Julstämning

Peppakakslukt, julmusik och en massa små ätande. Ja det är vad som pågår i mitt lilla boende. Jag, sis, mammi och måmmå har fixat och trixat här hemma. Så nu är det äntligen julstämning här :) Bara en liten gran som saknas. Och en och annan julklapp med. Herregud, här sitter jag och gäser och har inte en tanke på paket. Jobbar måndag, tisdag och onsdag (Y). Detta kommer sluta i kaos, oh yes. Blir julaftonsmorgon annars. Höhö eller inte ?

Ikväll är det återigen utgång.
3 utgången på 3 dagar, kroppen börjar sätta lite stopp nu. Men esch, vi taggar. Blir en massa förfest hos Pallet med tösarna, det lär ju bli livat. Angie tar med kortleken så detta kommer nog sluta bra hahaha.
Ikväll är det restuarang fest på Sliver, det ska bli massa spännande ? Det är typ resturang, casino och taxi anställda som är bjudna. Hoho inte alls blandat folk. Kul med taxi folket, hahaha. Det lär ju bli intressant.
En update blir det ju imorgon :) För nu bara måste jag sätta fart. Eftersom jag gör så himla mycket, inte alls Pallet och Morsi som står och knådar och bakar. . . .

PussPusss käraste vänner ♥


(Da Pallet och en bit deg :) )
Man bara måste
älska cam


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0