Well, well här sitter jag och kollar på när mammi ligger och sover framför steve the teve, hon är ju bara för söt den där nöten. Själv sitter jag och kollar på "Outsiders", usch stackars människor. Tänk vad allt kan förändras på en kort tid. Man ska verkligen inte klaga. För det är många som har det tusen gånger värre. Poor people.
På tal om inget så är det galet trögt just nu med lägenhetsshitet. Skulle ju kolla igår på en men den människan är ju stans störta iddi. Hhaha, kanske inte ska säga för mycket. Vi kanske måste kolla på den iallafall. Men anyway, så har vi stött på alla tröga människor verkar det som. Pust pust pust * Men det ska nog lösa sig ändå. Förhoppningsvis är vi på plats den 1 maj. Tänk vilket dunder hunder partaj det kommer bli med både inflyttningsfest och 20 års fest samma helg. Wie. Det skulle vara livet. Så nu håller jag alla mina tummar till tusen. Nu ska jag slänga mig i soffan återigen, Hollywoodfruar börjar ju om cirkus 30 min och det ska jag då banne mig inte missa (;
Have it my dears ♥

Tiden rinner

Herregud, det är alla redan 4 Mars. Och vet ni vad, det är exakt på datumet 2 månader tills min stora dag. Hela 20 år fyller man, kanske dags att tänka på refrängen snart hahaha :) Lite kul, javisst. Nej men sen så går det ju bara utför !! Så 20, sen är jag nöjd. Där stannar min ålder, usch. Skämt åt sido. Till en inte så intressant detalj men en upprörande sådan. Jevlajevla medborgarskolan fnasket (ursäkta) men hon har då förstört hela min dag ? Det kommer hem en påminelse, inbetalnings såklart, om en kurs som jag inte ens har anmält mig till då jag avbokade mig långt innan start. Aaaaah jo men tjena, satmaran skyller på mig för att jag har skickat till huvudkontoret. Och inte sist men minst så har det där ynkliga mailet självklart försvunnit ? Jag har banne mig 2600 olästa meddelande, bevisar inte det på att jag inte tar bort dem ? :O Så hela dagen har jag fått ringa runt till Sveriges alla medborgarskolor för att få fram det. Och när jag äntligen har lyckats, vem är det då inte jag måste kontakta ? Jo den vidriga apan här i Jkpg. Jag blir så trött, så imorgon ska jag sitta och tjata med skatan, medans hon sitter och fnyser på sin snok. HERREGUD ! Helt sinnes vilken onödig tid, snacka om vuxenpoäng till mig idag. Känner verkligen hur gammal man har blivit haha.
Så nu håller vi tummarna, annars måste jag betala 1400 kr imon, kan jag lika väl dränka i sjön. Får mer ut av det.

Ooooh skönt det var att skriva av sig. Nu ska jag dra täcket över huvudet och kolla på glamorama :) Mys är det *
Imorgon blir det äventyr:
- Usabetalning
- Lunch med min äcklings kiwi <3
- Subban hela dagen lååång, buhu !
- Godnatt haha

Gotta run :)
Pusss på er ♥


Don't miss

För det har inte jag tänkt och göra, ska sitta bänkad klockan 21.55 framför steve the teve för att inviga den nya serien "Cougar Town". Hahha hur underbar verkar inte den vara då på en skala ? Hur kul är det inte då att Lisa Kudrow, som spelar Phoebe i vänner ska gästskåda ? Oooooh, jag vet, jag är such a neird haha.
Well, well. Ni vet vart jag finns då iallafall :)


Blääpustochstånk

Usch, jag är helt slut, trött i kroppen och vill bara ligga kvar i sängen hela dagen. Men istället ska jag trottsa mig själv och gå och worka out en liten stund, eller liten och liten 85 minuter rättare sagt. 
Ingen bra dag alls idag asså, helt tråååk. Inget är kul just nu asså. Men hey imorgon är en ny dag.
Aaaaah om människan kunde ta och höra av sig med, NU NU NU :)

RSS 2.0