5 Augusti




Då var Öland avklarat :)
Har vart 3 mysiga dagar , hel galna men tokigt bra <3

Efter några timmars tåg och bussresa anlände vi till Borgholm :) Fanns ju bara ett litet problem , incheckningen stängde vid 23.00 och vi kom vid 00.30 . Men de stoppade inte oss . Vi slog upp tältet en bit från campingen , förstår dock inte hur vi lyckades eftersom det var bäcksvart :) Men gick gjorde det , däremot gick det inte att sova . Har nog aldrig vart så rädd som jag var då, minsta lilla knyst och jag flög upp haha ! Men tillslut blev det morgon och vi kunde checka in . Vi hade ju dock inte gömt oss så bra eftersom biträdet ringade in på kartan vart vi hade sovit under natten , har nog aldrig skämts så mycket hihi !

Sen har dagarna bara runnit förbi , efter några dopp i havet , några partaj inne i Borgholm och några nyponkrig senare var man hemma igen .
Hur stora är chanserna dock att det tältar 3 olika tält på campingen och 2 av dem är från Jönköping ?! Haha , och att några känner varandra dessutom ! Finns ju typ 100 olika campingar på Öland och man väljer just samma på exakt samma dag :)
Världen är trotts allt liten . Tur var det iallafall att vi träffade Andy , Linus och Tobbe :) För det var 3 helt genomgoa killar , kunde inte fått bättre grannar :)

Ja och nu sitter man tyvärr här hemma i Jönköping . Men inte för länge till , imon bär det av till Turkey med töserna :)
Känns skönt att återigen åka bort från regnet !
Neeej man kanske skulle börja packa ?! Ja , ha ju trotts allt inte all tid i världen haha !
Pussspärlor♥




Då var vi på väg :) Då var vi på väg . . .

Vårat mega tält :) 

 Brödet som blev en huvudkudde !

   

             
                                                               
 
         

   
                             

    
       
 Ticcen sprang in i en vägg haha ! 

                                                        
                                                       
Sötaste :) Tack för en toppen resa <3333






 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0