25 Mars

Tycker ni inte att alla dagar vore löningsdagar ?
För dagen idag har vart hur bra som helst. Till och med schooli vart gos. Kanske berodde lite på sommarvädret också :) Värme och glass, kan inte bli bättre. Inte helt fel heller när klassen tog tag i utspringet och hela tjolla fabran. Och inte helt fel att låtvalet näst inpå är bestämt ? Aaa eller kanske, vi hade plans iallfall :) Vi kommer ha det bäst på ED, tro pelle det :)
KungligtKungligt
Och by the way på tal om ED. Inte lite sjukt att polisen vart med knarkhundar idag och inspekterade. Ehm ? Ja det kändes ju aningen ackword ? Lite läskigt nästan, iallfall när det är så nära inpå. Rackarns för de små puckorna som hade kola i skåpet. Busted, ineed !

Jaja efter school blev det en stadenrunda med mina kära morsi, lite tyll lite kläder lite mera kläder :) Har förtjänat mej lite stuff, men ska vänta ännu mera tills lördag. För då ska allt spenderas hihihih *
Blev iallafall en klänning och ett, vet inte vad jag ska kalla det, men typ linne :) Gina of course, det vore ju inte rätt annars ;D
Fick även lite hm gojs, lite gladiator skor och bikini bla :) Mycket mycket gos. . . . .
Hann även med att beställa mig en studentskylt ;D Så kort och gott är det done :) En sak att bocka av i denna evighetslista :) Aningen nostalgi fick man ju allt av att kolla på alla gamla bilder, och snacka om väldans svårt och välja ?Dock vart det lite synd, för den bilden som jag verkligen ville ha blev inge bra på datorn :/ Kanske får kolla om det går att fixa, för det hade vart livet itself :)




Nej nu sjutton börjde Greys, och det ska inte missas. Och inte fråga Olle heller, hahah ! Snacka om sjukt :) Ha det bäst pearls.
Pusspuss ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0