Gamla Godingar

Idag kom gamla goa tv-serier på tal. Och dess intron, och då vart jag ju såklart tvungen och leta upp dessa goingar :)
Här kommer några smakprov.



 


 


 


Hahah do you remeber ?
Enjoy ♥

28 April



Fotografisk bild, javisst.
Det är dock inte livet.
Men nu ska jag vandra hem iallfall
Pusspuss ♥

27 April

God dagens lilla pärlor.
Då vart det måndag återigen. Blev en ledig dag idag. Ganska jätte mys faktiskt :) Blev en fika med min älskade äckling på Waynes. Massa mumsig morotskaka. Och en massa massa tjöt. Ja vi hade ju en hel del och prata om. Och nu är jag så taggad inför torsdag så jag bara vill att dagarna ska försvinna, fort fort fort. Ooooooh det kommer bli livets kväll ♥ Nu har jag massa att se fram emot de närmaste dagarna.
- Torsdag, vankas det ju som sagt studentfest.
- Lördag blir det firning av moi med några av de bästa på piren :)
-Söndag kommer släkten på besök ( eller firning återigen, rättare sagt )
- Måndag, min födelsedag. Yeaj :)
Kommer nog bli himla gos tror jag :) Efter fikningen blev det en liten springning bort till hm för lite shopping. Sedan bytte jag ut min pärla mot en annan pling pärla. Inte helt fel :) Vi sprang lite i affär till affär, då pling ska finna sin student klänning. Men icke sa nicke, det är svårt i vår lilla stad ? Jag har hittat världens finaste skor med, tanken var att ha dem på balen. Men de är både för höga och för svåra att gå i (: Men man skulle kunna ha dem bara för att titta på :) Sedan bar det av hem för en lunchdejt med min söta sis. Eftersom hon skulle springa på stan skickade jag med en to do lista. Hahah, orkade inte ta mig ner till staden återigen. Hon ska köpa en sötsötsöt klänning åt moi, som förhoppningsvis ska kunna användas både på torsdag och lördag :) För den är helt awesome. Just nu sitter jag med färgen i högsta hugg i mitt lilla hår. Verkligen behövligt, indeed.
Nu ska jag fixa mig, för snart kommer tutti. Förhoppningsvis så blir äntligen boken klar idag, aaa helt underbart om jag ska vara ärlig. För projektarbetet kan bara skjuta sig, boom :)
Neeej kilet nu.
Pusspuss ♥


Äckling, jag äcklar dig ♥
hahah

Nedräkning

Seven days babjby, seven days (:
Jag börjar känna rynkorna komma närmare och närmare.
Hahaha livet (:


26 April

Hej mina damer och herrar.
Då vart det söndag igen då. Tråk att vädret är piss när man är ledig jämt. Sucksucksuck. Jaja, söndag är det iallafall och dagens planer består mesta dels av att fara bort till måmå för lite late firning av henne :) Helgen som gått har faktistkt vart riktigt bra så att säga. Dra den lite kort och gott nu nu nu:

Fredagen:
Började ju som sagt med skolan och hela köret. Men efter religionen tog jag och min kiwi en tripp. Den började med ett stopp på eko, för att inhhandla lite stuff till kvällens planer. Sen for vi vidare ner till staden för massa shopping. Och lite nytt i garderoben blev det allt. Blanda annat en liten söttopp, lite tröjor och shorts. Jag och kiwi tyckte då att vi allt skulle matcha lite, så då blev det tvillingshopping. Bra allt matchande fina kommer vi bli (; Sedan bar det av för att träna sååklart. Efter träningen blev det en snabb dusch och vidare bort till torpa för att hämta upp kiwifrukten. Vi gasade bort till A6 för att handla lite till. Eller Ivana rättare sagt. Som hittade världens finaste skor verkligen. Helt kär. När klockan tickade på alldelles för mycket så blev det matadags tyckte jag. Så vi bar oss av till både Mc och Max haha. Mums i magen. Vi åkte vidare hem till moi för lite fix och trix innan vi begav oss till Ivana för lite ombyte :) Kvällens planer vart lite oklara så vi begav oss till torpa och casa de fritz för lite tagg tagg. Vi bestämde oss för att inviga piren en kväll som denna. Men då vi kanske vart lite smått sena vart det redan stängt. Istället tyckte vi att det vart lite passande att inviga sliver istället. Snacka om bra kväll. Den blev helt perfekt. Och sliver vart väldans gos måste jag säga. Så nu taggar vi torsdag, då det är studentfest igen :) Efter allt dansande släppte Kiwi och Jockis av mig hemma. Inte långt efter kom han det där lilla mongot :) Go och glad kexchocklad :) Vi började kolla på någon sjuk film ? Scarface maybe ? Ja, jag kommer inte riktigt ihåg vad den hette men tydligen så var det ju någons favoritfilm, så vad gör man inte ? Sedan slängde vi oss i bedden för lite godnattsaga. När han sedan på morgon timman, runt 6 ,åkte hem slängde jag mig i sängen för hela 3 timmars sömn innan det vart dags att stiga upp till jobban. Knasknasknas ♥ 

- Oj vad ditt hjärta slår.
- Det gör det bara för jag är med dig.
- Hahha sluta ljug.
- Det var nog dagens saning.

Lördagen:
Började med en inte så alls kul dag på jobban, men men bara och ta det. Snart ska jag finna mig ett mycket bättre jobb, kanske på ett lager så man slipper alla idioter till kunder. Ja, det är man ju aningen trött på just nu. Sedan for jag hem för att slänga i mig lite mat i kaggelisan innan det vart dags att fixa sig iordning för nästa utgång. Denna gången med pling och denna gången blev det en invigning också. Men på klubb enkelt istället. Innan dess blev det lite tagg i sis lägenhet. Sedan tyckte vi det vart dags att bege oss bort för att skaka lite rumpa. Det vart gos ända tills min kropp sa nej. Gårdagens bravader hade satt sina spår, vilket inte vart så gos alls. Så vi mötte upp plings karla karl så jag kunde skynda mig hem till min efterlängtade säng. Har nog aldrig önskat mig en säng så mycket tidigare. Helt sinnes asså. Men det vart en bra kväll så länge det varade :) Youandmebabydoll ♥

Så, nu blev jag helt slut. Haha måste slänga mig på soffan lite innan det vankas firande.  Ha det så bra pearls.
Pusspusspuss ♥

 

25 April

Endast 2 timmars sömn inatt. Hela 2 timmar på 48 timmar, gott. Men det är bara och lägga locket på burken för nu har patty pattyt börjat igen. LIVET (:

Happy Birthday





Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis Grattis
Grattis Grattis Grattis Grattis ♥
Ja 19 grattis till dig söta du.

23 April

Hejsan gullefjun
Hoppas allt är bra med er ? Här är det ganska gos. Sitter och lyssnar på music och filurar lite framför burken. Har precis haft ett jätte gos natta talki med Buset ♥ Det vart alldelles för länge sen, saknar alla våra knas samtal. Då hände det alltid massa spännande, allt från damp över pojkar till samtal ifrån tvättstugan. Ja livet med andra ord mina kära vänner. Minnen kallas det (:
Har precis sagt ett extra god natt till min kära mor ockås, som far ner till farsgubben imon för att ha en liten romantisk weekend i Tyskland. Ja själv får man stanna hemma då jobban kallar som vanligt på lördag. Men vad gör det ? Ja har ju hela huset för mig själv, kan det bli bättre ? Nejnej.
Imorgon vankas detta:
- Skjutsa morsi
- Skolan ( en lektion yeah yeah (: )
- A6/Stan, kalla de vad som. Jag och Kiwi ska shoppa sönder iallafall :) Wie.
- Träning, dock lite fundersam då jag måste ta träningsbagen och dra mig bort alldelles ensam. Hahha.
- Vidare hem för fix
- Planer med min Ivana (; Lite oklara, men det lär ju bli gos. As always ♥

Idag har har det vart en ganska lam dag. Har iallafall fixat projektboken med tutti. Så nu är den nästan klara, dock är bara problemet att allt försvann. Men jag får undersöka det imorgon då jag har tid och lust. För nu vill jag slänga mig i min otroligt lilla säng och sätta på massa med film. Och bara känna att helgen är på väg. Vilket innebär att det är imorgon den 24, och för er som inte vet så fyller den lilla Tutti år då. Så nu blir hon gammal, tur att det är före moi iallafall haha. ( Grattisen kommer imorgon vännen ). Dock bara 10 dagar, och de lär ju flyga iväg typ. HELP
Nejnejnej, nu har jag tjatat av mig tillräckligt mina dolls. Så nu får ha de så kalas, för det ska jag ha :)
Pusspuss ♥

22 April

Sämsta dagen på länge, ruskigt äcklig rent ut sagt. Ah blä....
Dessutom, orka med människor som inte fattar vinken, hallå lilla Gävle bo ?
G a a a a a a a d  


                                                                                                               
                                                                       Count down 12 days (;

21 April

Heeeey dolls.
Sitter här vid datorn framför tv.n. Känns lite onödigt dock då youtube är min största vän (; Ras cricket har fått den stora äran att spela sin låt genom mina högtalare. Sitter bara här och önskar mig massa just nu. Jag vill sitta nersjuken i soffan med största dun täcket och världens fetaste godispåse samtidigt som jag kollar på min älskade TOP GUN. Men aldrig blir det som man vill, duntäcket är utbytt, godishyllorna är alldeles för långt bort på ica maxi och top gun ligger och skräpar hemma hos sis. Usch, och dessutom väntar den äcklligt vidriga matteboken på bordet och bara stirrar ilsket på mig. Blir nästan mörkrädd asså. Ja en sak är ju säkert iallafall, imon kommer det att gå åt det  hållet där pepparn växer. Phuff, nej nu ska jag göra något gos av mitt liv ! Mjukisarna ser ganska lockande ut :)
Nedräkningen börjar ju dra ihop sig asså, nu är det bar 13 dagar kvar. Ja till vad ? 1 år närmare pensionen haha (; Nej nu så ska jag gosa ner mig i soffan sötbollar.

Jag vill ha lite bus i mitt liv, komsi komsi (;

Pusspuss ♥


I'm So Lucky Lucky



Ras Cricket ♥



Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig (:

20 April

Heeejsan svampar
Hoppas allt är uppe med tuppen ? Här är det ganska bäst (: Inte helt fel med lite sommar feeling. Har inte hunnit uppdatera så får fixa det lite snabbt nu!
Helgen som gått kommer här:

Fredagen:
Började som alla andra fredgar med skolan, vidare hem med min lilla elsipälski ♥ Blev till att fixa lite mat för kaggelisan vart hungrig. Sedan for hon vidare till Lager 157 och jag, ja jag gjorde inte mest. Sedan kom mammi och vi sprang bort till träningen för ett litet svettpass. Vidare for jag till jobban för att slita lite. Inge kul alls måste jag säga. Sedan blev det till att skynda sig hem för att fixa sig lite för att bege mig hem till pling för en liten The Gang återträff. Väldans mys och så vart med lite talki talki ♥ Sedan tog bilen mig och buset till stan först och sedan vidare till gyllene M.et. Sedan tyckte jag min säng lät som mest lockande så det fick bli en liten tupplur.

Lördagen:
Började med en tidigt uppgång då jobban kallade återigen. Blev en långvarigdag, seg som bara gummi. Men sen tog den slut och då väntade myskväll hemma med morsi och pallet. Blev en liten tripp bort till hemma kväll för att hyra Patrik 1,5 (; Ja roligast vart ju filmen iallafall, eller så berodde det kanske på mitt flumm flumm. Hel gosigos ♥

Söndagen:
Ja dessa tråkiga söndagar, denna vart ju inte bättre till en början. Pluggpluggplugg, ja och återigen plugg tills jag mötte upp lilla tutti för en projektrunda. Stoppet blev det uppe på bymarkstoppen, dag hammarsköld och rosenlund. Nu vill jag bara att detta lilla arbete ska vara klart nån gång. 
Sedan spenderades de närmaste timmarna framför tv:n innan jag fick ett litet nattbesök av Mr.Fjong. Ja, vi gjorde nog inte mest tsss. GosGosGos vart det iallfall (; Sedan begav han sig mot staden och jag slängde mig ner i min lockande säng (:


( vem vill vara med på kort (; )

( Fjongen (: )


Och nu ska jag fixa lite, träningen väntar.
Pusspusss ♥

Ed, största skämtet

Just nu hatar jag allt vad skolan innebär, matte, svenska, samhäll, projekt kan ni inte bara ta och försvinna eller nått. Jag blir galen, dessutom på min så kallade skola. Den är rent av förjävlig, jaja men flytta lite på saker och ting som ni känner för, gör det bara ?
Var smarta, välj verkligen INTE ed.

19 till 19

19 dagar på dagen till den stora 19års dagen ;D
SinnesSinnesSinnes

Beds Are Burning



Lyssna och njut på den gamla gamla goingen ♥

15 April

Det börjar verkligen vankas sig, det känns i hela helheten (: Sommaren börjar närma sig, och för er som inte vet så börjar det dra ihop sig till studenten ♥ Inte lite fel då stundentskylten hade droppat ner i postfacket. Wie, hur underbart är inte det ? Nu börjar allting kännas bättre och bättre, har nästan inte ens panik inför skolan. Eller lite kanske. Eller bara inför nästa vecka eller så. Men det ska nog lösa sig bra det där med.
Skolan idag vart ganska lam som alla andra dagar, inte mycket gjort då religionen var inställd. Men det gillar vi strongt. Nu vet jag inte vad jag ska säga mer, kanske borde plugga lite ? Phuuuuf....
Ha det bäst sötfisar ♥


                       
    ( Hahah awesome (: )

14 April

Heejasn hallonbåtar.
Jisses, då vart snart tisdagen avklarad. Dagen har vart en längsta på länge asså, kanske berodde på att jag vart tröttast i stan. Då timmarna bara rullade på igårkväll, med både det ena och det andra blev klockan uppe med tuppen  helt plötsligt. Men The Hills höll mig kärt sällskap då ögonlocken levde sitt egna liv.



Även den första dagen i skolan efter lovet. Ja det vart nästan döden på det, helt ruggigt kändes det då man inte ens kännde av att det hade vart lov. Men det var mys värre och träffa alla pärlor igen dock (; Dessutom, såg vi ( eller Iwi rättare sagt (: ) att det vankas Studentfest igen. Denna gången den 30 April och denna gången på Sliver. Kommer nog bli livet tror jag. Wiiie, dessutom är det ju valborg denna dag och vilket innebär att det är ledigt på fredagen (: Så nu längtar vi massor. Dock måste det ju bli nästa vecka innan, och det vill jag inte. Usch för nästa vecka, den kommer bli botten. Massa prov och massa press då med andra ord. Matten skrämmer livet ur mig, men som tur är så har jag kiwifrukten ♥

Nej nu ska jag läsa lite i min jätte braiga bok innan Desperata hemmafruar börjar, för detta kan inte missas ;D
Så nu skruttar får ni läsa det lilla som erbjöds, gotta run.
Pusspuss ♥

Filodilosofering

Har ni någon gång funderat på hur mycket en låt verkligen betyder för en ? Att det kan finnas så himla mycket minnen i en trudelut. Väldans weird asså.
Tanken slår mig varje gång jag lyssna på Akon-Dont matter. Jag får en väldans känsla som sprider sig i hela kroppen. Både bra och dåliga vibbar på samma gång, hur det nu kan gå för sig ? Låten påminner iallafall om dig och jag vet faktiskt inte varför. Det känns bara som att det är din låt av någon udda anledning. Lite sammband har ni ju allt. 
Undra varför aldrig hjärtat och hjärnan vill samma saker ? Eller nu kan jag ju inte tala för alla, men för mig så är det alltid lite sådär tjafs mellan heart och brain. Kanske beror på min velighet, who knows.Livet är ju dock alldelles för kort för att slänga bort det på trams. Men samtidigt tycker jag att allt kan vara bra nu, allt kan vara förlåtet. Man ska ju trotts allt inte kolla bakom sig, vilket jag tycker är dunder lätt att säga och dunder svårt att göra.  Får väl se hur länge det håller sig bra nu då innan det brakar till i härligheten igen. För det lär det ju göra, vet bara inte när och hur. Kanske vore det bäst om man bara utelämnade vissa personer i sitt liv, bara låtsas som inget. Men det brukar ju gå några dagar, veckor, månader då allt är bra, men sen måste ju alltid någon vara i gotteburken och pilla. Himlans knas tycker jag.
Tror inte att någon förstår detta inlägget, men jag vart bara tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag prata vidare med min älskade Nicoline. För hon behöver mig, och jag ska banne mig hjälpa henne om det är det sista jag gör. Ingen sårar mina friends, det ska ni ha väldigt klart för er ?
Pusspusss♥

I realise that nothing is broken, you're on my heart like a tatoo.
Just like a tatoo, I'll always have you.

Boring Monday

Jag är uttråkad, snälla någon kom på något kul (:
Inte kul alls dessutom att klockan tickar på och det återstor typ 5 timmar kvar på lovet ? Usch please, jag vill inte ha skolan....

My life would suck without you

Guess this means you're sorry
You're standing at my door
Guess this means you take back
All you said before
Like how much you wanted
Anyone but me
Said you'd never come back
But here you are again

Maybe I was stupid for telling you goodbye
Maybe I was wrong for trying to pick a fight
I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let you go
Oh yeah

Cause we belong together now, yeah
Forever united here somehow, yeah
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you

(;

You spin my head right round, right round.


12 April

Hejsan gullefjun
Hoppas allt är bra i sommarsteken :) wie gos gos väder. ser ut som det kommer bli en bra söndag trotts allt. Idag vankas det syssling träff, då de kommer på grillning på Kålgården.
Länge sen ett inlägg men har vart en bra massa skojigheter :)
Kommer inte ihåg när jag skrev sist, men jag drar helgen som har vart.

Långfredagen:
Började med att inte göra så speciellt mycket om jag ska vara ärlig. Tog det lite lugnt och fixaade lite. Tanken vart ju att jag skulle plugga men det blev ju som jag antog. Sedan bar det av upp till Tutti för lite träff på bilmässan, där vart det livat värre. Efter att ha gått runt en liten stund och kollat och fotat lite mötte jag upp min lilla Kiwi (: Vi bar oss in och där vart det ännu mera liv (: Blev först ett stopp hos Joakim för att kolla läget sedan sprang vi runt, runt, runt (: Den där Ivana är ju bäst så det vart inget snack om saken när vi såg tjurridningen. Hahah så det vart ju bara att dra upp kameran och få sig ett gott skratt (: BÄST!!!!
Sedan tog mig bilen hem för att fira min kära mor, så där vart det släktträff typ. Massa tjöt och massa tårta senare kom lilla Nicoline och Johanna till mig. Det blev lite förfäst, och sedan vidare till june för mera förfest. Där befann sig en massa sanda pojks och flicks. Hur mys du vill ;D Sedan bar det av till Centrum och vidare till Amor och vidare återigen till Centrum. Där vart det livat värre i min lilla kantarell.
Då alla bara begav sig hemåt vart det bara jag och Patrik kvar. Det gick ju det med, och gick gjorde vi till Mc sååklart. Vart ska man annars ta vägen ?
Sedan bar det av hem för morgondagen vankades det jobb....

Påskafton:
Började med tidig uppgång då jobban kallade. Och usch för allt folk, ursäkta. Och inte tror man att man ska stöta på dem på kvällen igen. Mm, watch out.
Efter jobban bar det av hem för fixning. Blev lite påskmiddag med morsi och sis, mums....Sedan mötte jag och pallet upp Linda för att bege oss en gata bort  till John. Där vart det pattypatty. Många drinkar senare kom även lilla Kiwi ;) John och hans sambo hade mera planerat än vi trodde. Blev påsleken(?) haha aa tror det hette så iallafall. Fun fun vart det, och lilla Kiwi kom till och med 3.a ;D
Sedan drog vi oss bort till Centrum. Kan ju inte direkt påstå att det vart jätte kalas. Vet inte om det berodde på mig eller på allt folk. Men vi trivdes bättre på Donken så dit bar det av :)
Sedan väntade min säng så snällt på mig :)

Och nu ska jag fortsätta med min sjuka msn konversation ;D
Pussspuss♥

(:

Wishes do come true (:

9 April

Hejsan smultron
Jaha då vart det skärtorsdag då ? Känns ju som vilken dag som helst enligt mig, bara att krogen är uppen typ. Och bilmässan börjar från och med idag (; Så det är väldans mycket raggarfjun i staden.
Dagen har mesta dels spenderats i sängen haha, ja utgången igår tog nästan kål på moi. Men det vart livets kväll.
Den börjde med fix och tagg hemma hos sis ( som alltid ). Blev även en liten crazy drive bort till MaxiMaxi för lite inhandling. Vidare upp till sis för att korka upp drickan. Blev en massa galna ämnen och massa skratt ;D När klockan hade slått alldeles för mycket sprang vi 3 donnor bort till 8 Glas för lite sex and the city tema....Inget folk i massa direkt men de räkte för oss :) Eller för mig iallafall, för som alltid så går dagens till mig. Ingen som är förvånad, nej knappast.
Kvällen vart iallafall himla gos, tack sötfisar ♥





Nu ska jag äta upp mina sista bubbar innan kiwi kommer och hämtar min kamerababy. Så hon kan ta en massa fiina kort på alla fiiina bilar.
Hihihih
Pusssspåer ♥

Frankenstein boogie



Bara för att jag äntligen hittade låten haha.

.



GosGosGos ♥

7 April

Heejsan Gullefjun.
Redan den 7 april, vart har dagarna tagit vägen ? Måste ha gått så fort eftersom jag har haft livets dagar i backuppen.

Fredagen den 3 April:
-  S k o l a n
- J o b b a n
- T i c c e n

Meningen vart att det skulle festas till det lite, men med dagen på Subban kändes det inte jätte lockande. Så det blev istället en trevlig nattrunda på stan och vidare hem till Malgotis. Där befann sig även min kära sis. Blev lite underbara framträdande av våran så älskade Maria, dock får jag inte in dem här. Synd, för det hade vart livet. Runt tiden då mina ögon inte gick och hålla öppna drog vi oss till Donken för lite mat och vidare hem för en gos övernattning som alltid :)
Tack pearlan ♥

Lördagen den 4 April:
- Jobban
- Firning x 2

Dagen började som de flesta lördagarna på Subban. Dagen bestod av folk, folk, folk och ytterliggare folk. Sikket helvete det är nu när det är fint väder, rent ut sagt. Men men, wa ska man göra ?
Vidare hem till sis för att fixa mig innan det vankades födelsedags firningar x 2 ;D Började med lite för tagg hos Maria, vidare till La Dolce Vita, för att få lite krubb i kagglisan. Leila Bagge hade visst samma tanke som oss och tog sig en liten chylling där också. Alltid trevligt med "kändisskap" haha. Bor man i Jönköping får man vara glad för det lilla man får. Efter maten blev det mera förfest hos Maria. Tanken var ju att Centrum skulle stå högt på listan, men eftersom min stjärna Pling inte hade mobilen i närheten blev det ett senare projekt. När jag väl kom fram träffade jag min sötfis och hennes karl. Kvällen blev hel lyckad, och Ellen verkade ha det kalas så :)
MycketMycketBraKväll ♥

Söndagen den 5 April:
Dagen var hel tom planerad men då min Iwikiwi frukt räddade dagen blev det först en brunch på Waynes. Men vi tyckte inte att det räckte så vi åkte vidare hem till henne för att spida lite planer. Då inte google kunde hjälpa oss med sina söndagskul tips blev det en aning störda ider som ploppade upp. Hahha, ja allt började med att vi skulle trascha en liten tös till att vattenballonger skulle avfiras. Så det var bara att bege sig till Maxi och inskaffa det. På vägen hände det mesta, bland annat lite spräckta byxor ? Hahah ja hur det nu kan hända ? Skedde gjorde det och dunder kalas vart det :) Efter lite ombyt så blev det en galen resa. Måste bara säga att jag hatar folket i denna staden något enormt ? Orka bry sig, psssch. Bara för att det aldrig händer något så blir det världens grej såfort någon rör på sig (: Men vi hade kul så länge det varade, och adrealinet pumpade högt på oss 2 nötar (: Jag dör. . . . . . .
Resterande tiden av kvällen blev det grillning hemma hos Cam och Johan. Massa grillspett och massa mys vid tv.n. Sedan kom även en liten Joakim och hälsade på.
Livets dag ( Kiwifruktenduärbäääääst ♥ )









Måndagen den 6 April:
- P r o j k e ta r b e t e   m e d   T u t t i
- H a n d l i n g
- T h o r s  g r i l l f ä ä ä s t
- F a l k s  g r a v
- T h o r

Dagen började med en runda genom halva staden med lilla Tutti. Skönt och vara igång nu iallafall *
Vidare till Maxi för att inhandla stuff för kvällens grillning hos Thor i Huskvarna. Hos Thor befann sig de flesta Te1arna, och några andra små saker :) Först blev det grillning ute i solen, och massa skratt och tjatande. Mesta dels kom nog skratten av mina kära uttryck, men som sagt så kan man ju slå 2 smällar i en fluga (: Jag bjuder, jag bjuder haha. Hur gos som helst vart det iallafall att sitta i solen med en tröja och en marschmellow i handen :) Vi hade det gos. När solen sedan började nå botten blev det ingång och vidare flamsning. Dock tyckte vi det vart dags att hitta på lite bus igen. Så vi tänkte varför inte åka til Falks Grav. Alla pratar ju om det så det vart en måste. Jag, Kiwi, Tutti och Ticcen satte oss i bilen och började våran resa. Väl framme i ödet så blev vissa lite allt avskräckta ( som man ska vara ), men efter några om och men så vart vi ute vid graven. Dock trodde jag det skulle vara läskigare, men nu är den ju sedd iallafall :) Tanken var att vi skulle hitta på lite mera bus men planerna tog en annan väg. Vi släppte av Kiwi och Ticcen och drog oss tillbaka till Thor. Det vart det livat värre, alla vart lite kalas allt :) Hahha, har aldrig fattat hur kul det är att vara runt folk som är aspackade, men det är det ju. För då kommer man ju ihåg allt mys :) hihihih
Otroligt bra vart dagen iallafall och händelserik nått så in i ♥











Nej nu blev det en väldans mycket skrivning, måste jump in da shower.
PusssPusss ♥

4 April

Tagg tagg tagg hos älskade Maria. Ikväll blir det för firning av Äjlin, lite food på La Dolce Vita ! Sedan tar jag löpet bort till Centrum flr att fira Ellen ;D
Nu ska jag kiiiiiila, drinken väntar på moi :)
Pusssss ♥

Checka datumet, exactly 1 månad till Birthday (:

Fredag

Dididididi, taggar världens bästaste kväll med världens bästaste NiccoTicco <3
Äcklig dag, har inget mer att säga  än att jag har mitt jobb lalalala :)
Jo, kanske att det är fredag äntligen, och dessutom LOV en vecka nu. MUMS (:
Ciao

1 April

Heejsan smulor

Wiie sikket väder det är, oh så happy happy (: Nu vill jag ha sommar, dirr :)
Dagen har, eller skulle bestå av 5timmars Svb Np skrivning, haha men icke sa nicke :) Då klockan hade slått 9 kände jag mig redo att lämna tråk aulan. Som tur vad kände sin Cam också redo så det blev en talki stund i matsalen :) Efter det tog sig jag och Pervot en promenix för att möta upp Elsi på staden. Blev lite checkning innan Pervots buss gick och Elsis man hämtade henne :)
Och jag, ja jag sitter här och filurar. Dock borde man kanske ta sig en runda ute ? Får bli direkt efter mina scones som är i ugnen och bullar upp sig :) Mums....

Har helt glömt bort allt vad internet heter denna veckan, har inte vart så mycket och göra har bara ödslat min tid på annat :) Ska dra en kort back up på helgen, som trotts allt har vart kalas :)

Fredagen den 27 mars:
Dagen började som vanligt med skolan och sedan träning efter det. Sedan åkte jag hem och fixa mig lite innan jag begav mig till roselund och till Sanna. Där vankades det födelsedags patty patty, himla söt tjej det där * Där befann sig en massa andra trevlig flickor också, en liten pojk fick vara med och leka också. Efter förferren blev det en himla go bussresa ner till staden. Massa sång och massa fulla människor, kan inte bli bättre. Dock tror jag inte schaffisen vart så himla imponerad av våran fjortisallsång ;D Men vi hade kul iallafall.
Sedan vart planen att fortsätta med lite förfest på Amor, men hallå gubben som äger det eller vad han gör vart helt störd i hela huvudet. Galen, ja rätt ord då han försökte slänga ut mig. Inte en gång utan två, som tur vart så ville inte mina vänner heller stanna så vi drog oss bort till Centan, som alltid :)
Massa gos folk och massa go musik, slutade med en bilfärd av Joakim.
Helbra kväll asså ♥

Lödagen den 28 mars:
Blev det inte slödragande i sängen där allt. Klockan tidigt stod bilen klar för avfärd. Lundgårds"något" spa stod på schemat :)
Efter en liten bilfärd vart vi framme. Dagen bestod mest av att inte göra något, bada lite, sola lite, basta lite :) Hel mys indeed. Blev mest en massa runt springades i våra kimmonos, ahhah så fula så man dör näst inpå !
Det vart ju inte partystämning på de gamla pantisarna direkt, men en trevlig dag vart det iallafall. Hela grejen vart ju att fira morsi, som fyllde gamla 45 i veckan, och det gjorde vi på vårat egna håll så :)



Söndagen 29 mars: 
Har inte mycket och säga om dagen, slapp slapp slapp och lite a6 runda med sis för att inskaffa morsis paket. Och om det blev något bra. Jag är allt bra på det där med paket, oh så glad du kommer bli din gamla gås :D

Resterande dagar förblir tomma, orkar inte mer nu. För nu lockar mina scones och en riktigt bra film så mycket mera :) Wie :)
Pusspåer ♥

Aaa by the way, april april på er.
Har inget bra att ljuga om så jag säger bara april april :)

RSS 2.0