31 Juli

God Morgon sötnötar !

Hoppas allt är bra med er :) Här är det full rulle , var det dock inte imorse ! Phuuu , sjukt jobbigt och behöva släpa sig upp ur sängen för att man ska gå och jobba !
Kanske berodde lite på gårdagens bravader , kvällen som skulle vara lugn med ett glas vin på krogen slutade snabbt i kaos med fullt av drinkar !
Halli Hallå i Hallonbusken jaa , skyller på dig Malgot ! Haha , teuqila slutar aldrig bra . Så är det bara :)
Efter en hastig för ferre drog vi oss mot Centrum . Det var ganska dött där ja och självklart ska man springa på alla sina favoriter med !
Kvällen var nog inte sjuk alls , den lille pigg i bäret Johannes hade kul med att knäppa upp folks behåar . Hahah ja kvällen var ju knaset .
Självklart ska ju Angelica alltid skämma ut sig lite med , det skulle ju inte vara jag annars lix ! Men igår var det nog droppen , lyckades givetvis springa på fel person och säga aningen för mycket haha !
Men förhoppningsvis så komms det inte ihåg idag :) Håller tummarna , tss .

Efter jobban blir det en träff med mina favotöser :) Lite check check inför Turkey , om 6 dagar är vi där :) Hihihi ska inte glömma mina sysslingar idag med , jaap ska till Landet . Målen på G ;D Ska bli gos faktiskt :)

Neej Helena och Sam väntar , mm är verkligen tagg för dem :)
Pusssssss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0